Regel nu jouw loodgieter

Inbouw douchekraan monteren

Vanaf €95 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1142 loodgieters in jouw regio

Inbouw douchekraan monteren? Boek direct een loodgieter via Zoofy voor de installatie van de douchekraan. Géén voorrijkosten of gedoe met offertes.

Regel nu jouw loodgieter
9 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je inbouw douchekraan plaatsen

Inbouw douchekranen worden meestal geïnstalleerd in een douchecabine of badkuip. Het is een kraan die in de muur wordt gemonteerd, waardoor het water direct uit de muur komt. Het is een stijlvolle en moderne manier om water te leveren aan je douche.

Voor- en nadelen van inbouw douchekraan plaatsen

Voordelen

  • Het is een stijlvolle en moderne manier om water te leveren aan je douche.
  • Het is een duurzame oplossing, omdat de kraan in de muur wordt gemonteerd.
  • Het is een hygiënische oplossing, omdat er geen leidingen of slangen zichtbaar zijn.

Nadelen

  • Het is een kostbare oplossing, omdat het een professionele installatie vereist, gelukkig regel je de montage via Zoofy

Wat kost een inbouw douchekraan plaatsen

De kosten voor het installeren van een inbouw douchekraan kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en het type kraan dat je kiest. De kosten van de montage zijn bij Zoofy een vaste prijs van €89,- De totale kosten zijn afhankelijk van het type inbouw douchekraan dat je kiest.

Kun je dit beter aan een vakpersoon over laten?

Ja, het is altijd het beste om een professionele vakpersoon in te schakelen voor het installeren van een inbouw douchekraan. Ze hebben de juiste kennis en ervaring om de installatie correct en veilig uit te voeren. Bovendien kunnen ze je helpen bij het kiezen van de juiste kraan voor je douche. Boek via Zoofy eenvoudig een loodgieter die jouw inbouw douchekraan kan plaatsen. Regel via Zoofy een betrouwbare loodgieter zonder gedoe. Zojuist een nieuwe douchekraan gekocht? Laat deze dan monteren door een loodgieter van Zoofy. Via Zoofy heb je de beschikking tot direct honderden vakmannen. Deze hoef je niet één voor één af te bellen. Plaats je klus en loodgieters in binnen de radius zien jouw klusaanvraag. Wanneer de loodgieter tijd heeft accepteert hij jouw klus en komt op de afgesproken tijd.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af