Loodgieter Leeuwarden

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Leeuwarden? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 50+ loodgieters in Leeuwarden tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Leeuwarden

Ben je op zoek naar een loodgieter in Leeuwarden, dan heb je bij Zoofy aan het juiste adres! Er zijn maar liefst 50+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een douchebak wil laten plaatsen, Kokenwaterkraan laten installeren of een lekkage laten opsporen en verhelpen er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

50+ loodgieters in Leeuwarden direct beschikbaar voor jou

De loodgieters in Leeuwarden met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. en iedere loodgieter wordt voordurend gecontroleerd op kwaliteit. Een nieuwe vakman moet zich dan ook bewijzen met 3 succesvolle klussen en pas daarna mogen meerdere klussen worden opgepakt.

Maar daar blijft het niet bij. We monitoren voortdurend de reviews en doen steekproefsgewijs diverse testen. De loodgieters beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke loodgieter klus. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. En maak je gebruik van de Zoofy app? Dan zijn al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Loodgieter leeuwarden

Loodgieter spoed Leeuwarden

Je kent het wel lekkage in je dak, wc verstopping of riool verstopping. Van die dingen waar je net niet op zit te wachten en direct opgelost wil hebben. Boek dan met spoed een loodgieter in Leeuwarden.

Zoofy is het snelste platform om in Leeuwarden een betrouwbare loodgieter te boeken. Maar liefst 83% van de aanvragen worden in Leeuwarden binnen 20 minuten gematcht aan een loodgieter. Zo hoef je niet lang te wachten op een snelle oplossing voor jouw probleem. Je kan zelf aangeven wanneer je de loodgieter nodig hebt, vandaag, morgen, overmorgen of op een andere gewenste datum

Kortom, als je met spoed een loodgieter nodig hebt in Leeuwarden, is Zoofy het snelste en gemakkelijkste platform om een betrouwbare loodgieter te boeken. Met de snelle en betrouwbare service van zoofy ben jij zeker van een goede oplossing.

Loodgieter Leeuwarden nodig? Laat je niet oplichten

Loodgieter Leeuwarden? Als je op zoek bent naar een loodgieter in Leeuwarden, kan het lastig zijn om de juiste vakman te vinden. Helaas zijn er ook oplichters als actief in deze branche, die misbruik maken van de kwetsbaarheid van mensen die (met name met spoed) hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen. Gelukkig zijn er manieren om oplichting te voorkomen en een betrouwbare loodgieter te vinden.

Tip 1: Maak gebruik van betrouwbare platforms, zoals Zoofy
Een goede manier om oplichting te voorkomen is door te zoeken naar een loodgieter Leeuwarden op betrouwbare platforms, zoals bij Zoofy. Zoofy controleert de vakmannen namelijk en laat je veilig betalen via het platform. Bij iedere klus zie je ook recensies en de reviewscore van de vakman. Ook zijn de recensies van klanten inzichtelijk via Trustpilot en Google, zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van de service en het netwerk.

Tip 2: Betaal nooit vooraf en doe ook geen aanbetaling
Een betrouwbare loodgieter zal nooit vragen om betaling voorafgaand aan de werkzaamheden. Betaal pas nadat het werk naar tevredenheid is afgerond. Zoofy gaat zelfs een stap verder, het geld wordt voor je vastgehouden en pas uitbetaald aan de vakman als jij tevreden bent. Boek je bij Zoofy dan hoef je nooit aan de vakman vooraf te betalen, wel zo veilig idee.

Tip 3: Laat je nooit onder druk zetten
Als een loodgieter probeert om je onder druk te zetten om snel tot betaling over te gaan of om extra werkzaamheden uit te voeren die niet van tevoren zijn afgesproken, is dit vaak een teken van oplichting. Laat je hier niet door misleiden en weiger om extra te betalen voor onnodige werkzaamheden.

Al met al is het vinden van een betrouwbare loodgieter Leeuwarden niet altijd gemakkelijk, maar door bovenstaande tips op te volgen en te kiezen voor een betrouwbaar klusplatform zoals Zoofy, kun je oplichting voorkomen en ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare loodgieter Leeuwarden die jouw problemen snel en efficiënt oplost.

Top 5 klussen loodgieters in Leeuwarden

Als je in Leeuwarden woont en een loodgieter nodig hebt, zijn er verschillende klussen die je zou kunnen hebben. Bij Zoofy hebben we gekeken naar de meest voorkomende klussen en een Top 5 samengesteld. Hieronder vind je de Top 5 klussen voor een loodgieter in Leeuwarden:

 1. Kraan plaatsen: Een nieuwe kraan kan je badkamer of keuken een geheel nieuwe look geven. Een loodgieter kan je helpen bij het plaatsen van een nieuwe kraan of het vervangen van een oude kraan.

 2. Lekkage opsporen: Als je last hebt van een lekkage, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten opsporen en repareren om verdere schade te voorkomen. Een loodgieter kan de oorzaak van de lekkage opsporen en deze snel en vakkundig repareren.

 3. Loodgieter divers: Een loodgieter kan je helpen bij diverse klussen zoals het ontstoppen van de afvoer, het vervangen van leidingen en het oplossen van problemen met de waterdruk.

 4. Toiletpot plaatsenn: Als je een nieuw toilet wilt laten plaatsen of je huidige toilet wilt vervangen, dan kan een loodgieter je hierbij helpen. Een loodgieter kan het toilet op de juiste manier aansluiten en ervoor zorgen dat alles goed werkt.

 5. Vaatwasser aansluiten: Als je een nieuwe vaatwasser hebt gekocht, dan is het belangrijk om deze op de juiste manier aan te sluiten. Een loodgieter kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat de vaatwasser goed werkt en geen lekkages veroorzaakt.

Of het nu gaat om een kleine klus of een grote, onze loodgieters in Leeuwarden staan voor je klaar om de klus te klaren. Met Zoofy kun je gemakkelijk een betrouwbare loodgieter boeken, en wij zorgen ervoor dat de klus snel en professioneel wordt uitgevoerd.

Wat kost een Loodgieter in Leeuwarden?

Bij Zoofy werken we alleen samen met vakkundige en betrouwbare loodgieters. Het voordeel van een loodgieter in Leeuwarden boeken via Zoofy, is dat je zelf geen speurwerk hoeft te verrichten. Bovendien hoef je via ons ook nooit te wachten tot een loodgietersbedrijf in Leeuwarden tijd voor jou heeft. Bij Zoofy boek je een loodgieter in Leeuwarden, bij jou in de buurt, wanneer het jou uitkomt.

Wij werken er met ons team, hard aan zodat jouw klussen áltijd pico bello worden uitgevoerd. Wanneer je een loodgietersklus bij ons boekt, weet je zeker dat het goed zit. Dat heeft onder andere te maken met het validatieproces van onze vakmannen, waardoor wij altijd weten 'wat voor vlees we in de kuip' hebben. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Leeuwarden door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Leeuwarden komt daarmee op 75 euro incl. btw.

Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steed meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Naast transparantie in tarieven staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde prijzenoverzicht van een loodgieter in Leeuwarden. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Soort loodgieter klus Leeuwarden Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75
met spoed v.a.€98
servicekosten v.a.€24,95

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Loodgieter Leeuwarden ook bij jou in de buurt

In heel Leeuwarden hebben wij loodgieters die je direct kunnen helpen. Zo zijn we aanwezig in Huizum, Bilgaard, Snakkerburen, Vrijheidswijk, Camminghaburen, Hemrik, Aldlân-Oost en Nijlân. Gemiddeld beoordelen jullie onze loodgieters met een dikke 9! 

De meest voorkomende loodgietersklussen in Leeuwarden zijn verstopping van de gootsteen, het repareren van een lekkende kraan, een gaslekkage oplossen, leidingwerk en het installeren of vervangen van sanitair. Voor deze, en voor alle andere water en gas gerelateerde klussen, kun je op de website van Zoofy een klushulp regelen. 

De loodgieter komt dan langs op de afgesproken locatie langs en helpt je zo goed mogelijk met het oplossen van het probleem. Vervolgens zal Zoofy een factuur naar je opsturen. Deze kun je betalen via Tikkie of iDeal.

De tarieven van Zoofy zijn van te voren al bepaald, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Alleen eventuele materiaalkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Je hoeft je niet druk te maken over extra voorrijkosten. Kortom, wij zijn betrouwbaar en een klusaanvraag is eenvoudig en snel geregeld in elke wijk of buurt in Leeuwarden en omgeving.

Voor het boeken van de klus is het handig als je je postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres bij de hand hebt. Zo is alles in één keer geregeld en hoef je achteraf nergens meer achteraan. Je kunt er dus voor kiezen om de klus met spoed aan te vragen, waardoor al onze loodgieters benaderd worden.    

Ook voor hulp bij een cv installatie of cv ketel kan Zoofy je helpen aan een vakman uit de regio Leeuwarden. Plaats daarvoor een aanvraag voor de bij ons aangesloten cv monteurs. Naast loodgieters en cv monteurs biedt Zoofy allerlei soorten klushulp aan in en rondom het huis.

Loodgieter leeuwarden

Regelmatig onderhoud van sanitair en loodgieterswerk in Leeuwarden is cruciaal

Het regelmatig onderhouden van je sanitair en loodgieterwerk in Leeuwarden is van groot belang om onnodige reparaties en kosten te voorkomen. Hieronder volgt een lijstje met redenen waarom onderhoud van je sanitair en loodgieterwerk belangrijk is:

 • Verleng de levensduur: Door regelmatig onderhoud te plegen aan je sanitair en loodgieterwerk verleng je de levensduur van de verschillende onderdelen. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke kosten besparen.
 • Voorkom verstoppingen: Een van de grootste problemen in huis zijn verstoppingen. Door periodiek onderhoud te plegen aan bijvoorbeeld je afvoerbuizen kan je voorkomen dat deze verstopt raken.
 • Bespaar op water- en energiekosten: Door het onderhoud van bijvoorbeeld je verwarming of boiler kan je besparen op je water- en energiekosten.
 • Voorkom lekkages: Lekkages kunnen voor veel schade zorgen. Door het regelmatig onderhouden van bijvoorbeeld je leidingwerk kan je voorkomen dat er lekkages ontstaan.
 • Voorkom gezondheidsproblemen: Slecht onderhouden sanitair kan leiden tot gezondheidsproblemen, zoals schimmelvorming. Door regelmatig onderhoud te plegen kan je dit voorkomen.

Om het onderhoud van je sanitair en loodgieterwerk periodiek te plannen kan je gebruikmaken van klusplatform Zoofy. Zo kan je op het moment dat het jou uitkomt eenvoudig een loodgieter in Leeuwarden boeken en zie je vooraf direct het tarief.

Goedkope loodgieter in Leeuwarden

Zoek je een goedkope loodgieter in Leeuwarden? Je kunt besparen op klusjes zonder spoed. Loodgietersklussen in Leeuwarden zonder spoed hanteren we een goedkoper tarief. In Leeuwarden geldt een tarief vanaf 75 euro per uur, inclusief de btw. Doordat wij een landelijk netwerk met loodgieters hebben, hoeven wij geen voorrijkosten te rekenen. Daar bespaar je gemiddeld zo'n 20 euro per klus mee. Daarnaast is goedkoop meestal duurkoop. Je wil toch geen risico nemen met loodgieters klussen? Daarom biedt Zoofy ook een optionele garantie aan tijdens het boeken van een klus. Wel zo'n veilig idee.

Bekijk een van onze vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 2 beste loodgieters in Leeuwarden

5/5 - 1 reviews

Onderhoudsbedrijf David Kools David Kools loodgieter

5/5 - 1 reviews

Leeuwarden
1 klussen uitgevoerd
Ja, goed werk geleverd.

Boek een loodgieter

4,88/5 - 58 reviews

Carl Klushulp Carl Dijkstra loodgieter

4,88/5 - 58 reviews

Leeuwarden
58 klussen uitgevoerd
Super goede, vriendelijke, meedenkende vakman! Heeft alles goed en juist afgehandeld.

Boek een loodgieter

Loodgieter Leeuwarden gezocht (met spoed)?

Loodgieter in Leeuwarden nodig? De loodgieters in Leeuwarden en omstreken op Zoofy zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen voor ieder gewenst moment geboekt worden. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of een cv-ketel reparatie of gewoon een nieuwe kraan laten monteren, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar in Leeuwarden en omstreken. 

Ook als je met spoed een loodgieter in Leeuwarden nodig hebt vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding dan is een loodgieter in Leeuwarden snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en veilig een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Leeuwarden en omstreken.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
624 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4416 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.552 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4418 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
14.016 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3469 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4435 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
36 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6728 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
84 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 9517 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af