Lekkende radiator repareren

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 259 Loodgieters bij jou in de buurt

Met name oudere radiatoren kunnen op den duur gaan lekken. Wanneer de radiatorlak niet meer in goede staat is treedt er namelijk vaak roest op. Soms is het ook een kwestie van de aansluitpunten wat strakker aandraaien. Maak een afspraak met een loodgieter in de buurt en het lek is zo gedicht.

Nu regelen
43 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 171 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Lekkende radiator repareren

Lekkende radiator repareren wordt gemiddeld beoordeeld als 4,8 van 5 sterren met meer dan 43 recensies

Sarah uit Amsterdam
maandag 6 mei 2019

Cevdet was very professional. He called beforehand to make sure he knows what the problem was and to make sure he had the right tools.

Lars uit Bennekom
vrijdag 19 april 2019

Aardig, vakkundig en snel. Aanrader!

Cazimir uit 's-Gravenhage
dinsdag 26 maart 2019

Verstand van zaken, vriendelijke vakman

Querijn uit Woerden
dinsdag 26 maart 2019

Prima vakman

Roland uit Zwolle
woensdag 6 maart 2019

Hij was mooi op tijd en heeft de klus snel en goed gedaan.

M. Arends uit Borne
dinsdag 26 februari 2019

De klus is geklaard, en Robert, de vakman, is een zeer bekwame en vriendelijke man. Ik geef de vakman Robert 5 sterren

Marjolein uit Alkmaar
zaterdag 9 februari 2019

Ik ben zeer tevreden! De klus is geklaard. Vriendelijke benadering Topper!

Baanstra uit Julianadorp
woensdag 2 januari 2019

Goede snelle vakman met verstand van zaken. Ik ben prima geholpen

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Lekkende radiator

In ons koude kikkerlandje is een van de heerlijkste dingen om de radiator aan te kunnen zetten als u uit de kou binnenkomt en uw huis heerlijk te verwarmen totdat het behaaglijk is. Niks is dan ook vervelender als je dan last van een lekkage te hebben aan uw radiator. Door een lekkage werkt uw radiator niet optimaal en de lekkage kan waterschade veroorzaken. Het liefst lost u dit dan ook zo snel als mogelijk op. Via onze website regel je snel een loodgieter die uitzoekt waar de lekkage zich precies bevindt. Dit kunt u aanvragen via onze website of door even te bellen. Op de website hoeft u slechts uw postcode in te vullen en de categorie lekkage aan radiator opsporen en oplossen in te vullen. Hierna kunt u nog wat persoonlijke gegevens noteren en de gewenste datum en tijdstip. Na deze stappen heeft u al een afspraak via Zoofy om een vakkundige vakman te vinden. 

Bent u nou super handig en kunt u de meeste klusjes zelf uitvoeren pak dan de volgende materialen erbij: oude doeken, werkhandschoenen en een opvangbak voor het water. Met deze materialen bij de hand en het volgende stappenplan kunt u de lekkage zelf makkelijk verhelpen

Check eerst even waar de lekkage precies vandaan komt. Komt deze van de verbindingen van de radiator dan kunt u deze met een tang aandraaien. Meestal is de lekkage dan met deze simpele handeling verholpen. Helpt dit niet? Lees dan nog even door.Voordat u de reparatie zelf wil uitvoeren is het ons advies om de radiator eerst leeg te laten lopen. Schakel eerst de toevoer uit, zorg voor een grote bak om het water op te vangen en draai vervolgens de radiatorkraan of de ontluchtingskraan openen.Met behulp van speciaal afdichtingspasta kunt u de lekkende radiatorkraan repareren.

Gebruik hierbij handschoenen om uw handen te beschermen. Deze pasta is namelijk een soort vloeibaar metaal die u op de verbindingsstukken kan aanbrengen. Na het aanbrengen van deze pasta kunt u de isolatietape aanbrengen. Laat deze pasta goed drogen anders loopt u het risico om alsnog lekkage te krijgen. Als u deze stappen heeft voldaan kunt u de radiator weer vullen. 

Kunt u zelf niet de lekkage in de radiator opsporen en oplossen, maak dan zeker gebruik van Zoofy. Zoofy werkt samen met de beste loodgieters die ervaren zijn in het opsporen en oplossen van lekkages. Alle vakmannen worden van tevoren gescreend op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Een goede loodgieter heeft u vanaf 60,- inclusief BTW in huis, bovendien rekenen wij geen voorrijkosten. Heeft u nou haast en heeft u het liefst vandaag nog een vakkundige loodgieter over de vloer? Bel ons dan met uw spoedaanvraag of vraag de spoedklus aan op onze website. We regelen dan binnen twintig minuten een afspraak en laten u direct weten wie er langskomt om uw probleem te verhelpen. 

Heeft u nou nog andere vragen of een ander dringend probleem? Neem gerust contact op.  We helpen u graag aan een van onze specialisten die de lekkage kan opsporen verhelpen.