Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Zwolle nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Zwolle, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 100+ loodgieters in Zwolle beschikbaar, die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter in Zwolle beschikbaar die aan jouw wensen voldoet. 

75+ loodgieters in Zwolle en omgeving beschikbaar voor jou

De loodgieters in Zwolle met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters in Zwolle hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedere loodgieter wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de loodgieter zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de loodgieter meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer, of CV-ketel onderhoud, betrouwbaar loodgieterswerk is essentieel om jouw huis in topconditie te houden. Bij Zoofy begrijpen we de waarde van professionele loodgietersdiensten die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Ontdek de Kracht van Zoofy: Snel, Makkelijk en Veilig

Bij Zoofy begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en dat veiligheid voorop staat bij het inschakelen van een loodgieter in Zwolle. Daarom hebben we ons klusplatform ontwikkeld met jouw behoeften in gedachten. Met Zoofy geniet je van:

 • Snelheid: Geen lange wachttijden meer. Met een paar klikken boek je direct een professionele loodgieter in Zwolle die past bij jouw wensen en planning.

 • Makkelijkheid: Onze gebruiksvriendelijke website en app maken het boeken van een loodgieter in Nijmagen eenvoudig en intuïtief. Geen gedoe, ieder klusje zo gefikst.

 • Veiligheid: Jouw gemoedsrust is onze prioriteit. We selecteren en verifiëren zorgvuldig loodgieters in Zwolle om ervoor te zorgen dat je altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid krijgt. Bovendien biedt ons platform veilige betaalopties en betaal je altijd pas achteraf.

 • Optioneel Garantiepakket: Voor extra gemoedsrust kun je kiezen voor ons garantiepakket. Dit betekent dat als er onverhoopt iets misgaat tijdens de klus of als er later problemen optreden, Zoofy kosteloos zorgt voor een tevredenstellende oplossing. We staan achter ons werk en willen dat je vol vertrouwen gebruikmaakt van onze service.

Bij Zoofy geloven we in het creëren van vertrouwen door transparantie en hoogwaardige service. Ontdek zelf hoe Zoofy jouw kluservaring naar een nieuw niveau tilt.

Loodgieter Zwolle boek je snel, makkelijk en veilig via Zoofy

Wat kost een Loodgieter in Zwolle en omgeving?

Benieuwd naar kosten voor loodgieter Zwolle. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Zwolle door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Zwolle komt daarmee op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag.

In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele loodgieter in de omgeving van Zwolle rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Steeds meer klussen met vaste prijzen voor Loodgieter Zwolle

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ook steeds meer klussen voor loodgieter Zwolle hebben een vaste prijs. Voor de exacte prijzen schiet je jouw loodgieter klus in en selecteer je een of meerdere datums. Zodra je een datum hebt gekozen zie je de prijzen. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Tarieven Loodgieter Zwolle Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

Top 5 klussen loodgieters in Zwolle

Als het gaat om loodgieterswerkzaamheden, zijn er een aantal veelvoorkomende problemen die huiseigenaren in Zwolle tegenkomen. Hieronder vind je de top 5 loodgieter klussen in Zwolle:

 1. Kraan plaatsen / vervangen: Een veelvoorkomend probleem in veel huizen in Zwolle is een lekkende kraan. Dit kan niet alleen hinderlijk zijn, maar ook nog eens verspilling van water veroorzaken. Als je merkt dat je kraan lekt of gewoon oud en versleten is, kan een loodgieter in Zwolle je helpen bij het plaatsen of vervangen van de kraan.

 2. Loodgieter divers: Soms heb je als huiseigenaar een probleem dat niet direct past binnen een specifieke categorie. Dit kan variëren van het installeren van een nieuw toilet tot het verhelpen van een lekkende leiding. Een ervaren loodgieter in Zwolle kan je helpen met allerlei soorten loodgieter werkzaamheden.

 3. Gootsteen ontstoppen: Als je merkt dat het water in je gootsteen niet goed wegloopt, kan het zijn dat je een verstopping hebt. Het kan verleidelijk zijn om zelf met een ontstopper aan de slag te gaan, maar dit kan het probleem soms verergeren. Een professionele loodgieter in Zwolle heeft de juiste gereedschappen en ervaring om de verstopping snel en efficiënt te verhelpen.

 4. Afvoer aansluiten: Wanneer je een nieuwe gootsteen of wasbak installeert, moet je ook de afvoer aansluiten. Dit kan ingewikkeld zijn als je niet weet wat je doet. Een loodgieter in Zwolle kan je helpen bij het aansluiten van de afvoer en ervoor zorgen dat het water goed wegloopt.

 5. Lekkage opsporen: Lekkages zijn een veelvoorkomend probleem in huizen en kunnen zowel klein als groot zijn. Het is belangrijk om lekkages snel te laten opsporen en verhelpen, om grotere schade te voorkomen. Een ervaren loodgieter in Zwolle heeft het juiste gereedschap om lekkages op te sporen en op te lossen.

Als je een loodgieter nodig hebt in Zwolle, zijn er verschillende veelvoorkomende klussen die je kunt laten uitvoeren. Van het vervangen van een kraan tot het opsporen van lekkages, een professionele loodgieter kan je helpen bij allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden. Als je een probleem hebt, wacht dan niet te lang en boek direct een loodgieter in Zwolle via Zoofy om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Loodgieter Zwolle nodig? Laat je niet oplichten

Loodgieter Zwolle? Als je op zoek bent naar een loodgieter in Zwolle, kan het lastig zijn om de juiste vakman te vinden. Helaas zijn er ook oplichters als loodgieter actief in deze branche, die misbruik maken van de kwetsbaarheid van mensen die (met name bij spoed) hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen. Gelukkig zijn er manieren om oplichting te voorkomen en een betrouwbare loodgieter te vinden.

Tip 1: Maak gebruik van betrouwbare platforms, zoals Zoofy
Een goede manier om oplichting te voorkomen is door te zoeken naar een loodgieter Zwolle op betrouwbare platforms, zoals bij Zoofy. Zoofy controleert de vakmannen namelijk en laat je veilig betalen via het platform. Bij iedere klus zie je ook recensies en de reviewscore van de vakman. Ook zijn de recensies van klanten inzichtelijk via Trustpilot en Google, zodat je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van de service en het netwerk.

Tip 2: Betaal nooit vooraf en doe ook geen aanbetaling
Een betrouwbare loodgieter zal nooit vragen om betaling voorafgaand aan de werkzaamheden. Betaal pas nadat het werk naar tevredenheid is afgerond. Zoofy gaat zelfs een stap verder, het geld wordt voor je vastgehouden en pas uitbetaald aan de vakman als jij tevreden bent. Boek je bij Zoofy dan hoef je nooit aan de vakman vooraf te betalen, wel zo veilig idee.

Tip 3: Betaal nooit contant
Betaal je contant dan is je garantie vaak tot aan de deur. Niet verstandig dus. Een contante betaling ofwel zwart afrekenen biedt nul garantie. Ja het kan een financieel voordeel lijken, maar als er dan iets mis gaat besef je pas dat het duurkoop blijkt. Bij zoofy betaal je veilig online via veilige betaalmethoden. Dus laat je niet verleiden tot contante betalingen, die later tot problemen kunnen leiden.

Al met al is het vinden van een betrouwbare loodgieter Zwolle niet altijd gemakkelijk, maar door bovenstaande tips op te volgen en te kiezen voor een betrouwbaar klusplatform zoals Zoofy, kun je oplichting voorkomen en ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare loodgieter Zwolle die jouw problemen snel en efficiënt oplost.

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Ervaren Loodgieter in Zwolle en Omgeving: Jouw Partner voor Kwaliteitswerk

In het bruisende Zwolle en de omliggende dorpen is hoogwaardig loodgieterswerk cruciaal om jouw woning in optimale staat te houden. Bij Zoofy begrijpen we de waarde van betrouwbare loodgietersdiensten die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Of je nu in het historische centrum van Zwolle woont of in een van de nabijgelegen wijken en dorpen, Zoofy is er om jouw loodgietersklussen met expertise aan te pakken.

Loodgieter Zwolle en omgeving:

 • Centrum van Zwolle: Het bruisende hart van de stad met een rijke geschiedenis. Onze ervaren loodgieters in Zwolle begrijpen de specifieke uitdagingen van historische panden en bieden op maat gemaakte oplossingen voor sanitair en verwarming.

 • Diezerpoort: Een diverse wijk met verschillende woningtypen. Onze loodgieters in Diezerpoort begrijpen de behoeften van dit gebied en leveren professionele loodgietersdiensten die aan jouw eisen voldoen.

 • Stadshagen: Een moderne wijk met groene ruimtes en eigentijdse woningen. Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen of het onderhouden van verwarmingssystemen, onze loodgieters in Stadshagen zijn er om jouw loodgietersproblemen op te lossen.

 • Hattem: Een charmante nabijgelegen stad met een unieke sfeer. Onze loodgieters in Hattem begrijpen de specifieke behoeften van dit gebied en bieden deskundige en snelle oplossingen.

 • Kampen: Een historische stad dicht bij Zwolle. Onze loodgieters in Kampen zijn vertrouwd met de lokale architectuur en kunnen jouw loodgietersklussen met zorg behandelen.

Hoe Boek je een Loodgieter via Zoofy: Het boeken van een loodgieter Zwolle via Zoofy is moeiteloos en snel. Met onze gebruiksvriendelijke website of app kun je in slechts enkele stappen een betrouwbare loodgieter Zwolle boeken die perfect past bij jouw planning en behoeften.

Door ons grote netwerk aan loodgieters, zal er vaak snel een loodgieter bij je in de buurt van Zwolle gevonden worden. Wij hebben vakmannen van de Aa-landen tot Stadshagen of Zwolle-Zuid. De tarieven staan altijd bij de soort klus, waardoor je een inschatting van de kosten kunt maken. Er worden geen extra voorrijkosten berekend en de btw is erbij inbegrepen. 

Snel en eenvoudig is jouw klus geregeld. Binnen 20 minuten na jouw spoed-aanvraag ontvang je altijd bericht. Houdt je e-mail dus goed in gaten. Vervolgens komt de loodgieter zo snel mogelijk naar jou toe en zal je helpen met het opsporen van de verstopping, het oplossen van de lekkage of het installeren van keukenapparatuur. Onze loodgieters kun je via Zoofy 24 uur per dag bereiken.

De meeste loodgieters hebben meerdere beoordelingen op onze site staan. Dit zijn beoordelingen van eerdere klussen. Wij zijn erg blij met deze beoordelingen, want daardoor kunnen wij goed in de gaten houden of wij de juiste loodgieters en loodgietersbedrijven in ons netwerk hebben. Wanneer wij hieraan twijfelen, zullen wij hen van Zoofy verwijderen. Wij houden onze vakmannen dus goed in de gaten. Uw mening, achteraf, wordt daarom erg gewaardeerd.

Zoofy werkt alleen samen met erkende loodgieters die jarenlange ervaring hebben. Zij helpen vakkundig bij alle loodgietersklussen. Voor problemen met de centrale verwarming of cv ketel kunnen wij overigens ook helpen. Dan kun je terecht bij een van onze cv monteurs.

Is de klus naar volle tevredenheid afgerond dan stelt de loodgieter de factuur op. Deze betaal je eenvoudig en veilig online via ideal of tikkie.

Waarom Kiezen voor Zoofy 

Kies voor Zoofy vanwege:

 • Bekwame Vakmensen: Onze zorgvuldig geselecteerde loodgieters in Zwolle hebben ruime ervaring en zijn vertrouwd met de diverse situaties in Zwolle en omgeving.
 • Gemak en Efficiëntie: Bespaar tijd en gedoe door snel en gemakkelijk een loodgieter Zwolle te boeken via Zoofy.
 • Veilige en Betrouwbare Service: Wij staan voor betrouwbaarheid en veiligheid en bieden dan ook veilige betalingsmogelijkheden om achteraf te betalen.

Klaar om te Boeken: Of je nu in Zwolle, Westzaan, Krommenie of een andere nabijgelegen locatie woont, Zoofy is jouw betrouwbare partner voor al jouw loodgietersklussen. Bezoek onze website of gebruik onze app om vandaag nog een ervaren loodgieter te boeken en geniet van hoogwaardige service die jouw huis in topconditie houdt. Zet vandaag nog de stap en ervaar het gemak van Zoofy!

Bekijk hier een lijstje van loodgieter klussen die onze loodgieters kunnen oppakken:

Kraan plaatsen / vervangen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken

 

Bekijk de top 2 beste loodgieters in Zwolle

4,88/5 - 8 reviews

SILO Afbouw Silvester van der Kooi loodgieter

4,88/5 - 8 reviews

Zwolle
8 klussen uitgevoerd
De klus was vrij snel geklaard. Tevreden over het resultaat. Vriendelijk contact. Wanneer ik weer een klus moet laten uitvoeren weet ik de weg. ;-)

Boek een loodgieter

5/5 - 2 reviews

Somers Montage Marc Somers loodgieter

5/5 - 2 reviews

Zwolle
2 klussen uitgevoerd
gaslek , halve dag , buitenkraan monteren
Super vriendelijk en had de klus snel en goed geklaard. Erg tevreden!

Boek een loodgieter

Loodgieter Zwolle gezocht (met spoed)?

Het komt natuurlijk nooit gelegen als je wc ontstopt moet worden. Dan wil je zo snel mogelijk een loodgieter in Zwolle hebben die het probleem vakkundig verhelpt. Gelukkig hebben wij gespecialiseerde loodgieters in Zwolle die je in de onhandigste momenten kunnen helpen. 

Of het nu gaat om een verstopping, lekkage of een wc die niet meer doorspoelt. Wanneer je een loodgieter in Zwolle nodig hebt voor alle loodgieters klussen ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Wij regelen namelijk vaak al binnen 20 minuten een vakkundige loodgieter uit Zwolle en omgeving. 

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
fonQ
Hornbach