Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Loodgieter in Berkel en Rodenrijs gezocht (met spoed)?

Een lekkage of een bevroren leiding die ontdooit moet worden. Op onze website vind je loodgieters die geschikt zijn om je te helpen. Of er nu een wasmachine aangesloten moet worden, een vaatwasmachine geïnstalleerd moet worden, er een lekkage is, je een verstopping hebt, een leiding die afgedopt moet worden, sanitair hebt dat geïnstalleerd moet worden of een verstopt urinoir hebt. Onze vakmannen draaien hun hand niet om voor deze klussen. Zij staan 24/7 voor je klaar. 

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Berkel en Rodenrijs

Een afspraak maak je snel op onze website. Of je nu spoed hebt of niet. Bij een spoedklus ontvang je binnen 20 minuten een e-mail met de afspraakbevestiging. Dezelfde dag komt er nog een loodgieter in Berkel en Rodenrijs. Heb je wel een loodgieter nodig maar geen spoed, dan maak je een afspraak. De loodgieter komt op de tijd die jou het beste uitkomt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af