Loodgieter Hoofddorp
19 recensies

Onze loodgieters in Hoofddorp staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Hoofddorp gezocht (met spoed)?

Er wordt een nieuwe keuken geplaatst. Om deze te kunnen plaatsen moeten er eventueel leidingen verlegd worden! Je wilt natuurlijk wel zo snel mogelijk van je keuken kunnen genieten. Daarom wil je een gespecialiseerde vakman inhuren. De door ons geselecteerde loodgieters in Hoofddorp kunnen deze klus gemakkelijk en vakkundig voor je oplossen. 

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Hoofddorp

De Loodgieters van Zoofy in Hoofddorp werden beoordeeld als 4,5 van 5 sterren met meer dan 19 recensies

Ruud
zaterdag 9 maart 2019, Lekkende kraan repareren

De klus is geklaard hoor, grote klasse

Mila
maandag 4 maart 2019, Leidingwerk

De klus is geklaard. Jan is een uitstekende vakman die zijn werk goed kent. Hij heeft alles keurig vervangen en weer netjes opgeleverd. Bovendien vond ik Jan een heel sympathieke amicale man. Mocht ik weer een klus hebben dan zal ik zeker het bedrijf Zoofy waar hij voor werk inschakelen. Ik geef Jan een 9

Serge
dinsdag 19 februari 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Top, op de afgesproken tijd aanwezig, advies over de probleemsituatie en het probleem snel en professioneel opgelost.

Noortje
donderdag 24 januari 2019, Radiator verwijderen

De klus was binnen 30 minuten geklaard én hij heeft de radiator en leidingen netjes verwijderd en van de zolder naar de tuin gebracht. Top!

Ijzerman
zondag 23 december 2018, Gaslekkage oplossen

Caro was al na een half uur bij ons. Hij heeft alles met betrekking tot de gasleidingen grondig nagekeken. Er bleek GEEN lek te zijn. Caro adviseerde om het gasfornuis te vervangen door een modernere versie. Wij zijn tevreden!

Hans
woensdag 31 oktober 2018, Kraan plaatsen / vervangen

Had slechts steeksleutel en waterpomptang bij zich en moest daarom weer naar huis om meer te halen . Niet efficiënt maar dat niet extra berekend.

Mark
vrijdag 21 september 2018, Gootsteen / afvoer verstopping

Arjan heeft me goed geholpen. Hij belde netjes 10 minuten van tevoren dat hij er aan kwam, werke snel en efficiënt en deed zelfs zijn laarzen uit als hij de woonkamer binnen ging. Daarnaast legde hij goed uit hoe alles werkte en wat hij deed en ruimde hij netjes zijn troep op!

Hanna
maandag 6 augustus 2018, Lekkage opsporen / oplossen

Hij kent zijn vak. Kan duidelijk aangeven wat het probleem is en welke oplossingen er zijn waardoor ik een goede keuze kan maken.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Hoofddorp?

Hoofddorp is onderdeel van Haarlemmermeer. Overal in Hoofddorp kunnen wij een loodgieter bij je op de stoep krijgen. Of je nou in Overbos of Bornholm of Toolenbourg woont. Ook in alle buurten in Hoofddorp is onze website dag en nacht te gebruiken. In Pax of Floriande. Ook als je dicht bij het Haarlemmermeer Bos woont. Wij zijn er voor je!

Op onze site kun je gemakkelijk je postcode invoeren. Hierdoor zie je direct welke tarieven wij hanteren in jouw omgeving.

Vaak kun je dezelfde dag nog geholpen worden. Ook kan dit op een dag wanneer dat jou uit komt. Plus nog een voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten.

Onze loodgieters zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen die 24 uur per dag bereikbaar zijn. Na jouw probleem opgelost te hebben, hoef je niet bang zijn op extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter. 

Wij werken met vaste prijzen voor een aantal klussen en we kunnen vrijblijvend voor je een offerte maken. Is de klus naar volle tevredenheid afgerond dan kun jet bedrag makkelijk online afrekenen via Tikkie of iDeal.