Loodgieter Leeuwarden
31 recensies

Onze loodgieters in Leeuwarden staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 171 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Leeuwarden gezocht (met spoed)?

In het hoge noorden hebben wij uiteraard ook loodgieters uit Leeuwarden paraat staat die snel ter plaatse kunnen zijn. In de hoofdstad van Friesland kun je op elk gewenst moment een loodgieter inhuren.  Onze loodgieters helpen je met allerlei loodgieters klussen. Dit kan gaan om het plaatsen of repareren van sanitair, zoals het repareren van een wc die alsmaar door blijft lopen of bij een lekkage of verstopping. Onze erkende loodgieters uit de omgeving van Leeuwarden hebben altijd snel een passende oplossing gevonden voor elk probleem.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Leeuwarden

De Loodgieters van Zoofy in Leeuwarden werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 31 recensies

A.h.
vrijdag 7 juni 2019, Loodgieter per uur

Zeer tevreden. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en keurig afgewerkt.

Mirjam
zaterdag 25 mei 2019, Vaatwasser aansluiten / inbouwen

Goed advies en mooi gedaan

Bert
woensdag 1 mei 2019, Installeren / Vervangen Sanitair

Klus geklaard. Alles in goed overleg.prettig persoon om in huis te hebben.kan hem iedereen aanbevelen

Ferdi
zondag 21 april 2019, Gaslekkage oplossen

Prima vakman. Deed wat hij moest doen en meer. Dacht na over oplossingen en gaf erg belangrijk advies voor de toekomst mbt tot situatie van de gasleidingen

Horia
donderdag 18 april 2019, Radiator afkoppelen

Klus is geklaard! En ben er heel blij mee. Een aardige maar vooral vakkundige man die zijn vak verstaat.

Ioannis
vrijdag 15 maart 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Top technician and person. Very helpful, kind and fast. He even offered to make an appointment at midnight. Very highly recommended!

Ilse
zondag 3 maart 2019, Radiator plaatsen / verplaatsen

Carl heeft het werk netjes gedaan, zag ook dat de radiator mogelijk niet goed was en heeft gebeld met de leverancier. Hierdoor een nieuwe kunnen bestellen, zonder extra kosten. Prima communicatie

Ulko
zaterdag 2 maart 2019, Lekkage in keuken oplossen

Prima ervaring.

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Leeuwarden?

In heel Leeuwarden hebben wij loodgieters die je direct kunnen helpen. Zo zijn we aanwezig in Huizum, Bilgaard, Snakkerburen, Vrijheidswijk, Camminghaburen, Hemrik, Aldlân-Oost en Nijlân.

Wanneer je dus lekker een dagje aan het varen bent en aanmeert in Leeuwarden, omdat je een verstopping van de gootsteen ontdekt, kun je op de website van Zoofy een vakman regelen. Je ontvangt dan binnen 20 minuten bericht over welke loodgieter of loodgietersbedrijf  jou dezelfde dag nog kan komen helpen bij bijvoorbeeld de jachthaven De Grote Wielen waar jij hebt aangelegd.

De loodgieter komt dan langs op de afgesproken locatie langs, helpt je gelijk zo goed mogelijk met het oplossen van het probleem en zal vervolgens een factuur voor je aanmaken. Je hebt dan de keuze om deze factuur gelijk contant of met de pin te betalen, maar je mag de factuur ook op een later tijdstip betalen. Je kunt de betaling dan doen via iDeal of door een overboeking te doen.

Onze tarieven zijn van te voren al bepaald, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Er kunnen slechts materiaalkosten bij komen. Je hoeft je niet druk te maken over extra voorrijkosten. Kortom, wij zijn betrouwbaar en een klusaanvraag is eenvoudig en snel geregeld in elke wijk of buurt in Leeuwarden en omgeving.

Voor het boeken van de klus is het handig als je je postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres bij de hand hebt. Zo is alles in één keer geregeld en hoef je achteraf nergens meer achteraan. Je kunt er dus voor kiezen om de klus met spoed aan te vragen, waardoor al onze loodgieters benaderd worden. 

De erkende loodgieters met wie wij samenwerken hebben altijd tenminste een jaar ervaring en komen ook echt uit de buurt van Leeuwarden. Daardoor rekenen wij geen voorrijkosten en kunnen de loodgieters in de meeste gevallen nog dezelfde dag ter plaatse zijn. 

Ook voor hulp bij een cv installatie of cv ketel kan Zoofy je helpen aan een vakman uit de regio Leeuwarden. Plaats daarvoor een aanvraag voor de bij ons aangesloten cv monteurs.