Regel nu jouw loodgieter

Stortbak vervangen

Vanaf €109 incl. btw

Klanten betaalden gemiddeld €90,- excl stortbak en ombouw.

Een oud toiletreservoir is na verloop van tijd aan vervangen toe. Soms is het niet zo hygiënisch meer. Of de de oude stortbak van de wc past simpelweg niet meer bij het interieur. Omschrijf wat er precies moet gebeuren en maak direct een afspraak met een loodgieter in de buurt.

Regel nu jouw loodgieter
103 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Stortbak wc vervangen

Lig je net lekker warm in je bed, hoor je de wc steeds doorlopen. Dit is natuurlijk een heel vervelend geluid en moet je weer je bed uit om nogmaals de wc-pot door te trekken. Van een goede nachtrust is er op die manier geen sprake en dat is wel een vereiste op fit wakker te worden. Naast dat het doorlopen van het toilet een vervelend geluid is, kost het ook veel geld als het water steeds blijft lopen. 

stortbak wc vervangen

Vlotter vervangen 

Het doorlopen van de stortbak kan verschillende oorzaken hebben, als voorbeeld slijtage en kalkaanslag zorgt ervoor dat de stortbak niet meer naar behoren werkt. Het kan ook zo zijn dat de vlotter kapot is, waardoor de stortbak wordt gevuld terwijl die al tot de nok toe vol zit. Al dat overtollige water moet er dan uit, dat kan dan alleen de toiletpot in. Het is mogelijk om alleen de vlotter te vervangen. Het kan ook zijn dat het bodemventiel of de bodemklep niet goed meer functioneert. Het kan ook zijn dat de rubberen ring is versleten. Soms is het probleem groter en moet de gehele stortbak van de wc worden vervangen. In bepaalde gevallen is het ook goedkoper om de spoelbak in zijn geheel te vervangen in plaats van al het binnenwerk. In de meeste gevallen gaat het om een oude toiletpot. Het zoeken en het vinden van de juiste onderdelen kan dan ook lastig worden. Van de oudere toiletpotten zijn vrijwel geen materialen meer te vinden. Lijkt het je toch lastig of heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Geen probleem, maak dan heel eenvoudig en snel een afspraak via onze website. Binnen 5 minuten heb je dan een afspraak gemaakt.

Ingebouwde stortbak toilet vervangen 

In veel huizen is de stortbak tegenwoordig ingebouwd en hangt de toiletpot. Dit ziet er moderner uit en is makkelijker schoonmaken rondom en onder het toilet. Het vervangen van de stortbak wordt wel een groter karwei. Om dan bij het toilet reservoir te kunnen moeten de tegels en alles wat in de weg zit verwijderd worden, voordat de loodgieter bij het reservoir kan. Als er iets mis is in de stortbak en het toilet staat vrij, dan is het makkelijk zoeken naar het defect. De loodgieter hoeft dan alleen de stortbak te openen om te kijken of er binnenin een onderdeel kapot is of dat de gehele stortbak vervangen moet worden. Het vervangen van een stortbak die niet is ingebouwd is voor een ervaren loodgieter geen probleem. Als de stortbak is ingebouwd is de klus wat groter. Het vervangen van een toilet reservoir dat is ingebouwd kun je het beste laten doen door een erkende loodgieter. Die vind je bij ons. Omdat je meer tijd in het kleinste kamertje doorbrengt dan je denkt, is het wel fijn als alles naar behoren werkt. Je wilt dan ook wel dat een nieuwe stortbak vakkundig geïnstalleerd wordt door een erkende loodgieter. Zodat verder problemen worden voorkomen.

Tarieven voor stortbak wc vervangen bij Zoofy

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven van €109 vaste prijs en rekenen nooit voorrijkosten, omdat we werken met lokale vakmannen. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en heb je garantie dat je klus netjes en goed wordt uitgevoerd door onze loodgieters. Als de vakman zijn werk gedaan heeft, kun jij weer gebruik maken van het toilet zonder geld en water te verspillen.

Stortbak met spoed vervangen

Heb je toch niet zo'n haast en komt morgen of een ander moment beter uit? Bij Zoofy kies je zelf een gewenste dag en tijdstip uit die jou het beste uitkomt. Zo kan je de volgende dag nog lekker uitslapen of hoef je niet onnodig afspraken te verzetten. 

Boek nu een loodgieter

Waarom Zoofy?

Zoofy werkt alleen samen met de meest betrouwbare en vakkundige loodgieters. Bovendien kan je zien wat de (vaste) uurtarieven zijn van de loodgieters. Wil je naast het het vervangen van je toilet reservoir ook andere werkzaamheden laten verrichten? Dat kan! Onze loodgieters kunnen je helpen met o.a. het aansluiten van je gasfornuis, je toilet vervangen, lekkages opsporen en oplossen, verstoppingen verhelpen en nog veel meer klussen. Bekijk hieronder nog enkele loodgietersklussen.

Hele Week

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach