Loodgieter Schiedam
45 recensies

Onze loodgieters in Schiedam staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 225 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Schiedam

De Loodgieters van Zoofy in Schiedam werden beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 45 recensies

Estrella
zaterdag 15 juni 2019, Lekkende kraan repareren

Vriendelijk geholpen, de lekkage was snel opgelost. We werden aan het einde van de dag geholpen en zelfs dan is Eric nog super vriendelijk.

Karin
vrijdag 17 mei 2019, Lekkende kraan repareren

Klus is geklaard, uitstekende service, goede vakman, voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Bovendien heb ik garantie op de reparatie.

Saskia
maandag 6 mei 2019, Vaatwasser aansluiten / inbouwen

De klus is geklaard! Netjes en snel gedaan en mijn vaatwasser werkt prima!

Andy
woensdag 24 april 2019, Loodgieter per uur

Vriendelijke man, was netjes op tijd, heeft de klus netjes en vakkundig uitgevoerd, zonder rommel te maken. Gaf tevens vervolgadvies om problemen in de toekomst te voorkomen of zelf te kunnen verhelpen.

Natascha
woensdag 24 april 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

De klus is snel en vakkundig gemaakt. Aardige, rustige vakman die het probleem snel heeft verholpen. Een aanrader!

Lizka
woensdag 24 april 2019, Kraan vervangen

Vinod heeft zijn werk uitstekend gedaan. Hij is kundig , snel, vriendelijk en klantgericht.

Sonja
dinsdag 9 april 2019, Loodgieter per uur

Voldeed aan verwachtingen. De loodgieter was vriendelijk en professioneel, gaf tips en was spraakzaam zonder zijn professionaliteit te verliezen.

Kevin
zaterdag 9 maart 2019, Doucheputje ontstoppen

Goeie gozer, ondanks dat het probleem wat groter was dan alleen het doucheputje ontstoppen en hij daardoor aardig te laat was voor zijn volgende afspraak bleef hij doorzetten tot het toch gelukt was!

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Schiedam?

Schiedam ligt dicht bij de stad Rotterdam en dit is vaak voor loodgieters te ver. Niet bij Zoofy. Waar je ook in Schiedam woont. De loodgieters komen je overal opzoeken. Of je nou in het historisch centrum woont of meer aan de buitenkant. Of je nou in Oost of in Nieuwland woont. In de buurt van de watertuin of Mathenesse. Bij Strickledepark of Theater aan de Schie. De loodgieters komen je helpen. Met onze jarenlange ervaring lossen wij problemen snel op en tegen minimale kosten.

De loodgieters die aangesloten zijn bij Zoofy rekenen geen voorrijkosten. Dat scheelt al direct in de portemonnee. Heb je in Schiedam een loodgieter nodig, dan kun je die direct online via onze site regelen. Of het nu om spoed gaat of om een klus die even op zich kan wachten. Voor elke klus hebben wij een loodgieter die je snel kan helpen. Als het moet zo snel mogelijk en zonder voorrijkosten.

Typische problemen in Schiedam zijn vaak gootsteen, afvoer en wc verstoppingen. De woningen in Schiedam zijn al wat ouder en de leidingen zijn daardoor niet fantastisch meer. Ze slibben eerder dicht en dat is vervelend. Gelukkig hebben onze loodgieters professionele apparatuur om je snel weer van de verstopping af te helpen. Een ander typisch Schiedams probleem zijn daklekkages. De huizen zijn oud en de daken vaak net zo oud als het huis. Na 30 - 40 jaar begint een dak slijtage te vertonen. En na 50 jaar wordt de kans op lekkages steeds groter. Ook daar kunnen onze loodgieters of dakwerkers bij helpen.

Regel nu je afspraak online. Dat kan 24 uur per dag. Heel eenvoudig. Wanneer het jou uitkomt komt de loodgieter bij je langs.