Regel nu jouw loodgieter

Lekkage in kruipruimte oplossen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1588 loodgieters in jouw regio

Een barst in de afvoer zorgt er vaak voor dat er water in de kruipruimte lekt. Door de hoge luchtvochtigheid kunnen op lange termijn schimmels ontstaan. Dit kan slecht zijn voor de gezondheid. Maak direct een afspraak met een loodgieter die het probleem voor je oplost. Let op: voor werk in de kruipruimte zijn vaak twee mensen nodig. Onderstaand tarief is op basis van 1 persoon.

Regel nu jouw loodgieter
53 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Lekkage in de kruipruimte oplossen.

Als je erachter komt dat je een lekkage hebt in de kruipruimte is het vaak al te laat. Op dat moment staat de kruipruimte al blank. Dan komt er een nare geur vandaan of merk je dat er veel ongedierte zoals muggen of motmuggen in huis zijn. Als je het merkt is het dus van belang dat je zo snel mogelijk actie onderneemt om het probleem op te lossen.  De boosdoener van water in de kruipruimte is vaak een lekkage die voortkomt uit slecht aangelegd of door jaren geleden aangelegd leidingwerk. De buizen kunnen in der loop der tijd losschieten door de druk van het water. Een andere oorzaak voor een lekkage in de kruipruimte kan voortkomen uit hemelwaterbuizen (regenpijpen) die in de loop der tijd verzakken. Door deze verzakking kan de verbinding knappen waardoor al het regenwater vanuit het dak regelrecht uw kruipruimte in loopt.  Al dit water in de kruipruimte kan direct een gevaar zijn voor het andere leidingwerk. Dit wordt hierdoor namelijk nat en dat versnelt het roest proces. Voor je het weet heb je dus meerdere lekkage in je kruipruimte. Huizen met veel hout in de kruipruimte hebben daarnaast nog een extra probleem. Het wisselende waterpijl door de lekkage kan ervoor zorgen dat het hout snel gaat rotten en daar kan de constructie van je huis onder gaan lijden.  Het is dus van belang om de lekkage snel op te sporen en op te lossen.

Regel de lekkage oplossing in kruipruimte via Zoofy

Via Zoofy regel je snel en gemakkelijk een loodgieter die dit voor je kan oplossen. Hou er wel rekening mee dat werkzaamheden in de kruipruimte met twee man moet gebeuren. Het werk in een kruipruimte is namelijk een activiteit die de nodige risico met zich meebrengt. Omdat de kruipruimte erg krap is en je er vast kan komen te zitten moet er altijd buiten de kruipruimte een vakman klaar staan bij ongevallen. Het werk in de kruipruimte is dus ook niet voor iedere vakman geschikt. Zo zijn er wel minimale eisen voor een afmeting van een kruipruimte, maar dit kan voor sommige mensen nog steeds een probleem vormen. Gelukkig beschikken wij over een breed scala aan vakmannen en is dit geen probleem via Zoofy!  Daarnaast staan alle monteurs hier ook met hun reviews op, je weet dus altijd wie er bij je langskomt! Deze beoordelingen bieden ook de garantie dat het werk goed afgeleverd wordt. Voer je klus in via Zoofy.nl geef je postcode en je ziet gelijk welke uurtarieven de vakmannen hanteren. We hanteren ook geen voorrijkosten, zo kom je nooit voor verassingen te staan!  Maak dus snel de afspraak via onze website! 

Andere loodgietersklussen op Zoofy

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach