Loodgieter Groningen
38 recensies

Onze loodgieters in Groningen staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 90 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Groningen (met spoed) gezocht?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Groningen dan zijn wij je graag van dienst. Via onze website kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week een afspraak regelen met een erkende loodgieter uit de regio Groningen.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Groningen

De Loodgieters van Zoofy in Groningen werden beoordeeld als 4,9 van 5 sterren met meer dan 38 recensies

Mirjam
woensdag 29 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Vakkundig en snel werkende vakman.

Lionel
vrijdag 22 maart 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Very friendly and knowledgeable, highly recommend!

Josephine
vrijdag 8 maart 2019, Loodgieter per uur

Loodgieter Nigel Raphaela is een echte vakman met heel veel liefde voor zijn werk. Hij heeft de klus heel professioneel opgeleverd waarbij hij mijn wensen in acht heeft genomen. Echt een topper!

Wilma
vrijdag 8 maart 2019, Lekkage in meterkast oplossen

Eindresultaat en vakman voldoen aan verwachting

Elly
vrijdag 15 februari 2019, Gaslekkage oplossen

Ja hoor, zeer tevreden !!!!!!

Dijkstra
woensdag 16 januari 2019, Lekkende afvoer repareren

Prima werk geleverd

Hoogewerf
dinsdag 15 januari 2019, Gaslekkage oplossen

Prima gedaan, hij was op tijd en had 2 uur nodig. Tevreden

Paul
woensdag 9 januari 2019, Lekkage opsporen / oplossen

Uitstekende vakman!!

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Groningen

Waar je ook woont in Groningen, de loodgieters die bij ons zijn aangesloten komen je snel helpen. Of je nou in de schildersbuurt, bij het Paddepoel,De hoogte, Vinkhuizen, Helpman, De Wijert, Lewenborg of Beijum woont maakt onze loodgieters niets uit. Zij komen, ook met spoed, snel bij je langs om je uit de problemen te helpen. Voor elke loodgietersklus in de buurt van Groningen hebben wij een loodgieter die je kan helpen.

Groningen Noord, Oost, Zuid, West, voor ons is alles best! De loodgieters  helpen je in welke buurt of wijk je ook woont.

Voor spoedklussen zoals een lekkage, verstopping of ander accuut probleem willen wij u natuurlijk zo snel mogelijk aan een van onze loodgieters koppelen. Daarvoor bieden wij een extra snelle service. Je dient dan simpelweg een spoedaanvraag in. Dit kan dag en nacht. Wij werken er dan hard aan om u binnen 20 minuten  in direct contact te brengen met een loodgieter die direct naar u toe kan komen en zo snel ter plaatse is. Dat is wel zo geruststellend. 

Omdat Zoofy veel loodgieters in haar bestand heeft staan, is er altijd wel een loodgieter uit Groningen die voor je klaar staat. Zo hoef je zelf niet te bellen en iemand te zoeken. Dat doen wij voor je! En je weet ook dat je een betrouwbare loodgieter over de vloer krijgt. Alle loodgieters en loodgietersbedrijven met wie samenwerken hebben jarenlange ervaring. Zo ben jij verzekerd van betrouwbare vakmannen.

Heb je geen spoedklus, mag het morgen? Dan bent u bij onze loodgieter ook aan het juiste adres. Klik dan de klus aan en selecteer de morgenoptie . Dat is iets goedkoper en werkt hetzelfde. Vind maar eens een loodgieter in Groningen die morgen kan. Dat is lastiger dan je denkt. Via Zoofy is het zo geregeld!

Kan het nog langer wachten? Dan kan het weer een stukje goedkoper, een loodgieter regelen. Kies dan nadat je je klus hebt geselecteerd op ander moment. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die de loodgieters uit Groningen hanteren. Wil je vooraf een vrijblijvende offerte ontvangen vermeld dit dan in de aanvraag. Dan kan de loodgieter daar rekening mee houden.

Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen of het installeren van sanitair. In Groningen staat altijd een loodgieter voor je klaar. Heb je een probleem met warm water, de centrale verwarming of een cv ketel die bijgevuld moet worden, dan brengen we je graag in contact met onze Groningse cv monteurs.