Loodgieter Amersfoort
47 recensies

Onze loodgieters in Amersfoort staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Amersfoort (met spoed) gezocht?

Heb je een een loodgieter nodig in de omgeving van Amersfoort of in de stad zelf? Het is een cliché, maar zoek niet verder! Of je nu met spoed, morgen of op een ander moment waarop het jou uitkomt, een erkende loodgieter met jarenlange ervaring nodig hebt, wij regelen het voor je!

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Amersfoort

De Loodgieters van Zoofy in Amersfoort werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 47 recensies

Robert
woensdag 13 maart 2019, Radiator plaatsen / verplaatsen

Netjes gewerkt, veel informatie en advies over de werking van het systeem, werkt secuur en checkt zijn werk. Zeer tevreden.

Kinect
dinsdag 12 maart 2019, Installeren / Vervangen Sanitair

Nuchtere meneer met een goede kijk en handige handen.

Arend
dinsdag 5 maart 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

Fijne vent en probleem verholpen.

Francien
dinsdag 19 februari 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

Ja, nieuwe vlotter

Joop
dinsdag 5 februari 2019, Lekkende kraan repareren

5 sterren!

Dennis
vrijdag 1 februari 2019, Loodgieter per uur

De klus is geklaard en dat heeft Kevin snel en vakkundig gedaan.

Aldi
donderdag 31 januari 2019, Lekkage opsporen / oplossen

De klus was te groot om nu uit te voeren. Goede afspraken gemaakt over het vervolg. Uiterst vriendelijke man, komt betrouwbaar over.

Elaine
zondag 27 januari 2019, WC blijft lopen / spoelt niet door

Ik vind Maarten een heel goede vakman. Hij vond snel het probleem.Helaas was de vorige loodgieter van Zoofy dat niet want die zette een te grote vlotter in de wc , waardoor steeds wat water blijft stromen. Maarten moest een nieuwe vlotter bestellen. Dus ik wacht af wanneer hij weer langskomt met de nieuwe goed passende vlotter.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Amersfoort

Onze website en daarmee ook onze loodgieters zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je met spoed een loodgieter nodig? Klik dan je klus en en selecteer daarna spoed. Vul je gegevens in en wij contacteren, nadat je je klus per mail hebt bevestigd, direct alle loodgieters bij jou in Amersfoort. Zo hoef je zelf geen telefoontjes te plegen op zoek naar iemand die je met spoed kan helpen. Dat scheelt een hoop gedoe en teleurstelling. In de bevestiging ontvang je het telefoonnummer van de loodgieter die jou komt helpen zodat je direct contact kunt opnemen

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Amersfoort woont, onze loodgieters komen overal bij je langs. Met spoed of op een later tijdstip. In elke wijk en buurt in Amersfoort word je geholpen.

In Kattenbroek, Vathorst, Nieuwland, De Hoef, Soesterkwartier, Bergkwartier of in de buurt van Nimmerdor. Onze loodgieters helpen je snel, tegen een fatsoenlijk tarief.

Heb je morgen een loodgieter nodig? Kan het dus even wachten? Dan kies je gewoon de optie voor morgen. Dat is bij de meeste loodgietersklussen iets goedkoper. Het werkt hetzelfde. Wij contacteren alle loodgieters dat jij morgen graag geholpen wil worden. De loodgieter die kan op het moment dat jou het beste uitkomt, krijgt de klus. Zo simpel is het.

Kan je loodgieterswerk nog wat langer wachten dan morgen? Bijvoorbeeld volgende week dinsdag? Kies dan voor de optie ander moment. Je ziet dan alle loodgieters in Amersfoort die je met die klus kunnen helpen. Je kunt hun reviews bekijken en je ziet hun tarieven. Heb je de beoordelingen gelezen en je keuze gemaakt? Klik dan op afspraak inplannen bij de loodgieter naar keuze. Kies de datum en tijd(en) aan dat jou het beste uitkomt. Wij regelen op dat moment een loodgieter voor je. Heel vaak kan de loodgieter van jouw keuze. Soms moeten we even een ander loodgieter voor je regelen. Altijd een gelijkwaardige loodgieter met goede reviews en een tarief dat niet veel verschilt van je keuze.

Voor alle gas en water gerelateerde klussen heb je een loodgieter nodig. Heb je nu een probleem met een centrale verwarming of cv ketel. Schakel dan een van onze cv monteurs bij jou in de buurt in voor hulp.