Loodgieter Amsterdam

Net als een taxi bestel je nu ook een vakman online. Bestel direct één van onze 130 loodgieters in Amsterdam voor het vervangen van een kraan en al je andere loodgietersklussen in en om het huis.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Amsterdam (met spoed) gezocht?

De beste loodgieters uit Amsterdam

Heb je direct een loodgieter in Amsterdam? Dan zit je bij Zoofy op het goede adres. In heel Nederland hebben wij een netwerk van erkende loodgieters en loodgietersbedrijven. Wij snappen dat je met sommige klussen met spoed geholpen wilt worden. Het lukt ons vrijwel altijd om loodgieters in Amsterdam snel bij je op de stoep te krijgen. Ons klantenservice team staat 7 dagen per week voor je klaar. Maar ook als zij niet werken komt jouw klus na de klusaanvraag direct in de pool van onze loodgieters in Amsterdam. Zo kunnen we je 24 uur per dag van dienst zijn en wordt jouw (spoed)klus snel gefikst.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
528 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3556 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.324 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3557 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
13.248 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2605 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3580 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7912 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
12 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5877 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Loodgieter in Amsterdam nodig?

Loodgieter Amsterdam

Loodgieters Amsterdam

Heb je last van een lekkage, sanibroyeur- of rioolverstopping, lekkende kraan of een andere klus die door een loodgieter in Amsterdam opgelost kan worden? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Zoofy heeft een landelijke dekking in klushulp en heeft veel loodgieters in Amsterdam. Ook voor andere klussen in en rondom het huis die gefikst moeten worden hebben we vakmannen voor je klaar staan. Van klusjesman tot schilder. Van timmerman tot aan hovenier: You name it, we got them! Wij werken er iedere dag hard aan zodat jouw klussen snel worden gefikst. Wij hebben veel vertrouwen in onze service. Onze loodgieters in Amsterdam zijn professioneel, betrouwbaar en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze installateurservice in Amsterdam is veelzijdig. Onze installateurs in Amsterdam kunnen je ook bijvoorbeeld helpen wanneer je een daklekkage hebt, je je nieuwe vaatwasser wil aansluiten, je radiatorknop vervangen moet worden of je cv ketel onderhoud nodig heeft. Zijn er problemen met je cv ketel of centrale verwarming? Plan dan een afspraak in met een van onze cv monteurs. Een stappenplan over wat je zelf kunt doen om je cv-ketel te onderhouden klik je hier. Als je meer wil weten over hoe je kosten bespaard op je verwarmingsinstallatie, lees je dat op de blogpagina: Aan de slag met cv tuningOp deze pagina vind je verder tips en tricks bij verstoppingen, maar ook meer informatie over een loodgieter in Amsterdam met spoed, hoe je een goede loodgieter in Amsterdam vindt, waar je onze loodgieters in Amsterdam vindt en hoe je een goedkope loodgieter in Amsterdam vindt.

Goede loodgieters in Amsterdam

Loodgieters Amsterdam

Waar vind je nou een goede loodgieter in Amsterdam? Als het om vervelende problemen gaat zoals lekkages of verstoppingen, wil je natuurlijk dat er een goede loodgieter langskomt. Een loodgieter die netjes en kundig te werk gaat in jouw woning. We raden je altijd aan om bij de zoektocht naar een loodgieter in Amsterdam de recensies te bekijken. Dat zegt een hoop de kennis en kunde van de loodgieter. Bij Zoofy nemen we dit werkje van je over. Al onze loodgieters in Amsterdam worden vooraf gescreend. Dit houdt in dat we van al onze loodgieters in Amsterdam, recensies bekeken hebben. Ook sluiten we geen loodgieter in Amsterdam bij ons team aan, zonder ervaring. De kwaliteit van onze Zoofy-mannen houden we hoog door regelmatig contact te houden met onze vakmannen. Daarnaast kunnen klanten na iedere klus de vakman beoordelen. Als dingen niet goed verlopen, zitten we er direct met onze neuzen bovenop. Zo zorgen we er bij iedere klus voor, dat jouw ideale schoonzoon op de stoep staat. Alleen dan met twee rechterhanden 😉

Spoed loodgieter Amsterdam

Zoek je een loodgieter Amsterdam met spoed? We begrijpen dat sommige klussen niet kunnen wachten. Daarom staat onze klantenservice 7 dagen in de week voor je klaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn ze er voor je vanaf 8.00 tot 21.00 uur. In het weekend is dat tussen 9.00 en 18.00. Heb je een loodgieter met spoed buiten deze tijden nodig? Wanneer jij jouw klus aanmeldt en je e-mailadres bevestigd, wordt jouw klus automatisch uitgezet naar onze pool loodgieters in Amsterdam. Zo zijn onze loodgieters in Amsterdam 24/7 bereikbaar en wordt jouw spoedklus binnen een Zoof gefikst.

Goedkope loodgieter Amsterdam

Als je wilt besparen op de kosten van een loodgieter in Amsterdam, zit je bij Zoofy aan het juiste adres. Zoofy werkt namelijk niet met voorrijkosten, doordat we alleen werken met lokale loodgieters in Amsterdam. Zo bespaar je gemiddeld 20 euro per klus. Andere manieren om een goedkope loodgieter in Amsterdam te regelen, is door geen spoedtarief te boeken. Natuurlijk zijn er klussen die niet tot morgen kunnen wachten. Maar indien je vaatwasser verstopt zit, kan je best een dagje afwassen. Zonder een spoedtarief kan je tientallen euro’s besparen. Wij doen verder niet geheimzinnig over de loodgieter tarieven in Amsterdam. Je boekt bij ons een loodgieter in Amsterdam vanaf 65 euro per uur. Per klus kan de prijs variëren. Dat komt door de moeilijkheidsgraad van de klus. We houden onze tarieven scherp door de markt continu in de gaten te houden. Zo betaal je nooit teveel, maar krijgen onze loodgieters een goed uurloon die zij verdienen voor het hard werk. Misschien dat de goedkopere loodgieters in Amsterdam geen optie zijn en probeer je het zelf liever te fiksen? Dat kan. Bedenk wel altijd dat loodgietersklussen echt vakwerk zijn. Door gebrek aan kennis veroorzaak je soms meer schade, waardoor je uiteindelijk duurder uit bent. En veel tijd kwijt bent. Wil je desondanks eerst zelf aan de slag met je verstopping? Check dan de onderstaande tips en tricks. Wellicht is dan het inschakelen van een goedkope loodgieter in Amsterdam helemaal niet meer nodig.

Wc verstopping: Tips en tricks

moderne wc

Er zijn altijd zelf stappen die je kunt ondernemen voordat je overgaat op het inschakelen van een loodgieter in Amsterdam. In veel gevallen ontstaan verstoppingen door een object. We houden van onze kleintjes, maar liever zien we geen stukken speelgoed doorgespoeld in het toilet. Kijk eerst of je het voorwerp ziet en verwijder het indien mogelijk, met een rubber handschoen.

Stap 2: Ontstoppen met heet water en afwasmiddel

No luck so far? Stop dan wat afwasmiddel in de wc-hals. Spoel daarna de emmer heet water (vanaf één meter hoogte) door het toilet. Let op: gebruik nooit kokendheet water, dat kan het porselein beschadigen. Door het vanaf een meter hoogte in het toilet te gieten, zorg je dat er extra druk ontstaat. Net als bij je afwas, kan afwasmiddel zorgen voor het oplossen van vet, waardoor de verstopping gemakkelijker doorgespoeld kan worden. Laat het water en het afwasmiddel eerst vijf minuten inwerken, alvorens je weer doortrekt.

Stap 3: De WC ontstopper

Wc ontstopper

Een ontstopper -ook wel een ploemper genoemd-, kan ook zeer effectief werken bij een wc verstopping. Houdt de wc ontstopper voor gebruik even kort onder de kraan met heet water. Hierdoor wordt het rubber warm en sluit hij beter af. Daardoor kun je beter vacuüm zuigen. Zorg altijd dat je de wc ontstopper volledig laat aansluiten op de toilet-hals. Druk de wc ontstopper langzaam en stevig vast. Trek daarna snel aan de ploemper, om de druk te vergroten. Daardoor wordt de zuigende kracht van de wc ontstopper gegenereerd. Dit is belangrijk voor het verwijderen van de toilet verstopping.

Niet gelukt? Lees dan verder.

Ontstoppingsveer gebruiken

Als laatste redmiddel kan je nog een ontstoppingsveer kopen om je wc te ontstoppen. Je kunt deze veer gebruiken wanneer je bijvoorbeeld de gootsteen wil ontstoppen, je het doucheputje wil ontstoppen, of wanneer je wc verstopt zit . Als je een gootsteen of doucheputje wil ontstoppen, kun je beter kiezen voor een dunne ontstoppingsveer. Echter is het gebruik van een ontstoppingsveer dikwijls een tijdelijke oplossing en niet geheel zonder risico. Vaak is een verstopping veroorzaakt door dieperliggende problemen dan tot waar de ontstoppingsveer reiken kan. De ontstoppingsveer gebruiken is dan niet de oplossing voor de verstopping. Als bijvoorbeeld het water op meerdere plekken in huis niet meer goed wegloopt is er sprake van een rioolverstopping. Schakel dan altijd een professional in. Met een ontstoppingsveer prik je alleen een gaatje in de verstopping (als je er bij komt). Daardoor lijkt het probleem misschien verholpen, maar de verstopping zal snel terugkeren. Het risico van de ontstoppingsveer is dat de veer kan breken wanneer je teveel druk uitoefent. Hier kan je het leidingstelsel d beschadigen, waardoor je nog verder van huis bent. Het gebruiken van een ontstoppingsveer blijft een doe-het-zelver oplossing. Als je weinig kennis hebt over rioleringen is de kans op lekkages en schade groot. Mocht je na het volgen van de drie stappen nog steeds met een verstopping zitten, raden we je echt aan om een installatiebedrijf in Amsterdam te raadplegen. De Zoofy loodgieters in Amsterdam kunnen snel je wc ontstoppen.

Loodgietersbedrijf Amsterdam

Onze Zoofy loodgieters zijn werkzaam in Amsterdam en ver daar buiten. Waar je in Amsterdam ook woont, er is altijd wel een loodgieter of een loodgietersbedrijf bij jou in de buurt. Onze loodgieters in Amsterdam staan zo bij je op de stoep. Zo hebben wij loodgieters in Amsterdam centrum, loodgieters in Amsterdam-West, maar we hebben ook loodgieters in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en Zuidoost.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af