Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Voor een lekkage in de badkamer, wc verstopping en al jouw andere loodgietersklussen. Bestel eenvoudig één van onze loodgieters uit Den Helder.

Ben je op zoek naar een loodgieter in Den Helder? Voor het aansluiten van een vaatwasmachine of voor een lekkage? Via onze website Zoofy.nl regel je gemakkelijk een vakman die je kan helpen. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar.

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Onze vakmannen

Onze gekwalificeerde vakmannen zijn inzetbaar voor verschillende klussen. Denk hierbij aan: sanitair verplaatsen of installeren, toiletverstopping oplossen, radiator verplaatsen of verwijderen, bevroren leiding ontdooien en het verhelpen van lekkages. De loodgieters die zijn aangesloten bij Zoofy hebben veel ervaring. Zij kunnen je bij alle klussen van dienst zijn. Of je nu met spoed een loodgieter nodig hebt of kan het wel even wachten? Bij een spoedgeval heb je binnen een minuut of 20 een afspraakbevestiging in je e-mail. Onze vakmannen rekenen geen voorrijkosten en helpen je graag in de plaats in Noord- Holland.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af