Lekkage in kruipruimte oplossen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 264 Loodgieters bij jou in de buurt

Een barst in de afvoer zorgt er vaak voor dat er water in de kruipruimte lekt. Door de hoge luchtvochtigheid kunnen op lange termijn schimmels ontstaan. Dit kan slecht zijn voor de gezondheid. Maak direct een afspraak met een loodgieter die het probleem voor je oplost. Let op: voor werk in de kruipruimte zijn vaak twee mensen nodig. Onderstaand tarief is op basis van 1 persoon.

Nu regelen
18 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 126 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Lekkage in kruipruimte oplossen

Lekkage in kruipruimte oplossen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,8 van 5 sterren met meer dan 18 recensies

Marianne uit Bussum
zaterdag 20 juli 2019

Ja, helemaal goed, Dennis Hop heeft de gaten gedicht en GEEN rat meer in mijn keukenkastjes gevonden, TOP!!!

Tobie uit Vleuten
dinsdag 28 mei 2019

Ferry heeft de klus heel goed geregeld. Hij zag ook dat er nieuwe snel nieuwe problemen konden ontstaan, dus die heeft hij ook keurig verholpen

Marlies uit Breda
maandag 20 mei 2019

Perfect hele nette man, en wist het goed op te lossen het probleem.

Erik uit Dordrecht
maandag 15 april 2019

Rachid is een heel aardige man die zijn zaterdag avond wou opofferen om bij ons in de kruipruimte liggend op zijn rug een lekkage perfect te verhelpen. Diep respect.

Piet uit Lelystad
donderdag 28 maart 2019

Rene was zeer snel aanwezig na de aanmelding via Zoofy. Eerst kon de lekkage onder de kruipruimte niet gevonden worden, want er was ook geen lekkage in de kruipruimte zoals later bleek. Wij hoorden wel gedruppel uit de kruipruimte komen maar dat bleek in de rioolafvoer te zitten. Rene had daarna gelijk door dat het overstortventiel defect was en die veroorzaakte de lekkage. Hij heeft gelijk een nieuwe uit zijn bus gehaald en keurig geplaatst. Zo is dit probleem vakkundig opgelost door Rene Tabak van RTA uit Zeewolde. Nogmaals bedankt Rene.

Mark uit Utrecht
dinsdag 5 maart 2019

De klus is geklaard, snel en efficiënt. Met uitleg wat er eventueel gebeurd zou kunnen zijn. Er kwam meteen een gebrek aan het licht, wat we niet hadden verwacht en dit is meteen herstelt. Top!

Carlo uit Breda
woensdag 13 februari 2019

Michel is een prima vakman die het de klus snel heeft geklaard en mij zonder zorgen achterlaat. michel is het prototype van de vakman die je zoekt als je problemen hebt. dankjewel! deze man krijgt gewoon een 10+

Renate uit Deventer
donderdag 24 januari 2019

Keurig op tijd. Probleem snel gevonden en opgelost. Top !

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Lekkage in de kruipruimte oplossen

Als je erachter komt dat je een lekkage hebt in de kruipruimte is het vaak al te laat. Op dat moment staat de kruipruimte al blank. Dan komt er een nare geur vandaan of merk je dat er veel ongedierte zoals muggen of motmuggen in huis zijn. Als je het merkt is het dus van belang dat je zo snel mogelijk actie onderneemt om het probleem op te lossen.  De boosdoener van water in de kruipruimte is vaak een lekkage die voortkomt uit slecht aangelegd of door jaren geleden aangelegd leidingwerk. De buizen kunnen in der loop der tijd losschieten door de druk van het water. Een andere oorzaak voor een lekkage in de kruipruimte kan voortkomen uit hemelwaterbuizen (regenpijpen) die in de loop der tijd verzakken. Door deze verzakking kan de verbinding knappen waardoor al het regenwater vanuit het dak regelrecht uw kruipruimte in loopt.  Al dit water in de kruipruimte kan direct een gevaar zijn voor het andere leidingwerk. Dit wordt hierdoor namelijk nat en dat versnelt het roest proces. Voor je het weet heb je dus meerdere lekkage in je kruipruimte. Huizen met veel hout in de kruipruimte hebben daarnaast nog een extra probleem. Het wisselende waterpijl door de lekkage kan ervoor zorgen dat het hout snel gaat rotten en daar kan de constructie van je huis onder gaan lijden.  Het is dus van belang om de lekkage snel op te sporen en op te lossen. Via Zoofy regel je snel en gemakkelijk een loodgieter die dit voor je kan oplossen. Hou er wel rekening mee dat werkzaamheden in de kruipruimte met twee man moet gebeuren. Het werk in een kruipruimte is namelijk een activiteit die de nodige risico met zich meebrengt. Omdat de kruipruimte erg krap is en je er vast kan komen te zitten moet er altijd buiten de kruipruimte een vakman klaar staan bij ongevallen. Het werk in de kruipruimte is dus ook niet voor iedere vakman geschikt. Zo zijn er wel minimale eisen voor een afmeting van een kruipruimte, maar dit kan voor sommige mensen nog steeds een probleem vormen. Gelukkig beschikken wij over een breed scala aan vakmannen en is dit geen probleem via Zoofy!  Op de overzichtspagina van alle vakmannen kun je namelijk met een foto terugvinden welke vakman je komt helpen. Daarnaast staan alle monteurs hier ook met hun reviews op, je weet dus altijd wie er bij je langskomt! Deze beoordelingen bieden ook de garantie dat het werk goed afgeleverd wordt. Voer je klus in via Zoofy.nl geef je postcode en je ziet gelijk welke uurtarieven de vakmannen hanteren. We hanteren ook geen voorrij kosten, zo kom je nooit voor verassingen te staan!  Maak dus snel de afspraak via onze website! Heb je nog vragen of wil je liever een medewerker spreken? Je kan ons elke dag bereiken via telefoon, mail of Whatsapp!