Loodgieter Maastricht
30 recensies

Onze loodgieters in Maastricht staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 216 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Maastricht gezocht (met spoed)?

Heb je net een nieuwe vaatwasser gekocht die aangesloten moet worden? Of bent u op zoek naar een loodgieter in Maastricht om de gootsteen, WC of afvoer te ontstoppen? Heb je een klus die klein of groot is waarvoor met spoed hulp nodig is: dan bent u bij Zoofy.nl aan het juiste adres. Regel in een paar seconden direct en snel een loodgieter die snel ter plaatse is!

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Maastricht

De Loodgieters van Zoofy in Maastricht werden beoordeeld als 4,8 van 5 sterren met meer dan 30 recensies

Bert
zondag 16 juni 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Geachte Heer, De klus was binnen 20 minuten geklaard en ben dus zeer goed en vriendelijk geholpen. Ik wil deze Heer dan ook bij iedereen aanraden.

Paul
maandag 10 juni 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Ik was zelf niet thuis, maar klus is prima geklaard, zonder bij komende schade en alles functioneert weer!

Joop
zaterdag 1 juni 2019, Lekkende kraan repareren

Perfect, reuze aardige man, alles werkt.

Anton
zaterdag 27 april 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

Dank je wel Jurgen, je bent een goede vakman, hebt de klus binnen een kwartier geklaard en ook nog goed advies gegeven. Je bent aardig en behulpzaam, bij een volgende klus hopen we je weer te zien !

Llem
zondag 17 februari 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Het betrof een inventarisatie van een eventuele oorzaak van een lekkage Oorzaak lijkt moeilijk op te sporen zonder breekwerk. Advies gegeven door Harold waarbij nog even afwachten het hoofd advis is Tevreden over advies en over handelwijze Harold.Komt deskundig en betrouwbaar over.Met dank aan bemiddeling door Centraal Beheer

Karin
donderdag 6 december 2018, Lekkage opsporen / oplossen

Hij was correct netjes en begripvol.

Claire
zondag 28 oktober 2018, Lekkende kraan repareren

Vriendelijke man met verstand van zaken

Hans
zaterdag 20 oktober 2018, Leidingwerk

Alles OK

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Waar in Maastricht kunnen wij helpen

Of je nu woont in Wyck, Villapark, Jekerdal, Biesland, Campagne, Wolder, Pottenberg, Caberg of Daalhof. In elke wijk of buurt komen onze ‘Mestreechse’ vakmannen bij je langs!

Vul je postcode in, selecteer de klus waar het kom gaat, en wij komen in actie! Als er spoed bij is, zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een erkende loodgieter met jarenlange ervaring bij je op de stoep staat. Ook voor afspraken die op een later moment kunnen plaatsvinden maken wij binnen een uur een afspraak voor je; hierbij kan je ook zelf aangeven welke tijdstippen voor jou het beste uitkomen! De loodgieters houden daar dan rekening mee. Via onze website, WhatsApp, chat of gewoon telefonisch staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week voor je klaar om je een helpende hand te bieden. 

Al onze Maastrichtse loodgieters zijn, voordat ze op de website komen, door ons handmatig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid, vakkundigheid en jarenlange ervaring. Aan de hand van klantervaringen houden wij nauwlettend in de gaten of de klussen naar tevredenheid worden uitgevoerd.

Of het nu gaat om een wasmachine die aangesloten moet worden, een gootsteen of afvoer die verstopt is, lekkage die opgelost moet worden of alle andere klussen; onze loodgieters lossen het vakkundig voor je op. Mocht je nu probleem hebben met de centrale verwarming of cv ketel dan kun je gebruik maken van ons netwerk aan cv monteurs. 

Ben je na afronding van de klus tevreden dan maakt de loodgieter de factuur voor je aan. Deze kun je vervolgens makkelijk en veilig betalen via Ideal of Tikke. Overmaken mag natuurlijk ook.