Regel nu jouw loodgieter

Opbouw doucheset plaatsen

Vanaf €89 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1521 loodgieters in jouw regio

Het plaatsen van een doucheset op de muur bestaande uit douchemengkraan en douchegarnituur. Boek direct via Zoofy een loodgieter. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw loodgieter
35 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Opbouw doucheset plaatsen via Zoofy

Informatie over opbouw doucheset plaatsen

Een opbouw regendoucheset plaatsen is een klus die je het beste aan een vakpersoon kunt overlaten. Een loodgieter kan de set voor je plaatsen, waardoor je zeker weet dat het goed gebeurt. Hij of zij zal de set aansluiten op de waterleiding en de afvoer, zodat je de douche kunt gebruiken.

Voordelen van het laten plaatsen van een opbouw regendoucheset door een loodgieter zijn

- Je weet zeker dat de set goed geïnstalleerd wordt.
- Je kunt erop vertrouwen dat de set veilig is.
- Je kunt erop vertrouwen dat de set goed aangesloten is op de waterleiding en de afvoer.

Nadelen van het laten plaatsen van een opbouw regendoucheset door een loodgieter zijn

- Het kan duurder zijn dan als je het zelf zou doen.

Wat kost een opbouw doucheset plaatsen

De kosten voor het laten plaatsen van een opbouw regendoucheset door een loodgieter zijn bij Zoofy €89,- vaste prijs. Deze prijs is exclusief de aanschaf van de opbouw regendouche. Boek via Zoofy eenvoudig een loodgieter die jouw opbouw doucheset plaatsen kan plaatsen. Regel via Zoofy een betrouwbare loodgieter.

----------------------------------------------

Informatie over inbouw doucheset plaatsen

Inbouw doucheset monteren via Zoofy is een service waarmee je een professionele vakman kunt inhuren om je doucheset te monteren. De vakman komt bij je thuis en zorgt ervoor dat je doucheset op de juiste manier wordt geïnstalleerd. De voordelen van Inbouw doucheset monteren via Zoofy zijn dat je een professionele vakman krijgt die je doucheset op de juiste manier kan monteren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het monteren van je doucheset, omdat de vakman dat voor je doet. Daarnaast is het ook een stuk goedkoper dan als je het zelf zou doen.

Wat kost een inbouw doucheset

De mogelijke kosten van Inbouw doucheset monteren via Zoofy zijn afhankelijk van de grootte en het type doucheset dat je wilt laten monteren. De kosten kunnen variëren van enkele tientallen euro's tot honderden euro's van een doucheset. De montage kost bij Zoofy €199,- van de inbouw doucheset. Dit is exclusief de douchetset. Met de vakman kun je afstemmen wie deze aanschaft.

Doucheset monteren via Zoofy

Wij raden jou aan om Inbouw doucheset monteren via Zoofy aan een vakpersoon over te laten. De vakman heeft de juiste kennis en ervaring om je doucheset op de juiste manier te monteren. Daarnaast kun je er ook zeker van zijn dat je doucheset op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Inbouw doucheset monteren door een professionele vakman. Boek direct een via Zoofy een betrouwbare loodgieter.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af