Loodgieter Leeuwarden
6 recensies

Onze loodgieters in Leeuwarden staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Leeuwarden gezocht (met spoed)?

In het hoge noorden hebben wij uiteraard ook loodgieters uit Leeuwarden paraat staat die snel ter plaatse kunnen zijn. In de hoofdstad van Friesland kun je op elk gewenst moment een loodgieter inhuren.  Onze loodgieters helpen je met allerlei loodgieters klussen. Dit kan gaan om het plaatsen of repareren van sanitair, zoals het repareren van een wc die alsmaar door blijft lopen of bij een lekkage of verstopping. Onze erkende loodgieters uit de omgeving van Leeuwarden hebben altijd snel een passende oplossing gevonden voor elk probleem.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Leeuwarden

De Loodgieters van Zoofy in Leeuwarden werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 6 recensies

Een klant
donderdag 13 december 2018

Professionele service met snelle dienstverlening.

Een klant
dinsdag 27 november 2018

Carl was snel, zeer competent en gaf nog extra advies m.b.t. onze schakelaars. Wij zijn zeer tevreden met Carl.

Een klant
vrijdag 9 november 2018

Exact op tijd en keurig werk.

Een klant
dinsdag 25 september 2018

Top gozer! Super attent en was erg vriendelijk.

Een klant
donderdag 14 september 2017

Probleem goed verholpen!

Een klant
maandag 29 mei 2017

Vakman en erg aardig

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Leeuwarden?

In heel Leeuwarden hebben wij loodgieters die je direct kunnen helpen. Zo zijn we aanwezig in Huizum, Bilgaard, Snakkerburen, Vrijheidswijk, Camminghaburen, Hemrik, Aldlân-Oost en Nijlân.

Wanneer je dus lekker een dagje aan het varen bent en aanmeert in Leeuwarden, omdat je een verstopping van de gootsteen ontdekt, kun je op de website van Zoofy een vakman regelen. Je ontvangt dan binnen 20 minuten bericht over welke loodgieter of loodgietersbedrijf  jou dezelfde dag nog kan komen helpen bij bijvoorbeeld de jachthaven De Grote Wielen waar jij hebt aangelegd.

De loodgieter komt dan langs op de afgesproken locatie langs, helpt je gelijk zo goed mogelijk met het oplossen van het probleem en zal vervolgens een factuur voor je aanmaken. Je hebt dan de keuze om deze factuur gelijk contant of met de pin te betalen, maar je mag de factuur ook op een later tijdstip betalen. Je kunt de betaling dan doen via iDeal of door een overboeking te doen.

Onze tarieven zijn van te voren al bepaald, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Er kunnen slechts materiaalkosten bij komen. Je hoeft je niet druk te maken over extra voorrijkosten. Kortom, wij zijn betrouwbaar en een klusaanvraag is eenvoudig en snel geregeld in elke wijk of buurt in Leeuwarden en omgeving.

Voor het boeken van de klus is het handig als je je postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres bij de hand hebt. Zo is alles in één keer geregeld en hoef je achteraf nergens meer achteraan. Je kunt er dus voor kiezen om de klus met spoed aan te vragen, waardoor al onze loodgieters benaderd worden. 

De erkende loodgieters met wie wij samenwerken hebben altijd tenminste een jaar ervaring en komen ook echt uit de buurt van Leeuwarden. Daardoor rekenen wij geen voorrijkosten en kunnen de loodgieters in de meeste gevallen nog dezelfde dag ter plaatse zijn. 

Ook voor hulp bij een cv installatie of cv ketel kan Zoofy je helpen aan een vakman uit de regio Leeuwarden. Plaats daarvoor een aanvraag voor de bij ons aangesloten cv monteurs.