Toiletpot plaatsen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 286 loodgieters bij jou in de buurt

Is de oude WC pot aan vervanging toe of krijgt het kleinste kamertje een facelift, laat de nieuwe pot dan vakkundig plaatsen. De loodgieter zal het water afsluiten, de oude pot verwijderen, de nieuwe aftekenen, gaten boren en de toiletpot goed vastzetten. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een loodgieter in de buurt.

Nu regelen
63 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 231 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Toiletpot plaatsen

Een toiletpot is misschien niet het meest charmante onderdeel van het huishouden maar het is des te belangrijker dat deze comfortabel en vakkundig wordt geplaatst. Er zijn veel verschillende soorten toiletten en wc’s, maar onze vakmannen weten met elke merk en type raad. Het kan gaan om een staand toilet, een wandcloset (hangend toilet) of een duobloktoilet. Deze verschillende soorten wc’s hebben allemaal een andere manier van monteren.

Onze loodgieters kunnen je op elk gewenst moment helpen met het plaatsen en installeren van een toilet. Ze kunnen met spoed dezelfde dag nog de WC bij je plaatsen. Als het minder haast heeft kunnen ze je ook morgen of op een ander moment van hun vakmanschap voorzien. Ze zijn 24/7 beschikbaar om deskundig werk te leveren. Ze installeren zowel het reservoir als de toiletpot zelf.

Allereerst zullen zijn de waterleiding afsluiten zodat het werk gedaan kan worden. Hierna wordt de oude pot losgeschroefd van de vloer. De afvoer wordt afgesloten met een doek of prop papier om vervelende luchtjes vanuit het riool te voorkomen. Afhankelijk van het type toilet zullen dan de vlotterkraan losgehaald worden en de valpijp en stortbak verwijderd worden.

De badkamer kan een hele nieuwe sfeer krijgen nadat het toilet vervangen is. Een zwevend toilet kan de badkamer bijvoorbeeld veel ruimer laten lijken maar vergt dan ook wel expertise om te plaatsen. Groot voordeel is wel dat het schoonmaken een stuk makkelijker gaat omdat de vloer gewoon gedweild kan worden. Bij het kiezen voor het type toilet kan de vakman uiteraard ook adviseren. Onder ander over de betegeling en de metingen die gedaan moeten worden. Hij kan dit ook voor je uitvoeren.

De loodgieter zal alles in het werk stellen om je naar tevredenheid te helpen. Of je nu zelf al een uitgetekend plan hebt of enkel op zoek bent naar advies, de vakman zorgt voor een eerlijke en goedkoop tarief. Betalen hoeft niet contant maar kan ook achteraf door een online overschrijving met behulp van iDeal. Daarnaast is het bij sommige vakmannen mogelijk om aan de deur te pinnen. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een toilet is uiteraard ook mogelijk.

Onze vakmannen zijn door het gehele land actief en stappen direct voor je in de auto om je te helpen. Of je nou woonachtig bent in Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Groningen, Dordrecht, Utrecht, Maastricht, Groningen, Haarlem, Zwolle, Leeuwarden, Arnhem, Tilburg of waar dan ook: wij zorgen dat er snel een gekwalificeerde en betrouwbare vakman langskomt. Wij staan voor snelheid, kwaliteit en service!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af