Regel nu jouw loodgieter

Fonteinkraan montage

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1464 loodgieters in jouw regio

Montage van Fonteinkraan op bestaande aansluiting. Boek direct een loodgieter via Zoofy voor de installatie van de fonteinkraan. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw loodgieter
7 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je fonteinkraan monteren via Zoofy

Een fonteinkraan montage is het proces waarbij een fonteinkraan wordt geïnstalleerd. Het is een relatief eenvoudig proces dat meestal bestaat uit het aansluiten van de kraan op de waterleiding, het aansluiten van de afvoer en het aansluiten van de bedieningsmechanismen. De voordelen van het laten monteren van een fonteinkraan via Zoofy zijn dat het een eenvoudig proces is dat je zelf kunt doen, dat het relatief goedkoop is en dat je er zeker van kunt zijn dat de kraan goed geïnstalleerd is.

Kosten van fonteinkraan montage

De mogelijke kosten voor het laten monteren van een fonteinkraan via Zoofy zijn afhankelijk van de kraan die je kiest. De kosten van de installatie van de fonteinkraan zijn €79,- voor een vaste prijs. Hierdoor kan voor de gehele installatie variëren van enkele tientallen euro's tot honderden euro's.

Boek jouw loodgieter voor fonteinkraan montage

Het is beter om een vakpersoon in te schakelen als je niet zeker weet hoe je de fonteinkraan moet installeren. Een vakpersoon heeft de juiste kennis en ervaring om de kraan correct te installeren en kan je helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Dit kan je veel tijd en geld besparen. Boek via Zoofy eenvoudig een loodgieter die jouw fonteinkraan kan plaatsen. Regel via Zoofy een betrouwbare loodgieter zonder gedoe.

Je boekt een loodgieter ook bijvoorbeeld van een deze klussen: 

Bidet plaatsen
Lekkage keuken

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af