Loodgieter Almere
166 recensies

Maak direct een afspraak met een van onze loodgieters in Almere. Voor alle water - en gasklusjes bij jouw thuis. Bestel een vakman uit de buurt.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 154 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer.

Loodgieter Almere gezocht (met spoed)?

Onze loodgieters uit Almere staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor je paraat via onze website. Als het echt nodig is kunnen we zo snel mogelijk, vaak al vandaag, nog een loodgieter met jarenlange ervaring bij je langs sturen. Wij helpen je in Almere stad, haven of er buiten. Via onze website maak je direct een afspraak met een loodgieter of loodgietersbedrijf uit de omgeving van Almere. En ook mooi meegenomen: de voorrijkosten besparen wij je!

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is

Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

Selecteer een klus of dienst

Maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Vakmensen krijgen een melding

Een vakman in de buurt pakt jouw klus op. Je ontvangt direct een bevestiging.

De vakman komt bij je langs

Klus klaar? De factuur ontvang je per mail. Betalen kan via Tikkie of iDeal.

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Loodgieter in Almere nodig?

Wij hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in het opbouwen van een goed netwerk met professionele loodgieters in Almere. Wij vinden het belangrijk dat je wordt geholpen door een vakman uit de buurt. Dit scheelt in de kosten. En bovendien is er op die manier (vrijwel) altijd een loodgieter direct beschikbaar die jou komt helpen. Overal in Almere komen onze loodgieters naar je toe. Denk daarbij aan Almere-Haven, Almere-Stad, Almere-Buiten en Poort, Hout of Campus. Ook in de volgende wijken zijn wij er snel bij om je te helpen. De buurten Muziekwijk, Filmwijk, Stedenwijk, Kruidenwijk, Literatuurwijk en tussen de Vaarten. Heb je haast of een klus die dringend gefikst moeten worden? Kies dan voor spoed. Dan wordt je vandaag nog geholpen. Bij echte spoedklussen zoals een lekkage of verstopping is het wel zo fijn als er direct een loodgieter naar je toe kan komen.

loodgieter Almere

Wie zijn jullie loodgieters in Almere?

Wij werken alleen samen met loodgietersbedrijven en ZZP’ers die staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Verreweg de meeste loodgieters hebben meerdere jaren ervaring in het loodgietersvak. Vaak zijn ze ook aangesloten bij een brancheorganisatie zoals Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI). Het is overigens geen harde eis. Vooraf zijn onze aangesloten loodgieters gescreend. En wij kijken verder altijd of iedere klus naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Aan de hand van reviews houden wij de kwaliteit van het werk nauwlettend in de gaten. Mocht je een keertje hulp nodig hebben, dan is onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar.

Voor welke klussen schakel ik een loodgieter in?

Een loodgieter schakel je in voor alle water en gas gerelateerde klussen. Maar ook bij het plaatsen van sanitair zoals een wasbak of nieuwe toiletpot kan een loodgietersbedrijf je goed helpen. In Almere zien we dat de 196.932 inwoners onze loodgieters inschakelen voor het oplossen van een lekkage, het plaatsen van een kraan, het repareren van een lekkende kraan en regelmatig ook voor het verhelpen van een verstopping. Het ontstoppen van een WC of gootsteen is niet iets wat elke loodgieter kan. Hier is vaak speciale apparatuur voor nodig. Bijvoorbeeld een trekveer. Voor het verhelpen van verstoppingen hebben wij ook in Almere voldoende experts klaar staan.

loodgieter in Almere

Wat kost een loodgieter?

De tarieven die wij tonen voor een loodgieter in Almere zijn gebaseerd op gemiddelde prijzen die de loodgietersbedrijven bij jou in de buurt hanteren. We hebben met alle aangesloten vakmannen afgesproken dat ze geen voorrijkosten rekenen. Dat is een voordeel: het scheelt je al gauw 45 euro per klus. In Almere ligt het loodgieterstarief rond de 65 euro incl btw. Heb je haast en is er sprake van spoed, dan betaal je een bescheiden toeslag bovenop de normale prijs.  Hetzelfde geldt voor als je klussen in het weekend of in de avond wilt laten uitvoeren. Op basis van jouw postcode kun je direct zien wat de prijzen in Almere zijn.

Schakel ik een loodgieter ook in voor problemen met de verwarming?

Wanneer een verwarming lekt of een radiator aangesloten moet worden, kun je daarvoor ook een beroep doen op een loodgieter uit Almere. Dit geldt ook voor al het leidingwerk in en om het huis. Wanneer je echter geen warm water hebt of de cv ketel het niet goed doet, kun je beter een cv monteur uit Almere inschakelen. Ook daarvoor hebben wij genoeg vakmensen bij jou in de buurt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af