Regel nu jouw loodgieter

Open haard plaatsen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4420 loodgieters in jouw regio

Wil je een open haard plaatsen door een goede loodgieter van Zoofy? Plaats direct je klus en de vakman komt langs wanneer het jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw loodgieter
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Vind een loodgieter voor open haard plaatsen

Jij bent op zoek naar informatie over het plaatsen van een open haard. Een open haard is een mooie manier om je huis te verwarmen en tegelijkertijd een sfeervolle uitstraling te geven. Het plaatsen van een open haard is een klus die je het beste aan een loodgietersbedrijf kunt overlaten. Een loodgieter kan je hierbij helpen. Zo kunnen ze ook een open haard plaatsen in een cinewall.

De voor- en nadelen van open haard plaatsen

De voordelen van het plaatsen van een open haard zijn dat je huis een sfeervolle uitstraling krijgt en dat je ermee kunt verwarmen. Daarnaast is het ook een mooie aanvulling op je interieur. De nadelen van het plaatsen van een open haard zijn dat het een kostbare aangelegenheid kan zijn. Je moet rekening houden met de kosten van het plaatsen van de haard, de kosten van het aansluiten op de schoorsteen en de kosten van het onderhoud. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat het plaatsen van een open haard een grote klus is en dat je hierbij beter een vakman kunt inschakelen. 

De mogelijke kosten voor open haard plaatsen

De kosten van het plaatsen van een open haard kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van de haard en de kosten van de loodgieter. Het is daarom belangrijk om eerst een loodgieter te vinden die je kan helpen met het plaatsen van de haard. Bekijk hier de kosten voor een open haard plaatsen

Open haard plaatsen via Zoofy

Via Zoofy boek je een loodgieter voor het plaatsen van de open haard. Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9,2 uit 10. En onze vakmannen worden uitvoerig gescreend, hierdoor houden wij de kwaliteit van ons platform hoog. 

 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach