Sanibroyeur verstopt / kapot

Vanaf €155 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 195 Loodgieters bij jou in de buurt

Spoelt de WC het vuil niet weg en hoor je de vermaler niet meer draaien, maak dan een afspraak met een vakman in de buurt. De monteur zal de sanibroyeur demonteren, goed reinigen, en indien mogelijk repareren en weer terugplaatsen.

Nu regelen
32 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 242 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Sanibroyeur verstopt / kapot

Je weet snel of je een verstopte of kapotte sanibroyeur hebt. Het enige dat je moet doen is een tik geven tegen de sanibroyeur. Niet te hard natuurlijk, maar even er tegenaan duwen. Als de sanibroyeur aan gaat, dan doet ie het nog wel. Gaat de sanibroyeur niet aan dan is de motor kapot en moet die gerepareerd worden. Dat is een kostbare vervanging. Meestal kost dat minimaal 500 Euro om een vervangende sanibroyeur te regelen. Daar komt installatie nog bij. 

Slaat de sanibroyeur nog wel aan, maar pompt hij niks meer weg. Dan zit ie hoogstwaarschijnlijk verstopt. En dat is een vies karwei om de sanibroyeur weer te ontstoppen. Dat kan al vanaf 155 Euro.

Je kan via Zoofy snel een loodgieter regelen die je met spoed, morgen of op welk ander moment jou uitkomt komt helpen. 

De sanibroyeur is in de basis een pomp die alle afval wegpompt en verkleind. Het wordt vaak gebruik in Amsterdam, omdat daar de rioleringsbuizen een kleine diameter heeft. En veel WCs staan onderin een kelder of onder de standleiding. Dan kan het afvalwater alleen maar weggespoeld worden door een pomp zoals een sanibroyeur.

De sanibroyeur sluit je aan op een stopcontact en op de riolering en de afvoer van het toilet. De sanibroyeur sluit je aan via een mof op de toilet. Je sluit het apparaat aan op de riolering met een klem. Niet alle sanibroyeurs hebben een vermaler erin zitten. Alleen als je een kleine leiding hebt die uitkomt op het riool is het handig om een vermaler-optie te gebruiken. Heb je alleen een vuilwaterpomp nodig, dan is een standaard sanibroyeur voldoende. Die pompt het afvalwater naar een hogere plek in de woning en zorgt er voor dat het afvalwater in de riolering kan komen. Dat is direct ook het grote nadeel van een kapotte sanibroyeur. Je kunt meteen je toilet niet meer gebruiken. En het wordt heel snel een vieze stinkende bedoeling. Daar helpen wij je natuurlijk graag en snel mee. Niets is vervelender om je wc niet te kunnen gebruiken en een stikkend huis te hebben.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af