Regel nu jouw elektricien

Elektrisch apparaat aansluiten

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1195 elektriciens in jouw regio

Voor het aansluiten van een elektrische oven of inductie kookplaat is vaak een extra groep nodig. Of het bestaande stopcontact moeten worden omgebouwd naar een perilex aansluiting. Omschrijf wat je wilt laten aansluiten en maak een afspraak met een elektricien bij jou in de buurt. Tarief is incl btw en perilex stopcontact. Het plaatsen van een extra groep of ander meerwerk is niet inbegrepen.

Regel nu jouw elektricien
279 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektrisch apparaat aansluiten

Wanneer u werkt met elektrische arbeidsmiddelen die een een stekker hebben, dan is het wettelijk verplicht dat deze gekeurd worden. Hierbij kan gedacht worden aan handgereedschappen, aardlekschakelaars, krachtstroomapparatuur, verplaatsbare leidingen en verdeelkasten. Hoe hoger het risico is van de elektrische apparaten, hoe vaker er gekeurd moet worden. De risicofactoren die hiervoor gelden zijn:

  • De kennis die de gebruikers over de apparatuur hebben
  • De mate waarin het apparaat gebruikt wordt
  • De werkomgeving
  • De kans dat het apparaat schade kan toerichten

Wat precies de richtlijnen zijn voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, staat vermeld in de NEN3140 norm. Deze norm is uitgegeven door het Nederlands Normalisatie-instituut, en verplicht werkgevers om een veilige werkplek te creeëren en te onderhouden voor werknemers. Deze ARBO-wet heeft hiermee ten doel om risico's op de werkvloer te minimaliseren. Het gaat dus om de apparatuur dat gekeurd moet worden waar bedrijfsmatig gebruik van gemaakt wordt, en dus niet om apparatuur dat voor privédoeleinden wordt gebruikt. 

Maakt u bedrijfsmatig gebruik van elektrische arbeidsmiddelen, en heeft u dit apparatuur al lange tijd of nog nooit gekeurd? Regel dan via Zoofy.nl eenvoudig een elektricien die dit voor u komt doen. Onze website is 24 uur per dag bereikbaar om een aanvraag te plaatsen. U kunt zelf het gewenste tijdstip selecteren, en wij zullen dan voor u aan de slag gaan om een vakman op dit gewenste tijdstip langs te sturen. Hiervoor hanteren wij een aantrekkelijk tarief, en u krijgt van ons de mogelijkheid om zelf een voorkeur voor een vakman op te geven. Hierbij kunt u ook inzien wat de beoordelingen per vakman zijn, en wat voor een reviews eerdere klanten over deze vakman hebben geschreven. Doordat van iedere elektricien een een profielfoto op de website staat, weet je altijd van tevoren wie er bij je langs zal komen; wel zo fijn natuurlijk!

Met spoed een vakman nodig voor de keuring? Geen probleem! Ook met spoed kunnen wij een vakman voor u regelen. Met ons aantrekkelijke spoedtarief kunt u op de dag zelf nog een vakman verwachten. Bovendien hoeft u bij ons nooit voorrijkosten te betalen, die rekenen wij niet. 

Contact met de vakman via Zoofy

Wij begrijpen dat het prettig is om altijd even contact te hebben met de vakman voordat hij langskomt. Wij sturen per mail altijd de gegevens van de vakman, inclusief het tijdstip waarop hij langs zal komen. Indien gewenst kunt u dan telefonisch alvast de klus van te voren met hem bespreken, en om eventueel nog telefonisch het tijdstip af te spreken.

Gebruik Zoofy ook voor een van deze elektriciteitklussen:

Hotelschakelaar
Elektra keuring
Halve week
Elektrische poort
Hele week 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af