Stortbak vervangen

Vanaf 99

15 recensies

Een oud toiletreservoir is na verloop van tijd aan vervangen toe. Soms is het niet zo hygiënisch meer. Of de de oude stortbak past simpelweg niet meer bij het interieur. Omschrijf wat er precies moet gebeuren en maak direct een afspraak met een loodgieter in de buurt.

bijv. 'Utrecht' of 'Amsterdam Oost'
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Tarieven voor Stortbak vervangen

Voer hierboven je postcode in om de prijzen bij jou in de buurt op te halen

Je betaalt altijd pas achteraf als de klus geklaard is. Gemakkelijk en snel via Tikkie of iDeal.

Spoed

We reageren binnen 20 minuten

Morgen

Later

Prijzen zijn altijd zonder materiaalkosten en inclusief BTW. Klus met uurprijs?
De vakman rekent altijd het eerste uur. Wij rekenen € 14,95 service kosten per klus.

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Stortbak vervangen

Stortbak vervangen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 15 recensies

Een klant
vrijdag 9 november 2018

Pretttig contact, deskundig, probleem prima en snel verholpen. Blij mee...

Een klant
maandag 1 oktober 2018

De vakman was erg goed in zijn werk heel precies en vriendelijk,complimenten.

Een klant
dinsdag 14 augustus 2018

Top! Snelle service en netjes gerepareerd.

Een klant
donderdag 2 augustus 2018

Hij was vroeg hier ( afspraak was tussen 12-14 en hij was er om 12 al, heel prettig) en heeft de klus netjes, snel en goed gedaan.

Een klant
dinsdag 13 februari 2018

Beleefd, op tijd, meedenkend, en zeer professioneel: kan niet beter.

Een klant
donderdag 18 januari 2018

Netjes gewerkt, stond precies op de afgesproken tijd voor de deur, ik kon mobiel pinnen na afloop. Had niet alle onderdelen (was in dit geval ook niet mogelijk), maar heeft alle maten opgenomen om na te bestellen en alsnog te installeren

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmannen in de buurt krijgen een melding

Als een vakman jouw klus pakt krijg je een bevestiging

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Stortbak vervangen

Lig je net lekker warm in je bed, hoor je de wc steeds voorlopen. Dit is natuurlijk een heel vervelend geluid en moet je weer je bed uit om nogmaals de wc-pot door te trekken. Van een goede nachtrust is er op die manier geen sprake en dat is wel een vereiste op fit wakker te worden. Naast dat het doorlopen van het toilet een vervelend geluid is, kost het ook veel geld als het water steeds blijft lopen. 

Het doorlopen van de stortbak kan verschillende oorzaken hebben, als voorbeeld slijtage en kalkaanslag zorgt ervoor dat de stortbak niet meer naar behoren werkt. Het kan ook zo zijn dat de vlotter kapot is, waardoor de stortbak wordt gevuld terwijl die al tot de nok toe vol zit. Al dat overtollige water moet er dan uit, dat kan dan alleen de toiletpot in. Het is mogelijk om alleen de vlotter te vervangen. Het kan ook zijn dat het bodemventiel of de bodemklep niet goed meer functioneert. Het kan ook zijn dat de rubberen ring is versleten. Soms is het probleem groter en moet de gehele stortbak van de wc worden vervangen. In bepaalde gevallen is het ook goedkoper om de spoelbak in zijn geheel te vervangen in plaats van al het binnenwerk. In de meeste gevallen gaat het om een oude toiletpot. Het zoeken en het vinden van de juiste onderdelen kan dan ook lastig worden. Van de oudere toiletpotten zijn vrijwel geen materialen meer te vinden. Lijkt het je toch lastig of heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Geen probleem, maak dan heel eenvoudig en snel een afspraak via onze website. Binnen 5 minuten heb je dan een afspraak gemaakt.

In veel huizen is het toilet tegenwoordig ingebouwd en hangt de toiletpot. Dit ziet er moderner uit en is makkelijker schoonmaken rondom en onder het toilet. Het vervangen van de stortbak wordt wel een groter karwei. Om dan bij het toilet reservoir te kunnen moeten de tegels en alles wat in de weg zit verwijderd worden, voordat de loodgieter bij het reservoir kan. Als er iets mis is in de stortbak en het toilet staat vrij, dan is het makkelijk zoeken naar het defect. De loodgieter hoeft dan alleen de stortbak te openen om te kijken of er binnenin een onderdeel kapot is of dat de gehele stortbak vervangen moet worden. Het vervangen van een stortbak die niet is ingebouwd is voor een ervaren loodgieter geen probleem. Als de stortbak is ingebouwd is de klus wat groter. Het vervangen van een toilet reservoir dat is ingebouwd kun je het beste laten doen door een erkende loodgieter. Die vind je bij ons. Omdat je meer tijd in het kleinste kamertje doorbrengt dan je denkt, is het wel fijn als alles naar behoren werkt. Je wilt dan ook wel dat een nieuwe stortbak vakkundig geïnstalleerd wordt door een erkende loodgieter. Zodat verder problemen worden voorkomen.

Met spoed hebben wij binnen 20 minuten een loodgieter bij jou in de buurt gevonden. Heb je toch niet zo'n haast en komt morgen of een ander moment beter uit? Bij Zoofy kies je zelf een gewenste dag en tijdstip uit die jou het beste uitkomt. Zo kan je de volgende dag nog lekker uitslapen of hoef je niet onnodig afspraken te verzetten. 

Zoofy werkt alleen samen met de meest betrouwbare en vakkundige loodgieters. Bovendien kan je zien wat de (vaste) uurtarieven zijn van de loodgieters. Wil je naast het het vervangen van je toilet reservoir ook andere werkzaamheden laten verrichten? Dat kan! Onze loodgieters kunnen je helpen met o.a. het aansluiten van je gasfornuis, je toilet vervangen, lekkages opsporen en oplossen, verstoppingen verhelpen en nog veel meer klussen. 

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven en rekenen nooit voorrijkosten, omdat we werken met lokale vakmannen. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en heb je garantie dat je klus netjes en goed wordt uitgevoerd door onze loodgieters. Als de vakman zijn werk gedaan heeft, kun jij weer gebruik maken van het toilet zonder geld en water te verspillen.