Loodgieter Groningen

Voor het repareren van een lekkende kraan, het verhelpen van een verstopping of het leggen van leidingen. Maak direct een afspraak voor al jouw loodgietersklusjes in en om het huis. Bestel een van onze loodgieters in Groningen.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Groningen (met spoed) gezocht?

Of je nu kampt met een lekkage die dringend verholpen moet worden of een nieuwe wasbak die geïnstalleerd moet worden. Voor al jouw loodgietersklussen kun je een beroep doen op onze loodgieters in Groningen. Via onze website kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week direct een afspraak maken met een professionele loodgieter uit de regio Groningen.

Kosten loodgieter Groningen

Loodgieters uit Groningen kun je voor veel verschillende klussen inhuren, zoals verstopte afvoeren verhelpen, doucheputjes ontstoppen en vele andere klussen. Onze loodgieters rekenen gemiddeld een uurtarief van rond de €65,-. Afhankelijk van de duur van de klus wordt de uiteindelijke prijs berekend. Dit bedrag kun je eenvoudig achteraf via iDeal of Tikkie afrekenen. Goed om te weten is dat je bij Zoofy standaard op de voorrijkosten bespaard! 

Alle klussen
Afvoer aanleggen
600 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3940 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.384 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3942 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
13.584 keer aangevraagd
Vanaf €109 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2994 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3964 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
60 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 8658 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
24 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 6260 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Een loodgieter uit Groningen voor al jouw klussen

De meest aangevraagde loodgietersklussen in Groningen zijn het verhelpen van lekkages, het oplossen van een verstopping en zeker ook het plaatsen van een nieuwe kraan. Maar ook onze loodgieters worden ook regelmatig ingeschakeld voor acute problemen. Denk aan spoedklussen zoals een verstopte wc of wanneer iemand per ongeluk door een leiding heeft geboord en het water uit de muur spuit. Voor alle klussen geldt dat jij bepaald wanneer je geholpen wordt. Geef simpelweg een datum en tijdvak op en wij gaan voor je op zoek. Andere klussen in huis die nog gefikst moeten worden? Dankzij onze grote netwerk aan klushulp kunnen we je met werkelijk elke klus in huis helpen.

Spoedservice

Zit je in nood? Spoed betekent bij ons dat je ook echt zo snel als mogelijk een erkende loodgieter uit Groningen op de stoep hebt staan. Deze extra snelle service kun je 24/7 (dag en nacht) inschakelen. Dien simpelweg een spoedaanvraag in. Wij gaan voor je aan de slag en zoeken uit welke loodgieter jou vandaag nog komt helpen. In geval van spoed krijg je vrijwel altijd krijg je binnen 20 minuten een bericht met de contactgegevens van de loodgieter die naar je toe komt om te helpen. 

Over onze loodgieters

loodgieter Groningen

Onze aangesloten loodgieters zijn door ons vooraf gescreend op betrouwbaarheid en kwaliteit. Het zijn professionele vakmannen met een jarenlange ervaring waar je met een gerust hart al jouw klussen aan kan uitbesteden. Wij meten voortdurend of elke loodgietersklus naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Dit doen we aan de hand van reviews. Elke klant kan naar afloop aangeven wat hij of zij van de Groningse loodgieter vond. Wij werken alleen samen met loodgieters en loodgietersbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bovendien krijg je 2 maanden klus garantie is je klus verzekerd tot een bedrag van 2 miljoen euro.

Wat kost een loodgieter in Groningen?

Op basis van gemiddelde tarieven die worden gehanteerd in jouw regio hebben wij een duidelijke prijs kunnen bepalen. In Groningen ligt het standaardtarief van een goedkope loodgieter op 65 euro incl. btw. Met de aangesloten vakmensen hebben wij afgesproken dat ze geen voorrijkosten rekenen. Dat scheelt al gauw een paar tientjes. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die de loodgieters uit Groningen hanteren. Zo zie je bijvoorbeeld ook direct wat een eventuele toeslag is voor een spoed klus. Ook in het weekend of in de avond kun je geholpen worden. De tarieven liggen dan wel iets hoger dan normaal.  Kies je voor spoed of de morgenoptie, dan stuur je jouw klusaanvraag direct naar tientallen loodgieters bij jouw in de buurt. Dat maakt het een stuk makkelijk om een vakman te vinden die je komt helpen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Of het nu gaat om een radiator plaatsenkraan vervangen, riool verstoppingen of het installeren van sanitair. In Groningen staat altijd een loodgieter voor je klaar. Heb je een probleem met warm water, de centrale verwarming of een cv ketel die bijgevuld moet worden, dan brengen we je graag in contact met onze cv monteurs uit Groningen.

In welke wijken hebben we loodgieters in Groningen

Waar je ook woont in Groningen, de loodgieters die bij ons zijn aangesloten komen je snel helpen. Of je nou in de schildersbuurt, bij het Paddepoel, De hoogte, Vinkhuizen, Helpman, De Wijert, Lewenborg of Beijum woont maakt onze loodgieters niets uit. Zij komen, desnoods ook met spoed, snel bij je langs om je uit de problemen te helpen. Voor elke loodgietersklus in de buurt van Groningen hebben wij simpelweg een loodgieter die je kan helpen. Groningen Noord, Oost, Zuid, West, voor ons is alles best! De loodgieters helpen je in welke buurt of wijk je ook woont. 

Volg ons ook op de Zoofy Instagram pagina en de Facebook van Zoofy.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af