Loodgieter Amsterdam
427 recensies

Onze loodgieters in Amsterdam staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Meer dan 3.000 Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Amsterdam (met spoed) gezocht?

Na een dagje winkelen met je vriendinnen in de Negen Straatjes in het centrum van Amsterdam wil je thuis met zijn allen nog even een koffie drinken. Bij binnenkomst schrik je je kapot. Een leiding is gesprongen. Je hebt last van een lekkage. Het water stroomt door de gang naar buiten. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een loodgieter uit Amsterdam ter plaatse hebben die het probleem snel en vakkundig voor je kan oplossen.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Amsterdam

De Loodgieters van Zoofy in Amsterdam werden beoordeeld als 4,6 van 5 sterren met meer dan 427 recensies

Lydia
vrijdag 24 mei 2019, Installeren / Vervangen Sanitair

Ja, klus is gedaan, t duurde wel erg lang.Wastafelonderkast plaatsen.( was van praxis, dus lastig om te doen?) Hicham was erg vriendelijk en geduldig,en heeft t netjes gedaan.

Robert
zaterdag 18 mei 2019, Vaatwasser aansluiten / inbouwen

Klus is zeker geslaagd. Ondanks dat het niet standaard en net even anders moest heeft hij het netjes opgelost.

Alexander
vrijdag 17 mei 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

Op tijd. Van tevoren onderzoek gedaan naar probleem. Snel gefixt zonder onzin.

Maria
vrijdag 17 mei 2019, Loodgieter per uur

Eindresultaat: snel de oorzaak gevonden en de klus heel netjes en goed geklaard. Nare lucht is nu weg. Had er al een aannemer en een loodgieter bij gehad die mij met het probleem lieten zitten terwijl nu blijkt dat do oorzaak snel gevonden had kunnen worden bij een behulpzame en deskundige aanpak. Complimenten!

Loes
dinsdag 14 mei 2019, Loodgieter per uur

Prima gedaan en ter zake kundig!

Bram
vrijdag 10 mei 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Top!

Gijs
woensdag 8 mei 2019, Lekkende kraan repareren

Prima!

Frans
woensdag 8 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Beviel erg goed, goed in het contact en opdracht

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters?

Als je een loodgieter nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk je ook woont, of dat nu het centrum, stadsdeel Amsterdam Noord, Oost, West Nieuw-West, Zuid en Zuidoost is. In elk stadsdeel kun je ook jouw spoedklus aanmelden. Zelfs in Durgerdam kun je via ons een loodgietersbedrijf vinden. We zijn 24/7 bereikbaar en dus ook in het weekend. In Amsterdam liggen de standaardtarieven rond de 65 euro per uur. Dat is inclusief BTW. Buiten de normale werkuren liggen de tarieven iets hoger dan normaal. Met alle loodgieters hebben wij afgesproken dat ze geen voorrijkosten rekenen. Ons netwerk van Amsterdamse vakmensen heeft de afgelopen jaren al duizenden klussen in de hoofdstad uitgevoerd en worden gemiddeld beoordeeld met een dikke 9!

In alle buurten van Amsterdam kun via ons een loodgieter of loodgietersbedrijf inhuren

We hebben mensen voor je klaar staan in Buitenveldert, Slotervaart, Diemen, de Bijlmer, de Stadionbuurt, Amsterdam Oost, de Jordaan, Amsterdam Centrum, de Pijp, Bos en Lommer, Oud-Zuid, IJburg, de Baarsjes, Amsterdam Noord, de Rivierenbuurt, Oud-West natuurlijk ook in Weesp

Op dit moment zijn er meer dan 158 loodgietersbedrijven gevestigd in Amsterdam. Soms zijn het grote installatiebedrijven met jarenlange ervaring. Meestal zijn het ZZP'ers die als professioneel loodgieter vaak samenwerken met andere zelfstandigen als de agenda’s vol raken. Belangrijk om te weten: alle loodgieters uit Amsterdam en omstreken met wie wij samenwerken hebben tenminste een jaar ervaring en zijn beoordeeld op hun vakkundigheid. Met spoed een loodgietersbedrijf in Amsterdam nodig? Bellen betekent helaas niet altijd dat je direct geholpen wordt. Dat weten wij uit eigen ervaring. Ze moeten maar net tijd voor jou hebben. Om die reden zijn wij ooit in Amsterdam gestart met Zoofy. Wij staan voor je klaar. Ook voor spoed. Of het nu gaat om een verstopping of lekkage. Vaak heb je binnen 30 minuten al de bevestiging in de mail dat een loodgieter je komt helpen.

Bij ons wordt jouw klusaanvraag direct doorgestuurd naar alle Amsterdamse loodgieters die bij ons zijn aangesloten. Dagelijks melden zich meer en meer bedrijven uit de hoofdstad bij ons die jou kunnen helpen met al jouw gas -of waterproblemen. Alle aangesloten loodgieters zijn geselecteerde vakkundige en betrouwbare vakmannen die in staat zijn om jouw adequaat te helpen. Voor tal van loodgietersklussen kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer je riool verstopt is. 24 uur per dag 7 dagen per week is onze website bereikbaar.  

In Amsterdam wordt natuurlijk altijd veel verbouwd. Steeds meer mensen klussen zelf in huis. Helaas wordt daarbij regelmatig door een leiding heen geboord met waterschade als gevolg. Gelukkig is zo’n gat in een leiding voor een goede vakman makkelijk en snel te dichten. Andere veel voorkomende klussen in de hoofdstad zijn leidingen verleggen, het plaatsen van sanitair en het repareren van lekkende kranen of plaatsen van een nieuwe kraan worden regelmatig bij ons gemeld.  

In veel oude Amsterdam wijken, met name in het centrum en rondom de grachten, zie je dat het riool vaak is verzakt waardoor het water niet langer goed wegloopt. Maar opvallende genoeg kampen ook nieuwe wijken als IJburg en Zeeburg vaak met verstopte gootstenen en geblokkeerde rioolbuizen. Volgens de experts komt dat omdat er tijdens de bouw veel puin verdwenen is via de afvoer.  

Bij spoedklussen hebben we binnen 20 minuten iemand voor je geregeld die snel ter plaatse is. Vul je Amsterdamse postcode in en wij sturen een loodgieter die bij jou in de buurt is. Onnodig wachten is dus niet nodig en je bent geen extra geld aan voorrijkosten kwijt. Na de bevestiging van de afspraak brengen wij je in direct contact met diegene die naar je toe komt.

Onze loodgieters zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen. Na jouw probleem opgelost te hebben, hoef je niet bang zijn voor extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.  

Geen spoedklus, maar heb je wel graag de volgende dag of op korte termijn een loodgietersbedrijf nodig? Dat kan ook. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt en wij regelen een vakman die jou komt helpen wanneer jij dat wilt. In de bevestigingsmail van de afspraak zie je altijd de naam staan van de Amsterdamse loodgieter die jou komt helpen. Zo weet je wie er straks voor de deur staat.

Voor het inplannen van een klus tonen wij altijd de tarieven waarvoor de bij ons aangesloten loodgieters werken. Voor een aantal klussen hanteren wij vaste prijzen. Nadat een klus succesvol is afgerond betaal je eenvoudig via Tikkie of iDeal. In de meeste gevallen maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je aan. Mensen die veel gebruik van Zoofy maken zijn zowel particulieren als bedrijven.

Dankzij ons grote netwerk aan vakmannen kunnen we je overigens ook helpen wanneer je problemen hebt met je cv ketel of centrale verwarming of bij cv installaties. Plan daarvoor een afspraak in met een van onze cv monteurs.