Loodgieter Leiden

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Leiden? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 100+ loodgieters in Leiden tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Leiden nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Leiden, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 100+ loodgieters in Leiden beschikbaar, die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter in Leiden beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. 

100+ loodgieters in Leiden beschikbaar voor jou

De loodgieters in Leiden met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters in Leiden hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedere loodgieter wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de loodgieter zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de loodgieter meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer, of CV-ketel onderhoud, betrouwbaar loodgieterswerk is essentieel om jouw huis in topconditie te houden. Bij Zoofy begrijpen we de waarde van professionele loodgietersdiensten die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Waarom Kiezen voor Zoofy:

Wanneer het om loodgieterswerk in Leiden gaat, is het van cruciaal belang om te kiezen voor ervaren loodgieters in Leiden. Zoofy staat bekend als een betrouwbare bron voor hoogwaardige loodgietersdiensten. Met een breed scala aan diensten en ervaren loodgieters in Leiden, zijn wij jouw partner voor kwaliteit, gemak én veiligheid.

Wat kost een Loodgieter in Leiden?

Benieuwd naar kosten voor loodgieter Leiden. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Leiden door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Leiden komt daarmee op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele loodgieter in de omgeving van Leiden rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Steeds meer klussen met vaste prijzen

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ook steeds meer klussen hebben een vaste prijs. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in en selecteer je een of meerdere datums. Zodra je een datum hebt gekozen zie je de prijzen. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Loodgieter Tarieven Leiden Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

Loodgietersbehoeften in Leiden:

Leiden is een stad met diverse wijken en buurten, en elke locatie heeft zijn eigen unieke loodgietersbehoeften. Van de historische binnenstad tot de moderne buitenwijken, de loodgieters in Leiden begrijpen de nuances en biede  oplossingen die passen bij de specifieke eisen van elke plek.

Bij Zoofy bieden we een uitgebreid aanbod aan loodgietersdiensten:

 • Lekdetectie en -reparatie: Onze experts sporen lekkages op en verhelpen ze snel om verdere schade te voorkomen.
 • Sanitaire Installaties: Van badkamerrenovaties tot het aansluiten van keukenapparatuur, onze loodgieters zorgen voor professionele installaties.
 • CV-ketel Onderhoud: Met wisselende seizoenen is een goed werkende verwarming cruciaal. Onze vakmensen zorgen voor onderhoud en reparaties om jouw huis comfortabel te houden.

Top 5 Populaire Loodgieter klussen in Leiden

Als je op zoek bent naar een loodgieter in Leiden, dan zijn er verschillende klussen die je kunt laten uitvoeren. Hieronder hebben we de top 5 klussen op een rijtje gezet:

 1. Kraan plaatsen - Loodgieter Leiden: Een nieuwe kraan kan je badkamer of keuken een geheel nieuwe look geven. Een loodgieter kan je helpen bij het plaatsen van een nieuwe kraan of het vervangen van een oude kraan.

 2. Lekkage opsporen - Loodgieter Leiden: Als je last hebt van een lekkage, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten opsporen en repareren om verdere schade te voorkomen. Een loodgieter kan de oorzaak van de lekkage opsporen en deze snel en vakkundig repareren.

 3. Loodgieter divers: Een loodgieter kan je helpen bij diverse klussen zoals het ontstoppen van de afvoer, het vervangen van leidingen en het oplossen van problemen met de waterdruk.

 4. Toiletpot plaatsen - Loodgieter Leiden: Als je een nieuw toilet wilt laten plaatsen of je huidige toilet wilt vervangen, dan kan een loodgieter je hierbij helpen. Een loodgieter kan het toilet op de juiste manier aansluiten en ervoor zorgen dat alles goed werkt.

 5. Vaatwasser aansluiten: Als je een nieuwe vaatwasser hebt gekocht, dan is het belangrijk om deze op de juiste manier aan te sluiten. Een loodgieter kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat de vaatwasser goed werkt en geen lekkages veroorzaakt.

Voordelen van Zoofy

 1. Betrouwbare en ervaren loodgieters in Leiden.
 2. Eenvoudig boeken via onze gebruiksvriendelijke website.
 3. Snelle respons en flexibele afspraakmogelijkheden.

Loodgieterswerk in Specifieke Wijken en Buurten

In alle wijken van Leiden hebben wij loodgieters voor je klaar staan. Van de binnenstad tot Leiden Noord en het  Roodenburgerdistrict. Van het Morsdistrict tot het Hoerhaavedistrict. In elk district in Leiden staan onze loodgieters paraat voor je. En als we in alle wijken in Leiden een loodgieter voor je hebben, dan betekent dat ook wat we in alle buurten je kunnen helpen. In De Waard, De Kooi, Meerburg, De Camp, noem ze allemaal maar op. In de omgeving kun je via ons ook een loodgieter inschakelen in Delft, Den Haag en overige plaatsen.

Heeft de klus minder haast en kan het wachten tot morgen? Maak dan een afspraak via onze website. Door middel van je postcode in te voeren, zie je direct de tarieven de loodgieters uit Leiden rekenen. Voordeel, ze rekenen geen voorrijkosten! Je bent tenslotte op zoek naar een loodgieter uit de buurt. Extra kosten rekenen is dan niet nodig.

Loodgietersbedrijven in Leiden

Zoofy werkt alleen samen met erkende loodgieters en loodgietersbedrijven die jarenlange ervaring hebben. Soms zijn ze lid van branchevereniging uneto vni. Maar dat is geen eis op zich. Belangrijker is dat ze hun vak goed verstaan en de klus uitvoeren tot tevredenheid van de klant. Omdat wij de tarieven vooraf tonen hoef je nooit voor verrassingen komen te staan. Vermeld dit dan duidelijk in de omschrijving van de klus. De loodgieter houdt daar dan rekening mee. Voor werk aan cv ketels of de centrale verwarming verwijzen wij graag naar ons netwerk van cv monteurs.

Regelmatig Onderhoud van Sanitair en Loodgieterwerk in Leiden

Het periodiek onderhouden van jouw sanitair en loodgieterwerk is van essentieel belang om onverwachte reparaties en onnodige kosten te vermijden. Hier volgt een overzicht van waarom het onderhoud van sanitair en loodgieterwerk zo belangrijk is:

 • Verleng de Levensduur: Door regelmatig onderhoud aan jouw sanitair en loodgieterwerk te verrichten, verleng je de levensduur van verschillende onderdelen. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke kosten besparen.
 • Voorkom Verstoppingen: Verstoppingen behoren tot de grootste problemen in huis. Door regelmatig onderhoud aan bijvoorbeeld jouw afvoerbuizen te laten uitvoeren, kun je voorkomen dat deze verstopt raken.
 • Bespaar op Water- en Energiekosten: Het onderhoud van zaken zoals verwarming en boilers kan leiden tot besparingen op water- en energierekeningen.
 • Voorkom Lekkages: Lekkages kunnen aanzienlijke schade veroorzaken. Door regelmatig onderhoud aan bijvoorbeeld jouw leidingwerk te plannen, kun je lekkages voorkomen.
 • Behoud van Gezondheid: Slecht onderhouden sanitair kan gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals schimmelvorming. Regelmatig onderhoud kan dergelijke problemen voorkomen.

Om periodiek onderhoud van jouw sanitair en loodgieterwerk te plannen in Leiden, kun je vertrouwen op het klusplatform Zoofy. Via Zoofy kun je op een tijdstip dat jou uitkomt eenvoudig een loodgieter boeken, en je krijgt direct inzicht in het tarief.

Door periodiek onderhoud via Zoofy te plannen, kun je ervoor zorgen dat jouw sanitair en loodgieterwerk in Leiden goed worden onderhouden. Zo voorkom je onnodige kosten en problemen, en kun je met een gerust hart genieten van jouw woning.

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van de vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 1 beste loodgieters in Leiden

5/5 - 5 reviews

Lemi klus & onderhoud Kerob Sarkissian loodgieter

5/5 - 5 reviews

Leiden
5 klussen uitgevoerd
Top!

Boek een loodgieter

Loodgieter Leiden gezocht (met spoed)?

Het komt natuurlijk nooit gelegen als je wc ontstopt moet worden. Dan wil je zo snel mogelijk een loodgieter in Leiden hebben die het probleem vakkundig verhelpt. Gelukkig hebben wij gespecialiseerde loodgieters in Leiden die je in de onhandigste momenten kunnen helpen. 

Of het nu gaat om een verstopping, lekkage of een wc die niet meer doorspoelt. Wanneer je een loodgieter in Leiden nodig hebt voor alle loodgieters klussen ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Wij regelen namelijk vaak al binnen 20 minuten een vakkundige loodgieter uit leiden en omgeving. 

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af