Loodgieter Almere

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Almere? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze loodgieters in Almere tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Almere gezocht?

Onze loodgieters in Almere zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt of je cv-ketel reparatie nodig heeft of gewoon voor gemak kiest en een nieuwe kraan wil laten monteren, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar in Almere. Ook als je met spoed een loodgieter nodig hebt vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding dan is een loodgieter in Almere snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Almere.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
600 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3940 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.384 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3942 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
13.584 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2994 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3964 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
60 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 8658 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
24 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6260 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Loodgieter in Almere nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Almere, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 150+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten onstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

100+ loodgieters in Almere beschikbaar voor jou

De loodgieters in Almere met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedereen wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de vakman zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de vakman meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ga direct naar:
Loodgieters Almere Buiten »
Loodgieters Almere Haven »
Loodgieters Almere Stad »
Loodgieters Almere Hout »
Loodgieters Almere Poort »
Loodgieters Spoed Almere »
Loodgieters top 5 klussen in Almere »

Loodgieter Almere Buiten

Bij Zoofy kan je eenvoudig en snel een betrouwbare loodgieter boeken in Almere Buiten, ongeacht in welke wijk je woont. Of je nu in de wijken Danswijk, Muziekwijk, Parkwijk of Tussen de Vaarten woont, Zoofy heeft altijd de juiste loodgieter in Almere Buiten voor jouw loodgieter klus. Het boeken van een loodgieter in Almere buiten was voorheen vaak stressvol, maar met Zoofy is dat verleden tijd.

Via de website of app kan je binnen enkele klikken een afspraak maken met een loodgieter in Almere Buiten. Alle loodgieters op ons platform worden gekeurd en blijven gemonitord aan de hand van recensies en ratings, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare en ervaren vakman.

Van lekkages tot verstopte afvoeren, Zoofy biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor al jouw loodgieter klussen in Almere Buiten. Maak je geen zorgen meer voor jouw loodgieter klussen en ga snel weer verder met je dagelijkse bezigheden dankzij Zoofy.

Loodgieter Almere Haven

Bij Zoofy kun je gemakkelijk en snel een betrouwbare loodgieter boeken in Almere Oost. Of je nu in Stripheldenbuurt, Waterwijk, of Parkwijk woont, Zoofy heeft een uitgebreid netwerk van loodgieters in Almere Oost.

Met Zoofy ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Alle loodgieters die via Zoofy worden ingezet worden geselecteerd op basis van hun ervaring en expertise. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het werk. 

Daarnaast kun je gemakkelijk een loodgieter in Almere Oost boeken via de website of app van Zoofy. Je selecteert simpelweg de gewenste klus en de gewenste datum en tijd en Zoofy regelt de rest. Zo hoef je zelf geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een betrouwbare loodgieter.

Loodgieter Almere Stad

Via Zoofy kan je gemakkelijk en snel een kwalitatieve loodgieter boeken in Almere Stad. Of je nu in Filmwijk, Literatuurwijk, Stedenwijk of Verzetswijk woont, Zoofy heeft een uitgebreid netwerk van loodgieters in Almere Stad.

Bij Zoofy ben je zeker van kwaliteit en vakmanschap. Alle loodgieters in Almere Stad op ons platform worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring. Dit betekent dat je altijd een loodgieter boekt die weet waar hij mee bezig is en die jouw klus professioneel kan oplossen.

Zoofy biedt het gemak van direct online boeken van een loodgieter in Almere Stad. Je hoeft alleen maar de gewenste klus en datum in te voeren en Zoofy regelt de rest. Geen gedoe meer met eindeloos zoeken en bellen voor een betrouwbare loodgieter. Met Zoofy heb je een snelle en eenvoudige oplossing voor al je loodgieter klussen in Almere Stad.

Loodgieter Almere Hout

Bij Zoofy boek je snel en gemakkelijk een loodgieter in Almere Hout. Of je nu in de wijken Nobelhorst, Vogelhorst, Overgooi of Duin woont, Zoofy heeft een uitgebreid netwerk van loodgieters die jou kunnen helpen bij jouw klus. Het boeken van een loodgieter in Almere Hout via Zoofy is eenvoudig en snel. Je selecteert simpelweg de gewenste klus en de gewenste datum en tijd, en Zoofy regelt de rest. Hierdoor hoef je zelf geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een betrouwbare loodgieter in Almere Hout.

Naast gemak en snelheid, staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Zoofy. Alle loodgieters die via Zoofy worden ingezet, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring en expertise. En worden voortdurend in de gaten gehouden op kwaliteit aan de had van recencies en steekproeven. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap bij jouw loodgieter klus in Almere Hout. Met Zoofy hoef je je geen zorgen meer te maken over lekkages, verstopte afvoeren of andere loodgieter klusjes.

Loodgieter Almere Poort

Via Zoofy boek je eenvoudig en snel een professionele loodgieter in Almere Poort, ongeacht in welke wijk je woont. Of je nu in Duin, Olympiakwartier, Europakwartier of in één van de andere wijken in Almere Poort woont, bij Zoofy ben je aan het juiste adres voor een ervaren loodgieter.

Bij Zoofy hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom worden alle loodgieters op ons platform grondig gecontroleerd en geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring. Zo weet je zeker dat je een vakman in huis haalt die het werk naar behoren zal uitvoeren.

Via onze website of app kun je binnen enkele minuten een afspraak maken met een loodgieter in Almere Poort. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende kraan of een andere loodgieter klusjes, wij regelen het voor je. Zo hoef je zelf geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een geschikte loodgieter in Almere Poort en kun je snel weer verder met je dagelijkse bezigheden.

loodgieter spoed Almere

Heb je een lekkage of is de WC verstopt? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op het eindeloos zoeken van een loodgieter om vervolgens te horen dat hij/zij de komende dagen/weken geen tijd heeft. Op zo'n moment wil je met spoed een loodgieter natuurlijk

Daarom is er Zoofy. Via de website of app boek je snel, makkelijk en betrouwbaar met spoed een loodgieter. Bij spoed, selecteer je als datum "vandaag". Let op bij spoed geldt er wel een kleine toeslag op de reguliere tarieven, maar het tarief zie je direct bij het selecteren van de datum. 

Voor loodgieter spoed klussen ben je bij Zoofy dus aan het juiste adres voor een snelle oplossing, zoals een spoedklus als lekkage, gaslek of die WC die overloopt. Als je in Almere woont en op zoek bent naar een loodgieter spoed Almere, dan kun je het beste Zoofy gebruiken.

Met een gemiddelde matchingstijd van slechts 20 minuten is Zoofy het snelste platform om een loodgieter te boeken in Almere. Of je nu in Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout of Almere Poort woont, wij hebben een netwerk van betrouwbare loodgieters die in deze wijken werkzaam zijn en klaarstaan om jouw probleem op te lossen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat je altijd een vakman met de juiste expertise en ervaring voor jouw klus krijgt. Wij screenen onze loodgieters zorgvuldig, zodat we zeker weten dat zij betrouwbaar en vakkundig zijn. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw loodgieter klus snel en professioneel wordt uitgevoerd.

Zoofy heeft het met spoed boeken van een loodgieter erg makkelijk en transparant gemaakt, zodat jij direct weet waar je aan toe bent en zo snel mogelijk bent geholpen. Zoofy is via de website en app 24/7 bereikbaar, waardoor je op elk moment van de dag en nacht een spoedklus kunt aanmelden. Onze loodgieters zijn snel ter plaatse en lossen het probleem direct op, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Top 5 klussen loodgieters in Almere

 

 

Als je op zoek bent naar een loodgieter in Almere, dan zijn er verschillende klussen die je kunt laten uitvoeren. Hieronder hebben we de top 5 klussen op een rijtje gezet:

 1. Kraan plaatsen: Een nieuwe kraan kan je badkamer of keuken een geheel nieuwe look geven. Een loodgieter kan je helpen bij het plaatsen van een nieuwe kraan of het vervangen van een oude kraan.

 2. Lekkage opsporen: Als je last hebt van een lekkage, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten opsporen en repareren om verdere schade te voorkomen. Een loodgieter kan de oorzaak van de lekkage opsporen en deze snel en vakkundig repareren.

 3. Loodgieter divers: Een loodgieter kan je helpen bij diverse klussen zoals het ontstoppen van de afvoer, het vervangen van leidingen en het oplossen van problemen met de waterdruk.

 4. Toiletpot plaatsen: Als je een nieuw toilet wilt laten plaatsen of je huidige toilet wilt vervangen, dan kan een loodgieter je hierbij helpen. Een loodgieter kan het toilet op de juiste manier aansluiten en ervoor zorgen dat alles goed werkt.

 5. Vaatwasser aansluiten: Als je een nieuwe vaatwasser hebt gekocht, dan is het belangrijk om deze op de juiste manier aan te sluiten. Een loodgieter kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat de vaatwasser goed werkt en geen lekkages veroorzaakt.

Ongeacht de klus die je wilt laten uitvoeren, is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren loodgieter in te schakelen. Via Zoofy kun je snel en eenvoudig een loodgieter boeken voor al je klussen in Almere.

Wat kost een Loodgieter in Almere?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Almere door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in de hoofdstad komt daarmee op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steed meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele loodgieter in de omgeving van Almere rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde prijzenoverzicht van een loodgieter in Almere. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Loodgieter Tarieven Almere Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van onze vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af