Gaslekkage oplossen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 347 Loodgieters bij jou in de buurt

Ruik je gas in huis, kom dan direct in actie. Een gaslek brengt grote veiligheidsrisico’s met zich mee. Maak direct een afspraak met een loodgieter bij jou in de buurt. Een vakman heeft de apparatuur bij zich om het lek snel te dichten.

Nu regelen
143 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Gaslekkage oplossen

Gaslekkage oplossen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 143 recensies

Justin uit Zoetermeer
donderdag 14 maart 2019

Meedenkend en vakkundig

Jens uit Amsterdam
donderdag 28 februari 2019

Zouhair was er eerder dan verwacht, we hadden een klus met spoed dus dat was al super. Hij heeft echt met ons meegedacht en kwam vakkundig over. Heeft ons helemaal meegenomen in de klus zodat we mee konden beslissen. Echt aan te raden.

Ronny uit Diemen
woensdag 27 februari 2019

De klus is geklaard, de verwachtingen werden zelfs overtroffen en de nauwkeurigheid en bereidheid om te helpen was compliment waardig goed! Ik raad hem aan een ieder die hulp nodig heeft!

Angelos uit Amsterdam
woensdag 27 februari 2019

Great service! Very professional and experienced. Highly recommended.

Fielmich uit Utrecht
zaterdag 23 februari 2019

Hij nam de tijd en belde dat hij iets verlaat was. Goed geholpen!

Havenaar uit Berkel en Rodenrijs
dinsdag 19 februari 2019

Netjes

Hemker uit Maarssen
zaterdag 16 februari 2019

Vriendelijk , snel en netjes. Prima

Elly uit Groningen
vrijdag 15 februari 2019

Ja hoor, zeer tevreden !!!!!!

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Gaslekkage opsporen en oplossen

Een gaslek is een zeer urgent probleem. Het is dan ook van belang dat er met spoed een specialist naar komt kijken. Het ontsnappen van gas kan namelijk een explosie tot gevolg hebben en het inademen van gas kan ook schadelijk zijn. We raden dan ook aan een aantal handelingen te volbrengen voor je de hulpdienst erbij haalt. Nadat deze handelingen zijn uitgevoerd is het van belang snel een vakman in te schakelen.

Zorg goed voor je eigen veiligheid! Zorg voor een goede ventilatie en laat de ruime doorluchten. Ruik je een gaslucht of hoor je een sissend geluid? Zorg dan dat je de bovenstaande stap direct opvolgt. Gebruik in de tussentijd geen elektrische apparaten en lichtschakelaars. Zorg dat er geen vonken of vuur ontstaan. Daarnaast is het van belang zo snel mogelijk de hoofdgaskraan te sluiten zodat er niet meer gas vrijkomt.

Als je dit gedaan hebt kun je via Zoofy snel een vakman oproepen. Hij zal met spoed direct jouw kant opkomen om het probleem voor je op te lossen. Hij kan zelf het gaslek vinden en het direct voor je verhelpen. Als je zelf het gaslek al gevonden hebt is dat uiteraard alleen maar een voordeel. Als het om een heel klein gaslek gaat kun je dit vinden met behulp van afwasmiddel en het plaatsen van een sopje op de leiding. Waar het bubbelt zit het lek. Wij raden echter aan om de gaskraan dicht te draaien zodat het gas zich niet kan verspreiden in plaats van dat je het lek ten koste van alles probeert op te sporen. De vakman zal het lek probleemloos opsporen.

Er kan een scheur in de leiding zitten of de leiding kan poreus zijn. Dit valt lang niet altijd op, maar kan ook vastgesteld worden aan de hand van de meterstanden of bij het installeren van een slimme meter. Onze monteurs zorgen voor een snelle en professionele afhandeling en hebben de vaardigheden en kennis om het probleem te verhelpen. Indien nodig kunnen zij ook de leiding verleggen, repareren of vervangen. Ze proberen ook gelijk toekomstige problemen voor te zijn.

Onze loodgieters en CV-monteurs zijn 24/7 beschikbaar en helpen je dan ook graag als je met een gaslekkage zit. Omdat het in geval van nood kan voorkomen dat je geen contant geld op zak hebt is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Bij sommige vakmannen kun je aan de deur pinnen en anders is het ook mogelijk om het geld over te schrijven met behulp van iDeal. De vakmannen zorgen voor een goedkoop en eerlijk tarief.

Bovendien zijn onze vakmannen door het hele land actief. Of je nou in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Dordrecht, Maastricht, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem, Den Bosch, Tilburg of waar in ons prachtige land woonachtig bent. Wij zorgen dat er snel een betrouwbare en gekwalificeerde vakman op te stoep staat. Bij een gaslek is namelijk snelheid een belangrijk onderdeel van de oplossing!