Loodgieter Epe

Voor een lekkage in de badkamer, radiator verwijderen en al jouw andere loodgietersklussen. Bestel eenvoudig één van onze loodgieters uit Epe.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Loodgieter in Epe gezocht (met spoed)?

Vandaag heb je een lekkere wandeling gepland door de Dellen. Maar voordat je weggaat, wil je huis nog even netjes hebben opgeruimd. Je ruimt nog even de vaatwasser in en zet de wasmachine aan. Als je net je was hebt aangetrokken om te vertrekken, zie je dat de hele vaatwasser is overstroomd. Hier zit je natuurlijk absoluut niet op te wachten. Zo komen er stapels vaat op je aanrecht.  Gelukkig regel je met spoed een loodgieter in Epe die dezelfde dag nog bij je langskomt.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1097 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer verstopt
9.948 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1215 loodgieters bij jou in de buurt
Douchecabine plaatsen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1278 loodgieters bij jou in de buurt
Gasleiding keuren
24 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 622 loodgieters bij jou in de buurt
Inloopdouche maken
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 loodgieters bij jou in de buurt
Lekkage in keuken oplossen
1.140 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1479 loodgieters bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken in Epe hebben we loodgieters?

In elke wijk in Epe kunnen de vakmannen komen. Zo ook in Hogeland, Vaassen-West, Epe-Zuid, Epe-Centrum, Emst, Epe-Zuid, Hogeland-Hoge Weerd, Verspreide huizen Oene en Verspreide huizen Vaassen. Onze loodgieters zitten in de buurt van Epe, dus zullen met spoed snel bij je kunnen zijn. We zijn 27/7 voor jou bereikbaar en dus ook in het weekend. Wij hanteren hele nette prijzen ook in het weekend.

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter gevonden die dezelfde dag nog bij je langskomt in Epe. Zo kun je snel nog van je vrije dag genieten en lekker gaan wandelen. Vul je postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Als onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. De vakmannen laten alles keurig netjes bij je achter en zorgen niet voor meer werk, maar zijn er om jouw probleem op te lossen. Heb je geen spoed, maar wil je wel graag dat er een vakman langskomt? Dan is dat geen probleem bij Zoofy.nl. Wij zijn namelijk 24/7 geopend en kunnen zelfs in het weekend bij je langskomen in Epe. Geef dan de datum en tijd aan waarop het jou het beste uitkomt dat de loodgieter langs komt. Vul je postcode in en selecteer een loodgieter. Zo heb je binnen 2 minuten al een afspraak via onze website gemaakt. Aan het aantal beoordelingen kun je zien hoe de vakman wordt beoordeeld en ook heeft elke vakman zijn eigen foto. Zo weet je precies wie er straks in Epe bij je voor de deur staat.

Bij ons op de website vind je van alle loodgieters de tarieven. Voor sommige klussen hebben wij een vaste prijs en kunnen we vrijblijvend een offerte voor je maken. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af