Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Loodgieter in Epe gezocht (met spoed)?

Vandaag heb je een lekkere wandeling gepland door de Dellen. Maar voordat je weggaat, wil je huis nog even netjes hebben opgeruimd. Je ruimt nog even de vaatwasser in en zet de wasmachine aan. Als je net je was hebt aangetrokken om te vertrekken, zie je dat de hele vaatwasser is overstroomd. Hier zit je natuurlijk absoluut niet op te wachten. Zo komen er stapels vaat op je aanrecht.  Gelukkig regel je met spoed een loodgieter in Epe die dezelfde dag nog bij je langskomt.

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken in Epe hebben we loodgieters?

In elke wijk in Epe kunnen de vakmannen komen. Zo ook in Hogeland, Vaassen-West, Epe-Zuid, Epe-Centrum, Emst, Epe-Zuid, Hogeland-Hoge Weerd, Verspreide huizen Oene en Verspreide huizen Vaassen. Onze loodgieters zitten in de buurt van Epe, dus zullen met spoed snel bij je kunnen zijn. We zijn 27/7 voor jou bereikbaar en dus ook in het weekend. Wij hanteren hele nette prijzen ook in het weekend.

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter gevonden die dezelfde dag nog bij je langskomt in Epe. Zo kun je snel nog van je vrije dag genieten en lekker gaan wandelen. Vul je postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Als onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. De vakmannen laten alles keurig netjes bij je achter en zorgen niet voor meer werk, maar zijn er om jouw probleem op te lossen. Heb je geen spoed, maar wil je wel graag dat er een vakman langskomt? Dan is dat geen probleem bij Zoofy.nl. Wij zijn namelijk 24/7 geopend en kunnen zelfs in het weekend bij je langskomen in Epe. Geef dan de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de loodgieter langs komt. Vul je postcode in en selecteer een loodgieter. Zo heb je binnen 2 minuten al een afspraak via onze website gemaakt. Aan het aantal beoordelingen kun je zien hoe de vakman wordt beoordeeld en ook heeft elke vakman zijn eigen foto. Zo weet je precies wie er straks in Epe bij je voor de deur staat.

Bij ons op de website vind je van alle loodgieters de tarieven. Voor sommige klussen hebben wij een vaste prijs en kunnen we vrijblijvend een offerte voor je maken. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af