Loodgieter Amsterdam gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Amsterdam? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 200+ loodgieters in Amsterdam tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Amsterdam nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Amsterdam, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 200+ loodgieters in Amsterdam direct beschikbaar voor jou om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een amerikaanse koelkast wil installeren of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter in Amsterdam beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

Voorkom oplichting boek veilig een loodgieter via Zoofy

Het vinden van een betrouwbare loodgieter in Amsterdam kan een hele uitdaging zijn, vooral omdat steeds meer mensen worden opgelicht door malafide loodgieters. Een van de belangrijkste tips bij het inhuren van een loodgieter is om nooit vooraf te betalen voor de diensten. Met klusplatform Zoofy hoef je je hier geen zorgen over te maken, omdat zij ervoor zorgen dat je de juiste vakman in huis haalt. Zoofy valideert elke vakman die via hun platform werkt en betaalt de vakman pas uit nadat jij hebt betaald. Dit zorgt ervoor dat veiligheid voorop staat bij Zoofy.

Bovendien screent Zoofy elke vakman die zich aanmeldt en voert een grondige achtergrondcontrole uit om er zeker van te zijn dat ze gekwalificeerd zijn en een goede reputatie hebben. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen bij het inhuren van een loodgieter. Als extra bescherming kun je ook kiezen voor het garantiepakket van Zoofy. Dit houdt in dat als er iets misgaat tijdens de klus of als er later problemen optreden, Zoofy zonder extra kosten voor jou de klus naar tevredenheid laat oplossen. Dit zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt klussen en dat eventuele problemen snel en effectief worden opgelost.

Kortom, laat je niet oplichten en boek een betrouwbare loodgieter in Amsterdam via de website of app van Zoofy. Zoofy zorgt voor de veiligheid van hun klanten door elke vakman te screenen en betalingen veilig te stellen. Daarnaast biedt Zoofy extra bescherming met het optionele garantiepakket. Voorkom dus oplichten boek en betaal een loodgieter in Amsterdam via Zoofy.

Loodgieter Amsterdam

200+ loodgieters in Amsterdam beschikbaar voor jou

De loodgieters in Amsterdam met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle Zoofy loodgieters in Amsterdam hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de loodgieter klus, de loodgieters in Amsterdam beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke loodgieter klus. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ga direct naar:
Loodgieters Amsterdam West »
Loodgieters Amsterdam Oost »
Loodgieters Amsterdam Centrum »
Loodgieters Amsterdam Noord »
Loodgieters Amsterdam Zuid »
Loodgieters Spoed Amsterdam »
Loodgieters top 5 Amsterdam »

Loodgieter Amsterdam West

Woon je Amsterdam West en heb je een loodgieter klus? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare en professionele loodgieter in Amsterdam vinden. Bij Zoofy boek je snel en gemakkelijk een loodgieter in Amsterdam West. Het is daarbij goed om te weten dat Zoofy iedere loodgieter heeft gesproken, gecontroleerd en monitort op kwaliteit. Zo weet jij dat jouw loodgieter klus in goede handen is.

Bij Zoofy ook geen verrassingen over tarieven. Tijdens het boeken van een loodgieter in Amsterdam West zie je direct al de tarieven voor de geselecteerde dagen en tijdsloten. Eenmaal een vakman gematched aan jouw boeking voor de loodgieter klus dan zie je ook de meest recente recensies en reviewscore. Wel zo'n vertrouwd gevoel!

Via Zoofy boek je een betrouwbare en professionele loodgieter in Amsterdam West, zodat jij er zeker van bent dat je loodgieter werkzaamheden veilig en professioneel worden uitgevoerd.

Loodgieter Amsterdam Oost

Een betrouwbare en professionele loodgieter in Amsterdam Oost vinden kan een hele klus zijn, maar bij Zoofy is dit zo geregeld. Met onze website of app kun je snel en gemakkelijk een gekwalificeerde loodgieter in Amsterdam Oost boeken. Bij Zoofy weet je altijd van tevoren wat de kosten zijn, dus geen verrassingen achteraf. Bovendien worden al onze loodgieters in Amsterdam gescreend voordat ze aan ons platform worden toegevoegd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je betrouwbaar en professioneel geholpen wordt.

Veilgiheid bij het betalen staat voorop bij Zoofy. Zo kun je betalen via een QR-code of online via iDeal, nadat de klus is afgerond. Geen contante betalingen meer waar je je zorgen over hoeft te maken. Het hele proces is snel, gemakkelijk en veilig, waardoor je snel geholpen wordt voor iedere loodgieter klus in Amsterdam Oost.

Loodgieter Amsterdam Centrum

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele loodgieter in Amsterdam Centrum, dan is Zoofy de oplossing voor jou. Via de website of de app van Zoofy boek je binnen enkele klikken een gekwalificeerde loodgieter, zonder gedoe met offertes vergelijken. Selecteer simpelweg het type loodgietersklus dat je nodig hebt en voer je locatie in Amsterdam Centrum in.

Tijdens het boeken van een loodgieter in Amsterdam kun je gemakkelijk een dag en tijd kiezen die voor jou werkt en zie je vooraf de tarieven voor de klus. Het systeem matcht je vervolgens met beschikbare loodgieters in Amsterdam Centrum. Bij Zoofy zijn alle loodgieters in Amsterdam gescreend, voordat ze aan het platform worden toegevoegd en worden ze actief gemonitord op kwaliteit via het reviewsysteem. Zo ben je er zeker van dat je niet alleen snel en gemakkelijk, maar ook veilig een betrouwbare loodgieter in Amsterdam vindt voor jouw klus.

Loodgieter Amsterdam Noord

Het boeken van een betrouwbare loodgieter in Amsterdam Noord is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Zoofy. Of je nu een lekkende kraan hebt, een verstopte afvoer of een nieuwe douchecabine wil laten installeren, via Zoofy boek je snel en gemakkelijk de juiste loodgieter voor de klus. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te bezoeken en het type loodgieterswerk te selecteren dat je nodig hebt.

Vervolgens voer je je locatie in Amsterdam Noord in en jouw voorkeur dagen en tijdsloten aan te geven. Het boeken van een loodgieter in Amsterdam via Zoofy is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig en betrouwbaar. Zoofy werkt uitsluitend met gekwalificeerde en gescreende loodgieters, zodat je verzekerd bent van een hoogwaardige service. Bovendien biedt Zoofy transparante tarieven en kun je eenvoudig betalen via QR code of online via iDeal.

Loodgieter Amsterdam Zuid

Als je een loodgieter nodig hebt in Amsterdam Zuid, dan hoef je niet verder te zoeken dan Zoofy. Het boeken van een professionele en betrouwbare loodgieter in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk. Of je nu in het chique Oud-Zuid, het rustige Buitenveldert of het bruisende deel van de Pijp woont, Zoofy heeft een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde en gescreende loodgieters in Amsterdam Zuid die voor je klaarstaan om je te helpen met al je klussen op het gebied van sanitair en verwarming.

Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, het type klus te selecteren dat je nodig hebt en je locatie in te voeren. Zoofy zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk de juiste loodgieter in Amsterdam kunt vinden die past bij jouw wensen en behoeften.

Loodgieter spoed Amsterdam

Sta je voor een noodsituatie waarbij je onmiddellijk de hulp van een betrouwbare en professionele loodgieter in Amsterdam nodig hebt? Zoofy biedt de snelste oplossing voor het boeken van een loodgieter met spoed in Amsterdam. Of het nu gaat om een lekkage, verstopping of andere dringende loodgietersklus, Zoofy staat klaar om je te helpen. Via de Zoofy website of app kun je snel en eenvoudig een loodgieter in Amsterdam voor dezelfde dag en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Maar hoe snel is Zoofy nu precies? Uit onze statistieken blijkt dat maar liefst 70% van de aanvragen voor spoedklussen in Amsterdam binnen 20 minuten gematcht worden aan een beschikbare loodgieter in Amsterdam. Dat betekent dat je in no-time geholpen wordt met je loodgieters noodsituatie. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te openen, je locatie in Amsterdam in te voeren en het type loodgietersklus te selecteren waarvoor je een loodgieter met spoed nodig hebt. Zoofy doet de rest.

Top 5 klussen loodgieters in Amsterdam

Als het gaat om loodgieterswerkzaamheden, zijn er een aantal veelvoorkomende problemen die huiseigenaren in Amsterdam tegenkomen. Hieronder vind je de top 5 loodgieter klussen in Amsterdam:

 1. Kraan plaatsen / vervangen: Een veelvoorkomend probleem in veel huizen in Amsterdam is een lekkende kraan. Dit kan niet alleen hinderlijk zijn, maar ook nog eens verspilling van water veroorzaken. Als je merkt dat je kraan lekt of gewoon oud en versleten is, kan een loodgieter in Amsterdam je helpen bij het plaatsen of vervangen van de kraan.

 2. Loodgieter divers: Soms heb je als huiseigenaar een probleem dat niet direct past binnen een specifieke categorie. Dit kan variëren van het installeren van een nieuw toilet tot het verhelpen van een lekkende leiding. Een ervaren loodgieter in Amsterdam kan je helpen met allerlei soorten loodgieter werkzaamheden.

 3. Gootsteen ontstoppen: Als je merkt dat het water in je gootsteen niet goed wegloopt, kan het zijn dat je een verstopping hebt. Het kan verleidelijk zijn om zelf met een ontstopper aan de slag te gaan, maar dit kan het probleem soms verergeren. Een professionele loodgieter in Amsterdam heeft de juiste gereedschappen en ervaring om de verstopping snel en efficiënt te verhelpen.

 4. Afvoer aansluiten: Wanneer je een nieuwe gootsteen of wasbak installeert, moet je ook de afvoer aansluiten. Dit kan ingewikkeld zijn als je niet weet wat je doet. Een loodgieter in Amsterdam kan je helpen bij het aansluiten van de afvoer en ervoor zorgen dat het water goed wegloopt.

 5. Lekkage opsporen: Lekkages zijn een veelvoorkomend probleem in huizen en kunnen zowel klein als groot zijn. Het is belangrijk om lekkages snel te laten opsporen en verhelpen, om grotere schade te voorkomen. Een ervaren loodgieter in Amsterdam heeft het juiste gereedschap om lekkages op te sporen en op te lossen.

Als je een loodgieter nodig hebt in Amsterdam, zijn er verschillende veelvoorkomende klussen die je kunt laten uitvoeren. Van het vervangen van een kraan tot het opsporen van lekkages, een professionele loodgieter kan je helpen bij allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden. Als je een probleem hebt, wacht dan niet te lang en boek direct een loodgieter in Amsterdam via Zoofy om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Voor al jouw loodgieter klussen in Amsterdam

Onze loodgieters in Amsterdam zijn gespecialiseerd in loodgieter klussen bij jou in huis. Klusjes die je misschien wel zelf kan doen maar waar je eigenlijk geen zin in hebt of klusjes waar je echt die specialist voor nodig hebt. De loodgieters in Amsterdam in het netwerk van Zoofy installeren bijvoorbeeld met gemak een nieuwe heetwaterkraan of ontstoppen een gootsteen, vinden op de juiste manier een lekkage met een lekkage detectie rapport dat benodigd is voor de verzekering. Een van de meest aangevraagde klussen in Amsterdam is overigens het plaatsen van een kraan. Want ja die gaan nog wel eens lek, maar ook bij een nieuwe kraan is het gewoon fijn als een loodgieter het zonder zorgen voor je regelt. 

Wat kost een loodgieter in Amsterdam?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Amsterdam die door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in de hoofdstad komt daarmee uit op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus of dezelfde dag of een afspraak in het weekend of de avond betaal je meestal een kleine toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer services hebben tegenwoordig ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wil je meer weten over wat een loodgieter in Amsterdam kost? Bekijk dan eens onze prijsgidsen.

Zoofy: de snelste en veiligste manier om een loodgieter te boeken

Zoofy het snelste klusplatform in Nederland om een loodgieter in Amsterdam te vinden om bijvoorbeeld jouw kraan te plaatsen, toilet lekkage op te lossen, een lekdetectie te doen of een leiding weg te werken. Een loodgieter in Amsterdam wordt zoals eerder op deze pagina vermeld in 70% van de boekingen al binnen 20 minuten opgepakt door een van de 600+ aangesloten professionele loodgieters in Amsterdam.

Dus binnen 20 minuten heb vaak je al antwoord op welke datum en tijdstip de vakman bij jou langskomt om de kraan te plaatsen of vervangen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type loodgieterklus dat je boekt. Geen enkel ander platform in Nederland is zo snel.

Daarmee is Zoofy de snelste en veiligste manier om een loodgieter te boeken in Amsterdam. Met Zoofy hoef je namelijk geen uren te zoeken naar een betrouwbare loodgieter en hoef je je geen zorgen te maken over oplichting of gedoe. Het platform valideert elke vakman die via hun platform werkt en screent hen grondig om ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerd zijn en een goede reputatie hebben. Bovendien betaalt Zoofy de vakman pas uit nadat jij hebt betaald, zodat veiligheid voorop staat. Met Zoofy kun je snel en eenvoudig een loodgieter boeken en zonder zorgen klussen.

Milieuvriendelijke opties voor loodgieterwerk

In Amsterdam zijn er talloze milieuvriendelijke opties beschikbaar voor loodgieter werk. Ten eerste is het belangrijk om te kiezen voor duurzame materialen bij het vervangen van bijvoorbeeld leidingen of kranen. Denk hierbij aan materialen zoals koper of roestvrij staal, die een lange levensduur hebben en minder snel slijten dan andere materialen. Ook het gebruik van gerecyclede materialen kan een duurzame optie zijn, omdat hierdoor minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. Je kan jouw voorkeur voor duurzame materialen uiteraard aangeven bij de Loodgieter. Let wel op dat deze milieuvriendelijke materialen en opties soms prijziger zijn.

Daarnaast zijn er ook milieuvriendelijke opties voor loodgieter werk in Amsterdam voor het verwarmen van water, zoals een zonneboiler. Dit is een systeem waarbij zonne-energie wordt gebruikt om water te verwarmen, wat vervolgens gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld douchen of afwassen. Dit kan een duurzaam alternatief zijn voor een traditionele cv-ketel die op gas werkt.

Een andere milieuvriendelijke optie voor loodgieter werk in Amsterdam is het gebruik van regenwater. In Amsterdam zijn er verschillende systemen beschikbaar waarmee regenwater opgevangen en hergebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het doorspoelen van toiletten of het besproeien van de tuin. Dit kan helpen om het drinkwaterverbruik te verminderen en de belasting op het riool te verlagen. Denk hierbij aan het aansluiten van een regenton, een loodgieter in Amsterdam via Zoofy heeft dit zo voor je geregeld en is een minder kostbare oplossing. Wil je juist veel meer water opvangen en heb je een ruimer budget? Kies dan voor de service regenwaterschutting plaatsen, deze optie biedt veel meer regenwater opslag en is mooier te verwerken in de tuin. Een loodgieter in Amsterdam via Zoofy heeft wel wat meer tijd nodig om de diverse schuttingen aan te sluiten, maar eenmaal aangesloten heb je een mooie en ruime regenwater opvang.

Tot slot is het belangrijk om zuinig om te gaan met water in het algemeen. Een loodgieter in Amsterdam kan bijvoorbeeld helpen door het installeren van waterbesparende kranen en douchekoppen. Ook het opsporen en  repareren van lekkages door een loodgieter in Amsterdam kan bijdragen aan het verminderen van waterverbruik en daarmee het verminderen van de belasting op het milieu.

Kortom, er zijn talloze milieuvriendelijke opties beschikbaar voor loodgieter werk in Amsterdam. Door te kiezen voor duurzame materialen, het gebruik van zonne-energie, regenwater en waterbesparende technieken kan de impact op het milieu worden verminderd en kan bijgedragen worden aan een duurzame toekomst.

Kies voor gemak, voordeel en veiligheid. Boek een loodgieter in Amsterdam direct via Zoofy

Een loodgieter in Amsterdam boeken voor de klus kraan plaatsen, toilet lekkage, lekdetectie of lekkage opsporen of vervangen via Zoofy biedt vele voordelen. Zo bepaal je zelf de datum en tijdstip waarop het jou uitkomt en zie je bij het selecteren van de datum direct het tarief. Simpeler en transparanter vind je nergens. en uiteraard betaal je pas na het afronden van de klus. Ook een aanbetaling is niet nodig.

Maar ook aan de betrouwbaarheid en veiligheid is gedacht. Wist je namelijk dat je bij Zoofy een garantiepakket v.a. €4,95 kan mee bestellen tijdens het boeken? Met het garantiepakket ben jij extra beschermd voor de klus. Wel zo'n veilig gevoel natuurlijk. Je hoort namelijk steeds meer verhalen over oplichting van malafide bedrijven. Voorkom oplichting en boek een loodgieter in Amsterdam, Zoofy betaalt de vakman namelijk alleen uit als de klus naar tevredenheid is afgerond en betaalt. Doe ook de veiligheidscheck bij loodgieters in Amsterdam. Iedere loodgieter aangesloten bij Zoofy heeft namelijk de app, dus vraag de vakman het klusnummer op te noemen. Op deze manier valideer je dat het de juiste vakman is.

Kortom wil je snel, makkelijk en betrouwbaar jouw kraan laten installeren boek dan direct een loodgieter via Zoofy.

Betrouwbare loodgieters in Amsterdam: Ontdek de voordelen van Zoofy

Het vinden van een betrouwbare loodgieter in Amsterdam kan soms een uitdaging zijn, vooral omdat er (zoals eerder op deze pagina aangegeven) helaas steeds meer oplichters actief zijn in de branche. Om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van oplichting, is het belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen en gebruik te maken van betrouwbare dienstverleners zoals Zoofy.

Bij het zoeken naar een loodgieter in Amsterdam wordt er veelal gezocht op zoektermen zoals "loodgieter Amsterdam" om relevante resultaten te krijgen. Dit weten oplichters helaas ook, daarom is het van belang om goed op te letten voor oplichters die proberen te profiteren van deze zoektermen. Ze kunnen advertenties plaatsen met aantrekkelijke aanbiedingen, maar het is essentieel om de geloofwaardigheid van de loodgieter te verifiëren voordat je met hen in zee gaat.

Een veilige manier om een loodgieter in Amsterdam te vinden, is door gebruik te maken van betrouwbare klusplatformen zoals Zoofy. Zoofy verifieert de identiteit en geloofwaardigheid van iedere loodgieters die zich bij Zoofy op het platform aanmeld en actief zijn, wat een extra laag van zekerheid biedt. Bovendien zie je bij Zoofy recensies en beoordelingen van andere klanten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Belangrijk: Vermijd vooraf betalen

Een ander belangrijk aspect bij het huren van een loodgieter in Amsterdam is het vermijden van vooraf betalen. Oplichters maken vaak gebruik van deze tactiek en vragen om een aanbetaling voordat ze aan de klus beginnen. Betaal dus nooit vooraf. Bij Zoofy betaal je dan ook pas nadat de klus is voltooid en je tevreden bent met het resultaat. Dit biedt gemoedsrust en voorkomt dat je geld verliest aan frauduleuze praktijken.

Kortom, bij het boeken van een loodgieter in Amsterdam is het belangrijk om oplichting te voorkomen door voorzichtig te zijn en betrouwbare bronnen te gebruiken. Het klusplatform Zoofy biedt een veilige en handige manier om een betrouwbare loodgieter te vinden, waarbij je profiteert van geverifieerde professionals en de mogelijkheid om pas te betalen na voltooiing van de klus. Zo kun je met gemoedsrust een loodgieter boeken en kun jij je focussen op de leukere dingen.

Bekijk hier een lijstje van loodgieter klussen die onze loodgieters kunnen oppakken:

Kraan plaatsen / vervangen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 55 beste loodgieters in Amsterdam

4,86/5 - 99 reviews

Amstelservice Mathe Reijnierse loodgieter

4,86/5 - 99 reviews

Amsterdam
99 klussen uitgevoerd
De telefonische afspraak was helder, de komst van de cv monteur was netjes op tijd, voor de reparatie heeft de monteur de kosten vooraf besproken, en met mijn toestemming zijn werk helemaal fantastisch uitgevoerd, mijn geiser werkt weer naar behoren, en douche werkt nu uitstekend. zeer vriendelijke man duidelijk in uitleg, fantastische en snelle services. ben er heel blij mee! Een 10!

Boek een loodgieter

4,92/5 - 49 reviews

Pit Peelen Installatie Techniek Sander Peelen loodgieter

4,92/5 - 49 reviews

Amsterdam
51 klussen uitgevoerd
Net zo lang bezig geweest tot het goed was. Erg goed

Boek een loodgieter

5/5 - 7 reviews

Faska-it Mohamed Akkich loodgieter

5/5 - 7 reviews

Amsterdam
7 klussen uitgevoerd
alles prima gedaan. Rustig, vakkundig en snel.

Boek een loodgieter

5/5 - 3 reviews

H.T.N. All-In Insllaties Hakim Tyarsift loodgieter

5/5 - 3 reviews

Amsterdam
3 klussen uitgevoerd
prima. uitstekende monteur en zeer netjes te werk gegaan.

Boek een loodgieter

4,75/5 - 4 reviews

Zo-Hier Verwarmingsservice Zohair El Idrissi loodgieter

4,75/5 - 4 reviews

Amsterdam
4 klussen uitgevoerd
Veel kennis en snel!

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Amsterdam

Loodgieter (met spoed) gezocht in Amsterdam

Onze loodgieters in Amsterdam zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt of je cv-ketel reparatie nodig heeft of gewoon voor gemak kiest en die kraan wil laten vervangen, de loodgieters in Amsterdam op Zoofy staan voor je klaar. 

Heb je dringend hulp nodig vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een loodgieter in Amsterdam snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter in Amsterdam voor al je loodgieter klussen.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
624 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4406 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.540 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4408 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
13.992 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3459 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4425 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
36 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6718 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
84 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 9500 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af