Lekkage in keuken oplossen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 234 Loodgieters bij jou in de buurt

Ligt er vanuit het niets een plasje water in de keuken dan is er zeer waarschijnlijk sprake van een lekkage. Soms zie je niet direct waar het water vandaan komt. Vaak zit er een scheurtje in afvoer of het lekt bij een koppeling. Maak een afspraak met een loodgieter in de buurt die je komt helpen.

Nu regelen
40 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Lekkage in keuken oplossen

Lekkage in keuken oplossen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,4 van 5 sterren met meer dan 40 recensies

Koevoets uit Rotterdam
zaterdag 2 maart 2019

De klus is geklaard,heel aardige man

Rene uit Voorburg
donderdag 3 januari 2019

Eerste deel van de klus is prima geklaard.

Rohien uit Diemen
woensdag 19 december 2018

Ik heb nu twee vakmannen van Zoovy thuis gehad. Een ervan had niks bij zich en wilde meerdere keren terug komen en zat er totaal naast van wat het probleem zou zijn. Michel was hier een uur met camera’s ect.. en heeft het probleem opgelost snel en efficiënt. Ik heb nog nooit zo een goede loodgieter mogen ervaren!

Edmund uit Etten-Leur
zondag 25 november 2018

Goede vakman . Geeft de juiste adviezen.

Wilbert uit Tilburg
dinsdag 20 november 2018

Supper goed

Alexander uit Alphen aan den Rijn
zaterdag 20 oktober 2018

Afspraken maken ging snel en goed, communicatie tijdens de klus en vooral zijn vakkennis en advies

Kees uit Amsterdam
woensdag 12 september 2018

Voor zover ik kan beoordelen, een prima vakman en een aardige vent.

Abed uit Spijkenisse
maandag 20 augustus 2018

Goed werk super snel en super vriendelijk

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Lekkage in de keuken opsporen / oplossen

Na een lange dag bikkelen in de keuken heb je heerlijk gegeten met je beste vrienden. Samen ruimen jullie op en alle vaat kan in de vaatwasser. Snel aanzetten en op de bank ploffen is het idee, maar ineens stroomt er allemaal water achter de vaatwasser weg. Snel zet je de vaatwassen uit en kijk je achter de machine. Tot je grote schrik zie je dat de afvoerleiding los hangt, wat nu?!

Een lekkage in keuken komt vaker voor dan je denkt. Het is ook niet gek met al die toe en afvoerleidingen die er door je keuken heen lopen. Bij een lekkage in de keuken moet je snel handelen, voor je het weet heb je namelijk blijvende schade aan je keuken. Zo kan het houtwerk namelijk blijvend beschadigd raken door het water of de elektra kan kortsluiting veroorzaken. Als je een lekkage hebt kun je als eerst de onderstaande stappen volgen om deze op te sporen.

  1. Kijk als eerste bij de punten die goed zichtbaar zijn zoals de sifon of onder de wasbak. Pak een papiertje of keukenrol en haal deze langs de sifon of wasbak. Wordt dit nat? Dan betekend het hoogstwaarschijnlijk dat de lekkage zich hier bevindt.
  2. Pak een emmer en zet deze onder de plek waar je denkt dat de lekkage zich bevindt. Vervolgens laat je een beetje water stromen door de wasbak en je kijkt of dit uit de wasbak of sifon komt.
  3. Als je hebt gezien waar het water vandaan komt dan kijk je of de verbinding daar goed aan elkaar zit. Is dit niet het geval dan draai je de verbindingsstukken stevig tegen elkaar tot ze goed vast zitten.
  4. Controleer of de lekkage is verholpen door water in de wasbak te laten stromen. Let op: laat de emmer staan totdat je zeker weet dat de lekkage verholpen is. Op die manier voorkom je dat je onnodig moet dweilen.

Hebben de bovenstaande stappen niet geholpen of heb je het niet kunnen vinden? Dan heb je een echte loodgieter nodig die de lekkage voor je kan opsporen en oplossen. Via Zoofy regel je heel makkelijk en snel de perfecte loodgieter voor jouw klus. Staat je hele keuken blank? Dat is geen probleem voor ons. Dien een aanvraag met spoed in en wij zorgen ervoor dat dezelfde dag nog een loodgieter bij je op de stoep staat om het probleem te verhelpen.

Voer je postcode in het je ziet gelijk welke tarieven er gehanteerd worden. Het uurtarief wat je op de website ziet is incl btw en we rekenen ook geen voorrij kosten. Zo weet je dus altijd waar je aan toe bent. Wil je graag meer informatie over de vakman die bij je langskomt? Je krijgt altijd een mailtje met wie er bij je langskomt, vervolgens kun je via onze website de beoordelingen van de vakman zien. Zo weet je dus altijd dat er goed werk wordt geleverd.

Betalen kan altijd achteraf via de factuur die je van ons krijgt, je hoeft dus geen cash in huis te hebben. Heb je nog vragen naar aanleiding van je klus of wil je een medewerker spreken? Je kunt ons dagelijks bereiken via telefoon, e-mail of Whatsapp. Onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder!