Regel nu jouw loodgieter

Keukenkraan monteren

Vanaf €85 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1963 loodgieters in jouw regio

Keukenkraan monteren op een op bestaande aansluiting. Boek direct een loodgieter via Zoofy voor de installatie van de keukenkraan. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw loodgieter
155 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Kosten keukenkraan monteren

Het monteren van een keukenkraan is een klus die je het beste aan een vakpersoon kunt overlaten. Het is een klus die veel kennis en ervaring vereist. Als je de kraan niet goed monteert, kan dit leiden tot lekkage, schade aan de kraan of andere problemen. De kosten voor het monteren van een keukenkraan kunnen variëren, afhankelijk van de kraan die je kiest. De kosten voor een keukenkraan kunnen oplopen tot enkele honderden euro's. De montage kost via Zoofy slechts: €79,-. 

Voordelen van nieuwe keukenkraan monteren

De voordelen van het laten monteren van een keukenkraan door een vakman zijn dat je er zeker van kunt zijn dat de kraan goed geïnstalleerd wordt. Je kunt er ook zeker van zijn dat de kraan veilig is en dat er geen lekkage of andere problemen optreden.

Keukenkraan monteren via Zoofy

Boek via Zoofy eenvoudig een loodgieter die jouw keukenkraan kan plaatsen. Regel via Zoofy een betrouwbare loodgieter zonder gedoe. Onze loodgieters komen overal in Nederland, want Zoofy heeft een landelijke dekking met loodgietersbedrijven. Onze loodgieters halen daarbij goede reviewscores. Is jouw klus opgepakt door een van onze loodgieters? Dan kun je de reviews bekijken die hij of zij gescoord heeft. Zo kun je ook de ervaringen van anderen zien met deze vakpersoon.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af