Regel nu jouw loodgieter

Urinoir verstopt

Vanaf €119 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1726 loodgieters in jouw regio

Door opgehoopt vuil en vetresten kan het voorkomen dat het water in het urinoir niet langer goed wegloopt. Een vervelend probleem dat je snel wilt laten verhelpen. Maak daarvoor direct een afspraak met een loodgieter in de buurt die je voor een vast tarief komt helpen.

Regel nu jouw loodgieter
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Verstopte urinoir ontstoppen

Wanneer de afvoer van je urinoir verstopt is, dan wil je dat die zo snel mogelijk weer ontstopt is. Gelukkig kun je bij Zoofy snel een loodgieter regelen die je komt helpen. De afvoer van de urinoir wordt snel en vakkundig weer ontstopt, tegen een vaste prijs. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.

Het kan zo zijn dat je last hebt van urinesteen in de wc. Dit kan ontstaan door een combinatie van urine en zout. Dit veroorzaakt een aanslag in de wc, die ervoor zorgt dat er een aanslag in de toilet ontstaat. Urinesteen zorgt ervoor dat de leidingen in de wc verstopt raken. Dit is een veel voorkomend probleem bij urinoir verstoppingen.  

Hoe urinoir verstopping te voorkomen

Om urinoir verstoppingen in het vervolg te voorkomen is het belangrijk om een goed reinigingsmiddel te gebruiken. Alleen bleekmiddel is niet voldoende.  Zoofy.nl helpt je snel met het vinden van een juiste vakman, om de urinoir verstopping op te lossen.  

Mocht er niet zoveel haast bij zijn, dan is Zoofy.nl 24/7 open om een afspraak in te plannen. Onze vakmannen zijn zorgvuldig geselecteerd, op vakkundigheid en betrouwbaarheid. Je hoeft niet bang te zijn voor een beunhaas.  

Waar je ook bevindt in Nederland, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Den Haag of Maastricht overal kan Zoofy je helpen.

Bekijk andere loodgietersklussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af