Lekkage in douche oplossen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 194 Loodgieters bij jou in de buurt

Een lekkende douchebak is vaak het gevolg van loszittende kitnaden, slecht voegwerk of een kapotte sifon. Omschrijf jouw klus en maak direct een afspraak met een loodgieter bij jou in de buurt. De lekkage is dan snel opgelost.

Nu regelen
34 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Lekkage in douche oplossen

Lekkage in douche oplossen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 34 recensies

Elso uit Tilburg
maandag 20 mei 2019

Klus geklaard

Erwin uit 's-Gravenhage
dinsdag 7 mei 2019

Netjes en snel opgelost. Ik ben blij.

Marinza uit Nijkerk
maandag 6 mei 2019

Jeroen van Tent was een uitstekende vakman. Hij kwam prompt op tijd in een keurige Vito met spullen, en ging op rap en gericht tempo meteen aan de slag. Het eerste dat hij zei was "waar is het probleem" en ging er meteen op af, en als tweede "Ik blijf het hele uur en probeer het in die tijd klaar te krijgen". En dat gebeurde. Ik heb ook nog en buitenkraan met hem kunnen bespreken, en we hebben de reparatie getest. Alles lijkt inderdaad in orde te zijn. Hij heeft geen seconde zitten verkwisten, en zag alles heel snel en was heel deskundig. Jeroen is een echte vakman, en hij is bovendien heel aardig en beleefd. Super goede vakman!

John uit Amsterdam
vrijdag 3 mei 2019

Friendly, helpful, did the whole job - we can shower now!

Michael uit Nieuwerkerk aan den IJssel
zaterdag 13 april 2019

Hij kwam exact op de afgesproken tijd. Jos wist direct wat er aan de hand was en hoe hij dat ging herstellen. Hij kon gelijk de dag erop beginnen. Prima vakman ook prettig in de omgang

Mischa uit Hoorn
maandag 8 april 2019

Vriendelijke man, stond razendsnel op de stoep en probleem is opgelost.

Herald uit Grootebroek
donderdag 4 april 2019

Binnen een uur de lekkage verholpen. Uiterst tevreden met het resultaat

Roel uit Utrecht
zondag 27 januari 2019

Lekkage is verholpen, zeer netjes gewerkt en tijd genomen om het goed te verhelpen. Erg tevreden.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Lekkende douchebak repareren

Na een heerlijke douchebeurt staat de hele badkamer blank. Daarnaast begint ook op de muur de waterschade al zichtbaar te worden. Het liefst wil je de lekkende douchebak zelf repareren, kan dat? Hieronder volgt een kort stappenplan hoe je dit probleem zelf kunt verhelpen.

Allereerst is het belangrijk de lekkage te lokaliseren. Zit het probleem in het tegelwerk, kapotte tegels of scheuren? Is de oorzaak hier te vinden neem dan de platte schroevendraaier in de hand. De tegel met de lekkage klinkt vaak hol.  Zit het probleem hier niet in kun je het kitwerk controleren op scheuren. Vergeet daarnaast ook niet het kitwerk bij het doucheputje te checken.  Bij scheuren in het kitwerk is het belangrijk grondig te werk te gaan. Verwijder de oude kit en vervang de kitnaden. Hier heb je speciale tape voor zodat geen plek gemist wordt. Ook is het belangrijk de voegen te controleren. Indien hier een scheur in zit dient je voegwerk vervangen te worden. Dit kun je het best laten doen door een professionele vakman, bijvoorbeeld van zoofy.nl.

Daarnaast is het ook belangrijk de Rozetten te controleren. Zij bevinden zich achter de douchemengkraan. Je moet ze minimaal  twee centimeter los kunnen schroeven. Kun je dit niet? Dan houdt het avontuur hier op en dien je opnieuw professionele hulp in te schakelen. Lukt het wel ze minimaal twee centimeter los te schroeven? Controleer dan rondom de schroefdraad en de tegel of het kitwerk volledig aanwezig is. Het kitwerk moet de volledige ruimte vullen tussen het schroefdraad en de tegel.

Tot slot kun je de waterleiding nog controleren. Deze bevindt zich meestal in de meterkast of -put. Meet de waterstand ‘s avonds en ‘ochtends nog een keer en gebruik in de tussentijd geen water. Is de stand de volgende ochtend verandert neem dan contact op met een loodgieter van Zoofy.nl.

Loodgieters van Zoofy zijn vakkundige en betrouwbare vaklui die je graag een handje op weg helpen met het repareren van je lekkende douchebak mocht je er naar dit stappenplan niet uitkomen.