Regel nu jouw vakman

Leiding afdoppen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 443 loodgieters bij jou in de buurt

Wanneer je een gas of waterleiding (voorlopig) niet meer gebruikt moet deze worden afgesloten met een dop. Dat noemen we afdoppen. Maak hiervoor een afspraak met een loodgieter uit de buurt. Dan weet je zeker dat het lekkage vrij gebeurt.

Regel nu jouw vakman
46 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 121 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waterleiding afdoppen / Gasleiding afdoppen

Een kraan die niet meer gebruikt wordt of wil je de kraan verplaatsen? Voor het afdoppen van de waterleiding heb je twee manieren. Het is afhankelijk van de periode waarvoor de leiding afgedopt moet zijn. Om voor een korte periode af te doppen kun je een knelkoppeling gebruiken. Voor de langere termijn moet de leiding gesoldeerd worden. De diameter varieert tussen de 10 en 15 mm. Het afdoppen van de waterleiding is een klus die een handige doe-het-zelver kan doen. Een loodgieter is een ervaren iemand die al vaker een leiding heeft afgedopt. Je hebt de optie om een loodgieter in te huren via Zoofy. Ga je zelf aan het afdoppen van de waterleiding beginnen. Weeg dan af welke optie het best zou zijn. Kies je voor solderen zul je met een soldeerbout, soldeervloeistof en schuurpapier nodig. Voor het plaatsen van een knelkoppeling alleen twee steeksleutels van de juiste maat.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af