Regel nu jouw loodgieter

Keukenkraan monteren

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1145 loodgieters in jouw regio

Keukenkraan vervangen? 2.500+ betrouwbare loodgieters in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak en bestel snel en gemakkelijk een professionele loodgieter via Zoofy om jouw keukenkraan te vervangen.

Regel nu jouw loodgieter
200 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen? Voor het monteren van een keukenkraan is Zoofy dé oplossing. Met 2.500+ geselecteerde loodgieters op ons platform, vind je snel een vakman bij jou in de buurt voor het vervangen van jouw keukenkraan. Tijdens het boeken kies je zelf zelf een geschikt moment en zie je vooraf de prijzen voor de klus keukenkraan vervangen. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en vakkundige loodgieter die jouw keukenkraan monteert. 

Een loodgieter bestel je 24/7 via de website of app van Zoofy. En heb je spoed? Selecteer dan als datum vandaag of morgen en het vervangen van jouw keukenkraan is zo geregeld. Maar let op: bij klussen op dezelfde dag of morgen (en weekenden/avonden) geldt een kleine toeslag. De tarieven voor de klus keukenkraan vervangen zie je direct als je een datum selecteert. Zo makkelijk en transparant kan het zijn.

Keukenkraan vervangen »

2.500+ loodgieters door heel Nederland beschikbaar voor het vervangen van jouw keukenkraan

De loodgieters in Nederland met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen, zoals keukenkraan vervangen. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de loodgieter klus, de loodgieters beschikken over de juiste elementen zodat ze jouw keukenkraan op professionele wijze kunnen vervangen.

Is het werk voor keukenkraan vervangen afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Je hoeft dus nooit vooraf aan de vakman te betalen. Wel zo veilig. Bij Zoofy vinden we het belangrijk dat eerst de klus keukenkraan vervangen naar tevredenheid is verlopen. 

Keukenkraan vervangen »

Keukenkraan vervangen | Zoofy

Betrouwbare loodgieters binnen handbereik voor vervangen van jouw keukenkraan

Keukenkraan vervangen? Zoofy biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om een professionele loodgieter te boeken voor het vervangen van jouw keukenkraan. Via Zoofy boek je snel geselecteerde loodgieters bij jou in de buurt, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid. Geen gedoe meer dus met het vergelijken van offertes en uren bellen, via de website en app van Zoofy bestel je direct een loodgieter voor de klus keukenkraan vervangen.

Voordeel bij Zoofy is dat je bij het bestellen van de loodgieter voor de klus keukenkraan vervangen ook direct vooraf de tarieven worden gecommuniceerd, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Door het boeken van een loodgieter voor de klus keukenkraan vervangen via Zoofy bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een snelle, betrouwbare en kwalitatieve oplossing voor jouw klus.

Kies zelf een geschikt moment en boek zonder voorrijkosten. Zo heb je snel een professionele en vakkundige loodgieter voor de klus keukenkraan vervangen. 

Keukenkraan vervangen »

Zoofy: de snelste, makkelijkste én veiligste manier om een keukenkraan te vervangen

Wanneer je een loodgieter nodig hebt voor de klus keukenkraan vervangen, dan wil je dit snel en makkelijk regelen. Maar veiligheid daarbij is net zo belangrijk. Gelukkig biedt Zoofy uitkomst: het is de snelste, makkelijkste én veiligste manier om een betrouwbare loodgieter te boeken voor de klus keukenkraan monteren. Via Zoofy kun je eenvoudig en snel een loodgieter boeken voor vandaag, morgen of ieder ander gewenst moment.

Met het handige boekingssysteem kun je het gewenste tijdstip selecteren en zie je direct de tarieven. Wat goed is om te weten is dat gemiddeld 96% van deze loodgieter klussen binnen 20 minuten worden opgepakt door een loodgieter (op de door jouw gewenste datum), wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op een loodgieter voor het vervangen van jouw keukenkraan.

Zoofy werkt uitsluitend met betrouwbare loodgieters die geselecteerd zijn op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat je altijd verzekerd bent van een professionele en vakkundige oplossing voor de klus keukenkraan vervangen.

Keukenkraan vervangen »

Wat kost een keukenkraan vervangen?

Bij Zoofy doen we niet geheimzinnig over de kosten bij het vervangen van een keukenkraan. Met meer dan 700+ eerder uitgevoerde klussen hebben we heel wat mensen blij gemaakt met het vervangen van een keukenkraan. Voor de klus keukenkraan vervangen hanteren we een tarief vanaf €85 per uur. 

Waarom een vanaf prijs? Het is een vanaf prijs omdat de prijzen per dag en op ieder moment kunnen verschillen. Wil je dezelfde dag met spoed, of 's avonds of in het weekend, die keukenkraan laten vervangen? Dan betaal je een kleine toeslag. De exacte kosten zie je meteen bij het selecteren van een datum tijdens het boeken. Alleen het gebruikte materiaal en eventuele parkeerkosten kunnen hier nog bij komen.

Kostenoverzicht van een keukenkraan vervangen

In onderstaand kostenoverzicht vind je de prijzen die berekent worden voor het verhelpen van een verstopte afvoer. Er zit een verschil in het uurtarief van de loodgieter bij een spoedklus.

Werkzaamheden Schatting
Keukenkraan vervangen (regulier)  v.a. €85/u
Keukenkraan vervangen (spoed)  v.a. €111
Keukenkraan vervangen (weekend)  v.a. €122
   
Servicekosten  €24,95

Bijzonderheden:
- Uitgevoerd door 1 persoon. 
- Het vervangen van de keukenkraan is op de bestaande leiding/aansluiting
- Genoemde schatting zijn exclusief eventuele onkosten zoals materiaal en parkeerkosten
- Betreft werkzaamheden voor 1 kraan. Bij meerdere kranen, nemen de kosten uiteraard toe.

Een keukenkraan vervangen op dezelfde dag, 's avonds of in het weekend? Dan betaal je een kleine toeslag. De exacte tarieven per uur zie je meteen bij het selecteren van een datum en tijdstip tijdens het boeken. Alleen het gebruikte materiaal en eventuele parkeerkosten kunnen hier nog bij komen.

Keukenkraan vervangen »

Zoofy helpt fraude of oplichting bij een keukenkraan vervangen voorkomen

Veiligheid staat voorop bij Zoofy, vooral als het gaat om een keukenkraan vervangen. We begrijpen dat het kiezen van de juiste loodgieter en het voorkomen van fraude of oplichting een prioriteit zijn. Gelukkig hoef je je bij Zoofy geen zorgen te maken. Met onze gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig een betrouwbare loodgieter vinden en boeken voor het vervangen van je keukenkraan. Bij Zoofy staan we voor:

 • Transparante tarieven: Je ziet het tarief vooraf, dus geen verrassingen achteraf.
 • Betaling na de klus: Je betaalt pas nadat de klus is uitgevoerd en je tevreden bent met het resultaat.
 • Garantie op de klus: Mocht er iets misgaan, dan kun je rekenen op de ondersteuning van Zoofy.
 • Veilige betaling: Betalingen worden veilig en gemakkelijk afgehandeld via QR code of iDeal.
 • Geverifieerde vakmannen: Zoofy werkt alleen samen met betrouwbare en professionele vakmannen.
 • Klantenservice: Bij vragen of problemen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Zoofy.

Het monteren van een keukenkraan is een klus die je het beste aan een vakpersoon kunt overlaten. Het is een klus die veel kennis en ervaring vereist. Als je de kraan niet goed monteert, kan dit leiden tot lekkage, schade aan de kraan of andere problemen. De kosten voor het monteren van een keukenkraan kunnen variëren, afhankelijk van de kraan die je kiest. De kosten voor een keukenkraan kunnen oplopen tot enkele honderden euro's. De montage kost via Zoofy slechts: €85,-. 

Keukenkraan vervangen »

Keukenkraan vervangen | boek een loodgieter via zoofy

Voordelen van nieuwe keukenkraan monteren

De voordelen van het laten monteren van een keukenkraan door een vakman zijn dat je er zeker van kunt zijn dat de kraan goed geïnstalleerd wordt. Je kunt er ook zeker van zijn dat de kraan veilig is en dat er geen lekkage of andere problemen optreden.

Keukenkraan monteren via Zoofy

Boek via Zoofy eenvoudig een loodgieter die jouw keukenkraan kan plaatsen. Regel via Zoofy een betrouwbare loodgieter zonder gedoe. Onze loodgieters komen overal in Nederland, want Zoofy heeft een landelijke dekking met loodgietersbedrijven. Onze loodgieters halen daarbij goede reviewscores. Is jouw klus opgepakt door een van onze loodgieters? Dan kun je de reviews bekijken die hij of zij gescoord heeft. Zo kun je ook de ervaringen van anderen zien met deze vakpersoon.

Andere type loodgietersklussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af