Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

HR Loodgieter en Electra

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,83/5 - 293 reviews

HR Loodgieter en Electra
293
Reviews
7 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Cv monteur

Dakdekker

IJsselstein
293 klussen uitgevoerd
cv bypass , fonteinkraan montage , onderhoud atag
7 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Cv monteur and Dakdekker

Over HR Loodgieter en Electra loodgieter

Welkom bij HR Loodgieter en Electra, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio IJsselstein. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij HR Loodgieter en Electra zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. HR Loodgieter en Lees meer...

Reviews over HR Loodgieter en Electra

Vakman heeft naar eer en geweten de klus goed gedaan. Na miscommunicatie met zoofy zijn ze bereid om beter begeleiding in te zetten voordat je een beoordeling maakt om bijv eerst nog even met je vakman te communiceren om alsnog de lekkage op te lossen. Ze waren namen bereid om direct op te lossen want daar houden ze van. Goeie vakman en zoofy erkend er is ruimte voor verbetering.

2de bezoek was nodig om probleem op te lossen

Aardige mannen en snel gewerkt. Het lek is gedicht en de goot lijkt in orde. Het is nog even wachten op een harde regenbui om zeker te weten of het echt oké is.

Als hobbyklusser mijn werk laten zien besproken , advies over klussen nog moet uitvoeren en de tijd volgemaakt door waterleiding aan te sluiten aan mijn leiding. Prima gegaan en meer zelf trouw door gekregen.

Boiler is werkend opgeleverd. Vakman vriendelijk en behulpzaam.

Collega Robert heeft ons goed geholpen en van goed advies voorzien mbt vervangen van bestaande radiator in de keuken. Tevens heeft hij ons aangeraden om het bestaande vulsysteem van het CV systeem aan te passen, om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeer waardevolle informatie waar wij zeker iets mee gaan doen. Klaas Breedijk

correct afgehandelde storing, kennis van zaken!

De communicatie verliep aanvankelijk wat stroef en de afspraak werd door hem een twee keer (met goede redenen) vrij laat verzet. Eenmaal bij ons thuis was ik blij verrast hoe de klus supersnel en netjes werd geklaard.

De klus is helemaal goed gegaan, behalve dat nu koud water op de warm water zit en andersom. Maar ik ben verder heel tevreden de kraan lekt in ieder geval niet meer, en dat is het belangrijkste.

De loodgieter Hennie van Schaik heeft lekkage aan de stopkraan goed verholpen, en heeft gelijk een nieuwe kraan gemonteerd. Hennie is een prima vakman, en geeft duidelijke uitleg op mijn vragen. Groeten, Rob

De vakman was vriendelijk, bekwaam en is aan te bevelen.

Gewoon goed gefixt. Goed contact en snelle reactie bij navraag

Goed en snel.

Goed werk! Volgende week komt hij terug. Ik hoop dan een betere en langdurende oplossing voor het probleem voor elkaar te krijgen

Goede vakman. Helaas paste schroefdraad kraan niet op schroefdraad wandplaat. Hij maakt t maandag af. Goed geholpen dus.

Heel netjes en vriendelijk, prima werk. Iets meer pro-actief overleggen met klant (tot welk punt zullen we leiding afzagen?) zou nog beter zijn.

Helaas is de lekkage niet verholpen, maar daar kon de loodgieter niets aan doen. Hij heeft wel geholpen de lekkage op te sporen. Deze blijkt in het pompsysteem van onze zonneboiler te zitten, waar een hierin gespecialiseerde installateur bij moet komen.

Helemaal in orde

Hennie en zijn maat waren heel behulpzaam en hebben de klus prima geklaard.

Hennie was heel attent en behulpzaam, hij heeft zijn werk netjes uitgevoerd. Zoals het hoort!!! He Hennie ik ben blij met de manier hoe jij het probleem hebt opgepakt top?

Hennie was uitstekend. Ook zijn hulp die erbij was. Hij stuurdde een mail dat het later werd. Makkelijker zou het zijn via telefoon of app. Wij zagen pas laat dat de afspraak naar later was verschoven.

Henny heeft de rommel van een andere "vakman" op moeten ruimen dus een HELE vervelende klus maar hij heeft her goed gedaan bedankt daarvoor wel heb ik 4 weken met een probleem gezeten en dat kan toch niet echt de manier van werken zijn bij ZOOFY toch?

hij doet het heel goed hij communiceert vertel wat hij doet en geconstateerd heeft. En stel de juiste vragen

Hij is wel duur, 20 minuten werk en wel een uur factureren. Zo heb je geen voorrijkosten nodig. Verder prima.

In eerste instantie kon de klus niet worden geklaard door een spoed opdracht maar er werd snel en helder gecommuniceerd, en een nieuwe afspraak was makkelijk gemaakt, de werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd.

Ja het is opgelost en netjes gemaakt.Wat ik jammer vond dat de monteur niet op het juiste tijdstip was.Ik heb zelf moeten bellen na 14.00 waar ze bleven.Ook heb ik zelf moeten aangeven dat er nog steed iets lekte.Er moest alsnog een stukje pijp vervangen worden.Verder keurige mensen.Ik ben blij dat het probleem verholpen is.

Ja. Goed en naar tevredenheid

Klus geklaard binnen 10 minuten. Klusje van niks naar behoren afgerond.

Klus geklaard. Enige twijfel over oorzaak

Klus geklaard. Prima op tijd.

Klus is geklaard. Hij heeft alles netjes achter gelaten. Duidelijk advies.

Klus prima gedaan!

Klus prima uitgevoerd. Was in 10 minuten gebeurd. Jammer dat een vol uur arbeidsloon in rekening wordt gebracht.

Klus was in een zucht geklaard. Vriendelijke eerlijke en meedenkende klusser.

Kwam wel later dan afgesproken tijdstip. Maar de klus is snel en vakkundig uitgevoerd. Dus aanbevolen.

Loodgieter moest mijn WC nakijken op een lek. Was een wat lastig probleem, maar hij wist waar hij bezig was. Nog even afwachten of zijn oplossen werkt.

prima

Prima en snelle service door Hennie en Co.

Prima geholpen. Op tijd en snel geholpen. Wel volle bedrag voor één uur terwijl hooguit een 10 minuten binnen.

Prima geïnformeerd en het probleem vakkundig verholpen. Helaas was niet van te voren vermeld dat de opgegeven prijs x2 zou zijn ivm de komst van 2 vakmannen, de factuur viel dus hoger uit dan aangegeven bij aanvraag.

Prima service , goede uitleg over de problemen, snel en nauwkeurig gewerkt en opgelost. Kortom: uitstekend werk!

Prima service, snel en netjes geholpen. Had de factuur liever gespecificeerd gehad, verders netjes.

Probleem is opgelost

Robert vertelde geduldig wat er precies aan de hand was en dat was prettig.

Snel en vakkundig werk geleverd

Snelle service, goed opgelost, alleen kosten vielen hoger uit dan uurtarief dat aan de telefoon werd verteld.

Uiteindelijk is het keurig gemaakt, jammer dat de afspraak twee keer werd verzet in een week. Had een aantal uren vrij genomen van mijn werk, helaas voor niks en is de klus op vrijdag gedaan.

Vakkundig, eerlijk en behulpzaam.

Vakman professioneel en op tijd. Nieuwe kraan werkt goed.

Veel geduld ondanks tegenslag. Denkt mee

WC is snel en goed gerepareerd. Wel vond ik het merkwaardig dat ik een rekening van 1 heel uur kreeg, terwijl de loodgieter 15 minuten bezig is geweest.

Aardige kerels, denken mee met de best goedkoopste oplossing.

After fixing a gas leak, he realized his measurements weren't making sense and that there should be another gas leak somewhere else. Turns out pipe was broken on the street, but it had been leaking for weeks and our crawling space was full of gas. He called the fireman and Liander for us, and helped with communication.

Alles is goed, gauw en vakkundig gemaakt.

Alles is prima verlopen. Ben heel tevreden.

Alles perfect in orde

Appte netjes dat hij 10 min later was, heeft het probleem snel verholpen en was heel vriendelijk en behulpzaam

Beetje rommel achtergelaten. Even aanvegen is voldoende maakt het nog prettiger.

Behalve dat hij later was dan de afspraak was, is het gasfornuis (met een nieuwe slang) keurig opnieuw aangesloten.

Ben super te spreken over de loodgieter! Vakkundig en vriendelijk

Buitenkraan prima vervangen

Came very on time, exactly as planned. Did repair the issue quickly leaving the working place clean and tidy. Very happy with the plumbers that came along to my address. Thank you for your assistance.

Communiceert snel en duidelijk. Legt goed uit wat er moet gebeuren en waarom. Vakkundig en vriendelijk. Denkt mee en is niet te beroerd om mee te bewegen als het qua planning allemaal net even anders gaat. Aanrader!

Creatief en degelijk.

De bron van het probleem is gevonden en onze vrees dat er ingrijpede maatregelen nodig zouden zijn is weggenomen. Een versleten afsluitklep is de oorzaak. Een nieuw onderdeel is besteld en zal binnenkort geplaatst worden.

De klus is geklaard, heb een goede indruk gekregen. Communiceert over wat hij doet. Laat zien waar het mis kan gaan. Goede monteur.

De klus is geklaard, snel en efficiënt. Met uitleg wat er eventueel gebeurd zou kunnen zijn. Er kwam meteen een gebrek aan het licht, wat we niet hadden verwacht en dit is meteen herstelt. Top!

De klus is geklaard. Ik ben zeer tevreden over de vakmensen. Ze waren vriendelijk en snel klaar.

De klus is geklaard. Keurig werk geleverd. Heeft gewacht en gecheckt tot het niet meer lekte. Binnen de gestelde tijd gekomen. We zijn zeer tevreden.

De klus is geklaard. Netjes werken goede uitleg

De klus is goed geklaard, het eindresultaat is prima en de vakmensen voldeden goed aan mijn verwachtingen.

De klus is nog niet helemaal geklaard. Vrijdagmorgen komt hij nog even terug met een rubber ring. Maar aardige vent en zo te merken zeer vakkundig. Doet er alles aan om je geen onnodige uitgaven te laten doen! Vertrouwenwekkend!

De klus is snel en goed geklaard met een duidelijke uitleg over wat er aan de hand was en hoe het is opgelost.

De klus snel en vakkundig geklaard. Een aanrader!

De klus was binnen een kwartier geklaard. Prima en snel werk geleverd. Heel fijn.

De klus was snel en vakkundig gedaan. Top!

De kraan hangt. Ze waren keurig op tijd, werkte nauwkeurig en snel. De klus was snel geklaard Helemaal prima

De loodgieter kwam netjes op tijd en de werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Alles werkt prima.

De vakman is vandaag terug geweest ivm meerwerk. Nu is klus geklaard.

De vakman was keurig binnen de afgesproken tijd, heeft de klus prima geklaard en gaf nuttige adviezen. Prima resultaat!

De vakman was snel ter plaatse en heeft het probleem prima opgelost!

Deskundig heeft Hennie de klus geklaard. En ook adviezen gegeven over hoe ik met de eerder ontstane schade moet omgaan.

Deskundig, snel en netjes gewerkt. Afspraak prima nagekomen. Hij was zelfs aan de vroege kant. Iets nieuws voor ons. Wij zullen graag,indien nodig, van deze service gebruik maken.

Deze 2 mensen zijn zeer vakbekwaam en weten waar ze het over hebben en voeren zonder een wanklank alles uit. Aanrader . Aanrader .

Dik tevreden!

Dikke pluim!

Direct na de aanvraag kwam bericht binnen, snel ter plekke, kundig en in korte tijd gerepareerd! Vakmanschap! En prettige prijs!

Dit is de tweede keer dat ik deze loodgieter voor een klusje in huis heb gehad en ik ben heel tevreden over de goede en vlotte manier van werken.

Door mis communicatie met Bol.com kon Hennie de klus niet uitvoeren. Maar hij was keurig op tijd en had alle begrip voor de situatie.

Duidelijk, meedenkend en hele goede vakman

Een collega van Hennie heeft een wasmachineaansluiting op zolder voor ons gemaakt. Vakkundig gedaan en prettig contact!

Een fijne aangename man die zijn vak verstaat

Er is alleen nog maar een vooropname gedaan, de eigenlijke klus moet nog plaatsvinden. Maar het is fijn om een vakman gevonden te hebben met wie je goed kunt communiceren, en die probleem-oplossend denkt. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat de klus die nog uitgevoerd moet worden goed zal verlopen..

Erg vriendelijk en behulpzaam, wist het probleem erg goed op te lossen, complimenten.

Erg vriendelijk en deskundig. Goede communicatie over hoe laat hij zou langskomen. Gaf uitleg bij wat hij deed en wist de klus snel af te handelen. Ik ben ontzettend tevreden!

ervaring = goed Vriendelijk, snel, hartelijk,

Fijn, en snel. Zijn ladder was net afgekeurd, en ik had er geen, maar dit zal vast een tijdelijk probleem zijn geweest.

Fijne mensen kundig humor en hard werken top thnx👍

Fijne vent en probleem verholpen.

Gaslek gevonden en opgelost binnen een half uur. Geen opmerkingen verder.

Geweldig gedaan. Aardig, communicatief en vakkundig! Meer dan tevreden!

Geweldig goed en mooi aangesloten wij zijn zeer tevreden over Hennie

Geweldig snel gemaakt en werkt netjes ,heel vriendelijk en beleefd. echt een TOPPER.!!!!!!

Geweldige vakman, zijn meer dan tevreden met Hennie, klusje perfect opgelost!!

Ging snel, vakkundig en behulpzaam.

Goed en keurig geholpen met een verstopping van de keukengoot. Aanrader

Goed en netjes werk afgeleverd. Ik ben erg tevreden.

Goed en snel opgelost.

goed en vlug gedaan correct

Goed geholpen en geadviseerd.

Goed geholpen en ook een goede advies gekregen. Heel vriendelijk.

Goed overleg geweest voor en tijdens de klus. Beide vakkundige loodgieters verstaan duidelijk hun vak, hebben al het benodigde materiaal en gereedschappen ter plekke. Dus klus was dan ook snel en goed uitgevoerd.

Goed uitgelegd en snel gemaakt. Ook werkt alles weer perfect!

Goed, snel en vakkundig !!

Goede communicatie, komt afspraken na, overlegd op voorhand en de klus heel goed geklaard. Zeer tevreden

Goede jonges en snel verholpen top

Goede service :-)

Goede vakman met goede adviezen

Goede vakman, die de klus snel heeft geklaard. Heel tevreden.

Goeie vakman, voor herhaling zou ik deze man aanbevelen!!!

Hartstikke handig, snel geregeld. Prima contact over de tijd. Netjes gemaakt, goed gemaakt. Probleem verholpen. Geen rotzooi achtergelaten. Zeker voor herhaling vatbaar, al is het hopelijk niet vaak nodig.

Hebben goede informatie gekregen. Zijn zeer tevreden !

Heel aardig vlot en goed werk geleverd met goede adviezen.

heel blij,dat klus gedaan is.loodgieter heeft puik werk geleverd.uitstekende vakman!! prijs was heel gunstig.ben zeker van plan om vaker een vakman van zoofy in te schakelen. centraal beheer verdient alle hulde voor hun correcte bemiddeling.

Heel erg duidelijke uitleg, klus is geklaard. Vakkundig en prettig in de omgang.

Helemaal goed zowel technisch als menselijk.

Helemaal tervreden. Op tijd aangekomen, netjes en snel gewerkt, gewenst resultaat opgeleverd.

Helemaal top! Zoals afgesproken de kraan gemonteerd maar ook uit zichzelf de hoofdkraan gemaakt. Ik ben er heel blij mee.

Hennie en collega hebben de klus netjes en vlot geklaard. Kwamen op tijd en waren vriendelijk. Ze zeiden wel dat als ik het niet via Zoofy had geregeld ik vele malen goedkoper uit was.

Hennie had een snelle oplossing voor het probleem. Verder prettige en duidelijke communicatie.

Hennie had het snel voor elkaar. Hij werkt netjes. Niets op aan te merken, prima werk afgeleverd!

Hennie heeft ons snel en goed geholpen!

Hennie heeft onze lekkage snel verholpen en heeft een gezellige babbel:) Bedankt Hennie!

Hennie heeft prima werk afgeleverd. Nieuw sifon onder gootsteen geplaatst en alles loopt weer prima door zonder lekkage. Super tevreden!

Hennie is een aanrader, erg behulpzaam, legt goed uit, werkt zeer netjes - en uiteraard is de klus zeer naar tevredenheid uitgevoerd

Hennie is een professionele vakman, prettig in de communicatie, afspraken zijn nagekomen en ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

Hennie kwam onze badkraan vervangen. De klus was in letterlijk 15 minuten geklaard en zag er tiptop uit!

Hennie was op tijd, vriendelijk en de lekkage is helemaal verholpen!

Hennie was vriendelijk, constateerde direct het probleem en gaf ook een oplossingsrichting.

Hennie werkte snel en accuraat. Zeer tevreden. Communiceerde ook goed over tijd van aankomst

Het overlopen van het toilet is vakkundig en efficient gerepareerd. Hennie gaf extra aanwijzingen om deze klacht in de toekomst zelf te kunnen repareren.

Het probleem is goed opgelost!

Het was een gezellige man, goud eerlijk en objectief deed zijn werk met veel toewijding en had zeer veel kennis van zaken.

het werk is zo als afgesproken keurig gedaan ben zeer tevreden over hun vakmanschap.

Hij had het zo voor elkaar

Hij heeft de lekkage verholpen en legde ook goed uit wat het probleem was. Ik had nog wat overige vragen en daar had hij alle antwoorden op. Goed geholpen dus!

Hij heeft mij prima geholpen en goed advies gegeven.

Hij voldeed aan verwachting.

Hij was zeer professioneel, kan er verder niet veel aan toevoegen. Hij legt goed uit wat er gedaan werd. Ik ben super tevreden. Zal zeer zeker, mocht ik weer iemand nodig hebben naar hem vragen.

Ik ben zeer tevreden en het was snel vakkundig opgelost. Hennie was iets later maar dat had hij op tijd laten weten door het sturen van een sms. Volgende keer zal ik weer om Hennie vragen!

Ik noemde hem de 'gootsteen-fluisteraar'! Wat een geduld en kennis van zijn vak, Top!

Ingehuurd om een leiding te ontstoppen. Dit deden ze heel professioneel binnen 45 min. Ook nog wat fijne tips meegekregen ter voorkoming. Super!

Ja de klus is uitstekend gedaan. Heel plezierig

Ja de vakman was zeer op tijd en heeft uiteindelijk een nieuwe kraan voor mij gehaald en gemonteerd. Zeer tevreden.

Ja tot volle tevredenheid

Ja, alle eerder benaderde loodgieters konden een badkraan uit het jaar 2000 niet meer repareren. Hennie heeft het binnenwerk vervangen en heb er weer een jaar garantie op.

Ja, de klus is naar volle tevredenheid geklaard!

Ja, er moesten een paar ringetjes worden vervangen. Prettige en professionele loodgieter.

ja, nieuwe vlotter

Ja, topklus. Snel en vakkundig.

jazeker de vakman voldeed aan alle eisen en heeft duidelijk advies gegeven over hoe het systeem werkt en functioneert

Jazeker. Verstopping opgelost. Snel, vriendelijk.

Keurig en vakbekwaam.

Keurig op de afgesproken tijd, netjes en snel de klus geklaard

Keurige vent, vakkundig, efficiënt de klus geklaard.

Klus dine

Klus geklaard in 30 minuten! Gaaf!

Klus goed geklaard en vrolijke kerel

Klus is af. Snelle werkers. Afvoer in de keuken volledig professioneel vervangen. Ziet er nu tenminste goed uit. En de verstopping verderop in de kruipruimte is helemaal verwijderd!

Klus is geklaard in ongeveer een uurtje. Heeft alles gedaan wat nodig was en wilde zelfs onder de vloer kruipen indien de verstopping in de leidingen onder de grond zou zitten. Vriendelijk, behulpzaam en gezellig praatje gemaakt. Heeft ook aangegeven dat ik altijd mag app’en of bellen als blijkt dat de verstopping alsnog niet is verholpen. Heel fijn!

Klus is goed geklaard, afvoer loopt weer door. en heb goed advies gekregen over onze heet water kraan/cooker waarvan de boiler kapot blijkt te zij

Klus is goed geklaard.

Klus is keurig ingeplant voor over een paar dagen. Communicatie is helder en goed.

Klus is naar tevredenheid geklaard

Klus is prima en naar volle tevredenheid geklaard!

Klus is snel en vakkundig opgelost, top service.

Klus is volbracht volgens afspraak, netjes op tijd en goed bereikbaar!

Klus prima geklaard en uitleg gekregen omtrent de status van de sanibroyeur

Klus prima geklaard; adequaat opgelost. Aardige mannen.

Klus snel en goed gedaan!

Klus was heel snel geklaard. Hij wist wat hij moest doen en binnen een uur was de leiding verlegt. Het gebeurde ook nog eens goed en, naar onze inschatting, met verstand van zaken. Plus hij dacht mee met onze wensen. Erg fijn!

Klus was snel en goed geklaard, die man mag meer komen. Na overleg was duidelijk wat de bedoeling was en hij gaf tips over hoe verder te gaan met de rest van de klus. Werk was perfect uitgevoerd en netjes afgeleverd. Ik kan alleen niet de sterren zien maar zou 5 sterren moeten weergeven (afbeeldings foutje op de invulsite)

Klus was snel en vakkundig geklaard. Prettige persoon en geen loze beloftes. Kortom, Hennie is een echte vakman!

Klus was snel geklaard. Vakman was professioneel, vriendelijk en gaf enkele handige tips.

Klus was snel uitgevoerd door 2 beleefde en vakkundige mannen.

Klus werd snel accuraat gedaan

kundige en vriendelijke loodgieter. Probleem goed en snel verholpen.

Kwam op tijd, klus snel geklaard. Vriendelijke in de omgsng

Lekkage is verholpen, zeer netjes gewerkt en tijd genomen om het goed te verhelpen. Erg tevreden.

Lekker snel en goed

Medewerker Robert heeft de klus goed en netjes geklaard. Hij weet wat hij doet en jaagt klant niet onnodig op kosten.

Mooi op tijd en goed opgelost

Naar volle tevredenheid!!

netjes, aardig en snel.

Niks op aan te merken, professioneel, goed werk afgeleverd en goede communicatie. Top werk afgeleverd!

Nuchtere meneer met een goede kijk en handige handen.

Oorzaak snel gevonden en verholpen. Nuttige informatie gegeven over verdere aanpak.

perfect op tijd, in een mum van tijd was de kraan geplaatst. vriendelijke service. hartstikke tevreden over de vakman en zoofy

Prima

prima ben er heel blij mee alles is goed en vakkundig geplaatst

Prima en accuraat Gewoon zo door gaan

Prima en naar tevredenheid afgewerkt.

Prima ervaring. Samen met zijn collega heeft hij hard en goed gewerkt.

Prima gedaan! Snel en vakkundig.

Prima geholpen, bedankt.

prima op tijd en keurig gewerkt

prima op tijd, goede communicatie en probleem perfect opgelost!

Prima vakman, goede service en adviezen, heeft het mankement netjes opgelost en gerepareerd.

prima vakman, naast het plaatsen van de kraan wist hij ook alles van de wasmachine die met die kraan aangesloten moest worden. Alleen de rekening was erg hoog. Kwam met collage uit Amsterdam op weg naar klus in Nieuwegein.

Prima werk afgeleverd en snel uitgevoerd. Deskundig en vriendelijk. Zeer tevreden.

Prima werk geleverd. Mooi op tijd en zeer vriendelijk.

Prima werk. Geen op of aanmerkingen

prima, snel, accuraat, vriendelijk

Prima, snel, kundig en goed advies.

Probleem is verholpen. Prettig en kundig.

probleem met de radiatorknop snel en vakkundig opgelost!

Probleem snel en prima opgelost.

Probleem was snel gevonden en verholpen. Ik werd geholpen door Robert. Sympathieke man; niet verlegen om een babbeltje, werkte netjes en efficiënt, liet de boel ook netjes achter. Geen verrassingen. Top dus!

Professional, came in 30minutes, quickly fixed. Very satisfied

Reparatie prima en snel uitgevoerd.

Robert (collega van Hennie) was zorgvuldig, nam de tijd om alles goed te controleren en kwam met een goede oplossing.

Ronald was uitstekend

Rustig en vakkundig lekkage verholpen

Simpele klus, maar correct en goed afgehandeld. Dit bedrijf heeft mij al drie keer prima geholpen. Tijdafspraak wordt ook goed nagekomen.

Snel dienst zal definitief weer bellen!!

Snel en goed

Snel en goed badkraan geplaatst. Geen gedoe en klantvriendelijk in de omgang.

Snel en goed opgelost en aardige vakmannen.

Snel en goed probleem opgelost

snel en netjes gewerkt.

Snel en vakkundig gedaan.Erg tevreden:))

Snel gewerkt en in goed overleg

Snel, en goed geholpen! Topper

Snel, goed, vriendelijk en netjes! Door onduidelijke redenen was de eerste bevestiging vanuit Zoovy niet doorgekomen bij Hennie. Dit is echter goed door hem opgepakt en opgelost. Al met al dik tevreden!

Snel, vakkundig en meedenkend

Snel, vakkundig en netjes.

Snel, vakkundig en servicegericht

Snel, vriendelijk, vakbekwaam

Snelle service en de opdracht uitstekend uitgevoerd.

Snelle service, aardige mannen, goede prijs

Super aardig, super advies, super service. Echt, gewoon doen. Niet meer twijfelen

Super behulpzaam en meedenkend. Probleem snel opgelost!

Super geholpen door hem. Aanrader voor anderen!!

Super geholpen!

Super goed en doorgegaan tot de oplossing Zeer vriendelijk

Super vriendelijk en goed gedaan zeer tevreden

Super vriendelijk en klantgericht. Als ik weer iets heb, dan bel ik hem weer.

Supersnel geholpen . Zeer vaakunundig en ook heel vriendelijk

Supersnelle service en ik ben fantastisch geholpen!

They were very efficient, and professional.

Tijd stond tussen 10 00en 1200 Ze waren er om 1130..hebben prima de klus geklaard

Toffe vent, goede vakman. Probleem was in no time opgelost.

Top gedaan

Top gedaan, snel werk geleverd.

Top goede indruk goed werk harstikke bedankt

Top monteur!

top, de vakman had verstand van zijn vak, was rustig en deed meer dan verwacht en heeft ook nog opgeruimd!

Top! Snel, vriendelijk, meedenken en doortastend.

Uiteindelijk kwam Robert. Was even miscommunicatie over de timing maar uiteindelijk heel snel topwerk afgeleverd.

uiterst bekwaam vakman, snel en kundig en heeft me gerustgesteld, blij met zijn hulp.

Uitstekend eindresultaat. Ondanks wat onverwachte tegenslag ! Petje af.

Uitstekend werk geleverd. Zeer tevreden.

Uitstekend, deskundig en vriendelijk

Vakkundig en met uitleg, heel fijn!

Vakkundig, snel en vriendelijk. Zeer tevreden!

Very professional and friendly.

Voldeed aan de verwachtingen. Klantgericht.

Volgens afspraak en snel geregeld.

Volledig naar tevredenheid uitgevoerd

Voor zover mogelijk geklaard, er wacht een grotere vervolgklus

Vriendelijk en behulpzaam. Ivb verkeerd aangesloten leidingen kon de thermostaatkraan niet geplaatst worden. Ze namen de tijd om verder te kijken en dachten mee met een oplossing. Tijdens de klus gaf hij ook uitleg over hoe en wat, dat vond ik persoonlijk erg fijn.

Vriendelijk en kundig. Binnen het uur een buitenkraan afgedopt en een nieuwe kraan geplaatst. Zeer tevreden.

Vriendelijk geholpen, resultaat was naar verwachting. Bovendien de mannen gevraagd om nog iets te verwijderen dat in de weg zat en dat klusje was ook snel gepiept. Bedankt!

Vriendelijk, helder, eerlijk en bekwaam.

vriendelijk, professioneel en uitstekend vakwerk geleverd!

Vriendelijk, snel, accuraat, prima vakman

Vriendelijk, snel.

Vriendelijke en goede service. Gaat door tot het probleem is verlopen. Verteld daarna wat ik evt zelf kan vervangen en geeft daarna de mogelijkheid te helpen. Top service

vriendelijke en vakkundige man!!

Vriendelijke man, de klus is snel en vakkundig uitgevoerd.

Wat een fantastische man is hij! Professioneel en ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom.... Perfect!

Wat een vakman, in de hitte heeft hij de klus geklaard, helemaal top en blij.

Woensdagavond ingepland voor donderdagochtend. Snel en efficiënt te werk. Aardige heren.

Ze doen hun werk heel netjes en met heel volledig verantwoordelijk !ik ben echt tevreden !

Zeer behulpzaam, alles is naar wens gerepareerd.

Zeer tevreden met het resultaat!

Zeer tevreden. Goeie service en aardige man!

Zeer vakkundige loodgieters, keurig en efficient. Ben vriendelijk geholpen!

Zeer vriendelijk, denkt mee, behulpzaam, erg prettig communiceren! Top! Bel ik volgende keer weer!

Zeer vriendelijk, heeft goed advies gegeven en is een bekwame vakman.

Zeker! Door een melding van een uitgelopen klus liet hij me weten dat 12.00-14.00, 14.00-16.00u. werd. Dit was voor mij geen probleem. Om 15.00u was het euvel binnen een kwartier opgelost! Prettig persoon.

Zo gefixt!

Zoals verwacht is het weer netjes opgelost top bedrijf.

Zoofy.nl 4.83 293 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

offerteservice vaatwasser verstopt ikea keuken plaatsen schutting verven rookgasafvoer aanleggen halve week schilder offerteservice wastafelkraan monteren sloopwerk cv-ketel-onderhoud isolerend raamfolie aanbrengen batterij laptop vervangen badkamer spiegel met verlichting monteren dak isoleren halve week binnenhuis architect
Boek direct een vakman