Loodgieter Den Bosch

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Den Bosch? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 100+ loodgieters in Den Bosch tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Den Bosch

Ben je op zoek naar een loodgieter in Den Bosch, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 150+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen in Den Bosch en omstreken. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter in Den Bosch beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

150+ loodgieters in Den Bosch beschikbaar voor jou

De loodgieters in Den Bosch met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedereen wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de vakman zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de vakman meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Maak je gebruik van de app? Dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Voorkom oplichting boek veilig een loodgieter in Den Bosch via Zoofy

Het vinden van een betrouwbare loodgieter in Den Bosch kan een hele uitdaging zijn, vooral omdat er steeds meer meldingen zijn van malafide loodgieters. Een van de belangrijkste tips bij het inhuren van een loodgieter is om nooit vooraf te betalen voor de diensten.

Met klusplatform Zoofy hoef je je hier geen zorgen over te maken, Zoofy valideert iedere vakman die via hun platform werkt en betaalt de vakman pas uit nadat jij hebt betaald. Daarnaast is er geen gedoe met aanbetaling en contant betalen. Pas na de klus ontvang je een factuur vanuit Zoofy welke je veilig in online betaalmethoden kan afrekenen. Dit zorgt ervoor dat veiligheid voorop staat bij Zoofy.

Als extra bescherming kun je ook kiezen voor het optionele garantiepakket van Zoofy. Dit houdt in dat als er iets misgaat tijdens de klus of als er later problemen optreden, Zoofy zonder extra kosten voor jou de klus naar tevredenheid laat oplossen. Dit zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt klussen en dat eventuele problemen snel en effectief worden opgelost.

Kortom, laat je niet oplichten en boek veilig een loodgieter in Den Bosch via de website of app van Zoofy. 

Loodgieter met spoed in Den Bosch

Heb je een lekkage of is de WC verstopt? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op het eindeloos zoeken van een loodgieter om vervolgens te horen dat hij/zij de komende dagen/weken geen tijd heeft. Op zo'n moment wil je met spoed een loodgieter natuurlijk.

Daarom is er Zoofy. Via de website of app boek je snel, makkelijk en betrouwbaar met spoed een loodgieter. Bij spoed, selecteer je als datum "vandaag". Let op bij spoed geldt er wel een kleine toeslag op de reguliere tarieven, maar het tarief zie je direct bij het selecteren van de datum. 

Voor loodgieter spoed klussen ben je bij Zoofy dus aan het juiste adres voor een snelle oplossing, zoals een spoedklus als lekkage, gaslek of die WC die overloopt. Als je in Den Bosch woont en op zoek bent naar een loodgieter spoed Den Bosch, dan kun je het beste Zoofy gebruiken.

Met een gemiddelde matchingstijd van slechts 20 minuten is Zoofy het snelste platform om een loodgieter te boeken in Den Bosch. Bovendien zorgen wij ervoor dat je altijd een vakman met de juiste expertise en ervaring voor jouw klus krijgt. Wij screenen onze loodgieters zorgvuldig, zodat we zeker weten dat zij betrouwbaar en vakkundig zijn. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw loodgieter klus snel en professioneel wordt uitgevoerd.

Top 5 klussen loodgieters in Den Bosch

Als je op zoek bent naar een loodgieter in Den Bosch, dan zijn er verschillende klussen die je kunt laten uitvoeren. Hieronder hebben we de top 5 klussen op een rijtje gezet:

 1. Kraan plaatsen - Loodgieter Den Bosch: Een nieuwe kraan kan je badkamer of keuken een geheel nieuwe look geven. Een loodgieter kan je helpen bij het plaatsen van een nieuwe kraan of het vervangen van een oude kraan.

 2. Lekkage opsporen - Loodgieter Den Bosch: Als je last hebt van een lekkage, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten opsporen en repareren om verdere schade te voorkomen. Een loodgieter kan de oorzaak van de lekkage opsporen en deze snel en vakkundig repareren.

 3. Loodgieter divers: Een loodgieter kan je helpen bij diverse klussen zoals het ontstoppen van de afvoer, het vervangen van leidingen en het oplossen van problemen met de waterdruk.

 4. Sanitair plaatsen / vervangen - Loodgieter Den Bosch: Als je een nieuw toilet wilt laten plaatsen of ander sanitair wil plaatsen of vervangen, dan kan een loodgieter je hierbij helpen. Een loodgieter kan het sanitair op de juiste manier aansluiten en ervoor zorgen dat alles goed werkt.

 5. Douchecabine plaatsen: Als je een nieuwe douchcabine hebt gekocht, dan is het belangrijk om deze op de juiste manier aan te sluiten. Een loodgieter kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat de douchecabine goed werkt en geen lekkages veroorzaakt.

Ongeacht de klus die je wilt laten uitvoeren, is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren loodgieter in te schakelen. Via Zoofy kun je snel en eenvoudig een loodgieter boeken voor al je klussen in Den Bosch.

Wat kost een Loodgieter in Den Bosch?

Benieuwd naar kosten voor loodgieter Den Bosch. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Den Bosch door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Den Bosch komt daarmee op 75 euro incl. btw.

Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele loodgieter in de omgeving van Den Bosch rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde prijzenoverzicht van een loodgieter in Den Bosch. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Loodgieter Tarieven Den Bosch Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

Bovenstaande gaat uit van een uurtarief. Tegenwoordig zijn er echter ook vele vaste prijs tarieven bij Zoofy voor loodgietersklussen. 

Den bosh loodgieter

Ook in Den Bosch, ook wel 's-Hertogenbosch genoemd, de hoofdstad van de provincie van Noord-Brabant, hebben wij loodgieters paraat staan. In elke wijk of stadsdeel van Den Bosch kun je onze loodgieters vinden. Of je nou in Noord, West, Zuidoost, de Binnenstad, Graafsepoort, Empel, Maaspoort, Muntel/Vliert, Engelen, Rosmalen Zuid/Noord, de Groote Wielen, Nuland of Vinkel woont. Er is altijd een loodgieter bij jou in de buurt in Den Bosch die jou kan komen helpen bij al jouw loodgietersklussen.

Wanneer je dus een loodgieter in Den Bosch nodig hebt dan kun je via Zoofy zelf een afspraak inplannen met een aangesloten loodgieter of loodgietersbedrijf uit de Bossche regio. Je kiest de gewenste dag en tijd uit en binnen 5 minuten heb jij een afspraak in je agenda staan. Wil je meteen van de klus af zijn dan hebben wij met een spoed zo snel mogelijk een loodgieter bij jou in Den Bosch ter plaatse. Onze loodgieters staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor je klaar. Zo hoef je geen afspraken meer te verzetten of lang op je nieuwe keuken te  wachten.

Vertrouw op Kwaliteitsvol Loodgieterswerk in Den Bosch

Den Bosch, een stad vol karakter en variatie, weerspiegelt haar unieke flair in de verschillende wijken en hun uiteenlopende loodgietersbehoeften. Bij Zoofy begrijpen we de specifieke eigenschappen van deze stad en haar bewoners als het gaat om loodgieterswerk. Of je nu in het historische centrum, het groene Maaspoort, of het eigentijdse Paleiskwartier woont, ons team van vaardige loodgieters in Den Bosch staat paraat om vakkundig werk te leveren dat naadloos past bij de diversiteit van Den Bosch.

In het hart van Den Bosch, waar middeleeuwse architectuur en charmante grachten samenkomen, is loodgieterswerk meer dan alleen een taak. Het is een eerbetoon aan het erfgoed van de stad. De loodgieters in De Bosch begrijpen de subtiliteiten van oude leidingen en verzorgen met zorg het onderhoud en de restauratie, terwijl ze de unieke kenmerken van elk historisch pand behouden.

In Maaspoort, een wijk bekend om zijn moderne woonomgeving en waterrijke ambiance, staan onze loodgieters in Den Bosch klaar om een hedendaagse touch toe te voegen aan jouw woning. Of het nu gaat om het plaatsen van energiezuinige verwarmingssystemen of het aanleggen van waterleidingen met oog voor duurzaamheid, ons team weet hoe ze moderne gemakken moeten integreren.

Het Paleiskwartier, waar strakke lijnen en moderne architectuur de boventoon voeren, vereist een aanpak die in lijn is met de hedendaagse esthetiek. Onze loodgieters in Den Bosch zijn bedreven in het harmonieus samenvoegen van eigentijdse functionaliteit met minimalistisch design, van sanitaire installaties tot innovatieve leidingtechnieken.

Bij Zoofy geloven we in het aanbieden van uitgebreid loodgieterswerk dat perfect past bij de diverse behoeften van elke wijk en het specifieke type loodgieterswerk in Den Bosch. Of het nu gaat om het onderhouden van historische grandeur of het omarmen van moderne technologie, ons doel is om vakmanschap te bieden dat zowel functioneel als esthetisch bevredigend is.

Kies Zoofy voor loodgieterswerk in Den Bosch dat niet alleen technische expertise omvat, maar ook rekening houdt met de unieke eigenschappen van deze stad. Onze loodgieters in bosch staan klaar om aan jouw wensen te voldoen, met vakmanschap en respect voor de architecturale diversiteit.

Naast het verleggen van een leiding of het aansluiten van een vaatwasser kunnen onze loodgieters je ook helpen bij een lekkage, verstopte wc/afvoer/riool/urinoir, een lekkende gootsteen of douchebak, het installeren of vervangen van sanitair, het verplaatsen van een radiator, het kitten van een badkamer, het vervangen van een stortbak en nog veel meer. Wanneer je verschillende klussen hebt die je in één keer wilt laten uitvoeren, dan kan je ook een loodgieter per uur boeken. Bij de omschrijving zet je dan zo precies mogelijk neer, wat er gedaan moet worden. Na de klus hoef je ook niet bang te zijn voor rommel, want onze loodgieters laten alles netjes voor je achter. Ook bij problemen met de cv-ketel kan Zoofy je helpen. Met dank aan ons netwerk van cv installateurs. Verder biedt Zoofy allerlei soorten klushulp aan in Den Bosch. Heb je een lekkage van buitenaf? Dan heb je een dakdekker nodig om te klus te klaren.

Loodgieter Den Bosch

Onze erkende loodgieters zijn vakkundige en betrouwbare vakmannen die wij zelf selecteren. Na elke loodgietersklus wordt de vakman door de klant beoordeeld. Zo zorgen wij ervoor dat elke klus naar tevredenheid afgerond wordt. Gaat er toch iets mis, dan komen wij in actie. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar wanneer iets niet helemaal duidelijk is of als je een andere vraag hebt over je klus.

Goedkope loodgieter Den Bosch

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven inclusief btw. Je hoeft bij ons ook nooit voorrijkosten te betalen. Verder kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je na de klus geen contant geld in huis? Dat hoeft ook niet. De factuur betaal je achteraf veilig online met iDeal of Tikkie. En anders kun je het bedrag natuurlijk ook gewoon overmaken.

lekkage opsporen Den Bosch

Laat je lekkages opsporen door de loodgieters uit Den Bosch via Zoofy. De loodgieters kunnen een grondige lekdetectie uitvoeren, zodat jij er zeker van bent dat de lekkage verholpen is wanneer de loodgieter vertrekt.

Bekijk hier een lijstje van loodgieter klussen die onze loodgieters kunnen oppakken:

Kraan plaatsen / vervangen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken

Loodgieter Den Bosch gezocht?

Loodgieter Den Bosch nodig? De loodgieters in Almere op Zoofy zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen voor ieder gewenst moment geboekt worden. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of een cv-ketel reparatie of gewoon een nieuwe kraan laten monteren, de loodgieters in Den Bosch op Zoofy staan voor je klaar. 

Ook als je met spoed een loodgieter in Den Bosch nodig hebt vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding dan is een loodgieter in Den Bosch snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Den Bosch.

Heb je net een nieuwe keuken gekocht, kom je erachter dat er best veel dingen bij komen kijken. Zo moeten de leidingen worden verlegd en moeten het gasfornuis en de vaatwasser worden aangesloten. Wil je dat dit in één keer goed geregeld wordt, dan regel je natuurlijk een loodgieter uit Den Bosch via Zoofy.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
624 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4423 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.552 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4425 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
14.028 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3476 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 4442 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
36 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6735 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
84 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 9524 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af