Regel nu jouw vakman

Installeren / Vervangen Sanitair

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 350 loodgieters bij jou in de buurt

Wil je een nieuwe gootsteen, douchebak, toiletpot of ander sanitair laten plaatsen, maak dan een afspraak met een loodgieter in de buurt. Omschrijf je klus en de vakman zorgt ervoor dat het sanitair netjes wordt afgekit en correct wordt aangesloten.

Regel nu jouw vakman
407 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 143 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Sanitair installeren of vervangen

Toe aan een nieuwe look in de badkamer? Dit kan heel simpel! Een nieuw modern toilet of een mooie douchebak geven de badkamer al snel een nieuw gezicht. De hulp van een goede vakman bij het installeren van je nieuwe badkamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dezelfde dag kan er al een vakman bij jou langskomen, dan is die nieuwe douchebak, dat zwevende toilet of dat nieuwe bad zo geplaatst! 

Het laten vervangen van sanitair kun je het beste overlaten aan de loodgieters. Zij hebben veel ervaring met leidingwerk. Het aansluiten van bijvoorbeeld een toilet is dan ook een fluitje van een cent. Is het sanitair kapot, dan is een loodgieter noodzakelijk op verdere schade als lekkages te voorkomen. Het sanitair dient dan zo snel mogelijk vervangen of gerepareerd te worden.

Hoe gaat het installeren van sanitair in zijn werk?

Als eerste zal het oude sanitair worden verwijderd.

Dan wordt het bedieningspaneel geïnstalleerd. Het paneel steekt ongeveer 27 mm uit.

De aansluitpunten voor het water aan en afvoer worden opgemeten. De pijpen zullen op maat worden afgezaagd om een goede aansluiting te maken.

Tussen het closet en de tegels wordt een beschermmat geplaatst, zo beschadigd het closet niet en je tegels blijven ook in tact.

Dan wordt het closet gemonteerd.

Omdat de beschermingsmat ruim wordt geplaatst wordt deze na het monteren van het closet op maat afgesneden.

De afsluitnaden worden afgekit met speciale sanitairkit.

Als laatste wordt de bedieningsplaat vastgezet.

Wij staan voor je klaar als je een loodgieter nodig hebt voor je sanitair. Je maakt op onze website heel gemakkelijk een afspraak met een vakman. Als je met spoed een loodgieter nodig hebt, kan dat. Jij vult je gegevens in en wij doen de rest. Binnen het half uur heb je dan een afspraakbevestiging in je e-mail zitten. Voor een afspraak zonder spoed vul je een datum en tijd in waarop jij beschikbaar bent. De loodgieter komt dan op het door jou gekozen moment.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af