Loodgieter Leiden

Al jouw loodgietersklusjes zo geregeld. Maak direct een afspraak. Een vakman regel je eenvoudig online. Bestel een van onze loodgieters in Leiden. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Leiden gezocht (met spoed)?

Het komt natuurlijk nooit gelegen als je wc ontstopt moet worden. Dan wil je zo snel mogelijk een loodgieter uit Leiden hebben die het probleem vakkundig verhelpt. Gelukkig hebben wij gespecialiseerde vakmannen die je in de onhandigste momenten kunnen helpen.  Of het nu gaat om een verstopping, lekkage of een wc die niet meer doorspoelt. Wanneer je een loodgieter nodig hebt voor alle loodgieters klussen ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Wij regelen namelijk binnen 20 minuten een vakkundige loodgieter uit de omgeving van Leiden. 

Alle klussen
Afvoer aanleggen
264 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1397 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer aansluiten
2.988 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1810 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer verstopt
10.800 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1470 loodgieters bij jou in de buurt
Amerikaanse koelkast aansluiten
276 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1140 loodgieters bij jou in de buurt
Bevroren leiding ontdooien
48 keer aangevraagd
Vanaf €120 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1553 loodgieters bij jou in de buurt
Douchebak plaatsen / vervangen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2081 loodgieters bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken hebben we loodgieters in Leiden

In alle wijken van Leiden hebben wij loodgieters voor je klaar staan. Van de binnenstad tot Leiden Noord en het  Roodenburgerdistrict. Van het Morsdistrict tot het Hoerhaavedistrict. In elk district in Leiden staan onze loodgieters paraat voor je. En als we in alle wijken in Leiden een loodgieter voor je hebben, dan betekent dat ook wat we in alle buurten je kunnen helpen. In De Waard, De Kooi, Meerburg, De Camp, noem ze allemaal maar op. In de omgeving kun je via ons ook een loodgieter inschakelen in Delft, Den Haag en overige plaatsen.

Heeft de klus minder haast en kan het wachten tot morgen? Maak dan een afspraak via onze website. Door middel van je postcode in te voeren, zie je direct de tarieven de loodgieters uit Leiden rekenen. Voordeel, ze rekenen geen voorrijkosten! Je bent tenslotte op zoek naar een loodgieter uit de buurt. Extra kosten rekenen is dan niet nodig.

Loodgietersbedrijven in Leiden

Zoofy werkt alleen samen met erkende loodgieters en loodgietersbedrijven die jarenlange ervaring hebben. Soms zijn ze lid van branchevereniging uneto vni. Maar dat is geen eis op zich. Belangrijker is dat ze hun vak goed verstaan en de klus uitvoeren tot tevredenheid van de klant. Omdat wij de tarieven vooraf tonen hoef je nooit voor verrassingen komen te staan. Vermeld dit dan duidelijk in de omschrijving van de klus. De loodgieter houdt daar dan rekening mee. Voor werk aan cv ketels of de centrale verwarming verwijzen wij graag naar ons netwerk van cv monteurs.

Betalen kan gemakkelijk achteraf. Via iDeal, of Tikkie of simpel overschrijven. Dus bent u op zoek naar een professionele loodgieter. Regel het dan via Zoofy. Onze website is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af