Afvoer aansluiten

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 231 Loodgieters bij jou in de buurt

Een afvoer in een woning komt vrijwel altijd uit op de riolering. Een vakman zorgt ervoor dat dit nauwkeurig gebeurd. Zo hou je vieze geurtjes uit het huis. Maak direct een afspraak met een loodgieter bij jou in de buurt.

Nu regelen
73 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 66 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Afvoer aansluiten op riool

Moet de afvoer vervangen worden? Dat is een klus voor een heel handige doe het zelver, al zullen de meeste mensen ervoor kiezen om dit door een loodgieter te laten doen. Een loodgieter heeft daar verstand van. Hij sluit met gemak een nieuwe afvoer aan. De loodgieter weet waar het y stuk in het geheel aangesloten moet worden. De vakman weet waar en wanneer hij een pvc buis moet gebruiken en wanneer gietijzeren buizen beter zijn. De loodgieter zal voor het grootste gedeelte zijn werk in de kruipruimte moeten doen. Daar zit in de meeste huizen de hoofdafvoer weggewerkt. Om nare en vieze lucht uit de afvoer te voorkomen loopt er een buis naar het dak. Die lucht is nodig voor de verfrissing en voor het goed afvoeren van water. De maten van de afvoerbuizen zijn belangrijk. De hoofdafvoer is 110 mm een andere afvoer is gemiddeld 40 of 50 mm. Voor een nieuwe afvoer is het belangrijk dat het uiteinde van de buis recht afgezaagd wordt. De buizen kunnen aan elkaar gezet worden door lijm of door rubberen ringen. Wordt er gebruik gemaakt van pvc buizen dan kunnen de buizen met zogenoemde pvc lijm aan elkaar gelijmd worden.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af