Regel nu jouw loodgieter

Toiletpot plaatsen / vervangen

Toiletpot plaatsen? 2.500+ betrouwbare loodgieters in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak en bestel snel en gemakkelijk een professionele loodgieter via Zoofy voor jouw toiletpot plaatsen klus.

Regel nu jouw loodgieter
420 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Toiletpot plaatsen / Installeren

Toiletpot plaatsen? Als je de bijgeleverde instructieboekjes mag geloven is het een eenvoudige klus, maar het plaatsen van een toilet kan best complex zijn. En laten we eerlijk zijn soms heb je ook geen zin of geen kennis in dit soort klussen en kies je liever voor het gemak en vakkundigheid van een loodgieter.

Wees gerust bij Zoofy ben je op het juiste adres op ieder type toiletpot te plaatsen. Een juiste plaatsing van het toilet is van cruciaal belang voor de sfeer, functionaliteit van het toilet. Bij het toilet plaatsen is een professionele aanpak soms echt onmisbaar. Het boeken van een loosgieter via Zoofy zorgt dan ook voor veel gemak en een stressvrije en succesvolle plaatsing van het toilet.

2.500+ loodgieters door heel Nederland beschikbaar om jouw toilet te plaatsen

De loodgieters in Nederland met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen, zoals de klus toilet plaatsen. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de loodgieter klus, de loodgieters beschikken over de juiste elementen zodat ze jouw toilet op professionele wijze kunnen plaatsen.

Is de klus toilet plaatsen naar wens afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal veilig betalen. Maak je gebruik van de Zoofy app? Dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Toilet laten plaatsen »

Toiletpot plaatsen | Zo geregeld met betrouwbare loodgieters via Zoofy

Snel, makkelijk en veilig jouw toilet plaatsen

Zoofy zal nooit een deelbetaling of vooruitbetaling aan je vragen, pas na het voltooien van het plaatsen van het toilet. Het betalen gaat geheel veilig via een QR code of iDeal. Zoofy houdt vervolgens het geld tijdelijk vast, totdat de klus naar jouw tevredenheid is uitgevoerd, pas dan wordt de vakman uitbetaald. Wel zo veilig idee en voorkomt fraude & oplichting tijdens klussen. Klussen en betalen via Zoofy is daarmee de veiligste manier van klussen.

Met het handige boekingssysteem kun je de gewenste datum en tijd selecteren en zie je direct de tarieven. Wat goed is om te weten is dat gemiddeld 91% van de meubelmontage klussen binnen 20 minuten worden opgepakt door een loodgieter (op de door jouw gewenste datum), wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op een loodgieter voor de klus toiletpot plaatsen.

Zoofy werkt uitsluitend met betrouwbare loodgieters die geselecteerd zijn op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat je altijd verzekerd bent van een professionele en vakkundige oplossing voor jouw klus toilet plaatsen. Het boeken van een loodgieter via Zoofy om een toilet te plaatsen voorkomt tevens fraude.

Toilet laten plaatsen »

Uitdagingen bij toiletpot plaatsen: Waarom een loodgieter de perfecte oplossing is

Een toiletpot plaatsen kan een aantal uitdagingen met zich meebrengen, waarbij een professionele loodgieter de ideale oplossing biedt. Hier zijn enkele van de uitdagingen bij een toiletpot plaatsen waar je tegenaan kan lopen:

» Wateraansluiting en afvoer bij toiletpot plaatsen

Het correct aansluiten van de waterleidingen en de afvoer vereist specifieke kennis en ervaring. Een loodgieter begrijpt de complexiteit van het sanitair systeem en zorgt ervoor dat de aansluitingen bij het toiletpot plaatsen nauwkeurig en lekdicht zijn.

» Niveau en stabiliteit tijdens toiletpot plaatsen

Het plaatsen van een toiletpot vereist een goede positionering en stabiliteit. Oneffenheden in de vloer kunnen het proces van een toiletpot plaatsen bemoeilijken en leiden tot wiebelen of lekkages. Een loodgieter heeft de juiste gereedschappen en technieken om ervoor te zorgen dat de toiletpot stevig en waterpas staat.

Toilet laten plaatsen »

» Kitwerk en afdichting bij plaatsen van toilet

Bij het toiletpot plaatsen is het het correct aanbrengen van kit rondom de toiletpot essentieel om lekkages te voorkomen. Een loodgieter beschikt over de juiste kennis en materialen om de afdichting nauwkeurig uit te voeren, waardoor potentiële waterschade bij het plaatsen van een toilet wordt voorkomen.

» Verwijderen van het oude toilet

Het verwijderen van een oude toiletpot kan een rommelige en tijdrovende klus zijn. Een loodgieter heeft de nodige ervaring om het oude toilet veilig en efficiënt te demonteren en af te voeren, om zo vakkundig de nieuwe toiletpot te plaatsen.

»Expertadvies en garantie

Een loodgieter kan waardevol advies bieden bij het kiezen van de juiste toiletpot die past bij uw behoeften en budget. Bovendien biedt een professionele service vaak garanties op het geleverde werk, waardoor u gemoedsrust heeft in geval van eventuele problemen.

Het boeken van een ervaren loodgieter via de Zoofy website of app voor het plaatsen van uw toiletpot is dus een verstandige keuze om deze uitdagingen het hoofd te bieden en te zorgen voor een probleemloze installatie. Bij Zoofy begrijpen we het belang van vakmanschap en betrouwbaarheid, en daarom staan onze deskundige loodgieters klaar om u te helpen bij het realiseren van een perfect geplaatste toiletpot.

Toilet laten plaatsen »

Kies voor tijdbesparing en gemak met Zoofy

Het boeken van een loodgieter voor het plaatsen van een toilet via Zoofy is eenvoudig en efficiënt. Met slechts enkele klikken kun je een professional vinden die gespecialiseerd is in toiletpot plaatsen, inclusief verschillende soorten toiletten. Dit bespaart niet alleen tijd bij een toiletpot plaatsen, maar biedt ook het gemak van een vlotte en betrouwbare service.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Zoofy hecht grote waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. De loodgieters op het platform zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de nodige expertise om diverse soorten toiletpotten te plaatsen. Je kunt vertrouwen op een hoogwaardige dienstverlening, waarbij jouw wensen en tevredenheid centraal staan.

Staande toiletpot plaatsen | zoofy zo gefikst

Toilet laten plaatsen »

Kosten Toiletpot plaatsen

Bij Zoofy doen we niet geheimzinnig over de kosten voor toiletpot plaatsen. Met meer dan 400+ eerder uitgevoerde klussen hebben we heel wat mensen blij gemaakt met het professioneel plaatsen van een toiletpot. Voor de klus toiletpot plaatsen hanteren we tarief vanaf €199 euro inclusief btw. 

Waarom een vanaf prijs? Het is een vanaf prijs omdat de prijzen per dag en op ieder moment kunnen verschillen. Wil je dezelfde dag met spoed, of 's avonds of in het weekend, die toiletpot laten plaatsen? Dan betaal je een kleine toeslag. De exacte kosten zie je overigens meteen bij het selecteren van een datum tijdens het boeken. Alleen het gebruikte materiaal en eventuele parkeerkosten kunnen hier nog bij komen.

Kostenoverzicht toiletpot plaatsen

In onderstaand kostenoverzicht vind je de prijzen die berekend worden voor het plaatsen van een toiletpot. Er zit een verschil in het uurtarief van de loodgieter bij een spoedklus.

Toiletpot plaatsen  Tarief
Toiletpot plaatsen (regulier)  v.a. € 199 
Toiletpot plaatsen (spoed)  v.a. € 259 
Servicekosten   € 24,95

Bijzonderheden:
- Uitgevoerd door 1 persoon. 
- Betreft het plaatsen van 1 toilet op bestaande riolering op dezelfde plek

Toilet laten plaatsen »

Zoofy helpt fraude of oplichting bij een toilet plaatsen voorkomen

Veiligheid staat voorop bij Zoofy, vooral als het gaat om loodgieter klussen, zoals het plaatsen van een toilet. We begrijpen dat het kiezen van de juiste loodgieter en het voorkomen van fraude of oplichting een prioriteit zijn. Gelukkig hoef je je bij Zoofy geen zorgen te maken. Met onze gebruiksvriendelijke website en app kun je eenvoudig een betrouwbare loodgieter boeken die je vakkundig kan helpen bij het plaatsen van jouw toilet. Bij Zoofy staan we voor:

 • Transparante tarieven: Je ziet het tarief vooraf, dus geen verrassingen achteraf.
 • Betaling na de klus: Je betaalt pas nadat de klus is uitgevoerd en je tevreden bent met het resultaat.
 • Garantie op de klus: Mocht er iets misgaan, dan kun je rekenen op de ondersteuning van Zoofy.
 • Veilige betaling: Betalingen worden veilig en gemakkelijk afgehandeld via QR code of iDeal.
 • Geverifieerde vakmannen: Zoofy werkt alleen samen met betrouwbare en professionele vakmannen.
 • Klantenservice: Bij vragen of problemen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Zoofy.

Bij Zoofy hanteren we een transparant tariefsysteem, waardoor je al vooraf het tarief kunt zien voordat je de klus boekt. Geen verrassingen achteraf dus! Bovendien betaal je pas nadat de klus is uitgevoerd en je tevreden bent met het resultaat. Geen gedoe met vooraf betalen en hopen dat alles goed gaat. Bij Zoofy staan we voor jouw veiligheid en gemoedsrust bij het laten plaatsen avan een toilet.

Een ander voordeel van het boeken van een loodgieter via Zoofy is dat je garantie krijgt op de uitgevoerde klus. De garantie kun je zelfs uitbreiden met het speciale garantiepakket. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan we voor je klaar om je te helpen. Je kunt altijd contact met ons opnemen en we zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen. Geen zorgen meer over een loodgieter die nergens meer te bereiken is en je in de kou laat staan. Bij Zoofy staan we achter onze service en streven we naar tevredenheid bij elke klus.

Toilet laten plaatsen »

Kies voor veiligheid en boek een loodgieter via Zoofy

Dus als je op zoek bent naar veiligheid en gemoedsrust bij het plaatsen van een toilet, dan is Zoofy de juiste keuze. Met onze transparante tarieven, betaling na de klus en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden kun je met een gerust hart een loodgieter boeken via onze website of app om jouw toiletpot te laten plaatsen. Vertrouw op Zoofy voor een veilige en betrouwbare ervaring, zodat je snel weer kunt genieten van een goed werkende en mooi toilet.

Nieuwe wc pot plaatsen

Een toiletpot is misschien niet het meest charmante onderdeel van het huishouden maar het is des te belangrijker dat deze comfortabel en vakkundig wordt geplaatst. Er zijn veel verschillende soorten toiletten en wc’s, maar onze loodgieters weten met elke merk en type raad. Het kan gaan om een staand, een wandcloset (hangend) of een duobloktoilet. Deze verschillende soorten wc’s hebben allemaal een andere manier van monteren.

Onze loodgieters kunnen je op elk gewenst moment helpen met het plaatsen en installeren van een nieuwe toiletpot. Ze kunnen met spoed dezelfde dag nog de WC bij je plaatsen. Als het minder haast heeft kunnen ze je ook morgen of op een ander moment van hun vakmanschap voorzien. Ze zijn 24/7 beschikbaar om deskundig werk te leveren. Ze installeren zowel het reservoir als de wc zelf. De badkamer kan een hele nieuwe sfeer krijgen nadat de wc vervangen is. Een zwevend toilet kan de badkamer bijvoorbeeld veel ruimer laten lijken maar vergt dan ook wel expertise om te plaatsen. Groot voordeel is wel dat het schoonmaken een stuk makkelijker gaat omdat de vloer gewoon gedweild kan worden. Bij het kiezen voor het type wc kan de vakman uiteraard ook adviseren. Onder ander over de betegeling en de metingen die gedaan moeten worden. Hij kan dit ook voor je uitvoeren. Wil je een luxe toilet? Laat dan een Japans toilet installeren

Toilet laten plaatsen »

Werkzaamheden plaatsen nieuw toilet

Allereerst zullen zijn de waterleiding afsluiten zodat het werk gedaan kan worden. Hierna wordt de oude pot losgeschroefd van de vloer. De afvoer wordt afgesloten met een doek of prop papier om vervelende luchtjes vanuit het riool te voorkomen. Afhankelijk van het type zullen dan de vlotterkraan losgehaald worden en de valpijp en stortbak verwijderd worden.

Laat je toilet plaatsen »

Welke toiletpot kies jij

Voordat je een nieuw toilet gaat plaatsen, moet je beslissen welke je kiest. Er zijn namelijk verschillende soorten waaruit je kan kiezen. Hieronder ontdek je de mogelijkheden voor de WC pot vervangen!

Staand toilet

Een staand toilet is een klassiek, staand model met een zichtbare voet. Hoewel er tegenwoordig meer gekozen wordt voor een hangend toilet plaatsen, is een staande ook altijd nog  mogelijk. Een staande wc is een goede keuze voor mensen die hun interieur een klassieke of retro uitstraling willen geven. Daarnaast heeft dit type als voordeel dat het erg makkelijk geplaatst kan worden én dat het heel wat voordeliger is dan een hangend toilet. Als er problemen zijn met het toilet, zijn ze ook makkelijker om op te lossen. Het nadeel is dat het onderhoud van de badkamervloer wat moeilijker is door de voet.

Als je kiest voor een staand model, dan zijn er nog verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor een duoblok toilet met een zichtbare stortbak. Bij dit soort kan je makkelijk de stortbak openen om te inspecteren bij problemen. Daarnaast zijn er staande toiletten met een losse stortbak. Als derde mogelijkheid is er de Back- to- wall toilet. Dit is een modern type staand toilet dat over een inbouwreservoir beschikt. Dit type staat wel met een voet op de grond, maar het reservoir is niet zichtbaar. Dit is een slimme oplossing voor in een kleine badkamer.

Toilet laten plaatsen »

Hangend toilet

De meeste mensen kiezen er tegenwoordig voor om een hangend toilet te plaatsen. Dit is een goed idee als je je wc of badkamer een moderne, strakke uitstraling wilt geven. Maar dit type wc plaatsen biedt nog een aantal andere voordelen. Zo maakt het je makkelijker om je vloer schoon te maken, omdat er geen voet in de weg zit. Daarnaast maakt dit systeem minder lawaai, want het waterreservoir zit verstopt achter een valse wand. Een ander voordeel is dat het in de hoogte verstelbaar is en daarom ideaal is voor de grotere of kleinere mensen.

Ook als je kiest voor een hangende wc te plaatsen, zal je kunnen kiezen uit meerdere modellen. Ook de drukknoppen kunnen verschillend zijn, evenals het materiaal waaruit het gemaakt wordt en er zijn toiletten met een automatisch spoelingsysteem. Doordat er zoveel keuze is, zal het niet altijd evident zijn om de juiste keuze te maken. Wil je graag advies? Vraag dan gerust raad aan een van onze ervaren vakmannen. Zij helpen je graag!

toiletpot plaatsen

Toilet laten plaatsen »

Waar moet je de toilet plaatsen?

Voordat je je toilet laat plaatsen moet je natuurlijk eerst weten waar je deze het beste kan plaatsen. Wil je je toilet vervangen? Dan spreekt het natuurlijk voor zich dat het nieuwe wc op de oude plaats komt te staan. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn! Je kan je toilet ook gewoon verplaatsen. Welke plaats moet je dan kiezen? We geven je hieronder enkele tips!

Laat je toilet in de hal uitkomen

Een goede plaats voor je toilet is een ruimte die op je hal uitkomt. Op die manier kunnen mensen in alle privacy naar de wc gaan én kunnen nare geurtjes makkelijker verdwijnen. Een ruimte onder een open trap is bijvoorbeeld een goede plaats.

Hangend toilet plaatsen kosten

Wil je het toilet vervangen? Dan ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar de de hangend toilet plaatsen kosten. De kosten voor een hangend toilet monteren aan de muur liggen wat hoger dan die van een staand toilet. Wil je een staand toilet vervangen door een hangend toilet te plaatsen? Dan betaal je gemiddeld tussen de 570 en 1.240 euro.

Zelf wc pot vervangen of laten doen?

Als je een beetje handig bent, kan je je wc pot zelf proberen te vervangen. Je wilt natuurlijk dat alles zonder problemen verloopt. Daardoor neem je beter geen risico en kan je het best de hulp van een ervaren loodgieter inschakelen. Gelukkig vind je makkelijk de beste loodgieter uit je buurt bij Zoofy!

Een voordelige toilet installatie bij Zoofy

Als je twijfelt om een nieuwe wc te laten plaatsen door financiële redenen, dan moet je niet langer twijfelen. Bij Zoofy vind je eenvoudig de voordeligste vakmannen uit je buurt. Bovendien hoef je zo geen voorrijkosten te betalen en bespaar je nog meer geld!

Toilet laten plaatsen »

De vakmannen van Zoofy

Onze vakmannen zijn door het gehele land actief en stappen direct voor je in de auto om je te helpen. Of je nou woonachtig bent in Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Groningen, Dordrecht, Utrecht, Maastricht, Groningen, Haarlem, Zwolle, Leeuwarden, Arnhem, Tilburg of waar dan ook: wij zorgen dat er snel een gekwalificeerde en betrouwbare vakman langskomt. Wij staan voor snelheid, kwaliteit en service!

Andere type loodgietersklussen op Zoofy

Halve Dag
Halve Week
Hele Dag

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af