Regel nu jouw loodgieter

Muurplaat plaatsen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2285 loodgieters in jouw regio

Laat een muurplaats installeren voor verschillende type kranen, zoals de douchekraan, buitenkraan of een gewone kraan. Boek direct de juiste loodgieter.

Regel nu jouw loodgieter
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wat is een muurplaat

Een muurplaat plaatsen is een techniek die wordt gebruikt om een kraan aan een muur te bevestigen. Het is een eenvoudige manier om een kraan te installeren, waarbij de kraan wordt bevestigd aan een metalen plaat die aan de muur wordt bevestigd. De plaat wordt meestal gemaakt van staal of messing en is voorzien van gaten waar de kraan in kan worden geschroefd.

Muurplaat plaatsen voor verschillende type kranen

De voordelen van het plaatsen van een muurplaat zijn dat het een eenvoudige en goedkope manier is om een kraan te installeren. Het is ook een veilige manier om een kraan te bevestigen, omdat de plaat stevig aan de muur wordt bevestigd. De mogelijke kosten van het plaatsen van een muurplaat kunnen verschillend zijn, afhankelijk van het type kraan dat je wilt installeren en muurplaat dat je kiest. Voor een loodgieter betaal je €75,- bij Zoofy. Wanneer je een inbouw kraan wil plaatsen is het installeren van een kraan op een muurplaat een goedkopere optie.

Boek jouw loodgieter via Zoofy voor muurplaat plaatsen

Het is meestal beter om het plaatsen van een muurplaat aan een loodgieter over te laten. Een vakman heeft de juiste kennis en ervaring om de kraan op de juiste manier te installeren aan de muurplaat, waardoor je ervoor kunt zorgen dat de kraan veilig en stevig is bevestigd. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de plaatsing van een muurplaat om jouw kraan op aan te sluiten? Geen paniek, via Zoofy boek je direct een loodgieter voor de plaatsing. Wij hebben een breed netwerk van loodgieters in Nederland, dus waar je ook woont wij regelen een betrouwbare loodgieter.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af