Regel nu jouw loodgieter

Lekkage in meterkast oplossen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1525 loodgieters in jouw regio

Water en elektriciteit is een gevaarlijke combinatie. Een lekkage kan het beste altijd snel verholpen worden. Maar bij water in de meterkast is de nood extra hoog. Het risico op kortsluiting is groot. In het uiterste geval kan er zelfs brand ontstaan. Maak direct een afspraak met een loodgieter die komt helpen.

Regel nu jouw loodgieter
58 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Lekkage meterkast

Een lekkage in de meterkast kan levensgevaarlijk zijn. Want water en elektriciteit gaan niet samen. Er kan kortsluiting ontstaan en dan ben je veel verder van huis. De lekkage moet ook dezelfde dag nog verholpen worden. Via onze website regel je een loodgieter voor vandaag.

Oorzaak lekkage in de meterkast 

Een lekkage kan verschillende oorzaken hebben. In de meterkast kan het komen door bijvoorbeeld een lekkende leiding of door een verouderde leiding die na al die jaren een scheurtje heeft opgelopen. Wat je zo snel mogelijk moet doen als je merkt dat er een lekkage in de meterkast is. Is de hoofdkraan dichtdraaien en
ervoor zorgen dat de elektriciteit eraf is. Zo voorkom je kortsluiting en in het ergste geval brand. Je kan dan proberen om erachter te komen waar het water vandaan komt. Omdat het tegenwoordig in huis lastig is om geen elektriciteit of energie te gebruiken, kun je het beste zo snel mogelijk een loodgieter laten komen. De vakman lost de lekkage voor je op.

Zet de stroom er niet op zolang de groepenkast niet goed droog is. Zet je wel de stroom wel weer aan dan heb je een groter risico op een kortsluiting met alle gevolgen van dien. Je kan het opdrogen versnellen door met een ventilator of een ander blazend apparaat te drogen. Gebruik hiervoor wel een ander stroomnetwerk.
Is de groepenkast goed opgedroogd? Laat de groepenkast dan even controleren of deze geen waterschade heeft opgelopen. Is dat wel het geval dan heb je een elektricien nodig die een nieuwe groepenkast bij je installeert.

Boek nu een loodgieter

Waarom Zoofy

Een afspraak met een ervaren loodgieter heb je op onze website zo gemaakt. Je geeft aan dat je met spoed iemand nodig hebt. Onze loodgieters zijn echte vakmannen die een lekkage zo voor je oplossen. Door hun ervaring weten ze wat ze moeten doen. Ze zijn ook aangesloten bij de branchevereniging Uneto vni. De vakmannen komen je overal helpen en rekenen geen voorrijkosten. Ben je benieuwd naar de kosten voor een nieuwe groepenkast? Zo boek je een loodgieter in Amsterdam of Almere of elke andere regio.

Andere loodgietersklussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af