Loodgieter Zoetermeer
56 recensies

Onze loodgieters in Zoetermeer staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Zoetermeer

De Loodgieters van Zoofy in Zoetermeer werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 56 recensies

Monique
woensdag 22 mei 2019, Vaatwasser aansluiten / inbouwen

Vaatwasser in hoekkeuken aangesloten. Vriendelijke en nette man, vooraf even contact gehad i.v.m. te kopen onderdelen. Klus in circa 1 uur gedaan. Ik ben tevreden!

Gerrie
zondag 28 april 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Vriendelijke jongen. Hij heeft het probleem met de kraan opgespoord en advies gegeven over de reparatie. De benodigde schroefjes en ringen moeten besteld worden. In overleg afgesproken dat ik deze zelf ga bestellen, hij heeft uitgelegd hoe ik die zelf eenvoudig kan vervangen. Hij heeft alleen het vaste tarief berekend, geen extra kosten. Prima eerste ervaring met een klusjesman van Centraal Beheer.

Marijke
woensdag 17 april 2019, Lekkende afvoer repareren

Nou en of de klus geklaard is! Het regenwater uit de dakgoot kan nu weer prima door de regenpijp de grond in lopen i.p.v. als een waterval vanaf het dak naar beneden te storten. Allereerst werd e.e.a. goed onderzocht en vervolgens werd er een nieuw stuk pijp plus aanhechtingen gehaald en geïnstalleerd. Ging zeer vakkundig te werk. Bovendien bijzonder aardig persoon. Voor een eventuele volgende klus roep ik hem er graag weer bij, evenals sowieso Zoofy, wat ik werkelijk een geweldige organisatie vind!!! Fijn zo doorgaan!!!!! Dank!

Riha
maandag 15 april 2019, Lekkende afvoer repareren

Klus is geklaard, prima vakman weet waar hij mee bezig is. Heeft riool gerepareerd en tevens stugge koperen waterleiding (kans op breuk bij isoleren kruipruimte) vervangen voor flexibele leiding, super, was snel uitgevoerd.

Lisa
donderdag 11 april 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

De klus is perfect uitgevoerd door Arjan. Eindelijk het probleem opgelost:)

Matthijs
woensdag 27 maart 2019, Lekkende afvoer repareren

Siphon is geinstaleerd volgens afspraak. Beleefde man en heel tevreden met de afhandeling!

Prem
maandag 18 maart 2019, Gasfornuis aansluiten

Op tijd en alles netjes afgewerkt

Justin
donderdag 14 maart 2019, Gaslekkage oplossen

Meedenkend en vakkundig

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken in Zoetermeer hebben we loodgieters?

Waar je ook woont in Zoetermeer, onze loodgieters komen je overal helpen en rekenen geen voorrijkosten. 

Of je nou in Meerzicht, Palenstein, Rokkeveen, De Leyens, Buytenwegh of Seghwaert woont. De loodgieters weten je altijd snel te vinden. Oost, Zuid, Noord of West Zoetermeer, het maakt allemaal niks uit. Je wordt geholpen in heel de regio Zoetermeer. 

Met een spoedklus regelen we zo snel mogelijk een loodgieter zodat jij ondertussen rustig je koffer kan uitpakken. Vul je Zoetermeerse postcode in en wij regelen snel een loodgieter bij jouw in de buurt. Je hoeft dus niet onnodig te wachten en je bent geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Onze loodgieters zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd het zijn betrouwbare en vakkundige vakmannen. Je hoeft niet bang te zijn voor extra werk, ze zullen alles netjes achterlaten.

Heb je nou niet zoveel haast en kan het tot morgen of een ander moment wachten, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een passende loodgieter vinden bij je in de buurt van Zoetermeer. Wij zijn 24 uur per dag geopend.

Geef de datum en tijd door en wij zorgen ervoor dat er een loodgieter bij u langskomt. Via onze website kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken. 

Van alle loodgieters zie je de tarieven online staan, dit is inclusief voorrijkosten. Voor een aantal klussen worden er vaste prijzen gerekend ook kunnen we altijd een vrijblijvende offerte voor je maken. Ook voor problemen met de cv ketel kun je een beroep op ons doen. Regel daarvoor een van onze cv monteurs.