Lekkende afvoer repareren

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 374 Loodgieters bij jou in de buurt

Een lekkage aan de afvoer kan ontstaan in de keuken, badkamer en elke andere ruimte waar water naar het riool wordt afgevoerd. De oorzaak kan slijtage of een installatiefout zijn. Maak een afspraak met een loodgieter uit de buurt die het voor je oplost.

Nu regelen
62 recensies

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Lekkende afvoer repareren

Lekkende afvoer repareren wordt gemiddeld beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 62 recensies

Thessa uit Amsterdam
woensdag 13 maart 2019

Ik had een verstopping in de keuken. Dit is snel en goed opgelost.

Frank uit Apeldoorn
zondag 24 februari 2019

Lekkage verholpen, snel geregeld.

Andre uit Grou
zaterdag 23 februari 2019

Goed uitgevoerd volgens afspraak. Zeer tevreden over deze vakman.

Bart uit Utrecht
woensdag 20 februari 2019

Geweldig gedaan. Aardig, communicatief en vakkundig! Meer dan tevreden!

Dien uit IJsselstein
maandag 18 februari 2019

Prima

Ferdi uit Budel-Schoot
zaterdag 16 februari 2019

Ferry heeft alles vakkundig opgelost...

Marco uit Schiedam
dinsdag 12 februari 2019

Opgelost en goed advies!

Roel uit Vianen
zaterdag 2 februari 2019

De klus is geklaard. Kevin is een hele goede en deskundige vakman en ook nog snel! Bovendien is hij een prettig en vrolijk mens. We waren heel blij met Kevin en mocht er weer een soortgelijk probleem ontstaan, dan zullen we zeker contact met hem zoeken.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Lekkende afvoer

Wanneer u opeens een plas water ergens tegenkomt is dat natuurlijk erg vervelend.  Het is dan ook het prettig als een goed gekwalificeerde vakman dit zo snel mogelijk op komt lossen, zodat de lekkage niet groter wordt. Het eerste wat u kunt doen is opsporen waar de lekkage zich bevindt. Dit is niet altijd even makkelijk, maar u er zijn een aantal manier om uw lekkage zelf op te sporen.  Een lekkage komt voornamelijk voor bij leidingen. Denk bijvoorbeeld aan de gootsteen, de douche en bijvoorbeeld de cv ketel. Wanneer er een gaatje in een leiding zit dan is dit meestal gemakkelijk op te lossen door een van onze vakmannen.  Wanneer u vermoedt dat het gaat om een afvoer lekkage dan kunt u de volgende stappen eerst zelf ondernemen: Controleer de plug van uw bad, zit deze los? Draai hem dan stevig aan. De plug moet helemaal strak vastzitten zodat hier geen lekkage door kan ontstaan. Hetzelfde geldt voor uw bad afvoer. Check hier ook even de plug. Ligt het hier niet aan? Dan is de beste oplossing om een professionele vakman in te huren via Zoofy. Heeft u nou iets meer haast omdat het een grote lekkage is, dan is het verstandig om met spoed iemand te laten komen. U kunt tegen voordelige spoedtarieven de beste loodgieters aanvragen. Eveneens kunt u beoordelingen van de vakmannen teruglezen op onze site. Door ons beoordelingssysteem ziet u direct welke vakman u het best kan helpen.  Check ook direct even de afvoer van de vaatwasser, wastafel en keuken. Dit zou ook de oorzaak kunnen zijn van uw lekkage. Het best is om in deze situatie te checken of u watersporen tegenkomt bij u sifon. Dit kunt u doen door met een vel keukenpapier de sifon langs te lopen en dan het vel te checken op vochtigheid. Mocht er geen sprake zijn van een lekkage dan kunt u de checken of de plug goed zit vastgedraaid. Heeft u in de badkamer lekkage, maar weet u niet hoe u dit moet oplossen dan komen onze vakmannen u graag helpen!

Wat kan een afvoer lekkage nou veroorzaken?

Afvoeren zijn helaas zeer kwetsbaar om te verstoppen. Wanneer er een verstopping ontstaat in een afvoer dan kan dit leiden tot ophoping van water. Doordat het water dan lastig weg kan lopen kan er een lekkage ontstaan. De meest voorkomende lekkages zijn bij afvoeren. Dit kunt u voorkomen door oplettend te zijn op verstopping van bijvoorbeeld uw gootsteen. Merkt u dat een van uw afvoeren niet meer goed doorloopt dan kunt u zelf ontstopper kopen en dit volgens de gebruiksaanwijzingen gebruiken. Mocht dit niet werken dan kunnen wij een ontstoppingsspecialist vanuit Zoofy sturen. - Een andere reden kan zijn dat er een breuk is ontstaan in de afvoer. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals verbouwing of verzakking.  Mocht de lekkage opsporen of oplossen niet lukken dan kunt u Zoofy inzetten om een goede vakman in te huren. Via Zoofy bieden wij voordelige prijzen aan inclusief BTW en we rekenen geen voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. De vakmannen komen ook bij u uit de buurt zodat u direct een goede vakman binnen een halfuur op de stoep kunt hebben. Wij nemen zowel op de website als telefonisch uw klus aan, wij schakelen na het binnen krijgen van een spoedklus direct met de vakmannen om u zo spoedig mogelijk te helpen.