Loodgieter Rotterdam gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Rotterdam? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 160+ loodgieters in Rotterdam tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Rotterdam nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Rotterdam, dan heb je bij Zoofy aan het juiste adres! Er zijn maar liefst 160+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een douchebak wil laten plaatsen, Kokenwaterkraan laten installeren of een lekkage laten opsporen en verhelpen er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

160+ loodgieters in Rotterdam beschikbaar voor jou

De loodgieters in Rotterdam met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. en iedere loodgieter wordt voordurend gecontroleerd op kwaliteit. Een nieuwe vakman moet zich dan ook bewijzen met 3 succesvolle klussen en pas daarna mogen meerdere klussen worden opgepakt.

Maar daar blijft het niet bij. We monitoren voortdurend de reviews en doen steekproefsgewijs diverse testen. De loodgieters beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke loodgieter klus. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ga direct naar:
Loodgieters Rotterdam West »
Loodgieters Rotterdam Oost »
Loodgieters Rotterdam Centrum »
Loodgieters Rotterdam Noord »
Loodgieters Rotterdam Zuid »
Loodgieters Spoed Rotterdam »
Loodgieters top 5 klussen in Rotterdam »

Loodgieter Rotterdam West

Als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter in Rotterdam West, dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Rotterdam West bestaat uit verschillende wijken, waaronder Middelland, Nieuwe Westen, Spangen, Tussendijken, Witte Dorp en het Oude Westen. Onze loodgieters zijn actief in al deze wijken en kunnen je helpen bij diverse loodgietersklussen. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan, het ontstoppen van de gootsteen, het installeren van een nieuwe cv-ketel of het vervangen van een toiletpot, onze loodgieters staan voor je klaar.

Via de Zoofy website of app kun je snel en gemakkelijk een loodgieter boeken en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo kun je snel en efficiënt de klus laten uitvoeren. Onze loodgieters zijn vakkundig, betrouwbaar en snel ter plaatse, zodat je snel weer van een goed functionerend loodgietersysteem kunt genieten. Bovendien kun je bij Zoofy veilig betalen via iDeal, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over contante betalingen. Kies voor gemak & betrouwbaarheid, boek nu een loodgieter in Rotterdam West via Zoofy.

Loodgieter Rotterdam Oost

Wil je snel, makkelijk en veilig een betrouwbare loodgieter boeken in Rotterdam Oost? Dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Rotterdam Oost bestaat uit verschillende wijken, zoals Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, IJsselmonde en Prins Alexander. Onze loodgieters zijn actief in al deze wijken en kunnen je helpen bij diverse loodgieter klussen, zoals het ontstoppen van een afvoer, het verhelpen van lekkages of het plaatsen van een nieuwe kokend water kraan. 

Via de Zoofy website of app kun je snel en gemakkelijk een loodgieter in Rotterdam Oost boeken en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo kun je snel en efficiënt de klus laten uitvoeren. Onze loodgieters in Rotterdam Oost zijn vakkundig en betrouwbaar, zodat je snel weer van een goed functionerend sanitair of verwarmingssysteem kunt genieten. Bovendien kun je bij Zoofy veilig online betalen en kun je zelfs kiezen voor de optionele garantie op de uitgevoerde klus. Een betrouwbare loodgieter in Rotterdam Oost boek je dus zo via Zoofy.

Loodgieter Rotterdam Centrum

Als het gaat om het boeken van een betrouwbare loodgieter in Rotterdam Centrum, is kwaliteit van groot belang. Bij Zoofy begrijpen we dat en daarom hebben we alleen de beste loodgieters geselecteerd om aan te sluiten op ons platform. Onze loodgieters in Rotterdam Centrum zijn deskundig, ervaren en werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat de klus correct wordt uitgevoerd. 

Het stadscentrum van Rotterdam omvat verschillende wijken, waaronder het bruisende Centrum, de historische Delfshaven en het populaire Oude Noorden. Ongeacht waar je woont in Rotterdam Centrum, onze loodgieters staan voor je klaar en staan garant voor kwalitatief hoogwaardig werk. Met Zoofy kun je eenvoudig en veilig een loodgieter boeken, via onze website of app. En als extra zekerheid bieden wij een optionele garantie op alle klussen die via ons platform zijn geboekt. Boek vandaag nog een loodgieter in Rotterdam Centrum en ervaar de kwaliteit van onze dienstverlening.

Loodgieter Rotterdam Noord

Ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Rotterdam Noord? Zoofy is hét platform waar je terecht kunt voor het snel, gemakkelijk en veilig boeken van een professionele loodgieter in jouw buurt. Rotterdam Noord bestaat uit diverse wijken zoals Blijdorp, Bergpolder, en het populaire Oude Noorden.

Wanneer je een loodgieter in Rotterdam Noord via Zoofy boekt, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van de klus. Alle loodgieters zijn namelijk gescreend op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kun je via de Zoofy website of app gemakkelijk een loodgieter boeken en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo kun je snel en efficiënt de klus laten uitvoeren zonder verrassingen achteraf. Onze loodgieters in Rotterdam Noord zijn vakkundig, snel ter plaatse en staan klaar om elke uitdaging aan te gaan. Zo kun je snel weer genieten van een veilige en goed functionerende installatie in jouw woning in Rotterdam Noord.

Loodgieter Rotterdam Zuid

Ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Rotterdam Zuid? Zoofy biedt de oplossing voor het snel en gemakkelijk boeken van een professionele loodgieter in de diverse wijken van Rotterdam Zuid, zoals Charlois, Feijenoord en IJsselmonde. Of je nu last hebt van lekkages, verstopte afvoer of een kapotte boiler, onze vakkundige loodgieters staan voor je klaar om de klus te klaren. 

Via de Zoofy website of app kun je eenvoudig een afspraak maken en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo ben je verzekerd van een transparante en eerlijke prijs. Bovendien is het regelen van een loodgieter bij Zoofy erg gemakkelijk en snel, zodat je zo snel mogelijk geholpen bent. Bij Zoofy hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze klanten en daarom werken we uitsluitend met betrouwbare en gekwalificeerde loodgieters. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog een betrouwbare loodgieter in Rotterdam Zuid via Zoofy.

Loodgieter spoed Rotterdam

Je kent het wel lekkage in je dak, wc verstopping of riool verstopping. Van die dingen waar je net niet op zit te wachten en direct opgelost wil hebben. Boek dan met spoed een loodgieter in Rotterdam.

Zoofy is het snelste platform om in Rotterdam een betrouwbare loodgieter te boeken. Maar liefst 83% van de aanvragen worden in Rotterdam binnen 20 minuten gematcht aan een loodgieter. Zo hoef je niet lang te wachten op een snelle oplossing voor jouw probleem. Je kan zelf aangeven wanneer je de loodgieter nodig hebt, vandaag, morgen, overmorgen of op een andere gewenste datum

Via Zoofy kun je gemakkelijk een betrouwbare loodgieter in Rotterdam boeken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw postcode invoeren en de gewenste datum en tijd aangeven. Zoofy toont direct een overzicht van beschikbare loodgieters in jouw buurt. Vervolgens kun je de loodgieter van jouw keuze boeken en wordt er snel een afspraak ingepland.

Of je nu last hebt van een lekkende kraan, een verstopte afvoer of een defecte cv-ketel, Zoofy heeft altijd een geschikte loodgieter in de buurt die jouw probleem snel kan oplossen. En dat alles veilig en betrouwbaar. Zoofy werkt alleen met gekwalificeerde en ervaren loodgieters, zodat je zeker weet dat de klus professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Kortom, als je met spoed een loodgieter nodig hebt in Rotterdam, is Zoofy het snelste en gemakkelijkste platform om een betrouwbare loodgieter te boeken. Met de snelle en betrouwbare service van zoofy ben jij zeker van een goede oplossing.

Top 5 klussen loodgieters in Rotterdam

 

 

Als je in Rotterdam woont en een loodgieter nodig hebt, zijn er verschillende klussen die je zou kunnen hebben. Bij Zoofy hebben we gekeken naar de meest voorkomende klussen en een Top 5 samengesteld. Hieronder vind je de Top 5 klussen voor een loodgieter in Rotterdam:

 1. Kraan plaatsen: Een van de meest voorkomende klussen waarvoor een loodgieter in Rotterdam wordt ingeschakeld, is het plaatsen van een nieuwe kraan. Of het nu gaat om een kraan in de keuken, badkamer of toilet, onze loodgieters zijn er ervaren en weten precies wat ze moeten doen.

 2. Gaslek opsporen: Een gaslek kan gevaarlijk zijn en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Onze loodgieters zijn uitgerust met professionele apparatuur om een gaslek op te sporen en kunnen het probleem snel en veilig verhelpen.

 3. Lekkage radiator oplossen: Een lekkende radiator kan zorgen voor wateroverlast en schade aan je woning. Onze loodgieters in Rotterdam kunnen snel en efficiënt het probleem oplossen, zodat je weer van een warm huis kunt genieten.

 4. Gootsteen ontstoppen: Een verstopte gootsteen kan voor veel overlast zorgen en moet snel worden opgelost. Onze loodgieters hebben de kennis en het gereedschap om de gootsteen snel en grondig te ontstoppen.

 5. Gasfornuis aansluiten: Het aansluiten van een gasfornuis vereist specifieke kennis en ervaring. Onze loodgieters in Rotterdam kunnen dit snel en veilig voor je regelen, zodat je weer kunt koken op je nieuwe gasfornuis.

Of het nu gaat om een kleine klus of een grote, onze loodgieters in Rotterdam staan voor je klaar om de klus te klaren. Met Zoofy kun je gemakkelijk een betrouwbare loodgieter boeken, en wij zorgen ervoor dat de klus snel en professioneel wordt uitgevoerd.

Wat kost een Loodgieter in Rotterdam?

Bij Zoofy werken we alleen samen met vakkundige en betrouwbare loodgieters. Het voordeel van een loodgieter in Rotterdam boeken via Zoofy, is dat je zelf geen speurwerk hoeft te verrichten. Bovendien hoef je via ons ook nooit te wachten tot een loodgietersbedrijf in Rotterdam tijd voor jou heeft. Bij Zoofy boek je een loodgieter in Rotterdam, bij jou in de buurt, wanneer het jou uitkomt.

Wij werken er met ons team, hard aan zodat jouw klussen áltijd pico bello worden uitgevoerd. Wanneer je een loodgietersklus bij ons boekt, weet je zeker dat het goed zit. Dat heeft onder andere te maken met het validatieproces van onze vakmannen, waardoor wij altijd weten 'wat voor vlees we in de kuip' hebben. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Rotterdam door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Rotterdam komt daarmee op 75 euro incl. btw.

Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steed meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Naast transparantie in tarieven staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde prijzenoverzicht van een loodgieter in Rotterdam. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Soort loodgieter klus Rotterdam Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75
met spoed v.a.€98
servicekosten v.a.€24,95

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van onze vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken

 

Bekijk de top 22 beste loodgieters in Rotterdam

4,91/5 - 292 reviews

Unifix Eric Dekker loodgieter

4,91/5 - 292 reviews

Rotterdam
293 klussen uitgevoerd
prima vakman en goed in communicatie

Boek een loodgieter

4,77/5 - 53 reviews

Multi-onderhoud Perfect Foued Feddou loodgieter

4,77/5 - 53 reviews

Rotterdam
53 klussen uitgevoerd
Snel en goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Boek een loodgieter

5/5 - 5 reviews

Loodgietersbedrijf W. van Broekhuizen Wilco van Broekhuizen loodgieter

5/5 - 5 reviews

Rotterdam
5 klussen uitgevoerd
Helemaal goed.

Boek een loodgieter

4,83/5 - 48 reviews

RLS loodgieters Machmoud Fatmi loodgieter

4,83/5 - 48 reviews

Rotterdam
48 klussen uitgevoerd
Superaardige vent, goede vakman. Precies wat je nodig hebt bij lekkage!

Boek een loodgieter

5/5 - 2 reviews

SLB Installatiebedrijf Samir Embirik loodgieter

5/5 - 2 reviews

Rotterdam
2 klussen uitgevoerd
bad plaatsen , sanibroyeur , muurplaat plaatsen
Snel en vlot. Onze toilet deed het weer in no time!

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Rotterdam

Loodgieter Rotterdam gezocht?

Onze loodgieters in Rotterdam zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt, je gootsteen wil laten ontstoppen of gewoon voor gemak kiest en die kraan wil laten vervangen, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een loodgieter in Rotterdam snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
624 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4444 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.552 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4446 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
14.040 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3497 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
348 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4463 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
36 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6756 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
84 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 9557 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af