Elektrisch apparaat aansluiten

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 483 Elektriciens bij jou in de buurt

Voor het aansluiten van een elektrische oven of inductie kookplaat is vaak een extra groep nodig. Of het bestaande stopcontact moeten worden omgebouwd naar een perilex aansluiting. Omschrijf wat je wilt laten aansluiten en maak een afspraak met een elektricien bij jou in de buurt. Tarief is incl BTW en perilex stopcontact. Het plaatsen van een extra groep of ander meerwerk is niet inbegrepen.

Nu regelen
107 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 45 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Elektriciens die gewerkt hebben aan Elektrisch apparaat aansluiten

Elektrisch apparaat aansluiten wordt gemiddeld beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 107 recensies

Esther uit Hendrik-Ido-Ambacht
donderdag 4 juli 2019

De heer Roland heeft vakwerk gericht. Hij heeft nl. mijn keramisch fornuis aangesloten, de nodige metingen gedaan, het fornuis getest als alles het deed en voilá, alles deed het. Ik beveel hem aan en zal niet schromen hem wederom in te schakelen voor andere klusjes.

Boguslaw uit Lelystad
zaterdag 15 juni 2019

Echt goed man!

Helma uit Amersfoort
dinsdag 28 mei 2019

Top! Een ervaren elektricien !

Klaas uit Bergen (NH)
vrijdag 24 mei 2019

Prima werk, aardige vakman

Harrie uit Tilburg
maandag 29 april 2019

De klus is geklaard op een snelle vakkundige manier. Sympathieke persoonlijkheid.

Niko uit Lelystad
donderdag 25 april 2019

Het was best een lastige klus, die dan ook ruim een uur in beslag nam. Het kapotte apparaat hing er al 30 jaar. Maar er hangt nu een nieuwe, tot mijn volle tevredenheid.

Karel uit Utrecht
dinsdag 23 april 2019

Klus snel en goed opgelost, goed advies, foute nota snel hersteld

Roel uit Amsterdam
vrijdag 19 april 2019

Vriendelijk, op tijd, vooraf alles goed doorgesproken, goed advies, netjes gewerkt en met duidelijke uitleg, efficiënt. Dit was een heel erg prettige ervaring, zou het zo weer doen.

Onze Elektriciens zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Elektrisch apparaat aansluiten

Wanneer u werkt met elektrische arbeidsmiddelen die een een stekker hebben, dan is het wettelijk verplicht dat deze gekeurd worden. Hierbij kan gedacht worden aan handgereedschappen, aardlekschakelaars, krachtstroomapparatuur, verplaatsbare leidingen en verdeelkasten. Hoe hoger het risico is van de elektrische apparaten, hoe vaker er gekeurd moet worden. De risicofactoren die hiervoor gelden zijn:

  • De kennis die de gebruikers over de apparatuur hebben
  • De mate waarin het apparaat gebruikt wordt
  • De werkomgeving
  • De kans dat het apparaat schade kan toerichten

Wat precies de richtlijnen zijn voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, staat vermeld in de NEN3140 norm. Deze norm is uitgegeven door het Nederlands Normalisatie-instituut, en verplicht werkgevers om een veilige werkplek te creeëren en te onderhouden voor werknemers. Deze ARBO-wet heeft hiermee ten doel om risico's op de werkvloer te minimaliseren. Het gaat dus om de apparatuur dat gekeurd moet worden waar bedrijfsmatig gebruik van gemaakt wordt, en dus niet om apparatuur dat voor privédoeleinden wordt gebruikt. 

Maakt u bedrijfsmatig gebruik van elektrische arbeidsmiddelen, en heeft u dit apparatuur al lange tijd of nog nooit gekeurd? Regel dan via Zoofy.nl eenvoudig een elektricien die dit voor u komt doen. Onze website is 24 uur per dag bereikbaar om een aanvraag te plaatsen. U kunt zelf het gewenste tijdstip selecteren, en wij zullen dan voor u aan de slag gaan om een vakman op dit gewenste tijdstip langs te sturen. Hiervoor hanteren wij een aantrekkelijk tarief, en u krijgt van ons de mogelijkheid om zelf een voorkeur voor een vakman op te geven. Hierbij kunt u ook inzien wat de beoordelingen per vakman zijn, en wat voor een reviews eerdere klanten over deze vakman hebben geschreven. Doordat van iedere elektricien een een profielfoto op de website staat, weet je altijd van tevoren wie er bij je langs zal komen; wel zo fijn natuurlijk!

Met spoed een vakman nodig voor de keuring? Geen probleem! Ook met spoed kunnen wij een vakman voor u regelen. Met ons aantrekkelijke spoedtarief kunt u op de dag zelf nog een vakman verwachten. Bovendien hoeft u bij ons nooit voorrijkosten te betalen, die rekenen wij niet. 

Wij begrijpen dat het prettig is om altijd even contact te hebben met de vakman voordat hij langskomt. Wij sturen per mail altijd de gegevens van de vakman, inclusief het tijdstip waarop hij langs zal komen. Indien gewenst kunt u dan telefonisch alvast de klus van te voren met hem bespreken, en om eventueel nog telefonisch het tijdstip af te spreken.