Urinoir verstopt

Vanaf €99 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 199 Loodgieters bij jou in de buurt

Door opgehoopt vuil en vetresten kan het voorkomen dat het water in het urinoir niet langer goed wegloopt. Een vervelend probleem dat je snel wilt laten verhelpen. Maak daarvoor direct een afspraak met een loodgieter in de buurt die je voor een vast tarief komt helpen.

Nu regelen
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 275 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Verstopte urinoir ontstoppen

Wanneer de afvoer van je urinoir verstopt is, dan wil je dat die zo snel mogelijk weer ontstopt is. Gelukkig kun je bij Zoofy snel een loodgieter regelen die je komt helpen. De afvoer van de urinoir wordt snel en vakkundig weer ontstopt, tegen een vaste prijs. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.

Het kan zo zijn dat je last hebt van urinesteen in de wc. Dit kan ontstaan door een combinatie van urine en zout. Dit veroorzaakt een aanslag in de wc, die ervoor zorgt dat er een aanslag in de toilet ontstaat. Urinesteen zorgt ervoor dat de leidingen in de wc verstopt raken. Dit is een veel voorkomend probleem bij urinoir verstoppingen.  

Om urinoir verstoppingen in het vervolg te voorkomen is het belangrijk om een goed reinigingsmiddel te gebruiken. Alleen bleekmiddel is niet voldoende.  Zoofy.nl helpt je snel met het vinden van een juiste vakman, om de urinoir verstopping op te lossen.  

Mocht er niet zoveel haast bij zijn, dan is Zoofy.nl 24/7 open om een afspraak in te plannen. Onze vakmannen zijn zorgvuldig geselecteerd, op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Je hoeft niet bang te zijn voor een beunhaas.  

Waar je ook bevindt in Nederland, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Den Haag of Maastricht overal kan Zoofy je helpen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af