Loodgieter Utrecht gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Utrecht? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze 150+ loodgieters in Utrecht tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt. Ieder loodgieter klusje zo geregeld.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Utrecht nodig?

Loodgieter UtrechtBen je op zoek naar een loodgieter in Utrecht, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 150+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten onstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

150+ loodgieters in Utrecht beschikbaar voor jou

De loodgieters in Utrecht met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedereen wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de vakman zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de vakman meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ga direct naar:
Loodgieters Utrecht West »
Loodgieters Utrecht Oost »
Loodgieters Utrecht Centrum »
Loodgieters Utrecht Noord »
Loodgieters Utrecht Zuid »
Loodgieters Spoed Utrecht »
Loodgieters top 5 klussen in Utrecht »

Loodgieter Utrecht West

Als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter in Utrecht West, dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Of je nu in Lombok, Oog in Al of Transwijk woont, via Zoofy kun je snel en makkelijk een professionele loodgieter in Utrecht West boeken voor verschillende klussen. 

Of je nu een lekkende kraan hebt, een verstopte gootsteen of een probleem met je cv-ketel, de loodgieters van Zoofy staan voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de Zoofy website of app te gebruiken om een loodgieter te boeken en de rest wordt voor je geregeld. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan het zoeken naar een geschikte loodgieter en ben je altijd verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Bovendien kun je via Zoofy gemakkelijk een loodgieter boeken op een moment dat jou het beste uitkomt, zodat je niet onnodig vrij hoeft te nemen van je werk. Kortom, via Zoofy is het boeken van een betrouwbare loodgieter in Utrecht West snel, makkelijk en stressvrij.

Loodgieter Utrecht Oost

Als je op zoek bent naar een betrouwbare loodgieter in Utrecht Oost, dan ben je bij Zoofy aan het juiste adres. Of je nu in Wittevrouwen, Buiten Wittevrouwen, Wilhelminapark, Vogelenbuurt of Tuinwijk woont, Zoofy heeft altijd een betrouwbare loodgieter beschikbaar in Utrecht Oost. Bij Zoofy staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel en daarom worden alle loodgieters zorgvuldig gescreend voordat ze zich kunnen aansluiten bij het platform. 

Zo ben je zeker van een betrouwbare en professionele loodgieter in Utrecht Oost die jouw probleem of installatie snel kan oplossen. Bovendien kun je via de website of app van Zoofy makkelijk en snel een loodgieter in Utrecht Oost boeken. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar een beschikbare loodgieter en weet je zeker dat je snel geholpen wordt.

Loodgieter Utrecht Centrum

Bij het boeken van een betrouwbare loodgieter in Utrecht Centrum via Zoofy hoef je niet te wachten. Via ons platform kun je gemakkelijk en snel een loodgieter boeken zonder lange wachttijden dat veel je hoort bij andere partijen. In Utrecht Centrum zijn er diverse wijken waar onze loodgieters actief zijn, zoals Museumkwartier, Binnenstad, en Vogelenbuurt. 

Zoofy staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, al onze loodgieters zijn namelijk zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan, het ontstoppen van een afvoer of het verhelpen van een lekkage, onze loodgieters in Utrecht Centrum hebben de expertise en ervaring om de klus snel en efficiënt te klaren. Boek daarom nu een betrouwbare loodgieter in Utrecht Centrum via Zoofy en geniet van onze snelle en betrouwbare service.

Loodgieter Utrecht Noord

Het boeken van een betrouwbare loodgieter in Utrecht Noord is nog nooit zo eenvoudig geweest als via Zoofy. Of je nu in de wijk Zuilen, Overvecht of Tuindorp woont, bij Zoofy kun je altijd terecht voor een snelle en betrouwbare service. Om je heen hoor je wel eens van die verhalen dat het lastig kan zijn om een goede loodgieter te vinden, zeker in drukbevolkte steden waar de vraag hoog is en het aanbod beperkt lijkt te zijn. Maar dan hebben ze nog geen kennis gemaakt met Zoofy.

Gelukkig kun je bij Zoofy altijd rekenen op vakmannen die op korte termijn beschikbaar zijn. Zo hebben wij een groot netwerk van betrouwbare en ervaren loodgieters in Utrecht Noord. Onze loodgieters in Utrecht Noord zijn direct beschikbaar en zorgen ervoor dat je probleem snel en vakkundig wordt opgelost. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over een tekort aan vakmannen, want bij Zoofy hebben wij altijd een geschikte loodgieter beschikbaar om jouw klus te klaren.

Loodgieter Utrecht Zuid

Het regelen van een betrouwbare loodgieter in Utrecht Zuid was nog nooit zo gemakkelijk als via Zoofy. Of je nu in Lunetten, Hoograven, of in de Rivierenwijk woont, via ons platform boek je snel en eenvoudig een loodgieter in Utrecht Zuid voor al je klussen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende kraan, of het vervangen van een boiler, onze betrouwbare loodgieters in Utrecht Zuid staan voor je klaar om de klus te klaren. 

Bij Zoofy leggen we de nadruk op gemak en daarom hebben we het boekingsproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Binnen enkele klikken heb je een loodgieter in Utrecht Zuid geboekt en kun je met een gerust hart achterover leunen terwijl wij de rest voor je regelen. Bij Zoofy hoef je je ook geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van onze loodgieters, want wij screenen ze zorgvuldig voordat ze op ons platform worden toegelaten. Kortom, of je nu in Oost, Zuid of in het centrum van Utrecht woont, Zoofy is de beste keuze voor het snel en gemakkelijk regelen van een betrouwbare loodgieter in Utrecht Zuid.

Loodgieter spoed Utrecht

De loodgieters van Zoofy werken in alle wijken in Utrecht. Zo hebben we vakmannen in Overvecht, Leidsche Rijn, Zuilen, centrum, Utrecht-Oost, Kanaleneiland, Terwijde en lunetten.

Als je een loodgieter nodig hebt in Utrecht, waar dan ook. Onze loodgieters kunnen je snel helpen, ook als er spoed is. Ons tarief is heel behoorlijk. Ook in het weekend. Nette prijzen. Geen voorrijkosten. En we zijn snel ter plaatsen in heel Utrecht. Zeker als je een lekkage of verstopping hebt, dan wil je dat er iemand met spoed langs kan komen om snel naar het probleem te kijken.

Ook in alle buurten in Utrecht zijn onze loodgieters beschikbaar. In de Rivierenwijk, in Veldhuizen of Vleuterweide. Overal kunnen we je helpen.  

Loodgieters Utrecht

Je kunt van alle loodgieters de reviews bekijken en zo precies zien welke loodgieter de beste zijn. En welke het beste bij jou past. Klanten hebben eigenlijk bijna alleen maar positieve ervaringen. We worden daarom ook beoordeeld met een 9! Ook als je in de buurt van Utrecht, maar niet in Utrecht stad zelf woont komen we bij je langs. Zo helpen wij je aan een loodgieter in Nieuwegein, Houten, IJsselstein,  Bilthoven, Breukelen, Woerden, Hilversum en als laatste Zeist als alternatieven als je in regio Utrecht woont.

Stuk voor stuk gaat het om erkende loodgieters die door ons geselecteerd op hun vakkundigheid en jarenlange ervaring. Ze weten dus hoe ze loodgieters klussen professioneel moeten aanpakken.

Het snelste platform om een loodgieter in Utrecht te vinden en boeken 

Ben je op zoek naar een loodgieter met spoed in Utrecht? Dan kun je altijd rekenen op Zoofy. Ons platform is de snelste manier om een betrouwbare en deskundige loodgieter met spoed te boeken in geval van nood. Via de website of app is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week een loodgieter met spoed in Utrecht te boeken. Ons team van deskundige loodgieters is altijd beschikbaar en staat klaar om je te helpen met alle mogelijke problemen, zoals een lekkage, een verstopte afvoer, een kapotte CV-ketel of een ander probleem met jouw sanitair.

Bij Zoofy begrijpen we dat spoed cruciaal kan zijn bij een loodgieter klus. Daarom werken we er hard aan om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dankzij ons slimme algoritme wordt maar liefst 86% van de aanvragen in Utrecht binnen 14 minuten gematcht aan een beschikbare loodgieter. Wanneer je via Zoofy een loodgieter in Utrecht met spoed nodig heeft, kun je erop vertrouwen dat wij snel en efficiënt te werk gaan om jouw probleem op te lossen.

Met Zoofy hoef jij je zich geen zorgen te maken over het vinden van een betrouwbare loodgieter met spoed in Utrecht. Al onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vakbekwaamheid, ervaring en betrouwbaarheid. Jij kunt erop rekenen dat onze loodgieters snel ter plaatse zijn en dat ze jouw klus snel en vakkundig oplossen. Of je nu in Utrecht-Noord, Utrecht-Oost, Utrecht-Centrum, Utrecht-West of Utrecht-Zuid woont, bij Zoofy kun je altijd rekenen op een snelle en professionele service, zonder wachttijden. Zo kun je snel weer genieten van jouw sanitair en hoef jij je zich geen zorgen te maken over eventuele schade of kosten als gevolg van een loodgieterprobleem.

Top 5 klussen loodgieter in Utrecht

 

Als het gaat om klussen waarvoor je een loodgieter nodig hebt in Utrecht, zijn er enkele veelvoorkomende taken die het meest worden aangevraagd. Hieronder volgt een overzicht van de top 5 klussen die worden uitgevoerd door loodgieters in Utrecht.

 1. Kraan plaatsen - Het plaatsen van een nieuwe kraan of het vervangen van een oude kraan is een veelvoorkomende klus voor een loodgieter in Utrecht.

 2. Kitwerk - Een loodgieter kan ook helpen bij het afdichten van kieren en naden in uw badkamer of keuken, om lekkages te voorkomen en de hygiëne te bevorderen.

 3. Lekkage opsporen - Lekkages kunnen onverwacht en vervelend zijn, maar een ervaren loodgieter kan snel de oorzaak vinden en het probleem oplossen.

 4. Sanitair plaatsen - Als u een nieuw bad, douche, toilet of wastafel wilt installeren, kan een loodgieter u helpen bij de installatie en het aansluiten van uw nieuwe sanitair.

 5. Loodgieter divers - Andere klussen waarvoor u een loodgieter nodig zou kunnen hebben, zijn het ontstoppen van de afvoer, het repareren van de cv-ketel of het vervangen van de radiatoren.

Of het nu gaat om een ​​kleine klus of een noodgeval, Zoofy biedt betrouwbare en ervaren loodgieters in Utrecht die u kunnen helpen bij het uitvoeren van deze taken.

Wat kost een Loodgieter in Utrecht?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Utrecht door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in de hoofdstad komt daarmee op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Bekijk hieronder een handig gemiddelde prijzenoverzicht van een loodgieter in Utrecht. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in, in de zoekbalk bovenaan de pagina. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Soort loodgieter Utrecht/klus Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75
met spoed v.a.€98
servicekosten v.a.€24,95

Eenvoudige facturatie na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van onze vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 15 beste loodgieters in Utrecht

5/5 - 1 reviews

Loodgieter Alert Sia Ghonbani loodgieter

5/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
Erg fijn en snel geholpen. Vakkundig en prettig in de omgang!

Boek een loodgieter

5/5 - 6 reviews

All-in Service Raijmond Stuurman loodgieter

5/5 - 6 reviews

Utrecht
6 klussen uitgevoerd
bad plaatsen , wc fontein plaatsen , halve week
De klus is geklaard. Zo te zien is alles in orde. Heeft ook alles netjes achtergelaten. Ook de garantie gegeven om terug te komen als er iets niet in orde is. Zijn zeer tevreden.

Boek een loodgieter

4,8/5 - 61 reviews

AJA Bouw & Klussenbedrijf Ferry Baiati loodgieter

4,8/5 - 61 reviews

Utrecht
61 klussen uitgevoerd
Top! Hij heeft de lekkage gevonden.

Boek een loodgieter

5/5 - 2 reviews

Schoonheim Allround Klussen Boy Schoonheim loodgieter

5/5 - 2 reviews

Utrecht
2 klussen uitgevoerd
camera inspectie riool , hele dag , bidet plaatsen
Netjes en snel te werk.

Boek een loodgieter

5/5 - 6 reviews

Mali Installatietechniek Ali Boz loodgieter

5/5 - 6 reviews

Utrecht
6 klussen uitgevoerd
Goed

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Utrecht

Loodgieter Utrecht gezocht?

Onze loodgieters in Utrecht zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt, een verstopte verstopte wc,of gewoon voor gemak kiest en die nieuwe heetwater kraan wil laten plaatsen, de loodgieters op Zoofy staan voor je klaar.

Heb je dringend hulp nodig vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een loodgieter in Utrecht snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Utrecht.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af