Toiletpot plaatsen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 219 Loodgieters bij jou in de buurt

Is de oude WC pot aan vervanging toe of krijgt het kleinste kamertje een facelift, laat de nieuwe pot dan vakkundig plaatsen. De loodgieter zal het water afsluiten, de oude pot verwijderen, de nieuwe aftekenen, gaten boren en de toiletpot goed vastzetten. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een loodgieter in de buurt.

Nu regelen
32 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 45 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Toiletpot plaatsen

Toiletpot plaatsen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,3 van 5 sterren met meer dan 32 recensies

Hans uit Amersfoort
maandag 6 mei 2019

Werkzaamheden zijn prima verlopen. Op het gedegen advies van Jeroen hadden we zelf al een toiletpot aangeschaft. Goede service, keurig op tijd en geen gedoe over de kosten alles was van te voren duidelijk. Kortom "No Nonsens" en chapeau voor Jeroen. Uiteraard ook voor Zoofy mijn waardering.

Henk uit Heerlen
zaterdag 20 april 2019

Goede vakman: rustig doorwerkend de klus binnen 't uur geklaard, en netjes en goed..

Margreet uit Monnickendam
zondag 17 maart 2019

Prima

Ruud uit Heemstede
maandag 29 oktober 2018

Ik ben hartstikke tevreden.

Kruimi uit 's-Gravenhage
dinsdag 23 oktober 2018

Ik heb geen negatieve opmerkingen. Goed, rustig, beleefd, vakkundig

Joon uit Rotterdam
dinsdag 16 oktober 2018

Erg prettig en goeie vakman

Celestino uit Hoogvliet Rotterdam
vrijdag 21 september 2018

Echt top ,hij is vriendelijk en hij heeft me echt geholpen ,dankje Mohamed

W.Moesker uit Kollum
dinsdag 4 september 2018

Bij de klus zouden ze wat basismateriaal aangaande de klus bij zich kunnen hebben. Dat voorkomt dat men voor ieder boutje of nippeltje moet shoppen.

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Toiletpot plaatsen

Een toiletpot is misschien niet het meest charmante onderdeel van het huishouden maar het is des te belangrijker dat deze comfortabel en vakkundig wordt geplaatst. Er zijn veel verschillende soorten toiletten en wc’s, maar onze vakmannen weten met elke merk en type raad. Het kan gaan om een staand toilet, een wandcloset (hangend toilet) of een duobloktoilet. Deze verschillende soorten wc’s hebben allemaal een andere manier van monteren.

Onze loodgieters kunnen je op elk gewenst moment helpen met het plaatsen en installeren van een toilet. Ze kunnen met spoed dezelfde dag nog de WC bij je plaatsen. Als het minder haast heeft kunnen ze je ook morgen of op een ander moment van hun vakmanschap voorzien. Ze zijn 24/7 beschikbaar om deskundig werk te leveren. Ze installeren zowel het reservoir als de toiletpot zelf.

Allereerst zullen zijn de waterleiding afsluiten zodat het werk gedaan kan worden. Hierna wordt de oude pot losgeschroefd van de vloer. De afvoer wordt afgesloten met een doek of prop papier om vervelende luchtjes vanuit het riool te voorkomen. Afhankelijk van het type toilet zullen dan de vlotterkraan losgehaald worden en de valpijp en stortbak verwijderd worden.

De badkamer kan een hele nieuwe sfeer krijgen nadat het toilet vervangen is. Een zwevend toilet kan de badkamer bijvoorbeeld veel ruimer laten lijken maar vergt dan ook wel expertise om te plaatsen. Groot voordeel is wel dat het schoonmaken een stuk makkelijker gaat omdat de vloer gewoon gedweild kan worden. Bij het kiezen voor het type toilet kan de vakman uiteraard ook adviseren. Onder ander over de betegeling en de metingen die gedaan moeten worden. Hij kan dit ook voor je uitvoeren.

De loodgieter zal alles in het werk stellen om je naar tevredenheid te helpen. Of je nu zelf al een uitgetekend plan hebt of enkel op zoek bent naar advies, de vakman zorgt voor een eerlijke en goedkoop tarief. Betalen hoeft niet contant maar kan ook achteraf door een online overschrijving met behulp van iDeal. Daarnaast is het bij sommige vakmannen mogelijk om aan de deur te pinnen. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een toilet is uiteraard ook mogelijk.

Onze vakmannen zijn door het gehele land actief en stappen direct voor je in de auto om je te helpen. Of je nou woonachtig bent in Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Groningen, Dordrecht, Utrecht, Maastricht, Groningen, Haarlem, Zwolle, Leeuwarden, Arnhem, Tilburg of waar dan ook: wij zorgen dat er snel een gekwalificeerde en betrouwbare vakman langskomt. Wij staan voor snelheid, kwaliteit en service!