Lekkage in kruipruimte oplossen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 175 Loodgieters bij jou in de buurt

Een barst in de afvoer zorgt er vaak voor dat er water in de kruipruimte lekt. Door de hoge luchtvochtigheid kunnen op lange termijn schimmels ontstaan. Dit kan slecht zijn voor de gezondheid. Maak direct een afspraak met een loodgieter die het probleem voor je oplost. Let op: voor werk in de kruipruimte zijn vaak twee mensen nodig. Onderstaand tarief is op basis van 1 persoon.

Nu regelen
11 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Lekkage in kruipruimte oplossen

Lekkage in kruipruimte oplossen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,9 van 5 sterren met meer dan 11 recensies

Mark uit Utrecht
dinsdag 5 maart 2019

De klus is geklaard, snel en efficiënt. Met uitleg wat er eventueel gebeurd zou kunnen zijn. Er kwam meteen een gebrek aan het licht, wat we niet hadden verwacht en dit is meteen herstelt. Top!

Carlo uit Breda
woensdag 13 februari 2019

Michel is een prima vakman die het de klus snel heeft geklaard en mij zonder zorgen achterlaat. michel is het prototype van de vakman die je zoekt als je problemen hebt. dankjewel! deze man krijgt gewoon een 10+

Renate uit Deventer
donderdag 24 januari 2019

Keurig op tijd. Probleem snel gevonden en opgelost. Top !

Aart uit Avenhorn
maandag 21 januari 2019

Zeer goed.Precies op tijd en keurig gerepareerd!

Robert uit Enschede
donderdag 8 november 2018

De vakman was op de afgesproken tijd aanwezig en was vriendelijk en had het probleem snel opgelost.

Yosha uit Laag-Soeren
vrijdag 21 september 2018

Behulpzaam, duidelijk, vriendelijk en capabel. Gert, bedankt!

Aneta uit Almere
maandag 10 september 2018

Dat hoeft het niet hij is helemaal top.

Samantha uit Rotterdam
vrijdag 10 augustus 2018

Mohamed overlegt alles, en denkt goed mee. Erg fijn dat mijn lekkage zo snel opgelost is.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Lekkage in de kruipruimte oplossen

Als je erachter komt dat je een lekkage hebt in de kruipruimte is het vaak al te laat. Op dat moment staat de kruipruimte al blank. Dan komt er een nare geur vandaan of merk je dat er veel ongedierte zoals muggen of motmuggen in huis zijn. Als je het merkt is het dus van belang dat je zo snel mogelijk actie onderneemt om het probleem op te lossen.  De boosdoener van water in de kruipruimte is vaak een lekkage die voortkomt uit slecht aangelegd of door jaren geleden aangelegd leidingwerk. De buizen kunnen in der loop der tijd losschieten door de druk van het water. Een andere oorzaak voor een lekkage in de kruipruimte kan voortkomen uit hemelwaterbuizen (regenpijpen) die in de loop der tijd verzakken. Door deze verzakking kan de verbinding knappen waardoor al het regenwater vanuit het dak regelrecht uw kruipruimte in loopt.  Al dit water in de kruipruimte kan direct een gevaar zijn voor het andere leidingwerk. Dit wordt hierdoor namelijk nat en dat versnelt het roest proces. Voor je het weet heb je dus meerdere lekkage in je kruipruimte. Huizen met veel hout in de kruipruimte hebben daarnaast nog een extra probleem. Het wisselende waterpijl door de lekkage kan ervoor zorgen dat het hout snel gaat rotten en daar kan de constructie van je huis onder gaan lijden.  Het is dus van belang om de lekkage snel op te sporen en op te lossen. Via Zoofy regel je snel en gemakkelijk een loodgieter die dit voor je kan oplossen. Hou er wel rekening mee dat werkzaamheden in de kruipruimte met twee man moet gebeuren. Het werk in een kruipruimte is namelijk een activiteit die de nodige risico met zich meebrengt. Omdat de kruipruimte erg krap is en je er vast kan komen te zitten moet er altijd buiten de kruipruimte een vakman klaar staan bij ongevallen. Het werk in de kruipruimte is dus ook niet voor iedere vakman geschikt. Zo zijn er wel minimale eisen voor een afmeting van een kruipruimte, maar dit kan voor sommige mensen nog steeds een probleem vormen. Gelukkig beschikken wij over een breed scala aan vakmannen en is dit geen probleem via Zoofy!  Op de overzichtspagina van alle vakmannen kun je namelijk met een foto terugvinden welke vakman je komt helpen. Daarnaast staan alle monteurs hier ook met hun reviews op, je weet dus altijd wie er bij je langskomt! Deze beoordelingen bieden ook de garantie dat het werk goed afgeleverd wordt. Voer je klus in via Zoofy.nl geef je postcode en je ziet gelijk welke uurtarieven de vakmannen hanteren. We hanteren ook geen voorrij kosten, zo kom je nooit voor verassingen te staan!  Maak dus snel de afspraak via onze website! Heb je nog vragen of wil je liever een medewerker spreken? Je kan ons elke dag bereiken via telefoon, mail of Whatsapp!