Regel nu jouw loodgieter

Lekkende radiator repareren

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2406 loodgieters in jouw regio

Met name oudere radiatoren kunnen op den duur gaan lekken. Wanneer de radiatorlak niet meer in goede staat is treedt er namelijk vaak roest op. Soms is het ook een kwestie van de aansluitpunten wat strakker aandraaien. Maak een afspraak met een loodgieter in de buurt en het lek is zo gedicht.

Regel nu jouw loodgieter
240 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.

Lekkende radiator via Zoofy

In ons koude kikkerlandje is een van de heerlijkste dingen om de radiator aan te kunnen zetten als u uit de kou binnenkomt en uw huis heerlijk te verwarmen totdat het behaaglijk is. Niks is dan ook vervelender als je dan last van een lekkage te hebben aan uw radiator. Door een lekkage werkt uw radiator niet optimaal en de lekkage kan waterschade veroorzaken. Het liefst lost u dit dan ook zo snel als mogelijk op. Via onze website regel je snel een loodgieter die uitzoekt waar de lekkage zich precies bevindt. Dit kunt u aanvragen via onze website of door even te bellen. Op de website hoeft u slechts uw postcode in te vullen en de categorie lekkage aan radiator opsporen en oplossen in te vullen. Hierna kunt u nog wat persoonlijke gegevens noteren en de gewenste datum en tijdstip. Na deze stappen heeft u al een afspraak via Zoofy om een vakkundige vakman te vinden. 
lekkende radiator

Zelf een lekkende radiator verhelpen

Bent u nou super handig en kunt u de meeste klusjes zelf uitvoeren pak dan de volgende materialen erbij: oude doeken, werkhandschoenen en een opvangbak voor het water. Met deze materialen bij de hand en het volgende stappenplan kunt u de lekkage zelf makkelijk verhelpen. Check eerst even waar de lekkage precies vandaan komt. Komt deze van de verbindingen van de radiator dan kunt u deze met een tang aandraaien. Meestal is de lekkage dan met deze simpele handeling verholpen. Helpt dit niet? Lees dan nog even door. Voordat u de reparatie zelf wil uitvoeren is het ons advies om de radiator eerst leeg te laten lopen. Schakel eerst de toevoer uit, zorg voor een grote bak om het water op te vangen en draai vervolgens de radiatorkraan of de ontluchtingskraan openen. Met behulp van speciaal afdichtingspasta kunt u de lekkende radiatorkraan repareren.

Gebruik hierbij handschoenen om uw handen te beschermen. Deze pasta is namelijk een soort vloeibaar metaal die u op de verbindingsstukken kan aanbrengen. Na het aanbrengen van deze pasta kunt u de isolatietape aanbrengen. Laat deze pasta goed drogen anders loopt u het risico om alsnog lekkage te krijgen. Als u deze stappen heeft voldaan kunt u de radiator weer vullen. 

Lekkende radiatorkraan op laten lossen door een loodgieter van Zoofy

Een lekkende radiatorkraan kan een grote ergernis zijn en het kan ook zorgen voor schade aan je woning. Gelukkig kan Zoofy je snel helpen met het vinden van een loodgieter die deze klus voor je kan klaren. Binnen 20 minuten vinden wij voor jou de beste vakman in de buurt om het probleem op te lossen, zonder gedoe.

Kunt u zelf niet de lekkage in de radiator opsporen en oplossen, maak dan zeker gebruik van Zoofy. Wij werken samen met de beste loodgieters die ervaren zijn in het opsporen en oplossen van lekkages van radiatoren en radiatorkranen. Alle vakmannen worden van tevoren gescreend op hun vakkundigheid en betrouwbaarheid. Een goede loodgieter heeft u vanaf €60,- inclusief btw in huis, bovendien rekenen wij geen voorrijkosten, want wij hebben lokale vakmannen zoals in Amsterdam of Almere. Heeft u nou haast en heeft u het liefst vandaag nog een vakkundige loodgieter over de vloer? Bel ons dan met uw spoedaanvraag of vraag de spoedklus aan op onze website. We regelen dan binnen twintig minuten een afspraak en laten u direct weten wie er langskomt om uw probleem te verhelpen. Je kunt voor verschillende soorten lekkage klussen bij Zoofy terecht.

Heb je nou nog andere vragen of een ander dringend probleem? Neem gerust contact op. We helpen je graag aan een van onze specialisten die de lekkage kan opsporen verhelpen.

Via de website van Zoofy kun je in een paar simpele stappen aangeven wat voor klus je hebt en wanneer je deze graag opgelost wilt hebben. De zoekmachine gaat dan direct voor je aan de slag om de beste loodgieter in jouw omgeving te vinden die beschikbaar is op het door jou gewenste tijdstip. Zo ben je snel geholpen en hoef je je geen zorgen meer te maken over die lekkende radiatorkraan.

 

Boek nu een loodgieter

Andere loodgietersklussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach