Regel nu jouw loodgieter

Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2458 loodgieters in jouw regio

Bad- en toilet accesoires ophangen (zonder pijpfitting). Boek direct een loodgieter via Zoofy voor de montage. Géén voorrijkosten of gedoe met offertes.

Regel nu jouw loodgieter
8 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je bad- en toiletaccessoires via Zoofy

Met Zoofy kun je bad- en toiletaccessoires ophangen zonder pijpfitting. Het is een eenvoudig systeem waarmee je accessoires zoals handdoekhouders, toiletpapierhouders en spiegels kunt ophangen. Het systeem bestaat uit een beugel die je aan de muur bevestigt en een klem die je aan de accessoire bevestigt. De klem is zo ontworpen dat hij stevig aan de beugel blijft zitten, zelfs als je de accessoire beweegt.

Wat zijn de Voor- en nadelen van accessoires ophangen zonder pijpfitting

De voordelen van Zoofy zijn dat het een eenvoudig systeem is dat je zelf kunt installeren. Je hoeft geen pijpfittingen te gebruiken, waardoor je geen gereedschap of speciale kennis nodig hebt. Het is ook een betaalbaar systeem, waardoor je geen hoge kosten hoeft te maken.

Het nadeel van Zoofy is dat het systeem niet zo stevig is als een pijpfitting. Als je accessoires zwaar zijn, is het beter om een vakpersoon in te schakelen om de accessoires op te hangen. De kosten hiervoor kunnen variëren, afhankelijk van de accessoires en de moeilijkheidsgraad van de installatie.

Boek via Zoofy eenvoudig een loodgieter die jouw bad en toilet accessoires kan ophangen, zonder pijpfitting. Regel via Zoofy een betrouwbare loodgieter zonder gedoe. 

Ook voor deze klus bijvoorbeeld:

Bidet plaatsen
Lekkage keuken

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af