Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Je locatie: (Amsterdam)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.6/5 sterren gebasseerd op 1002 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Amsterdam gezocht (met spoed)?

Na een dagje winkelen met je vriendinnen in de Negen Straatjes in het centrum van Amsterdam wil je thuis met zijn allen nog even een koffie drinken. Bij binnenkomst schrik je je kapot. Een leiding is gesprongen met een enorme lekkage als gevolg. Het water stroomt door de gang naar buiten. Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een loodgieter hebben die het probleem voor je kan oplossen. Regel dan snel je loodgieter op zoofy.nl!

Op dit moment zijn er meer dan 158 loodgietersbedrijven gevestigd in Amsterdam. Soms zijn het grote installatiebedrijven. Meestal zijn het ZZP loodgieters die vaak samenwerken met andere zelfstandigen als de agenda’s vol raken. Met spoed een Amsterdams loodgietersbedrijf bellen betekent helaas niet altijd dat je direct geholpen wordt. De loodgieter moet maar net tijd voor jou hebben. Om die reden zijn wij ooit in Amsterdam gestart met Zoofy.

Bij ons wordt jouw klusaanvraag direct doorgestuurd naar alle Amsterdamse loodgieters die bij ons zijn aangesloten. Dagelijks melden zich meer en meer bedrijven uit de regio Amsterdam bij ons die jou kunnen helpen met al jouw gas -of waterproblemen. Alle aangesloten loodgieters zijn geselecteerde vakkundige en betrouwbare vakmannen die in staat zijn om jouw adequaat te helpen. Voor tal van loodgietersklussen kun je bij ons terecht.

In Amsterdam wordt natuurlijk altijd veel verbouwd. Steeds meer mensen klussen zelf in huis. Helaas wordt daarbij regelmatig door een leiding heen geboord met waterschade als gevolg. Gelukkig is zo’n gat in een leiding voor een goede loodgieter makkelijk en snel te dichten. Andere veel voorkomende klussen in de hoofdstad zijn lekkages, leidingen verleggen, het plaatsen van sanitair, het vervangen van lekkende kranen, en ook verstoppingen worden regelmatig bij ons gemeld.

In veel oude Amsterdam wijken, met name in het centrum en rondom de grachten, zie je dat het riool vaak is verzakt waardoor het water niet langer goed wegloopt. Maar opvallende genoeg kampen ook nieuwe wijken als IJburg en Zeeburg vaak met verstopte gootstenen en geblokkeerde rioolbuizen. Volgens de loodgieters komt dat omdat er tijdens de bouw veel puin verdwenen is via de afvoer.

Bij spoedklussen hebben we binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag bij je langs komt. Vul je Amsterdamse postcode in en wij sturen een loodgieter die bij jou in de buurt is. Onnodig wachten is dus niet nodig en je bent geen extra geld aan voorrijkosten kwijt.

Onze loodgieters zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen. Na jouw probleem opgelost te hebben, hoef je niet bang zijn voor extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.

Geen spoedklus, maar heb je wel graag de volgende dag of op korte termijn een loodgietersbedrijf nodig? Dat kan ook. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je geopend. Geef de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de loodgieter langs komt en wij regelen een vakman die jou komt helpen wanneer jij dat wilt. In de bevestigingsmail van de afspraak zie je altijd de naam staan van de Amsterdamse loodgieter die jou komt helpen. Zo weet je wie er straks voor de deur staat.

Voor het inplannen van een klus tonen wij altijd de tarieven waarvoor de bij ons aangesloten loodgieters werken. Voor een aantal loodgietersklussen hanteren wij vaste prijzen. Nadat een klus succesvol is afgerond betaal je eenvoudig via Tikkie of iDeal. In de meeste gevallen maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je aan.

In welke wijken hebben we loodgieters in Amsterdam

Als je een loodgieter nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken in welke wijk je ook woont, of dat nu het centrum, stadsdeel Noord, Oost, West Nieuw-West, Zuid en Zuidoost is. In elk stadsdeel kun je ook jouw spoedklus aanmelden. Zelfs in Durgerdam kun je via ons een loodgietersbedrijf vinden. We zijn 24/7 bereikbaar en dus ook in het weekend. In Amsterdam regelen je via ons een loodgieter vanaf 65 euro per uur. Dat is inclusief BTW. Buiten de normale werkuren liggen de tarieven iets hoger dan normaal. Met alle loodgieters hebben wij afgesproken dat ze geen voorrijkosten rekenen. Ons netwerk van Amsterdamse loodgieters heeft de afgelopen jaren al duizenden klussen in de hoofdstad uitgevoerd en worden gemiddeld beoordeeld met een dikke 9!

In alle buurten van Amsterdam kun via ons een loodgieter of loodgietersbedrijf inhuren

We hebben een loodgieter in Buitenveldert, loodgieter in Slotervaart, loodgieter in Diemen, loodgieter in Amsterdam Bijlmer, loodgieter in Amsterdam Stadionbuurt, loodgieter in Amsterdam-Oost, loodgieter in De Jordaan, loodgieter in Amsterdam-Centrum, loodgieter in Amsterdam de Pijp, loodgieter in Amsterdam Bos en Lommer, loodgieter in Amsterdam Oud-Zuid, loodgieter in Amsterdam Ijburg, loodgieter in Amsterdam De Baarsjes, loodgieter in Amsterdam Noord, loodgieter in Amsterdam Rivierenbuurt, loodgieter in Amsterdam Oud-West en loodgieter in Weesp