Regel nu jouw loodgieter

Wastafelkraan monteren

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1146 loodgieters in jouw regio

Montage van wastafelkraan op bestaande aansluiting. Boek direct een loodgieter via Zoofy voor de installatie van de kraan. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw loodgieter
38 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je wastafelkraan monteren via Zoofy

Jij wilt je wastafelkraan laten monteren. Met Zoofy kun je een loodgietersbedrijf inhuren om dit voor je te doen. De loodgieter komt bij je thuis en monteert de wastafelkraan voor je. De voordelen van het laten monteren van je wastafelkraan door een vakpersoon zijn dat je zeker weet dat het goed gebeurt. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele fouten die je zelf zou kunnen maken. Ook hoef je geen gereedschap aan te schaffen.

De mogelijke kosten voor wastafelkraan monteren

De mogelijke kosten voor het laten monteren van je wastafelkraan door een vakman via Zoofy kost jou €79,- vaste prijs. Het is vaak beter om een professional in te huren om je wastafelkraan te monteren. Je weet dan zeker dat het goed gebeurt en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele fouten die je zelf zou kunnen maken. Ook hoef je geen gereedschap aan te schaffen.

Boek een loodgieter voor wastafelkraan monteren

Boek via Zoofy eenvoudig een loodgieter die jouw wastafelkraan kan plaatsen. Regel via Zoofy een betrouwbare loodgieter. Naast deze klus voert Zoofy ook deze klussen uit bijvoorbeeld:

Bidet plaatsen
Lekkage keuken

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af