Loodgieter Den Haag

Onze loodgieters in Den Haag staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 207 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Den Haag nodig (met spoed)?

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Zowel voor jezelf als voor je (onder)buurman. Of het nu de badkamer of de keuken is, een van onze loodgieters in Den Haag staat voor je paraat om met spoed de lekkage op te sporen en op te lossen. We beperken de schade dan altijd zo snel mogelijk. 

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Den Haag

Woon je in Den Haag? Dan wil je weten of we ook in jouw wijk een loodgieter kunnen sturen. Overal in Den Haag komen onze loodgieters jou helpen. In Den Haag centrum, van Escamp tot Laak. Van Loosduinen tot Scheveningen. Ook in regio Den Haag centrum, Den Haag Zuid en Den Haag Noord staan wij voor je paraat. In alle wijken betekent ook in alle buurten in Den Haag. In de Schildersbuurt, Leyenburg, Houtwijk en Valkenboskwartier. Overal rondom Den Haag komen wij je helpen met loodgieterswerk.

Soms wil je gewoon iemand zo spoedig mogelijk ter plaatse hebben. Bij zoofy.nl is dat geen enkel probleem! Via onze site zijn onze loodgieters namelijk 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. 

Lekkages, verstoppingen en andere loodgietersklussen behoren tot onze werkzaamheden. Voor al die klussen ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je een loodgieter nodig maak dan een afspraak via de site. Geef een datum en tijd op, dan komen we wanneer het jou het beste uitkomt. 

Aan de hand van je postcode zie je direct de tarieven die onze loodgieters in Den Haag hanteren. Alle aangesloten loodgieters hebben jarenlange ervaring en wij dringen er bij ze op elke klus af te ronden totdat jij helemaal tevreden bent.

De loodgieters zijn door ons geselecteerde vakmannen. Elke klus verhelpen ze vakkundig voor je. Daar hoort ook bij dat de loodgieters alles netjes voor je achter laten. Geen zorgen voor extra bende.

Heb je een grotere klus te doen zoals bijvoorbeeld leidingwerk aanleggen in verband met de verbouwing van een badkamer of moet er een afvoer worden opgelegd voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Dan wil je wellicht graag eerst vrijblijvend een offerte ontvangen. Geeft dit dan aan in de klusaanvraag. Dan houdt de loodgieter uit Den Haag daar rekening mee. 

Kleinere klussen zoals het ontstoppen van een wc of gootsteen of het plaatsen van een nieuwe kraan gaan tegen een vooraf aangegeven uurtarief. Is een klus naar volle tevredenheid afgerond dan ontvang je per email de factuur.

Betalen kan eenvoudig achteraf via Tikkie of ideal. Uiteraard kun je het bedrag ook overmaken. Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Via Zoofy kunnen we je overigens ook helpen bij problemen met je cv ketel of cv installatie. Hoewel veel loodgieter hier ook in zijn gespecialiseerd maken wij wel een onderscheid tussen cv monteurs en loodgieter. Zoek dergelijke klussen op via onze website en wij brengen je direct in contact met de juiste vakman. 

Zoofy werkt alleen met loodgieters en vakmannen bij jou in de buurt. Dus rondom Den Haag. Zo kunnen we je 24 uur per dag 7 dagen per week snel helpen en hoeven we geen voorrijkosten te rekenen. Dat is natuurlijk wel zo prettig.