Loodgieter Heerlen

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Heerlen en omgeving? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze loodgieters in Heerlen tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Heerlen nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Heerlen en omgeving? Dan ben je bij Zoofy op het juiste adres! Er zijn maar liefst 50+ loodgieters in Heerlen beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter in Heerlen beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

50+ loodgieters in Heerlen beschikbaar voor jou

De loodgieters in Heerlen met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters in Heerlen hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedere loodgieter wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de loodgieter zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de loodgieter meerdere klussen uitvoeren. Wel zo'n veilig idee.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Maak je gebruik van de app? Dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Loodgieter in Heerlen

Uitmuntend Loodgieterswerk in Heerlen: Boek Eenvoudig via Zoofy.nl

Voor een betrouwbare loodgieter in Heerlen en de omliggende dorpen hoef je niet verder te zoeken. Bij Zoofy.nl begrijpen we dat betrouwbaarheid en vakmanschap van het grootste belang zijn als het gaat om jouw huis en comfort. Of je nu in het pittoreske Welten, het bruisende centrum van Heerlen, of in een van de omliggende dorpen zoals Hoensbroek woont, de deskundige loodgieters in Heerlen bij Zoofy staan paraat om jouw specifieke behoeften aan te pakken.

Diverse Wijken en Dorpen, Diverse Loodgietersvraagstukken

Heesberg, Ganzeweide, Gelein, Hoppersgraaf, Schiffelerveld, De Kommert, Musschemig, Rennemig, Zesweg of de Heksenberg; het maakt onze vakmannen niks uit! Of je nu Haelder, Haerle, Heële of gewoon Heerlen zegt: bij Zoofy ben je voor een geschikte loodgieter aan het juiste adres! Onze website is dag en nacht te gebruiken.

Zodra je je Heerlense postcode hebt ingevoerd en je probleem hebt geselecteerd, gaan wij direct voor je aan de slag! Als er spoed bij is, zorgen wij dat er dezelfde dag nog een vakkundige loodgieter bij je voor de deur staat. Ook afspraken die op een later moment kunnen plaatsvinden plannen wij binnen een uur voor je in, hierbij kan je ook zelf aangeven welke tijdstippen voor jou het meest geschikt zijn! 

Heerlen en de omliggende dorpen kennen verschillende kenmerken en behoeften als het gaat om loodgieterswerk:

 • Welten: In deze historische wijk is het behoud van het karakter van groot belang. Onze ervaren loodgieters in Heerlen begrijpen de waarde van oudere huizen en zorgen voor zorgvuldig onderhoud en restauratie van leidingsystemen.

 • Centrum Heerlen: Met moderne appartementen en bedrijven kunnen problemen zoals verstopte afvoeren en lekkages optreden. Onze loodgieters in Heerlen hebben ervaring met de diversiteit van deze wijk en bieden passende oplossingen.

 • Hoensbroek: In de omliggende dorpen is efficiënt loodgieterswerk nodig om huizen en bedrijven goed te laten functioneren. Onze loodgieters in Heerlen begrijpen de behoeften van deze gemeenschappen en staan klaar om te helpen.

Verschillende Loodgietersklussen, één Betrouwbare Oplossing: Zoofy.nl

Bij Zoofy.nl begrijpen we dat loodgieterswerk divers kan zijn, en we bieden een breed scala aan diensten om aan jouw behoeften te voldoen:

 • Lekdetectie en reparatie: Of het nu gaat om een druppelende kraan of een verborgen lekkage, onze loodgieters in Heerlen sporen het probleem op en zorgen voor een duurzame oplossing.

 • Sanitaire installaties: Of je nu een nieuw toilet wilt installeren, een badkamer wilt renoveren, of keukenapparatuur wilt aansluiten, onze loodgieters in Heerlen staan garant voor professionele installaties.

 • CV-ketel onderhoud: Met de wisselende seizoenen is een goed werkend verwarmingssysteem essentieel. Onze loodgieters in Heerlen zorgen voor onderhoud en reparaties om jouw huis comfortabel te houden.

Loodgieter spoedservice Heerlen

Heb je met spoed een loodgieter nodig in Heerlen? Selecteer de spoedservice die jij nodig hebt en selecteer de spoed optie. Zoofy vindt binnen 20 minuten een geschikte loodgieter voor jou die dezelfde dag nog langs komt. Bekijk de tarieven die Zoofy berekent voor de loodgietersklussen, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook betaal je voor spoedklussen géén voorrijkosten. Je betaalt alleen een meerprijs op de servicekosten, want onze klantenservice gaat direct hard voor je op zoek naar de loodgieter die het snelst ter plaatste kan komen. 

Heb je een lekkage of is de WC verstopt? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op het eindeloos zoeken van een loodgieter in Heerlen om vervolgens te horen dat hij/zij de komende dagen/weken geen tijd heeft. Op zo'n moment wil je met spoed een loodgieter natuurlijk.

Voor loodgieter spoed klussen ben je bij Zoofy dus aan het juiste adres voor een snelle oplossing, zoals een spoedklus als lekkage, gaslek of die WC die overloopt. Als je in Heerlen woont en met spoed op zoek bent naar een loodgieter in  Heerlen, dan kun je het beste Zoofy gebruiken.

Loodgieter Heerlen nodig? Laat je niet oplichten en boek veilig via Zoofy

Loodgieter in Heerlen en omgeving nodig? Als je op zoek bent naar een loodgieter in Heerlen of in de omliggende dorpen, kan het lastig zijn om de juiste loodgieter te vinden. Helaas zijn er ook oplichters als loodgieter in Heerlen actief in deze branche, die misbruik maken van de kwetsbaarheid van mensen die (met spoed) hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen. Gelukkig zijn er manieren om oplichting te voorkomen en een betrouwbare loodgieter te vinden.

Tip 1: Betaal nooit vooraf (ook geen aanbetaling)
Een betrouwbare loodgieter zal nooit vragen om betaling voorafgaand aan de werkzaamheden. Betaal pas nadat het werk naar tevredenheid is afgerond. Zoofy gaat zelfs een stap verder, het geld wordt voor je vastgehouden en pas uitbetaald aan de vakman als jij tevreden bent. Boek je bij Zoofy dan hoef je nooit aan de vakman vooraf te betalen, wel zo veilig idee.

Tip 2: Betaal nooit contant
Betaal altijd op factuurbasis. Ben je namelijk niet helemaal zeker van je zaak dan kun je nog even wachten tot de betaaltermijn om de factuur te voldoen. bij contante betalingen heb je ook geen bewijs van betaling en geen enkele garanties. Bij zoofy betaal je veilig achteraf op factuurbasis. Deze kun je voldoen via de QR code of per online betaling.

Tip 3: Zorg voor duidelijkheid in tarieven
Voordat de loodgieter aan de slag gaat, is het verstandig om een prijsopgave te vragen. Op deze manier voorkom je verrassingen achteraf en weet je precies waar je aan toe bent. Ook dit is bij Zoofy heel transparant, al tijdens het boeken van een loodgieter zie je al de tarieven. Dat kan gaan om een uurtarief of een vaste prijs. Zo heb jij bij Zoofy geen verrassingen om de tarieven.

Tip 4: Laat je nooit onder druk zetten
Als een loodgieter probeert om je onder druk te zetten om snel tot betaling over te gaan of om extra werkzaamheden uit te voeren die niet van tevoren zijn afgesproken, is dit vaak een teken van oplichting. Laat je hier niet door misleiden en weiger om extra te betalen voor onnodige werkzaamheden.

Boek Gemakkelijk via Zoofy.nl

Het boeken van een ervaren loodgieter in Heerlen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Via Zoofy.nl kun je eenvoudig de loodgieter boeken voor jouw klus op de door jouw gewenste tijden. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en bieden de flexibiliteit om een geschikte tijd voor jouw loodgietersafspraak te kiezen.

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Kies voor Vakmanschap, Kies voor Zoofy

Waarom worstelen met loodgietersproblemen als je direct toegang hebt tot professionals die weten hoe ze elk probleem moeten aanpakken? Neem de volgende stap en boek nu een loodgieter via Zoofy.nl. Wij staan garant voor kwaliteit, gemak en tevredenheid. Vertrouw op de expertise van ons team voor al jouw loodgietersbehoeften in Heerlen en omliggende dorpen. Boek vandaag nog en ervaar het verschil van betrouwbaar loodgieterswerk met Zoofy!

Waarom via Zoofy een loodgieter uit Heerlen regelen?

Al onze erkende loodgieters zijn, voordat ze op de website worden geplaatst, door ons geselecteerd op basis van hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Ook kan je van elke vakman zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld. Doordat wij geen voorrijkosten rekenen, en de btw al in onze tarieven is verwerkt, kan je zelf altijd van tevoren inschatten wat je afspraak ongeveer zal gaan kosten. 

Bekijk een van de vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 1 beste loodgieters in Heerlen

4,7/5 - 10 reviews

Chris van Kesteren Installatie Techniek Chris van Kesteren loodgieter

4,7/5 - 10 reviews

Heerlen
10 klussen uitgevoerd
hij heeft de storing goed verholpen en netjes gewerkt

Boek een loodgieter

Loodgieter in Heerlen gezocht (met spoed)?

Loodgieter in Heerlen nodig? De loodgieters in Heerlen op Zoofy zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen voor ieder gewenst moment geboekt worden. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of een cv-ketel reparatie of gewoon een nieuwe kraan laten monteren, de loodgieters in Heerlen op Zoofy staan voor je klaar.

Ook als je met spoed een loodgieter in Heerlen nodig hebt vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding dan is een loodgieter in Heerlen snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en veilig een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Heerlen.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
624 keer aangevraagd
Gebaseerd op prijzen van 4414 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.552 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4416 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4433 loodgieters in jouw regio
Badkraan montage
288 keer aangevraagd
Gebaseerd op prijzen van 4414 loodgieters in jouw regio
Bevroren leiding ontdooien
60 keer aangevraagd
Vanaf €125 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3464 loodgieters in jouw regio
Buitenkraan monteren
492 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4405 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af