Doucheputje ontstoppen

Vanaf 99

6 recensies

Wanneer het water in de douche niet langer wegloopt is de afvoer verstopt. Vaak is dat het gevolg van ophopende zeepresten. Maak direct een afspraak met een expert uit de buurt. De verstopping wordt opgelost voor een vast tarief.

bijv. 'Utrecht' of 'Amsterdam Oost'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Tarieven voor Doucheputje ontstoppen

Voer hierboven je postcode in om de prijzen bij jou in de buurt op te halen

Je betaalt altijd pas achteraf als de klus geklaard is. Gemakkelijk en snel via Tikkie of iDeal.

Spoed

We reageren binnen 20 minuten

Morgen

Later

Prijzen zijn altijd zonder materiaalkosten en inclusief BTW. Klus met uurprijs?
De vakman rekent altijd het eerste uur. Wij rekenen € 14,95 service kosten per klus.

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Doucheputje ontstoppen

Doucheputje ontstoppen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,3 van 5 sterren met meer dan 6 recensies

Een klant
dinsdag 4 december 2018

Heel fijn dat Gerard 's avonds direct na onze melding telefonisch contact met ons opnam om de situatie op te nemen en ons te helpen met terug aanzetten van de elektra. De volgende ochtend was hij op afgesproken tijd aanwezig om de beschadigde kabels te checken en gaf hij ons bij het weggaan aan dat we hem alsnog moesten bellen mocht er toch nog iets zijn wat we later zouden ontdekken.

Een klant
vrijdag 2 november 2018

Hij kwam veel later dan afgesproken zou fijn zijn als hij dan belt dat hij later is

Een klant
vrijdag 21 september 2018

Kan niets bedenken wat hij beter zou kunnen doen. Aardige man. Het probleem was zo opgelost

Een klant
maandag 27 november 2017

Een allround professional! Enorm service gericht, uitermate klantvriendelijk en de rust zelve. Enorm kundig en kan goed inschatten wat je nodig hebt. Ik zeg bel Frans!

Een klant
vrijdag 20 oktober 2017

Super service

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmannen in de buurt krijgen een melding

Als een vakman jouw klus pakt krijg je een bevestiging

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Verstopt doucheputje ontstoppen

Ben je eindelijk vroeg in de ochtend uit je bed gekropen en sta je lekker onder de warme douche, loopt de douchebak plots vol met water. Snel zet je de douche uit voordat de hele badkamer blank staat, maar wat nu? Je hebt dan iemand nodig die je helpt je doucheputje ontstoppen. Door een doucheputje stroomt niet enkel water. Er verdwijnt een hoop meer via dit afvoerkanaal zoals zand en andere viezigheid. De grootste veroorzaker van een verstopt doucheputje zijn haren.

Het is dus van belang om het doucheputje regelmatig haar vrij te maken, op die manier voorkom je dat het doucheputje überhaupt verstopt. Daarnaast zijn zeepresten ook een groot probleem voor het afvoerkanaal.

Dit is simpel te voorkomen door na elke douchebeurt even na te spoelen met heet water. Voorkomen is beter dan genezen. Het is geen garantie dat je doucheputje niet verstopt. Is het te laat en heb je een hardnekkige verstopping in je doucheputje? Er zijn een aantal manieren hoe je dit simpel kan oplossen.

De meest bekende oplossingen die je zelf kan hanteren vind je hieronder: 

Mechanische ontstopper (plopper)  Dit is één van de meest bekende en goedkoopste methodes om een verstopping op te lossen. Het is een zuignap op een stok gemonteerd, waarmee je een vacuüm creëert in de afvoerleiding. Je zet de zuignap volledig over het doucheputje, waarbij je oplet dat er geen ‘valse lucht’ kan ontsnappen. Vervolgens trek je de zuignap een paar keer heen en weer waardoor er een vacuüm ontstaat. Als het werkt komt er waarschijnlijk een hoop vuil naar boven en loopt het putje weer door. 

Ontstoppingsveer  Een andere bekende methode is een ontstoppingsveer, dit kan echter niet bij elk doucheputje gebruikt worden. Om de ontstoppingsveer te gebruiken moet namelijk het doucheputje los gehaald worden, zodat je er goed bij kan. Als dit is gelukt duw je de veer net zo lang door tot je bij de verstopping aankomt. Daar zou je vervolgens moet het nodige duw en trekwerk de verstopping mee kunnen verhelpen. 

Vloeibare ontstopper  De meest omstreden methode is het gebruik van een vloeibare ontstopper. Door de chemische samenstelling is dit namelijk slecht voor het milleu, maar vaak wel effectief. Elke vloeibare ontstopper werkt weer anders, dus lees goed de gebruiksaanwijzingen en kijk uit bij het gebruik. 

Als alle bovenstaande oplossingen niet werken dan heb je de hulp van een proffesional. Dit is heel simpel en snel te regelen via Zoofy.nl. Voer je postcode in, selecteer de klus en je ziet gelijk waar je aan toe bent! Wil je op dezelfde dag iemand langs hebben? Dat is ook geen probleem! Via Zoofy regel je met spoed de beste loodgieters die binnen een paar uur bij je op de stoep staan om je verstopping te verhelpen.

De vakmannen die bij Zoofy ingeschreven staan zijn allemaal terug te vinden op onze website met beoordelingen. Op die manier geven we de garantie dat je klus snel en goed opgelost kan worden. Door een sterke landelijke dekking betaal je via Zoofy ook geen voorrijkosten. De tarieven op de website zijn helder en duidelijk, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Kom je er niet helemaal uit via de website? Onze klantenservice staat elke dag van de week klaar om je te helpen! Je kan ons bereiken via de mail, telefoon of Whatsapp!