Loodgieter Leeuwarden

Of het nu gaat om een lekkende kraan of een verstopte afvoer. Voor al jouw water en gas klusjes in en om het huis staan onze vakmannen voor je klaar. Maak het jezelf gemakkelijk. Bestel direct een van onze loodgieters in Leeuwarden.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Leeuwarden gezocht (met spoed)?

In het hoge noorden hebben wij uiteraard ook loodgieters uit Leeuwarden paraat staat die snel ter plaatse kunnen zijn. In de hoofdstad van Friesland kun je op elk gewenst moment een loodgieter inhuren. Onze loodgieters helpen je met allerlei loodgieters klussen. Dit kan gaan om het plaatsen of repareren van sanitair, zoals het repareren van een wc die alsmaar door blijft lopen of bij een lekkage of verstopping. Onze erkende loodgieters uit de omgeving van Leeuwarden hebben altijd snel een passende oplossing gevonden voor elk probleem.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
600 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3940 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.384 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3942 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
13.584 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2994 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3964 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
60 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 8658 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
24 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6260 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Loodgieter Leeuwarden

Loodgieter leeuwarden

In heel Leeuwarden hebben wij loodgieters die je direct kunnen helpen. Zo zijn we aanwezig in Huizum, Bilgaard, Snakkerburen, Vrijheidswijk, Camminghaburen, Hemrik, Aldlân-Oost en Nijlân. Gemiddeld beoordelen jullie onze loodgieters met een dikke 9! 

De meest voorkomende loodgietersklussen in Leeuwarden zijn verstopping van de gootsteen, het repareren van een lekkende kraan, een gaslekkage oplossen, leidingwerk en het installeren of vervangen van sanitair. Voor deze, en voor alle andere water en gas gerelateerde klussen, kun je op de website van Zoofy een klushulp regelen. 

De loodgieter komt dan langs op de afgesproken locatie langs, bijvoorbeeld bij de jachthaven De Grote Wielen, en helpt je zo goed mogelijk met het oplossen van het probleem. Vervolgens zal Zoofy een factuur naar je opsturen. Deze kun je betalen via Tikkie of iDeal.

De tarieven van Zoofy zijn van te voren al bepaald, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Alleen eventuele materiaalkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Je hoeft je niet druk te maken over extra voorrijkosten. Kortom, wij zijn betrouwbaar en een klusaanvraag is eenvoudig en snel geregeld in elke wijk of buurt in Leeuwarden en omgeving.

Voor het boeken van de klus is het handig als je je postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres bij de hand hebt. Zo is alles in één keer geregeld en hoef je achteraf nergens meer achteraan. Je kunt er dus voor kiezen om de klus met spoed aan te vragen, waardoor al onze loodgieters benaderd worden.    

Ook voor hulp bij een cv installatie of cv ketel kan Zoofy je helpen aan een vakman uit de regio Leeuwarden. Plaats daarvoor een aanvraag voor de bij ons aangesloten cv monteurs. Naast loodgieters en cv monteurs biedt Zoofy allerlei soorten klushulp aan in en rondom het huis.

Loodgieter leeuwarden

Loodgieter Leeuwarden met spoed

Heb je een loodgieter in Leeuwarden met spoed nodig? We kunnen je met spoed helpen met allerlei loodgietersklussen. Voor urgente klussen, kunnen we je met spoed een loodgieter in Leeuwarden voor je fiksen. In het geval van spoed ontvang je dan binnen 20 minuten bericht over welke loodgieter of loodgietersbedrijf jou dezelfde dag nog kan komen helpen. Een overzicht met prijzen van onze loodgieters in Leeuwarden vind je hieronder:

Soort loodgieter Leeuwarden/klus Prijs
vanaf per uur incl. btw €65
vanaf per uur met spoed €85
servicekosten €24,95
servicekosten met spoed €24,95

Goedkope loodgieter in Leeuwarden

Zoek je een goedkope loodgieter in Leeuwarden? Je kunt besparen op klusjes zonder spoed. Loodgietersklussen in Leeuwarden zonder spoed hanteren we een goedkoper tarief. In Leeuwarden geldt een tarief vanaf 65 euro per uur, inclusief de btw. Doordat wij een landelijk netwerk met loodgieters hebben, hoeven wij geen voorrijkosten te rekenen. Daar bespaar je gemiddeld zo'n 20 euro per klus mee. Daarnaast is goedkoop meestal duurkoop. Je wil toch geen risico nemen met loodgieters klussen? Bij Zoofy neem je geen enkel risico, want je klus is bij ons verzekerd tot een bedrag van 2.5 miljoen. Meer over de garantievoorwaarden lees je hier terug.

Klushulp

Buiten loodgieters, bieden we ook klushulp op het gebied elektriciens, cv installateurs, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen, schilders, stukadoors en hoveniers. Met werkelijk elke klus in en rondom het huis kunnen we je snel helpen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af