Loodgieter Nijmegen
69 recensies

Onze loodgieters in Nijmegen staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 216 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Nijmegen gezocht (met spoed)?

Als je snel een loodgieter nodig hebt in Nijmegen, dan is dat vaak omdat je een lekkage, verstopping of andere loodgietersklus wilt laten uitvoeren. Vaak wil je dan met spoed  geholpen worden door een erkende loodgieter. Zeker als je de hoofdkraan hebt moeten afsluiten of als je de gootsteen niet meer kan gebruiken wegens een verstopping, dan is het zaak dat de loodgieter snel ter plaatse is. Wij zorgen er voor dat er snel een loodgieter bij jou in omgeving Nijmegen aanwezig is. We hebben een groot netwerk met gescreende erkende loodgieters met jaren ervaring die jouw loodgieterswerk snel oppakken. 

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Nijmegen

De Loodgieters van Zoofy in Nijmegen werden beoordeeld als 4,8 van 5 sterren met meer dan 69 recensies

Lotte
dinsdag 16 juli 2019, Gootsteen / afvoer verstopping

Tuncay heeft perfect werk geleverd. Hij heeft ons riool ontstopt, ondanks dat hij daarvoor echt alles uit de kast moest trekken. Hij was daarnaast supervriendelijk en heeft de boel nog netjes opgeruimd ook. Vlotte babbel, leuke kerel.

Joyce
zaterdag 13 juli 2019, Loodgieter per uur

Erg prettige manier van werken. Kwam tevoren kort kijken om te zien welke materialen nodig waren. Hij komt zijn afspraken na qua tijd en doel. Klus is vlot en netjes geklaard. Erg vriendelijk. Nam ook nog even tijd om antwoord/advies te geven op een andere vraag betreffende een andere klus.

Mattijs
woensdag 29 mei 2019, Lekkende afvoer repareren

Perfect , professioneel en verder met maar 1 doel en dat is vakkundig en oplossingsgericht werken👍

Huub
dinsdag 21 mei 2019, Lekkage opsporen / oplossen

De klus is geklaard, een prima vakman is Ramsen

Benoit
maandag 6 mei 2019, Loodgieter per uur

Goed, kostenbesparend advies gegeven. Neemt de tijd voor zijn advies. Vriendelijk in contact.

Monique
zondag 28 april 2019, Lekkende gootsteen repareren

Tarek heeft ons snel en vakkundig geholpen met de lastige verstopping van de gootsteen. Hij werkt netjes en snel en is erg vriendelijk en prettig in het contact. Een betrouwbare vakman die we iedereen kunnen aanbevelen!

Thea
donderdag 11 april 2019, Gaslekkage oplossen

Klus snel geklaard. Hij werkt netjes en legt uit wat hij gaat doen. En overlegde met mij over wat wel/niet te doen.

Stefan
dinsdag 2 april 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Super vriendelijk , snel en goed geholpen. Als ik nog vaker loodgieters klussen heb weet ik eindelijk waar ik moet wezen.

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Nijmegen?

Of je nou in Hazenkamp de Biezen of Heijendaal woont... Overal in Nijmegen komen onze loodgieters jou (met spoed) helpen. Het maakt dus niks uit waar je woont. In Noord, Oost, Zuid of West, over komen we bij je langs om je te helpen met allerlei loodgieterswerkzaamheden. Zelfs in het centrum. Liefst parkeren we de loodgietersbus voor de deur, maar als het niet kan leggen we zelfs een kleine Nijmeegse vierdaagse af om bij je thuis te komen en je te helpen met je problemen.

Onze loodgieters rekenen geen voorrijkosten en dat vinden de meeste mensen erg fijn. Het is ook niet nodig. De bij ons aangesloten loodgieters en loodgietersbedrijven komen tenslotte uit de omgeving van Nijmegen. Bovendien komen wij langs wanneer het jou uitkomt en niet wanneer het ons uitkomt. Je kunt een afspraak bij onze loodgieters inplannen op een moment dat voor jou schikt. De loodgieter houdt daar rekening mee. Ons netwerk in Nijmegen is groot genoeg om ons te schikken naar jouw agenda.

24 uur per dag 7 dagen per week kun je via onze website een loodgieter uit Nijmegen vinden die de stad goed kent en dezelfde dag nog bij jou voor de deur kan staan.

Naast loodgieters hebben wij overigens ook een groot netwerk aan cv monteurs in Nijmegen. Zo helpen we je niet alleen bij loodgieterklussen. Maar ook wanneer je een probleem hebt met de cv ketel.