Loodgieter Den Haag

Van een lekkende kraan tot het aanleggen van een afvoer. Je maakt daarvoor eenvoudig direct een afspraak. Voor al jouw water en sanitair klusjes in en om het huis bestel je een van onze loodgieters in Den Haag. Hoe het werkt? Net als Uber maar dan voor klusjes.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Den Haag gezocht (met spoed)?

Misschien heb je last van een lekkage of lukt het installeren van die nieuwe kraan niet. Voor al jouw water, sanitair en andere loodgieterklusjes staan onze loodgieters in Den Haag voor je paraat. Heb je haast? Dan kun je gebruik maken van de spoed service. Een loodgieter staat in dat geval razendsnel bij je op de stoep.  

Vind een loodgieter in Den Haag

Ben je op zoek naar een erkende loodgieter in Den Haag, dan ben je bij ons aan het goede adres. Overal in de Hofstad kunnen onze vakmannen je helpen. In Den Haag centrum, van Escamp tot Laak. Van Loosduinen tot Scheveningen. Ook in regio Den Haag Zuid en Den Haag Noord staan wij voor je paraat. Ook in alle buurten in Den Haag kun je via ons een loodgieter bestellen. Wij helpen je graag in de Schildersbuurt, Leyenburg, Houtwijk en Valkenboskwartier. Overal rondom Den Haag komen wij je met plezier helpen bij al jouw loodgieterswerk. Soms wil je gewoon iemand zo spoedig mogelijk ter plaatse hebben. Geen enkel probleem! Via onze site zijn onze loodgieters namelijk 24 uur per dag 7 dagen per week benaderbaar. 

Alle klussen
Afvoer aanleggen
528 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3556 loodgieters in jouw regio
Afvoer aansluiten
3.324 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3557 loodgieters in jouw regio
Afvoer verstopt
13.248 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 2605 loodgieters in jouw regio
Amerikaanse koelkast aansluiten
336 keer aangevraagd
Vanaf €149 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 3580 loodgieters in jouw regio
Bad- en toilet accessoires ophangen (zonder pijpfitting)
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 7912 loodgieters in jouw regio
Bad plaatsen of vervangen
12 keer aangevraagd
Vanaf €75 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 5877 loodgieters in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

In welke wijken hebben we loodgieters in Den Haag

Ben je op zoek naar een erkende loodgieter in Den Haag, dan ben je bij ons aan het goede adres. Overal in de Hofstad kunnen onze vakmannen je helpen. In Den Haag centrum, van Escamp tot Laak. Van Loosduinen tot Scheveningen. Ook in regio Den Haag Zuid en Den Haag Noord staan wij voor je paraat. Ook in alle buurten in Den Haag kun je via ons een loodgieter bestellen. Wij helpen je graag in de Schildersbuurt, Leyenburg, Houtwijk en Valkenboskwartier. Overal rondom Den Haag komen wij je met plezier helpen bij al jouw loodgieterswerk.  Soms wil je gewoon iemand zo spoedig mogelijk ter plaatse hebben. Geen enkel probleem! Via onze site zijn onze loodgieters namelijk 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.  

loodgieter den haag

Bij welke klussen kan een loodgieter je helpen

Lekkages, verstoppingen, het installeren van sanitair en andere loodgietersklussen behoren tot onze werkzaamheden. Voor al die klussen ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw klusje is bij onze klushulp in goede handen. Dat is een fijn idee. Zeker wanneer het bijvoorbeeld gaat om een lekkage. Dat kan tenslotte veel waterschade veroorzaken.   Zowel voor jezelf als voor je (onder)buurman. Of het nu de badkamer of de keuken is, een van onze loodgieters in Den Haag staat voor je paraat om met spoed de lekkage op te sporen en op te lossen. We beperken de schade dan altijd zo snel mogelijk. 

Tarieven van een loodgieter in Den Haag

Ben je op zoek naar een goedkope loodgieter, dan kun je online gaan zoeken. Je zal er dan snel achter komen dat de gemiddelde tarieven van een loodgieter in Den Haag en omstreken rond de €65,- incl. BTW per uur ligt.

Dat is ook het tarief dat onze loodgieters hanteren. Wij rekenen geen voorrijkosten. Daar bespaar je dus mooi op. En voor sommige klussen hanteren we vaste prijzen zodat je goed weet waar je aan toe bent. Aan de hand van je postcode zie je direct de tarieven die onze loodgieters in Den Haag hanteren. Alle aangesloten loodgieters hebben jarenlange ervaring en wij dringen er bij ze op aan elke klus af te ronden totdat jij helemaal tevreden bent. De loodgieters zijn door ons geselecteerde vakmannen. Elke klus verhelpen ze vakkundig voor je. Daar hoort ook bij dat de loodgieters alles netjes voor je achter laten. Geen zorgen voor extra bende.

Offerte bij grote klussen

Heb je een grotere klus te doen zoals bijvoorbeeld leidingwerk aanleggen in verband met de verbouwing van een badkamer of moet er een afvoer worden opgelegd voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Dan wil je wellicht graag eerst vrijblijvend een offerte ontvangen. Geeft dit dan aan in de klusaanvraag. Dan houdt de loodgieter uit Den Haag daar rekening mee. Kleinere klussen zoals het ontstoppen van een wc of gootsteen of het plaatsen van een nieuwe kraan gaan tegen een vooraf aangegeven (uur)tarief.

Hoe betaal je via Zoofy

Is een klus naar volle tevredenheid afgerond dan ontvang je per email de factuur. Betalen kan eenvoudig achteraf via Tikkie of ideal. Uiteraard kun je het bedrag ook overmaken. Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. Via Zoofy kunnen we je overigens ook helpen bij problemen met je cv ketel (onderhoud) of cv installatie. Hoewel veel loodgieter hier ook in zijn gespecialiseerd maken wij wel een onderscheid tussen cv monteurs en loodgieter. Zoek dergelijke klussen op via onze website en wij brengen je direct in contact met de juiste vakman. Zoofy werkt alleen met loodgieters en vakmannen bij jou in de buurt. Dus rondom Den Haag. Zo kunnen we je 24 uur per dag 7 dagen per week snel. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af