Loodgieter Den Haag

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Den Haag? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 150+ loodgieters in Den Haag tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Den Haag nodig?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Den Haag, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 150+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten onstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

150+ loodgieters in Den Haag beschikbaar voor jou

De loodgieters in Den Haag met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedereen wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de vakman zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de vakman meerdere klussen uitvoeren. Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ga direct naar:
Loodgieters Den Haag West »
Loodgieters Den Haag Oost »
Loodgieters Den Haag Centrum »
Loodgieters Den Haag Noord »
Loodgieters Den Haag Zuid »
Loodgieters Spoed Den Haag »
Loodgieters top 5 klussen in Den Haag »

Loodgieter Den Haag West

Als je op zoek bent naar een loodgieter in Den Haag West, hoef je niet verder te zoeken dan Zoofy. Den Haag West omvat verschillende wijken, waaronder het populaire Duinoord, Regentessekwartier, Valkenboskwartier en het statige Statenkwartier. Onze professionele loodgieters hebben de kennis en ervaring om alle soorten loodgieter klussen uit te voeren in zowel oude herenhuizen als moderne appartementen.

Of je nu een nieuwe kraan wilt laten plaatsen, een lekkage moet laten repareren, of een verstopte gootsteen wilt laten ontstoppen, wij staan klaar om je te helpen. Het boeken van een loodgieter in Den Haag West via de Zoofy website of app is snel en eenvoudig. Je kunt aangeven welke klus je wilt laten uitvoeren en zelf de gewenste datum en tijd kiezen. Vervolgens zie je direct het tarief en kun je de boeking afronden. Heb je de app, dan houden we je continue op de hoogte van de voortgang. Zoofy zorgt er voor dat er een betrouwbare en professionele loodgieter bij jou in Den Haag West langskomt om de klus te klaren.

Loodgieter Den Haag Oost

Als je op zoek bent naar een professionele loodgieter in Den Haag Oost, dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Den Haag Oost omvat diverse wijken, waaronder het charmante Archipelbuurt, het groene Benoordenhout, het levendige Bezuidenhout, het multiculturele Transvaalkwartier en de Stationsbuurt. Onze loodgieters zijn goed bekend met al deze wijken en hebben de kennis en ervaring om verschillende loodgietersklussen uit te voeren.

Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, het ontstoppen van een gootsteen, het aansluiten van een afvoer, het opsporen van een lekkage of het installeren van een nieuwe cv-ketel, onze loodgieters in Den haag Oost staan voor je klaar. Via de Zoofy website of app kun je eenvoudig en snel een loodgieter boeken en krijg je direct een overzicht van de bijbehorende tarieven. En heb je dezelfde dag nog een loodgieter nodig? Geen probleem, kies dan de huidige dag als datum en wij zorgen ervoor dat er snel een professionele loodgieter bij jou in Den Haag Oost langs komt. Kies voor gemak en kwaliteit, boek een betrouwbare loodgieter via Zoofy.

Loodgieter Den Haag Centrum

Woon je in Den Haag Centrum en ben je op zoek naar een professionele loodgieter? Dan ben je bij Zoofy op het juiste adres voor een loodgieter in Den Haag Centrum. Het Centrum van Den Haag omvat verschillende wijken, zoals het historische Hofkwartier, het bruisende Chinatown en het populaire Zeeheldenkwartier. Onze loodgieters in Den haag Centrum zijn ervaren en kunnen je helpen bij alle soorten loodgieter werkzaamheden. 

Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan, het ontstoppen van een afvoer, of het vervangen van een douchekop, onze loodgieters in Den haag Centrum staan voor je klaar. Het boeken van een loodgieter in Den Haag Centrum via de Zoofy website of app is eenvoudig en transparant. Je kunt aangeven welke klus je wilt laten uitvoeren, en bepaalt zelf welke datum en tijd. Vervolgens zie je direct het bijbehorende tarief en kun je de boeking afronden. Zoofy zorgt er vervolgens voor dat je een betrouwbare en professionele loodgieter bij jou in Den Haag Centrum langs komt om de klus te doen.

Loodgieter Den Haag Noord

Wanneer je op zoek bent naar een loodgieter in Den Haag Noord, ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Het stadsdeel Noord omvat verschillende wijken, waaronder de populaire Vogelwijk, Vruchtenbuurt, Bomen- en Bloemenbuurt en het rustige Bohemen en Meer en Bos. Onze loodgieters in Den haag Noord zijn werkzaam in al deze wijken en kunnen je helpen bij verschillende klussen, zoals het repareren van lekkages, het ontstoppen van een verstopte afvoer of het vervangen van sanitair.

Het boeken van een loodgieter in Den Haag Noord via de Zoofy website of app is snel, eenvoudig en gemakkelijk. Je kunt aangeven welke klus je wilt laten uitvoeren en bepaalt zelf welke datum en tijd het beste uitkomt. Daarna zie je direct de bijbehorende uurtarieven of vaste prijs en kun je de boeking afronden. Zoofy zorgt er vervolgens voor dat er een betrouwbare en professionele loodgieter bij jou in Den Haag Noord langskomt om de klus te klaren. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk van loodgieters in Den Haag Noord, is er altijd wel een specialist in de buurt is die de klus vakkundig kan uitvoeren. Kortom, ben je op zoek naar een loodgieter in Den Haag Noord, dab biedt Zoofy de ideale oplossing voor een snelle en professionele service.

Loodgieter Den Haag Zuid

Ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Den Haag Zuid? Dan kun je bij Zoofy gemakkelijk en snel een loodgieter boeken voor verschillende klussen in Den Haag Zuid zoals in de wijken Benoordenhout met zijn prachtige villawijken, het chique Statenkwartier met veel ambassades en consulaten, het groene Vogelwijk met veel karakteristieke huizen en het gezellige Regentessekwartier met zijn vele winkels en eetgelegenheden.

Of je nu een lekkende kraan hebt, een verstopte afvoer of gewoon een nieuwe heet water kraan wil laten installeren, bij Zoofy boek je zo een geschikte loodgieter in de buurt. Via de Zoofy website of app kun je gemakkelijk een loodgieter in Den haag Zuid boeken en zie je direct het bijbehorende tarief. Zo kun je snel en efficiënt de klus laten uitvoeren.

Onze loodgieters zijn vakkundig, betrouwbaar en er zijn geen wachttijden. Je kan voor vandaag, morgen of verder vooruit jouw loodgieter klus plannen. Met Zoofy hoef je nooit meer lang te wachten op een loodgieter en kun je altijd op ons rekenen.

Loodgieter spoed Den Haag

Als je met spoed een loodgieter nodig hebt in Den Haag, is Zoofy het snelste platform om een professional te boeken. Bij een spoedgeval is het van cruciaal belang dat je snel geholpen wordt om verdere schade aan je huis te voorkomen. Via de website of app van Zoofy kun je in 24/7 een loodgieter boeken, zodat je snel geholpen wordt.

Zoofy maakt gebruik van geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat jouw aanvraag zo snel mogelijk bij de juiste loodgieter terechtkomt. Ons platform matcht 83% van de aanvragen binnen 12 minuten aan een beschikbare loodgieter in Den Haag. Dit betekent dat je binnen enkele minuten na je aanvraag al een afspraak kunt hebben met een professionele loodgieter. Maar let op, spoed aanvragen zijn niet te annuleren nadat het door een vakman is opgepakt.

Of je nu last hebt van een lekkage, verstopping of een ander spoedgeval, Zoofy zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt. Via de Zoofy website of app kun je gemakkelijk en snel een loodgieter boeken en direct het bijbehorende tarief zien. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je met een gerust hart je probleem aan ons overlaten. 

Top 5 klussen loodgieter in Den Haag

Ben je op zoek naar een loodgieter in Den Haag voor een specifieke klus? Wij hebben voor jou de top 5 klussen op een rijtje gezet waarvoor onze loodgieters het meest worden ingeschakeld.

 1. Kraan plaatsen - Een nieuwe kraan kan je badkamer of keuken een compleet nieuwe look geven. Het plaatsen van een kraan lijkt een eenvoudige klus, maar het is belangrijk om dit door een professionele loodgieter te laten doen om lekkages te voorkomen.

 2. Loodgieter divers - Naast de specifieke klussen hebben onze loodgieters ook ruime ervaring in diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het repareren van lekkages, het vervangen van leidingen en het installeren van sanitair.

 3. Toiletpot plaatsen - Een toiletpot kan na verloop van tijd aan vervanging toe zijn of je wilt een nieuw design in je badkamer. Onze loodgieters plaatsen snel en vakkundig een nieuwe toiletpot voor je.

 4. Gootsteen ontstoppen - Een verstopte gootsteen kan voor veel overlast zorgen. Het is belangrijk om dit snel te laten verhelpen door een professionele loodgieter om schade aan leidingen te voorkomen.

 5. Radiatorkraan plaatsen - Wil je de temperatuur in huis beter kunnen regelen of je oude radiatorkraan vervangen? Onze loodgieters zijn ervaren in het plaatsen van nieuwe radiatorkranen, zodat jij weer kunt genieten van een aangename temperatuur in huis.

Onze loodgieters in Den Haag hebben ruime ervaring en staan garant voor vakmanschap. Via onze website of app kun je gemakkelijk een loodgieter boeken voor één van deze klussen en zie je direct het bijbehorende tarief. Onze loodgieters zorgen ervoor dat de klus snel en vakkundig wordt uitgevoerd, zodat jij weer zorgeloos van je sanitair gebruik kunt maken.

Wat kost een Loodgieter in Den Haag?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Den Haag door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in de hoofdstad komt daarmee op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steed meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele loodgieter in de omgeving van Den Haag rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde prijzenoverzicht van een loodgieter in Den Haag. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Soort loodgieter Den Haag/klus Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75
met spoed v.a.€98
servicekosten v.a.€24,95

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van onze vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken

Loodgieter in Den Haag gezocht?

Onze loodgieters in Den Haag zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt of je cv-ketel reparatie nodig heeft of gewoon voor gemak kiest en die kraan wil laten vervangen, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een loodgieter in Den Haag snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Den Haag.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af