Loodgieter Apeldoorn
88 recensies

Onze loodgieters in Apeldoorn staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Apeldoorn gezocht (met spoed)?

Na een drukke werkweek weet je bij thuiskomst niet wat je ziet, de hele keuken staat blank!! Hier zit je dus echt niet op te wachten! Die vaatwasser zou het je juist makkelijker moeten maken. Morgen komen er vrienden eten en moet die keuken gewoon weer droog zijn. Niet dat het Leienplein niet gezellig is, maar jij zou koken. In dit geval is het in Apeldoorn ''even Zoofy bellen'' en regel je via onze website snel een loodgieter uit Apeldoorn.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Apeldoorn

De Loodgieters van Zoofy in Apeldoorn werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 88 recensies

Patrick
vrijdag 24 mei 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

De klus was snel geklaard. Hij ging snel en vakkundig te werk. Hij legde ook goed uit. Zeer tevreden!

Connie
dinsdag 21 mei 2019, Lekkage toilet oplossen

Prima is uitstekend opgelost

Piet
zondag 28 april 2019, Lekkage opsporen / oplossen

De vakman voldeed zeker aan mijn verwachting. Al vond ik factuur van 100 euro ten opzichte van de werkzaamheden (20 minuten) aan de hoge kant!

Judith
zondag 24 maart 2019, Lekkende afvoer repareren

Said heeft de lekkage prima en zeker naar tevredenheid opgelost! Heel erg blij mee.

Alja
woensdag 20 maart 2019, Lekkende afvoer repareren

Nadat verschillende mensen in het verleden zich al over ons probleem hebben gebogen, lijkt het erop dat ons probleem nu echt verholpen is. Resoluut, doortastend, no-nonsens, begripvol, sociaal en humor, dat zijn naast deskundig de woorden die volledig op Gert van toepassing zijn.

Paul
dinsdag 12 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Prima verlopen. Kan Rob aan iedereen aanbevelen.

Leon
zaterdag 9 maart 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Ja, verstopping verholpen. Goede service!

Marcel
maandag 4 maart 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

De klus is goed afgehandeld. Ondanks het feit dat er door een leverancier een fout is gemaakt, loste hij het probleem goed op. Hij is zeer hulpvaardig en open over de voortgang van de reparatie. Het contact met hem ging zeer makkelijk en er kwam snel een reactie als ik een vraag via whatsapp stuurde.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Apeldoorn?

Als je een loodgieter nodig hebt in Apeldoorn, dan kunnen we je daar waar je ook woont, mee helpen. In het centrum, Noord, Oost, Zuid West. Waar je ook woont, Zoofy helpt je overal in Apeldoorn. Of je nou bij de Parken woont, in Spainkbos, Driehuizen, Brinkhorst, Matendreef of Matendrost. Het maakt voor onze loodgieters niks uit.

Onze vakmannen in Apeldoorn worden goed beoordeeld. Ze hanteren, ook in het weekend, nette tarieven. En zoals eerder genoemd: ze rekenen geen voorrijkosten. Ze helpen je wanneer jij wilt. Dat kan met spoed zijn of op een ander moment dat het jou uitkomt.

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag bij je in Apeldoorn ter plaatse is. Zonder voorrijkosten. Zo krijg je geen berg vaat die op je ligt te wachten. Vul je Apeldoornse postcode in en wij sturen een erkende loodgieter die dichtbij je in de buurt zit. Onnodig wachten is dus niet nodig en je bent geen extra kosten aan voorrijkosten kwijt

Onze loodgieters in Apeldoorn zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen en hebben allemaal jarenlange ervaring. Na jouw probleem opgelost te hebben, hoef je niet bang zijn op extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter. En ze rekenen een fatsoenlijk uurtarief.

Geen spoedklus, maar zou je jouw probleem wel graag de volgende dag opgelost willen hebben? Bij Zoofy is dat mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend. We helpen in Apeldoorn graag met je verstopping, lekkage of ander loodgieterswerk. Voor problemen met de cv ketel kun je via onze site een cv monteur inschakelen. 

Geef de datum en tijd aan wanneer jou het beste uitkomt dat de loodgieter langskomt en wij zorgen dat op dat moment de vakman langs komt om het op te lossen. Via onze site heb je binnen 2 minuten een afspraak gemaakt. Vul je postcode in en selecteer „ander moment”. 

Je ziet van alle loodgieters de tarieven online staan. We hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en we kunnen vrijblijvend voor je een offerte maken.