Loodgieter Arnhem

Woon je in Arnhem en ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Arnhem? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 200+ loodgieters in Arnhem tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Arnhem nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Arnhem, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 200+ loodgieters in Arnhem direct beschikbaar voor jou om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een Amerikaanse koelkast wil installeren of een kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter in Arnhem beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

Voorkom oplichting boek veilig een loodgieter in Arnhem via Zoofy

Het vinden van een betrouwbare loodgieter in Arnhem kan een hele uitdaging zijn, vooral omdat steeds meer mensen worden opgelicht door malafide loodgieters. Een van de belangrijkste tips bij het inhuren van een loodgieter is om nooit vooraf te betalen voor de diensten. Met klusplatform Zoofy hoef je je hier geen zorgen over te maken, omdat zij ervoor zorgen dat je de juiste vakman in huis haalt en er geen aanbetaling wordt gevraagd. Bij zoofy heb je ook geen gedoe met contant geld. Na het afronden van het werk ontvang je pas een factuur vanuit Zoofy. Wat ook fijn is om te weten is dat Zoofy iedere vakman valideert die via ons op het platform werkt en we de vakman pas uitbetalen nadat jij hebt betaald. Dit zorgt ervoor dat veiligheid voorop staat bij Zoofy.

Zoals vermeld screent Zoofy elke vakman die zich aanmeldt en voert een grondige achtergrondcontrole uit om er zeker van te zijn dat ze gekwalificeerd zijn en een goede reputatie hebben. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen bij het inhuren van een loodgieter in Arnhem. Als extra bescherming kun je ook kiezen voor het optionele garantiepakket van Zoofy. Dit houdt in dat als er iets misgaat tijdens de klus of als er binnen redelijke termijn problemen optreden, Zoofy zonder extra kosten voor jou de klus naar tevredenheid oplost. Zo kun jij zonder zorgen klussen en worden eventuele problemen snel en effectief opgelost.

Kortom, laat je niet oplichten en boek veilig een loodgieter in Arnhem via de website of app van Zoofy. 

200+ loodgieters in Arnhem beschikbaar voor jou

De loodgieters in Arnhem met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle Zoofy loodgieters in Arnhem hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de loodgieter klus, de loodgieters in Arnhem beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke loodgieter klus.

Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Maak je gebruik van de Zoofy app, dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Loodgieter spoed Arnhem

Sta je voor een noodsituatie waarbij je onmiddellijk de hulp van een betrouwbare en professionele loodgieter in Arnhem nodig hebt? Zoofy biedt de snelste oplossing voor het boeken van een loodgieter met spoed in Arnhem. Of het nu gaat om een lekkage, verstopping of andere dringende loodgietersklus, Zoofy staat klaar om je te helpen. Via de Zoofy website of app kun je snel en eenvoudig een loodgieter in Arnhem voor dezelfde dag en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Maar hoe snel is Zoofy nu precies? Uit onze statistieken blijkt dat maar liefst 74% van de aanvragen voor spoedklussen in Arnhem binnen 20 minuten gematcht worden aan een beschikbare loodgieter in Arnhem. Dat betekent dat je in no-time geholpen wordt met je loodgieters noodsituatie. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, je locatie in Arnhem in te voeren en het type loodgietersklus te selecteren waarvoor je een loodgieter met spoed nodig hebt. Zoofy doet de rest en beschermt je tegen mogelijke fraude.

loodgieter aan het werk

Top 5 klussen loodgieters in Arnhem

Als het gaat om loodgieterswerkzaamheden, zijn er een aantal veelvoorkomende problemen die huiseigenaren in Arnhem tegenkomen. Hieronder vind je de top 5 loodgieter klussen in Arnhem:

 1. Kraan plaatsen / vervangen: Een veelvoorkomend probleem in veel huizen in Arnhem is een lekkende kraan. Dit kan niet alleen hinderlijk zijn, maar ook nog eens verspilling van water veroorzaken. Als je merkt dat je kraan lekt of gewoon oud en versleten is, kan een loodgieter in Arnhem je helpen bij het plaatsen of vervangen van de kraan.

 2. Loodgieter divers: Soms heb je als huiseigenaar een probleem dat niet direct past binnen een specifieke categorie. Dit kan variëren van het installeren van een nieuw toilet tot het verhelpen van een lekkende leiding. Een ervaren loodgieter in Arnhem kan je helpen met allerlei soorten loodgieter werkzaamheden.

 3. Gootsteen ontstoppen: Als je merkt dat het water in je gootsteen niet goed wegloopt, kan het zijn dat je een verstopping hebt. Het kan verleidelijk zijn om zelf met een ontstopper aan de slag te gaan, maar dit kan het probleem soms verergeren. Een professionele loodgieter in Arnhem heeft de juiste gereedschappen en ervaring om de verstopping snel en efficiënt te verhelpen.

 4. Quooker heetwaterkraan installeren: Ervaar direct gemak en comfort met de installatie van een Quooker heetwaterkraan door onze Arnhemse loodgieters. Onze experts zorgen voor een vlekkeloze installatie, zodat je binnenkort kunt genieten van snel en eenvoudig thee zetten, pasta koken en meer. Vertrouw op de precisie voor een probleemloze integratie in je bestaande leidingsysteem. Kies voor professionele loodgieters en geniet van het gemak van een Quooker heetwaterkraan in no-time.

 5. Sanitair plaatsen / vervangen: onze Arnhemse loodgieters zijn experts in het plaatsen en vervangen van sanitair. Laat je leidingen en kranen in bekwame loodgieters handen rusten en geniet van een naadloze installatie. Met oog voor detail en precisie zorgen de loodgieters voor een functioneel en esthetisch resultaat. Wacht niet langer, vernieuw je sanitair vandaag nog met de hulp van onze ervaren professionals.

Als je een loodgieter nodig hebt in Arnhem, zijn er verschillende veelvoorkomende klussen die je kunt laten uitvoeren. Van het vervangen van een kraan tot het opsporen van lekkages, een professionele loodgieter kan je helpen bij allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden. Als je een probleem hebt, wacht dan niet te lang en boek direct een loodgieter in Arnhem via Zoofy om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Voor al jouw loodgieter klussen in Arnhem

Onze loodgieters in Arnhem zijn gespecialiseerd in loodgieter klussen bij jou in huis. Klusjes waar je misschien gewoon geen zin in hebt om zelf te doen of klusjes waar je echt die loodgieter specialist voor nodig hebt. De loodgieters in Arnhem in het netwerk van Zoofy installeren bijvoorbeeld met gemak een nieuwe heetwaterkraan of ontstoppen een gootsteen, vinden op de juiste manier een lekkage met een lekkage detectie rapport dat benodigd is voor de verzekering. Een van de meest aangevraagde klussen in Arnhem is overigens het plaatsen van een kraan. Want ja die gaan nog wel eens lek, maar ook bij een nieuwe kraan is het gewoon fijn als een loodgieter het zonder zorgen voor je regelt. 

Wat kost een loodgieter in Arnhem?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Arnhem die door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Arnhem komt daarmee uit op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus of dezelfde dag of een afspraak in het weekend of de avond betaal je een kleine toeslag.

In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer services hebben tegenwoordig ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wil je meer weten over wat een loodgieter in Arnhem kost? Bekijk dan eens onze prijsgidsen.

Zoofy: de snelste en veiligste manier om een loodgieter te boeken

Zoofy is het snelste klusplatform in Nederland om een loodgieter in Arnhem en omstreken te vinden om bijvoorbeeld jouw kraan te plaatsen, toilet lekkage op te lossen, een lekdetectie te doen of een leiding weg te werken. Een loodgieter in Arnhem wordt zoals eerder op deze pagina vermeld in 74% van de boekingen al binnen 20 minuten opgepakt door een van de 200+ aangesloten professionele loodgieters in Arnhem.

Dus binnen 20 minuten heb vaak je al antwoord op welke datum en tijdstip de vakman bij jou langskomt om de kraan te plaatsen of vervangen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type loodgieterklus dat je boekt. Geen enkel ander platform in Nederland is zo snel.

Daarmee is Zoofy de snelste en veiligste manier om een loodgieter te boeken in Arnhem. Met Zoofy hoef je namelijk geen uren te zoeken naar een betrouwbare loodgieter en hoef je je geen zorgen te maken over oplichting of gedoe. Het platform valideert elke vakman die via hun platform werkt en screent hen grondig om ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerd zijn en een goede reputatie hebben. Bovendien betaalt Zoofy de vakman pas uit nadat jij hebt betaald, zodat veiligheid voorop staat. Met Zoofy kun je snel en eenvoudig een loodgieter boeken en zonder zorgen klussen.

Ontdek Vakkundig Loodgieterswerk in Arnhem

Arnhem, een stad doordrenkt van diversiteit en architectonische pracht, ademt een unieke charme uit die tot uiting komt in de verschillende wijken en bouwstijlen. Bij Zoofy begrijpen we de unieke behoeften van deze stad en haar inwoners als het gaat om loodgieterswerk. Of je nu in het historische Spijkerkwartier, het groene Sonsbeekkwartier of het moderne Presikhaaf woont, ons team van ervaren loodgieters in Arnhem staat klaar om vakmanschap te bieden dat aansluit bij de rijke diversiteit van Arnhem.

Zoofy staat 24/7 voor je klaar. Wij kunnen je gemakkelijk en snel helpen met het vinden voor een geschikte loodgieter in Arnhem. Woon je in Geitenkamp, Klarendal, Spijkerkwartier, Centrum, Klingelbeek of Elderveld, dan hebben wij de beste loodgieters voor je. Ook als je in Arnhemse Broek, Rijkerswoerd, Malburgen, Sint Marten, Sonsbeek-Zuid of Schaarsbergen woont. In iedere wijk in Arnhem hebben we de beste loodgieters voor je geselecteerd. Bij Zoofy ben je zeker aan het juiste adres gekomen! 

In het hart van Arnhem, waar historische huizen en sfeervolle straten samenkomen, is loodgieterswerk niet slechts een taak, maar een eerbetoon aan de authentieke aard van de stad. De loodgieters in Arnhem begrijpen de nuances van oudere leidingsystemen en zorgen voor zorgvuldig onderhoud en restauratie, waarbij de karakteristieke details van elk pand behouden blijven.

Het Sonsbeekkwartier, bekend om zijn groene oases en unieke woningen, vereist een aanpak die in harmonie is met het natuurlijke en artistieke karakter van de buurt. De loodgieters in Arnhem begrijpen hoe belangrijk het is om rekening te houden met het unieke design van elk huis, terwijl ze moderne technieken toepassen voor betrouwbaar en duurzaam loodgieterswerk.

In Presikhaaf, waar hedendaagse architectuur de boventoon voert, passen onze loodgieters in Arnhem zich aan aan de strakke lijnen en innovatieve ontwerpen van de moderne gebouwen. Of het nu gaat om het installeren van energie-efficiënte verwarmingssystemen of het upgraden van sanitaire voorzieningen, ons team zorgt voor naadloze integratie in de eigentijdse levensstijl.

Bij Zoofy geloven we in het bieden van veelzijdige loodgietersdiensten die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke wijk en bouwstijl in Arnhem. Van historisch erfgoed tot moderne meesterwerken, ons doel is om vakmanschap te leveren dat niet alleen functioneel is, maar ook de unieke esthetiek en architectuur van Arnhem respecteert. We omarmen de culturele diversiteit en rijke geschiedenis van Arnhem en dragen bij aan het behoud van zijn identiteit door hoogwaardig en betrouwbaar loodgieterswerk te bieden.

Kies Zoofy voor loodgieterswerk in Arnhem dat niet alleen technische expertise omvat, maar ook oog heeft voor de unieke schoonheid en geschiedenis van deze stad. Onze loodgieters in Arnhem staan klaar om jouw behoeften te vervullen, met vakmanschap en respect voor de architectonische pracht.

Verschillende klussen voor loodgieters uit Arnhem

Bent u op zoek naar een loodgieter voor het aansluiten van een wasmachine, radiator, het plaatsen van een wasbak, gasfornuis of het opsporen van een  lekkage ? Bij Zoofy kan het allemaal! Onze loodgieters kunnen je met verschillende soorten klussen helpen. Heeft je afspraak eigenlijk toch geen spoed? Dan is het natuurlijk wel heel fijn om zo snel mogelijk een afspraak in je agenda te kunnen schrijven. Bij Zoofy gaat dat namelijk heel gemakkelijk en snel. Geef de gewenste datum en tijd door aan ons via onze website en we zullen ervoor zorgen dat een geschikte loodgieter je komt helpen. Plaats je aanvraag, wij komen in actie. Onze website is namelijk 24 uur per dag 7 dagen per week voor je geopend om je een helpende hand te bieden, ook in het weekend en ook bij spoed.

Regel een loodgieter via Zoofy

Onze loodgieters in Arnhem zijn erkende vakmannen met jarenlange ervaring die door onszelf zijn geselecteerd. Iedere loodgieter is ook beoordeeld door zijn voorgaande klanten bij jou in Arnhem, zo weet jij precies wie je straks voor de deur hebt staan. De tarieven van de loodgieters kun je ook op onze website zien. Wij rekenen geen voorrijkosten en hebben alleen de beste loodgieters uit Arnhem voor je geselecteerd. Ook kun je altijd vrijblijvend bij Zoofy een offerte aanvragen. Na je afspraak kun je er zelf voor kiezen hoe je wilt betalen, via Tikkie of iDeal. 

Onze werkzaamheden gaan overigens verder dan het aanbieden van loodgieters uit de regio Arnhem. Ook bij problemen met de cv ketel kunt u bij ons terecht. Gebruik daarvoor ons netwerk van cv monteurs.

Bekijk hier een lijstje van loodgieter klussen die onze loodgieters kunnen oppakken:

Kraan plaatsen / vervangen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 12 beste loodgieters in Arnhem

5/5 - 4 reviews

Dutchiezz Brian Saarloos loodgieter

5/5 - 4 reviews

Arnhem
4 klussen uitgevoerd
Aardige man heel duidelijk en de klus is geklaard dus super

Boek een loodgieter

4,8/5 - 5 reviews

Hec Bouw/Installatie Erhan Citirki loodgieter

4,8/5 - 5 reviews

Arnhem
5 klussen uitgevoerd
Wat je van een vakman verwacht.. gewoon goed!!

Boek een loodgieter

4,92/5 - 24 reviews

Klusbedrijf Erik Huiskamp Erik Huiskamp loodgieter

4,92/5 - 24 reviews

Arnhem
24 klussen uitgevoerd
De klus is klaar. Hij eindresultaat was helemaal naar mijn wens. Omdat er ruimte tussen de 2 muren zijn, wilden de schroeven niet echt pakken. Toch met meerdere pogingen en ander materiaal de klus toch geklaard. complimenten.

Boek een loodgieter

4,91/5 - 11 reviews

Loodgieter Ram Ramsen Amaro loodgieter

4,91/5 - 11 reviews

Douche aansluiting goed en degelijk uitgevoerd.

Boek een loodgieter

4,93/5 - 27 reviews

Van Lohuizen Installatietechniek Ralph van Lohuizen loodgieter

4,93/5 - 27 reviews

Arnhem
27 klussen uitgevoerd
De klus is gedaan ,in beperkte tijd door een sympatieke man die direct zag wat het probleem was en direct een nieuwe afvoerbuis monteerde omdat de oude lekte. Ik ben zeer tevreden over hem.Dank!!!

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Arnhem

Loodgieter Arnhem (met spoed) gezocht?

Onze loodgieters in Arnhem zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt of je cv-ketel reparatie nodig heeft of gewoon voor gemak kiest en die kraan wil laten vervangen, de loodgieters in Arnhem en omstreken op Zoofy staan voor je klaar. 

Heb je dringend hulp nodig vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een loodgieter in Arnhem snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en veilig een professionele loodgieter in Arnhem voor al je loodgieter klussen.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
624 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4411 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.552 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4413 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
14.016 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3464 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4430 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
36 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6723 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
84 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 9507 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af