Stortbak vervangen

Vanaf €65 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 437 Loodgieters bij jou in de buurt

Een oud toiletreservoir is na verloop van tijd aan vervangen toe. Soms is het niet zo hygiënisch meer. Of de de oude stortbak past simpelweg niet meer bij het interieur. Omschrijf wat er precies moet gebeuren en maak direct een afspraak met een loodgieter in de buurt.

Nu regelen
13 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 171 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Recensies van klanten over onze Loodgieters die gewerkt hebben aan Stortbak vervangen

Stortbak vervangen wordt gemiddeld beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 13 recensies

Marco uit Capelle aan den IJssel
dinsdag 16 juli 2019

Super tevreden over Mohamed. Al heel snel na plaatsen opdracht contact per telefoon en foto’s doorgestuurd per app. Twee dagen later kwam hij al langs voor vervanging Stortbak en leiding/kraantje. Mohamed is een vakman die alles perfect wilt achterlaten. Alles prima vervangen en werkt nu vele malen beter dan vorige stortbak. Hij had de klus in 30-45 minuten afgerond. Ik raad iedereen aan om Mohamed in te huren.

Doortje uit Wageningen
dinsdag 30 april 2019

Prima en snel geholpen.

Houweling uit Helmond
vrijdag 9 november 2018

Pretttig contact, deskundig, probleem prima en snel verholpen. Blij mee...

Nienke uit Groningen
dinsdag 14 augustus 2018

Top! Snelle service en netjes gerepareerd.

Anouk uit Amsterdam
donderdag 2 augustus 2018

Hij was vroeg hier ( afspraak was tussen 12-14 en hij was er om 12 al, heel prettig) en heeft de klus netjes, snel en goed gedaan.

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Stortbak vervangen

Lig je net lekker warm in je bed, hoor je de wc steeds voorlopen. Dit is natuurlijk een heel vervelend geluid en moet je weer je bed uit om nogmaals de wc-pot door te trekken. Van een goede nachtrust is er op die manier geen sprake en dat is wel een vereiste op fit wakker te worden. Naast dat het doorlopen van het toilet een vervelend geluid is, kost het ook veel geld als het water steeds blijft lopen. 

Het doorlopen van de stortbak kan verschillende oorzaken hebben, als voorbeeld slijtage en kalkaanslag zorgt ervoor dat de stortbak niet meer naar behoren werkt. Het kan ook zo zijn dat de vlotter kapot is, waardoor de stortbak wordt gevuld terwijl die al tot de nok toe vol zit. Al dat overtollige water moet er dan uit, dat kan dan alleen de toiletpot in. Het is mogelijk om alleen de vlotter te vervangen. Het kan ook zijn dat het bodemventiel of de bodemklep niet goed meer functioneert. Het kan ook zijn dat de rubberen ring is versleten. Soms is het probleem groter en moet de gehele stortbak van de wc worden vervangen. In bepaalde gevallen is het ook goedkoper om de spoelbak in zijn geheel te vervangen in plaats van al het binnenwerk. In de meeste gevallen gaat het om een oude toiletpot. Het zoeken en het vinden van de juiste onderdelen kan dan ook lastig worden. Van de oudere toiletpotten zijn vrijwel geen materialen meer te vinden. Lijkt het je toch lastig of heb je hier eigenlijk geen tijd voor? Geen probleem, maak dan heel eenvoudig en snel een afspraak via onze website. Binnen 5 minuten heb je dan een afspraak gemaakt.

In veel huizen is het toilet tegenwoordig ingebouwd en hangt de toiletpot. Dit ziet er moderner uit en is makkelijker schoonmaken rondom en onder het toilet. Het vervangen van de stortbak wordt wel een groter karwei. Om dan bij het toilet reservoir te kunnen moeten de tegels en alles wat in de weg zit verwijderd worden, voordat de loodgieter bij het reservoir kan. Als er iets mis is in de stortbak en het toilet staat vrij, dan is het makkelijk zoeken naar het defect. De loodgieter hoeft dan alleen de stortbak te openen om te kijken of er binnenin een onderdeel kapot is of dat de gehele stortbak vervangen moet worden. Het vervangen van een stortbak die niet is ingebouwd is voor een ervaren loodgieter geen probleem. Als de stortbak is ingebouwd is de klus wat groter. Het vervangen van een toilet reservoir dat is ingebouwd kun je het beste laten doen door een erkende loodgieter. Die vind je bij ons. Omdat je meer tijd in het kleinste kamertje doorbrengt dan je denkt, is het wel fijn als alles naar behoren werkt. Je wilt dan ook wel dat een nieuwe stortbak vakkundig geïnstalleerd wordt door een erkende loodgieter. Zodat verder problemen worden voorkomen.

Met spoed hebben wij binnen 20 minuten een loodgieter bij jou in de buurt gevonden. Heb je toch niet zo'n haast en komt morgen of een ander moment beter uit? Bij Zoofy kies je zelf een gewenste dag en tijdstip uit die jou het beste uitkomt. Zo kan je de volgende dag nog lekker uitslapen of hoef je niet onnodig afspraken te verzetten. 

Zoofy werkt alleen samen met de meest betrouwbare en vakkundige loodgieters. Bovendien kan je zien wat de (vaste) uurtarieven zijn van de loodgieters. Wil je naast het het vervangen van je toilet reservoir ook andere werkzaamheden laten verrichten? Dat kan! Onze loodgieters kunnen je helpen met o.a. het aansluiten van je gasfornuis, je toilet vervangen, lekkages opsporen en oplossen, verstoppingen verhelpen en nog veel meer klussen. 

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven en rekenen nooit voorrijkosten, omdat we werken met lokale vakmannen. Daarnaast kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en heb je garantie dat je klus netjes en goed wordt uitgevoerd door onze loodgieters. Als de vakman zijn werk gedaan heeft, kun jij weer gebruik maken van het toilet zonder geld en water te verspillen.