Loodgieter Zevenaar

Voor een lekkage in de keuken, radiator afkoppelen en al jouw andere loodgietersklussen. Bestel eenvoudig één van onze loodgieters uit Zevenaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Loodgieter in Zevenaar gezocht (met spoed)?

Er komen weer mooie dagen aan, waarin je lekker kan genieten van het zonnetje. Je gaat lekker naar het strand bij recreatiegebied Rhederlaag. Maar voordat je weggaat, zet je nog even snel de wasmachine aan zodat je de was daarna lekker buiten kan laten drogen. Wanneer je eindelijk de wasmachine hoort piepen, blij dat je bijna weg kan. Zie je dat de wasmachine helemaal vol met water staat. Helaas de wasmachine pompt niet meer af. Hier zit je niet op te wachten, je wilt lekker gaan genieten van het mooie weer. Gelukkig regel je met spoed een loodgieter die dezelfde dag nog bij je langskomt.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1097 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer verstopt
9.948 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1215 loodgieters bij jou in de buurt
Douchecabine plaatsen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1278 loodgieters bij jou in de buurt
Gasleiding keuren
24 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 622 loodgieters bij jou in de buurt
Inloopdouche maken
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 loodgieters bij jou in de buurt
Lekkage in keuken oplossen
1.140 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1479 loodgieters bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Zevenaar en omgeving

In elke wijk in Zevenaar kunnen de vakmannen komen. Zo ook in Zonnemaat, Stegeslag, Methen, Giesbeek, Schrijvershoek, Lentemorgen, Het Grieth, Babberich, Molenwijk en Agerio. Onze loodgieters zitten in de buurt van Zevenaar, dus zullen met spoed snel bij je kunnen zijn. We zijn 27/7 voor jou bereikbaar en dus ook in het weekend. Wij hanteren hele nette prijzen ook in het weekend.

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter gevonden die dezelfde dag nog bij je langskomt in Zevenaar. Zo kan je snel van het mooie weer genieten en stapelt de was zich niet op. Vul je Zevenaarse postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Als onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een beunhaas. De vakmannen laten alles keurig netjes bij je achter en zorgen niet voor meer werk, maar zijn er om jouw probleem op te lossen.

Heb je geen spoed, maar wil je wel graag dat er een vakman langskomt? Dan is dat geen probleem bij. Wij zijn namelijk 24/7 geopend en kunnen zelfs in het weekend bij je langskomen in Zevenaar. Geef dan de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de loodgieter langs komt. Zo heb je binnen 2 minuten al een afspraak via onze website gemaakt. 

Bij ons op de website vind je van alle loodgieters de tarieven. Voor sommige klussen hebben wij een vaste prijs en kunnen we vrijblijvend een offerte voor je maken. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af