Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Rotterdam nodig?

Loodgieter Rotterdam

(Met spoed) op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Rotterdam? Laat Zoofy je snel en eenvoudig koppelen aan vakmanschap voor al je loodgietersproblemen! Bij Zoofy staat snelheid en kwaliteit voorop. Jij vraagt de klus aan en selecteert de datum, wij brengen het vakmanschap naar je deur op de gewenste datum. Of het nu gaat om een vervelende lekkage, een verstopte afvoer, of een andere uitdagende loodgietersklus. Zoofy regelt het vakmanschap voor jou. Zoek de klus bovenin de pagina en volg de stappen in het formulier. Staat jouw klus er niet bij? Zoek dan naar loodgieter per uur en zet in de omschrijving in detail wat je nodig hebt. Wij vinden hiervoor een passende loodgieter voor Rotterdam.

Hoe vind ik een loodgieter in Rotterdam?

De overvloed aan keuzes in de grote stad Rotterdam maakt het vinden van de juiste loodgieter een uitdagende taak. Een simpele zoekopdracht is vaak niet genoeg. Hier komt Zoofy met een unieke aanpak. Als startpunt voor jouw zoektocht naar een loodgieter in Rotterdam biedt Zoofy een betrouwbare en efficiënte oplossing.

 1. Zoek je gewenste klus met de zoekfunctie en vul het formulier in met jouw gegevens.
 2. Klik op volgende, waar de vaste prijzen van de klus of vanaf-prijzen verschijnen. Selecteer hier een datum en tijdsslot voor de klusuitvoering.
 3.  Klik op volgende. Jouw gegevens worden alleen gedeeld met de vakman die jouw klus oppakt en bij je langskomt.
 4. Als een vakman jouw aanvraag accepteert, ontvang je direct een bevestigingsmail met het tijdvak van twee uur waarin je de vakman kunt verwachten.

Houd er rekening mee dat de minimale afname voor elke klus 1 uur is. We werken met een zorgvuldig geselecteerde groep loodgieters in Rotterdam waar Zoofy ervaring mee hebben. Hierdoor kunnen wij de beste service garanderen. Door alle verzamelde klussen en ervaringen hebben we ook een beter inzicht in de kosten van een klus, die we transparant delen met jou en daardoor kunnen aanbieden. Voor de verschillende gebieden in Rotterdam:

 • Rotterdam West
 • Rotterdam Oost
 • Rotterdam Centrum
 • Rotterdam Noord
 • Rotterdam Zuid


Weten wij een vakman voor jou te vinden voor jouw opgegeven gewenste datum/tijd

Wat kost een Loodgieter in Rotterdam

Bij Zoofy heb je altijd inzicht in tarieven zonder voorrijkosten. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid. In het formulier zie je de uurtarieven of vaste prijzen voor specifieke klussen, je betaalt alleen voor de tijd en service van de loodgieter. Overige kosten: Materiaalkosten: Voor projecten waar specifieke materialen nodig zijn, zoals nieuwe leidingen, kranen of sanitair, kunnen materiaalkosten bovenop het uurtarief komen. De kosten variëren afhankelijk van het type en de hoeveelheid gebruikte materialen. Zoek de gewenste klus bovenaan de site. Staat jouw specifieke klus er niet tussen? Kies dan voor de 'per uur' optie en beschrijf je klus zo gedetailleerd mogelijk, zo kunnen wij een passende vakman voor jou vinden.

Soort loodgieter klus Rotterdam Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75
met spoed v.a.€98
servicekosten v.a.€24,95

Top 5 klussen loodgieters in Rotterdam

Als je in Rotterdam woont en een loodgieter nodig hebt, zijn er verschillende klussen die je zou kunnen hebben. Bij Zoofy hebben we gekeken naar de meest voorkomende klussen en een Top 5 samengesteld. Hieronder vind je de Top 5 klussen voor een loodgieter in Rotterdam:

 

 1. Kraan plaatsen: Een van de meest voorkomende klussen waarvoor een loodgieter in Rotterdam wordt ingeschakeld, is het plaatsen van een nieuwe kraan. Of het nu gaat om een kraan in de keuken, badkamer of toilet, onze loodgieters zijn er ervaren en weten precies wat ze moeten doen.

 2. Gaslek opsporen: Een gaslek kan gevaarlijk zijn en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Onze loodgieters zijn uitgerust met professionele apparatuur om een gaslek op te sporen en kunnen het probleem snel en veilig verhelpen.

 3. Lekkage radiator oplossen: Een lekkende radiator kan zorgen voor wateroverlast en schade aan je woning. Onze loodgieters in Rotterdam kunnen snel en efficiënt het probleem oplossen, zodat je weer van een warm huis kunt genieten.

 4. Gootsteen ontstoppen: Een verstopte gootsteen kan voor veel overlast zorgen en moet snel worden opgelost. Onze loodgieters hebben de kennis en het gereedschap om de gootsteen snel en grondig te ontstoppen.

 5. Gasfornuis aansluiten: Het aansluiten van een gasfornuis vereist specifieke kennis en ervaring. Onze loodgieters in Rotterdam kunnen dit snel en veilig voor je regelen, zodat je weer kunt koken op je nieuwe gasfornuis.Belangrijk: Vermijd vooraf betalen

Een ander belangrijk aspect bij het inhuren van een loodgieter in Rotterdam is het vermijden van vooraf betalen. In het nieuws hoor je steeds vaker over oplichters die gebruik maken van deze tactiek en vragen om een aanbetaling voordat ze aan de klus beginnen. Betaal dus nooit vooraf. Bij Zoofy betaal je pas nadat de klus is voltooid en je tevreden bent met het resultaat. Dit biedt gemoedsrust en voorkomt dat je geld verliest aan frauduleuze praktijken. Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. Kortom, bij het boeken van een loodgieter in Rotterdam is het belangrijk om oplichting te voorkomen door voorzichtig te zijn en betrouwbare bronnen te gebruiken. Het klusplatform Zoofy biedt een veilige en handige manier om een betrouwbare loodgieter te vinden, waarbij je profiteert van geverifieerde professionals en de mogelijkheid om pas te betalen na voltooiing van de klus. Zo kun je met gemoedsrust een loodgieter boeken en je concentreren op de leukere dingen.

Loodgieter Rotterdam met spoed

Soms heb je met spoed een loodgieter nodig. Of het nu gaat om water dat plotseling uit een leiding spuit of een verstopte afvoer, dit vereist onmiddellijke aandacht van een professional. Zoofy begrijpt de urgentie. Op ons platform geef je eenvoudig aan dat je een loodgieter met spoed nodig hebt, waardoor je snel geholpen wordt. Zoek middels de zoekfunctie naar of klik op de link loodgieter per uur en selecteer vandaag bij de datum voorkeur. Houd er rekening mee dat het tarief voor spoedklussen hoger ligt dan het normale tarief. Spoedklussen zijn ook niet kosteloos te annuleren na bevestiging door de vakman.

Garantie

De garantietermijn varieert per klus. Op installatie en montage geldt standaard een garantieperiode van twee maanden. In bijzondere omstandigheden kan dit verschillen. De exacte garantietermijn bespreek je het beste met de vakman die jou komt helpen. Je kunt ook kiezen voor ons Zoofy Garantiepakket. Dit is een optionele garantie die jouw klus extra beschermt. Voor dit garantiepakket betaal je €4,95 per klus. We eisen van onze vakmannen dat ze een goede aansprakelijkheidsverzekering hebben. Je kunt het garantiepakket aanvinken in het aanvraagformulier in de laatste stap. De vakman blijft verantwoordelijk voor de klusuitvoering en is altijd de eerste persoon als aanspreekpunt. Als dat niet mogelijk is, bieden wij een vangnet. Let op: alleen wanneer je de klus volledig via Zoofy laat verlopen, kunnen wij ondersteuning bieden. Betaal daarom nooit rechtstreeks aan de vakman, maar altijd aan ons via de betaallink die je per sms of e-mail ontvangt via Zoofy.

Voordelen van Zoofy

Een loodgieter in Rotterdam inschakelen via Zoofy biedt tal van voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

 • Snel/moeiteloos: Zoofy biedt de snelste en meest moeiteloze manier om een loodgieter te boeken. Kies de gewenste datum en tijd, bekijk direct de tarieven en rond je aanvraag af. Klussen worden vaak al binnen 20 minuten opgepakt. Geen gedoe meer met lange wachtrijen of onverwacht hoge rekeningen; Zoofy biedt snel en moeiteloos betrouwbare service.
 • Jouw gewenste datum/tijd: Gewenste datum en tijdsvlak kan je aangeven in het formulier - Betaal wanneer de klus voltooid is: Dit kan veilig via ons platform.
 • Betrouwbare vakmensen: Zoofy verbindt je met een betrouwbare loodgieter, geselecteerd op vakmanschap en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om een lekkage, kraanreparatie of het aanleggen van leidingen, je krijgt een professionele oplossing. Loodgieters van Zoofy hebben expertise in diverse klussen, waaronder verstoppingen, lekkages, cv-onderhoud en meer. Ze kunnen ook gasfornuizen veilig aansluiten.
 • Beoordelingssysteem voor vakmensen: Klanten kunnen loodgieters beoordelen. Zo kunnen wij de servicekwaliteit bewaken.
 • Vooraf gecommuniceerde tarieven zonder voorrijkosten: Zoofy is geen vergelijkingssite waar je vrijblijvend offertes kunt aanvragen. Bij ons maak je een afspraak voor het uitvoeren van een klus tegen een vastgesteld tarief op het moment dat jou het beste uitkomt. Aan het opstellen van een professionele offerte is een vakman tijd (en dus geld) kwijt. De vakman mag €50 in rekening brengen voor de tijd die hij kwijt is aan het langskomen, het inschatten van de situatie en het inmeten van maten. De vakman moet daarna wel een professionele offerte opstellen. Ga je akkoord met zijn voorstel, dan zal hij het berekende bedrag na uitvoering van de klus in mindering brengen.

 

Bekijk een van onze vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken

 

Bekijk de top 21 beste loodgieters in Rotterdam

4,92/5 - 201 reviews

Unifix Eric Dekker loodgieter

4,92/5 - 201 reviews

Rotterdam
201 klussen uitgevoerd
Vriendelijk, vertelde wat hij ging doen. Misschien nog handig om in de toekomst een indicatie te geven hoe lang hij bezig denkt te zijn.

Boek een loodgieter

4,79/5 - 56 reviews

Multi-onderhoud Perfect Foued Feddou loodgieter

4,79/5 - 56 reviews

Rotterdam
56 klussen uitgevoerd
De klus is geklaard Ik ben meer dan tevreden Zeer vriendelijke man

Boek een loodgieter

5/5 - 5 reviews

Loodgietersbedrijf W. van Broekhuizen Wilco van Broekhuizen loodgieter

5/5 - 5 reviews

Rotterdam
5 klussen uitgevoerd
Helemaal goed.

Boek een loodgieter

4,85/5 - 47 reviews

RLS loodgieters Machmoud Fatmi loodgieter

4,85/5 - 47 reviews

Rotterdam
47 klussen uitgevoerd
Alles naar wens, hij heeft er zelfs voor gezorgd dat ik de nieuwe kraan die ik aangeschaft had heb kunnen terug brengen. Dus uiterst tevereden :-)

Boek een loodgieter

5/5 - 2 reviews

SLB Installatiebedrijf Samir Embirik loodgieter

5/5 - 2 reviews

Rotterdam
2 klussen uitgevoerd
Erg vriendelijke vakman. Verstand van zaken. Had snel het probleem in de gaten en ook snel opgelost.

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Rotterdam

Loodgieter Rotterdam gezocht?

Onze loodgieters in Rotterdam zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt, je gootsteen wil laten ontstoppen of gewoon voor gemak kiest en die kraan wil laten vervangen, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een loodgieter in Rotterdam snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
fonQ
Hornbach