Insurance with Zoofy gives peace of mind

In welke wijken in Zoetermeer hebben we loodgieters?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Zoetermeer, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 100+ loodgieters in Zoetermeer beschikbaar, die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter in Zoetermeer beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. 

125+ loodgieters in Zoetermeer en omgeving beschikbaar voor jou

De loodgieters in Zoetermeer met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters in Zoetermeer hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedere loodgieter wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de loodgieter zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de loodgieter meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer, of CV-ketel onderhoud, betrouwbaar loodgieterswerk is essentieel om jouw huis in topconditie te houden. Bij Zoofy begrijpen we de waarde van professionele loodgietersdiensten die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Ontdek de Kracht van Zoofy: Snel, Makkelijk en Veilig

Bij Zoofy begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en dat veiligheid voorop staat bij het inschakelen van een loodgieter in Zoetermeer. Daarom hebben we ons klusplatform ontwikkeld met jouw behoeften in gedachten. Met Zoofy geniet je van:

 • Snelheid: Geen lange wachttijden meer. Met een paar klikken boek je direct een professionele loodgieter in Zoetermeer die past bij jouw wensen en planning.

 • Makkelijkheid: Onze gebruiksvriendelijke website en app maken het boeken van een loodgieter in Nijmagen eenvoudig en intuïtief. Geen gedoe, ieder klusje zo gefikst.

 • Veiligheid: Jouw gemoedsrust is onze prioriteit. We selecteren en verifiëren zorgvuldig loodgieters in Zoetermeer om ervoor te zorgen dat je altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid krijgt. Bovendien biedt ons platform veilige betaalopties en betaal je altijd pas achteraf.

 • Optioneel Garantiepakket: Voor extra gemoedsrust kun je kiezen voor ons garantiepakket. Dit betekent dat als er onverhoopt iets misgaat tijdens de klus of als er later problemen optreden, Zoofy kosteloos zorgt voor een tevredenstellende oplossing. We staan achter ons werk en willen dat je vol vertrouwen gebruikmaakt van onze service.

Bij Zoofy geloven we in het creëren van vertrouwen door transparantie en hoogwaardige service. Ontdek zelf hoe Zoofy jouw kluservaring naar een nieuw niveau tilt.

Wat kost een Loodgieter in Zoetermeer en omgeving?

Benieuwd naar kosten voor loodgieter Zoetermeer. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Zoetermeer door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Zoetermeer komt daarmee op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag.

In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele loodgieter in de omgeving van Zoetermeer rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Steeds meer klussen met vaste prijzen voor Loodgieter Zoetermeer

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ook steeds meer klussen voor loodgieter Zoetermeer hebben een vaste prijs. Voor de exacte prijzen schiet je jouw loodgieter klus in en selecteer je een of meerdere datums. Zodra je een datum hebt gekozen zie je de prijzen. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Tarieven Loodgieter Zoetermeer Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

Top 5 klussen loodgieters in Zoetermeer

Als het gaat om loodgieterswerkzaamheden, zijn er een aantal veelvoorkomende problemen die huiseigenaren in Zoetermeer tegenkomen. Hieronder vind je de top 5 loodgieter klussen in Zoetermeer:

 1. Kraan plaatsen / vervangen: Een veelvoorkomend probleem in veel huizen in Zoetermeer is een lekkende kraan. Dit kan niet alleen hinderlijk zijn, maar ook nog eens verspilling van water veroorzaken. Als je merkt dat je kraan lekt of gewoon oud en versleten is, kan een loodgieter in Zoetermeer je helpen bij het plaatsen of vervangen van de kraan.

 2. Loodgieter divers: Soms heb je als huiseigenaar een probleem dat niet direct past binnen een specifieke categorie. Dit kan variëren van het installeren van een nieuw toilet tot het verhelpen van een lekkende leiding. Een ervaren loodgieter in Zoetermeer kan je helpen met allerlei soorten loodgieter werkzaamheden.

 3. Gootsteen ontstoppen: Als je merkt dat het water in je gootsteen niet goed wegloopt, kan het zijn dat je een verstopping hebt. Het kan verleidelijk zijn om zelf met een ontstopper aan de slag te gaan, maar dit kan het probleem soms verergeren. Een professionele loodgieter in Zoetermeer heeft de juiste gereedschappen en ervaring om de verstopping snel en efficiënt te verhelpen.

 4. Afvoer aansluiten: Wanneer je een nieuwe gootsteen of wasbak installeert, moet je ook de afvoer aansluiten. Dit kan ingewikkeld zijn als je niet weet wat je doet. Een loodgieter in Zoetermeer kan je helpen bij het aansluiten van de afvoer en ervoor zorgen dat het water goed wegloopt.

 5. Lekkage opsporen: Lekkages zijn een veelvoorkomend probleem in huizen en kunnen zowel klein als groot zijn. Het is belangrijk om lekkages snel te laten opsporen en verhelpen, om grotere schade te voorkomen. Een ervaren loodgieter in Zoetermeer heeft het juiste gereedschap om lekkages op te sporen en op te lossen.

Als je een loodgieter nodig hebt in Zoetermeer, zijn er verschillende veelvoorkomende klussen die je kunt laten uitvoeren. Van het vervangen van een kraan tot het opsporen van lekkages, een professionele loodgieter kan je helpen bij allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden. Als je een probleem hebt, wacht dan niet te lang en boek direct een loodgieter in Zoetermeer via Zoofy om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Loodgieter Zoetermeer nodig? Laat je niet oplichten

Loodgieter Zoetermeer? Als je op zoek bent naar een loodgieter in Zoetermeer, kan het lastig zijn om de juiste vakman te vinden. Helaas zijn er ook oplichters als loodgieter actief in deze branche, die misbruik maken van de kwetsbaarheid van mensen die (met name bij spoed) hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen. Gelukkig zijn er manieren om oplichting te voorkomen en een betrouwbare loodgieter te vinden.

Tip 1: Maak gebruik van betrouwbare platforms, zoals Zoofy
Een goede manier om oplichting te voorkomen is door te zoeken naar een loodgieter Zoetermeer op betrouwbare platforms, zoals bij Zoofy. Zoofy controleert de vakmannen namelijk en laat je veilig betalen via het platform. Bij iedere klus zie je ook recensies en de reviewscore van de vakman. Ook zijn de recensies van klanten inzichtelijk via Trustpilot en Google, zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van de service en het netwerk.

Tip 2: Betaal nooit vooraf en doe ook geen aanbetaling
Een betrouwbare loodgieter zal nooit vragen om betaling voorafgaand aan de werkzaamheden. Betaal pas nadat het werk naar tevredenheid is afgerond. Zoofy gaat zelfs een stap verder, het geld wordt voor je vastgehouden en pas uitbetaald aan de vakman als jij tevreden bent. Boek je bij Zoofy dan hoef je nooit aan de vakman vooraf te betalen, wel zo veilig idee.

Tip 3: Betaal nooit contant
Betaal je contant dan is je garantie vaak tot aan de deur. Niet verstandig dus. Een contante betaling ofwel zwart afrekenen biedt nul garantie. Ja het kan een financieel voordeel lijken, maar als er dan iets mis gaat besef je pas dat het duurkoop blijkt. Bij zoofy betaal je veilig online via veilige betaalmethoden. Dus laat je niet verleiden tot contante betalingen, die later tot problemen kunnen leiden.

Al met al is het vinden van een betrouwbare loodgieter Zoetermeer niet altijd gemakkelijk, maar door bovenstaande tips op te volgen en te kiezen voor een betrouwbaar klusplatform zoals Zoofy, kun je oplichting voorkomen en ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare loodgieter Zoetermeer die jouw problemen snel en efficiënt oplost.

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Ervaren Loodgieter in Zoetermeer en Omgeving: Jouw Partner voor Kwaliteitswerk

In het bruisende Zoetermeer en omliggende dorpen is hoogwaardig loodgieterswerk van cruciaal belang om jouw huis in topconditie te houden. Bij Zoofy begrijpen we de waarde van betrouwbare loodgietersdiensten die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Of je nu in het centrum van Zoetermeer woont of in een van de omliggende wijken en dorpen, Zoofy is er om jouw loodgietersklussen met vakmanschap aan te pakken.

Loodgieter Zoetermeer en omgeving:

 • Centrum van Zoetermeer: Het levendige hart van de stad met een mix van oud en nieuw. Onze ervaren loodgieters Zoetermeer begrijpen de uitdagingen van werken in verschillende soorten woningen en bieden efficiënte en effectieve oplossingen.

 • Seghwaert: Een wijk met diverse woningtypen en voorzieningen. Onze Loodgieters in Seghwaert begrijpen de behoeften van dit gebied en leveren professionele loodgietersdiensten die aan jouw verwachtingen voldoen.

 • Rokkeveen: Een moderne wijk met een mix van woningen. Of het nu gaat om het repareren van lekkages, het installeren van sanitair of het onderhouden van verwarmingssystemen, onze loodgieters in Rokkeveen staan klaar om jouw loodgietersproblemen aan te pakken.

Hoe Boek je een Loodgieter via Zoofy: Het boeken van een loodgieter Zoetermeer via Zoofy is moeiteloos en snel. Met onze gebruiksvriendelijke website of app kun je in slechts enkele stappen een betrouwbare loodgieter Zoetermeer boeken die perfect past bij jouw planning en behoeften.

De loodgieters uit ons netwerk hebben allen jarenlange ervaring en komen vaak daadwerkelijk bij jou uit de buurt. Dat is de reden dat wij geen voorrijkosten rekenen.

Plaats simpelweg een aanvraag via de site en alle aangesloten vakmannen uit Zoetermeer en omgeving ontvangen jouw oproep. Dat scheelt een hoop belletjes en zorgt ervoor dat je vaak nog dezelfde dag geholpen wordt. 

Wanneer je jouw postcode invoert zie direct welke tarieven de loodgieters uit de regio Zoetermeer rekenen.  De uurprijzen gelden voor de kleinere klussen. Denk daarbij aan het repareren van een lekkende kraan of het installeren van een nieuwe vlotter zodat de WC doorspoelt. Ook voor verstoppingen hebben wij loodgieters voor je klaar staan. Bij Zoofy heb je geen gedoe met offertes, hier boek je direct een loodgieter voor je loodgieterklussen.

Is de klus afgerond dan ontvang je van ons een factuur via de email. Betalen kan via Tikkie of iDeal. Heb je vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Daarvoor neem je contact op met onze klantenservice.  Voor problemen met de cv ketel of verwarming heb je waarschijnlijk een van onze cv monteurs nodig. Ook voor dat soort problemen kun je via ons vaak met spoed worden geholpen.

Waarom Kiezen voor Zoofy 

Kies voor Zoofy vanwege:

 • Bekwame Vakmensen: Onze zorgvuldig geselecteerde loodgieters in Zoetermeer hebben ruime ervaring en zijn vertrouwd met de diverse situaties in Zoetermeer en omgeving.
 • Gemak en Efficiëntie: Bespaar tijd en gedoe door snel en gemakkelijk een loodgieter Zoetermeer te boeken via Zoofy.
 • Veilige en Betrouwbare Service: Wij staan voor betrouwbaarheid en veiligheid en bieden dan ook veilige betalingsmogelijkheden om achteraf te betalen.

Klaar om te Boeken: Of je nu in Zoetermeer, Westzaan, Krommenie of een andere nabijgelegen locatie woont, Zoofy is jouw betrouwbare partner voor al jouw loodgietersklussen. Bezoek onze website of gebruik onze app om vandaag nog een ervaren loodgieter te boeken en geniet van hoogwaardige service die jouw huis in topconditie houdt. Zet vandaag nog de stap en ervaar het gemak van Zoofy!

Bekijk hier een lijstje van loodgieter klussen die onze loodgieters kunnen oppakken:

Kraan plaatsen / vervangen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 7 beste loodgieters in Zoetermeer

4,8/5 - 83 reviews

I.A.G. Installatietechniek Ingmar Adegeest loodgieter

4,8/5 - 83 reviews

Zoetermeer
83 klussen uitgevoerd
Netjes werk afgeleverd!

Boek een loodgieter

4,8/5 - 5 reviews

JH infra Jordy Hoogteyling loodgieter

4,8/5 - 5 reviews

Zoetermeer
5 klussen uitgevoerd
gaslek , afvoer verstopt , afvoer aanleggen
De klus is geklaard. Ik ben tevreden over Jordy.

Boek een loodgieter

4,5/5 - 4 reviews

Onderhoudsbedrijf DKB Faroek Kariman loodgieter

4,5/5 - 4 reviews

Zoetermeer
4 klussen uitgevoerd
Ik ben goed geholpen door Faroek. Hij gaf mij ook nog extra advies wat ik op prijs stel. Bedankt!

Boek een loodgieter

4,67/5 - 3 reviews

VLD installaties Vlad Bala loodgieter

4,67/5 - 3 reviews

Zoetermeer
3 klussen uitgevoerd
Spoedklus! Dezelfde dag in de avond alles netjes kunnen oplossen! Goede uitleg met alles wat hij ging doen.

Boek een loodgieter

4,33/5 - 3 reviews

van Vliet IKO Edwin van Vliet loodgieter

4,33/5 - 3 reviews

Zoetermeer
3 klussen uitgevoerd
Vriendelijk. Communiceerd goed. Probleem snel verholpen.

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Zoetermeer

Loodgieter in Zoetermeer gezocht (met spoed)?

Het komt natuurlijk nooit gelegen als je wc ontstopt moet worden. Dan wil je zo snel mogelijk een loodgieter in Zoetermeer hebben die het probleem vakkundig verhelpt. Gelukkig hebben wij gespecialiseerde loodgieters in Zoetermeer die je in de onhandigste momenten kunnen helpen. 

Of het nu gaat om een verstopping, lekkage of een wc die niet meer doorspoelt. Wanneer je een loodgieter in Zoetermeer nodig hebt voor alle loodgieters klussen ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Wij regelen namelijk vaak al binnen 20 minuten een vakkundige loodgieter uit Zoetermeer en omgeving. 

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach