Regel nu jouw loodgieter

Bidet plaatsen of vervangen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2376 loodgieters in jouw regio

Is de oude bidet aan vervanging toe of krijgt het kleinste kamertje een facelift, laat de nieuwe bidet dan vakkundig plaatsen. De loodgieter zal het water afsluiten, de oude bidet verwijderen, de nieuwe aftekenen, gaten boren en de bidet goed vastzetten. Omschrijf je klus en maak een afspraak met een loodgieter in de buurt.

Regel nu jouw loodgieter
4 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Bidet plaatsen/ Installeren

Jij bent op zoek naar meer informatie over het plaatsen of vervangen van een bidet. Een bidet is een klein badkamermeubelstuk dat wordt gebruikt om je lichaam te wassen. Het is een goede manier om je lichaam schoon te houden en het is ook een hygiënische manier om je lichaam te wassen. Het plaatsen of vervangen van een bidet is een klus die je het beste aan een vakpersoon kunt overlaten. Er zijn verschillende stappen die je moet volgen om een bidet te plaatsen of te vervangen. Deze stappen zijn onder andere het verwijderen van de oude bidet, het installeren van de nieuwe bidet, het aansluiten van de waterleidingen en het aansluiten van de afvoer.

Wat zijn de kosten voor bidet plaatsen

De kosten voor het plaatsen of vervangen van een bidet kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en het type bidet dat je kiest. De kosten kunnen oplopen tot enkele honderden euro's. Daarom is het verstandig om de kosten te vergelijken bij verschillende bedrijven voordat je een beslissing neemt. Bespreek vooraf met de vakman wie de aanschaf van de bidet regelt.

Kies juist, kies voor Zoofy bij bidet installatie

Het is belangrijk om te weten dat het plaatsen of vervangen van een bidet een klus is die je het beste aan een vakpersoon kunt overlaten. Een vakpersoon heeft de kennis en ervaring om de klus goed uit te voeren en om ervoor te zorgen dat de bidet goed wordt geïnstalleerd.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach