Loodgieter Groningen

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Groningen? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 150+ loodgieters in Groningen tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Groningen nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Groningen, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 150+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

150+ loodgieters in Groningen beschikbaar voor jou

De loodgieters in Groningen met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedereen wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de vakman zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de vakman meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Vertrouw op Vakkundig Loodgieterswerk in Groningen: Boek Nu via Zoofy.nl

Het boeken van een betrouwbare loodgieter in Groningen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Zoofy.nl kun je gemakkelijk een loodgieter kiezen die past bij jouw behoeften en tijdschema. We begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom bieden we de flexibiliteit om een geschikte tijd te kiezen voor jouw loodgietersbezoek.

Wanneer het aankomt op loodgieterswerk in Groningen, begrijpen we bij Zoofy dat betrouwbaarheid en vakmanschap van het grootste belang zijn. Met onze uitgebreide selectie van professionele loodgieters in Groningen kun je er zeker van zijn dat je kwaliteit en efficiëntie krijgt, waar je ook in deze prachtige stad woont. Of je nu in het historische Noorderplantsoen, het bruisende centrum of het moderne Eelderwolde woont, Zoofy staat voor je klaar om jouw specifieke loodgietersbehoeften in Groningen aan te pakken.

Diverse Wijken, Diverse Loodgietersvraagstukken

Groningen is een stad vol diversiteit, en elke wijk heeft zijn eigen unieke behoeften als het gaat om loodgieterswerk:

 • Noorderplantsoenbuurt: Met historische panden en charmante straten heeft deze buurt specifieke eisen als het gaat om het onderhouden van de leidingsystemen. Onze ervaren loodgieters in Groningen zorgen ervoor dat de charme behouden blijft, terwijl moderne voorzieningen worden geïntegreerd.

 • Binnenstad: Het bruisende centrum kan variëren van oude gebouwen tot moderne appartementen. Onze loodgieter in Groningen begrijpen de complexiteit van deze mix en bieden oplossingen die passen bij de unieke kenmerken van elk pand.

 • Eelderwolde: Als moderne buitenwijk is efficiënte sanitaire installatie en onderhoud van groot belang. Onze loodgieters in Groningen zijn bekend met moderne technologieën en zorgen ervoor dat alles soepel blijft draaien.

Verschillende Loodgieter opdrachten, één Oplossing: Zoofy.nl

Bij Zoofy begrijpen we dat loodgieterswerk in Groningen divers kan zijn, en we bieden een breed scala aan diensten om aan jouw behoeften te voldoen:

 • Lekdetectie en reparatie: Onze loodgieters in Groningen zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages, of ze nu klein of groot zijn, om verdere schade te voorkomen.

 • Sanitaire installaties: Van het installeren van badkamervoorzieningen tot het aansluiten van keukenapparatuur, de loodgieters in Groningen bij Zoofy zorgen voor professionele installaties die voldoen aan jouw wensen.

 • Verwarming en CV-ketel onderhoud: Met de koude Groningse winters is een goed werkend verwarmingssysteem essentieel. De loodgieters in Groningen bij Zoofy zorgen voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van verwarmingsvoorzieningen.

Loodgieter Groningen nodig? Laat je niet oplichten en boek veilig via Zoofy

Loodgieter Groningen nodig? Als je op zoek bent naar een loodgieter in Groningen, kan het lastig zijn om de juiste vakman te vinden. Helaas zijn er ook oplichters als loodgieter actief in deze branche, die misbruik maken van de kwetsbaarheid van mensen die (met name bij spoed) hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld lekkages of verstoppingen. Gelukkig zijn er manieren om oplichting te voorkomen en een betrouwbare loodgieter te vinden.

Tip 1: Betaal nooit vooraf (ook geen aanbetaling)
Een betrouwbare loodgieter zal nooit vragen om betaling voorafgaand aan de werkzaamheden. Betaal pas nadat het werk naar tevredenheid is afgerond. Zoofy gaat zelfs een stap verder, het geld wordt voor je vastgehouden en pas uitbetaald aan de vakman als jij tevreden bent. Boek je bij Zoofy dan hoef je nooit aan de vakman vooraf te betalen, wel zo veilig idee.

Tip 2: Betaal nooit contant
Betaal altijd op factuurbasis. Ben je namelijk niet helemaal zeker van je zaak dan kun je nog even wachten tot de betaaltermijn om de factuur te voldoen. bij contante betalingen heb je ook geen bewijs van betaling en geen enkele garanties. Bij zoofy betaal je veilig achteraf op factuurbasis. Deze kun je voldoen via de QR code of per online betaling.

Tip 3: Zorg voor duidelijkheid in tarieven
Voordat de loodgieter aan de slag gaat, is het verstandig om een prijsopgave te vragen. Op deze manier voorkom je verrassingen achteraf en weet je precies waar je aan toe bent. Ook dit is bij Zoofy heel transparant, al tijdens het boeken van een loodgieter zie je al de tarieven. Dat kan gaan om een uurtarief of een vaste prijs. Zo heb jij bij Zoofy geen verrassingen om de tarieven.

Tip 4: Laat je nooit onder druk zetten
Als een loodgieter probeert om je onder druk te zetten om snel tot betaling over te gaan of om extra werkzaamheden uit te voeren die niet van tevoren zijn afgesproken, is dit vaak een teken van oplichting. Laat je hier niet door misleiden en weiger om extra te betalen voor onnodige werkzaamheden.

Al met al is het vinden van een betrouwbare loodgieter Groningen niet altijd gemakkelijk, maar door bovenstaande tips op te volgen en te kiezen voor een betrouwbaar klusplatform zoals Zoofy, kun je oplichting voorkomen. 

Kies voor Vakmanschap, Kies voor Zoofy

Als het gaat om loodgieterswerk in Groningen, hoef je niet verder te zoeken dan Zoofy.nl. Onze vakmensen staan garant voor hoogwaardige dienstverlening en klanttevredenheid. Bespaar jezelf tijd en moeite en boek nu een loodgieter via Zoofy.nl, zodat je kunt genieten van professioneel en betrouwbaar loodgieterswerk.

De meest aangevraagde loodgietersklussen in Groningen zijn het verhelpen van lekkages, het oplossen van een verstopping en zeker ook het plaatsen van een nieuwe kraan. Maar ook onze loodgieters worden ook regelmatig ingeschakeld voor acute problemen. Denk aan spoedklussen zoals een verstopte wc of wanneer iemand per ongeluk door een leiding heeft geboord en het water uit de muur spuit. Voor alle klussen geldt dat jij bepaald wanneer je geholpen wordt. Geef simpelweg een datum en tijdvak op en wij gaan voor je op zoek. Andere klussen in huis die nog gefikst moeten worden? Dankzij onze grote netwerk aan klushulp kunnen we je met werkelijk elke klus in huis helpen.

Spoedservice

Zit je in nood? Spoed betekent bij ons dat je ook echt zo snel als mogelijk een erkende loodgieter uit Groningen op de stoep hebt staan. Deze extra snelle service kun je 24/7 (dag en nacht) inschakelen. Dien simpelweg een spoedaanvraag in. Wij gaan voor je aan de slag en zoeken uit welke loodgieter jou vandaag nog komt helpen. In geval van spoed krijg je vrijwel altijd krijg je binnen 20 minuten een bericht met de contactgegevens van de loodgieter die naar je toe komt om te helpen. 

Over onze loodgieters

loodgieter Groningen

Onze aangesloten loodgieters zijn door ons vooraf gescreend op betrouwbaarheid en kwaliteit. Het zijn professionele vakmannen met een jarenlange ervaring waar je met een gerust hart al jouw klussen aan kan uitbesteden. Wij meten voortdurend of elke loodgietersklus naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Dit doen we aan de hand van reviews. Elke klant kan naar afloop aangeven wat hij of zij van de Groningse loodgieter vond. Wij werken alleen samen met loodgieters en loodgietersbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bovendien krijg je 2 maanden klus garantie is je klus verzekerd tot een bedrag van 2 miljoen euro.

Wat kost een loodgieter in Groningen?

Op basis van gemiddelde tarieven die worden gehanteerd in jouw regio hebben wij een duidelijke prijs kunnen bepalen. In Groningen ligt het standaardtarief van een goedkope loodgieter op 75 euro incl. btw. Met de aangesloten vakmensen hebben wij afgesproken dat ze geen voorrijkosten rekenen. Dat scheelt al gauw een paar tientjes. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die de loodgieters uit Groningen hanteren. 

Zo zie je bijvoorbeeld ook direct wat een eventuele toeslag is voor een spoed klus. Ook in het weekend of in de avond kun je geholpen worden. De tarieven liggen dan wel iets hoger dan normaal.  Kies je voor spoed of de morgenoptie, dan stuur je jouw klusaanvraag direct naar tientallen loodgieters bij jouw in de buurt. Dat maakt het een stuk makkelijk om een vakman te vinden die je komt helpen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Of het nu gaat om een radiator plaatsenkraan vervangen, riool verstoppingen of het installeren van sanitair. In Groningen staat altijd een loodgieter voor je klaar. Heb je een probleem met warm water, de centrale verwarming of een cv ketel die bijgevuld moet worden, dan brengen we je graag in contact met onze cv monteurs uit Groningen.

Loodgieter Tarieven Groningen Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

In welke wijken hebben we loodgieters in Groningen

Waar je ook woont in Groningen, de loodgieters die bij ons zijn aangesloten komen je snel helpen. Of je nou in de schildersbuurt, bij het Paddepoel, De hoogte, Vinkhuizen, Helpman, De Wijert, Lewenborg of Beijum woont maakt onze loodgieters niets uit. Zij komen, desnoods ook met spoed, snel bij je langs om je uit de problemen te helpen. Voor elke loodgietersklus in de buurt van Groningen hebben wij simpelweg een loodgieter die je kan helpen. Groningen Noord, Oost, Zuid, West, voor ons is alles best! De loodgieters helpen je in welke buurt of wijk je ook woont. 

Boek Nu een Betrouwbare Loodgieter in Groningen via Zoofy.nl!

Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer, verwarmingsproblemen of een geheel nieuwe sanitaire installatie, de ervaren loodgieters in Groningen staan voor je klaar. Met Zoofy.nl heb je de kracht om de perfecte loodgieter in Groningen te te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en tijdschema. Bespaar tijd, stress en zorgen door direct een loodgieter in Groningen via de website of app van Zoofy te boeken.

Waarom worstelen met loodgietersproblemen wanneer je direct toegang hebt tot 75+ loodgieters in Groningen die weten hoe ze elk probleem kunnen oplossen? Neem de volgende stap en boek nu een loodgieter in Groningen via Zoofy.nl. Wij staan garant voor kwaliteit, gemak en tevredenheid. Boek vandaag nog en ervaar het verschil van betrouwbaar loodgieterswerk met Zoofy!

Bekijk een van de vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 3 beste loodgieters in Groningen

4,92/5 - 26 reviews

Klusexpress050 Manfred Gelderloos loodgieter

4,92/5 - 26 reviews

Groningen
26 klussen uitgevoerd
Prima vakman!

Boek een loodgieter

5/5 - 1 reviews

B&B Studenten Klussers Arjan Broekman loodgieter

5/5 - 1 reviews

Groningen
1 klussen uitgevoerd
bad plaatsen , bidet plaatsen , kraan vervangen
Vriendelijk, snel en deskundig geholpen, thermostaat binnen een uur geïnstalleerd.

Boek een loodgieter

5/5 - 1 reviews

hexa montage Gabriel kat loodgieter

5/5 - 1 reviews

Groningen
1 klussen uitgevoerd
Boven verwachting goed Erg vriendelijk en zeer netjes gewerkt Prima in tijdsbestek gebleven en keurig afspraken nagekomen , Gabriel is top !!

Boek een loodgieter

Loodgieter Groningen (met spoed) gezocht?

Loodgieter Groningen nodig? De 150+ loodgieters in Groningen op Zoofy zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen voor ieder gewenst moment geboekt worden. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of een cv-ketel reparatie of gewoon een nieuwe kraan laten monteren, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar in Groningen. 

Ook als je met spoed een loodgieter Groningen nodig hebt vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding dan is een loodgieter in Groningen snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Groningen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af