Loodgieter Amersfoort

Woon je in Amersfoort en ben je op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Amersfoort? Maak het jezelf gemakkelijk! Bestel direct een van onze loodgieters in Amersfoort tegen vooraf gecommuniceerde tarieven voor wanneer het jou uitkomt.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter in Amersfoort nodig?

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Amersfoort? Bij Zoofy ben je aan het juiste adres! Met wel 200 deskundige loodgieters in Amersfoort staan we klaar om je te assisteren bij al je loodgietersklussen. 

Of je nu een extra afvoer wilt laten plaatsen, een nieuwe kraan wilt laten monteren of hulp nodig hebt bij het installeren van een Amerikaanse koelkast, er is altijd een ervaren loodgieter in Amersfoort beschikbaar die perfect aansluit bij jouw behoeften. 

Bij Zoofy begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en professioneel en vooral veilig geholpen te worden, en daarom staan onze loodgieters in Amersfoort direct voor je klaar.

Voorkom oplichting boek veilig een loodgieter in Amersfoort via Zoofy

Het vinden van een betrouwbare loodgieter in Amersfoort kan een hele uitdaging zijn, vooral omdat steeds meer mensen worden opgelicht door malafide loodgieters. Zoofy wil dat helpen voorkomen. Een van de belangrijkste tips bij het inhuren van een loodgieter  in Amersfoort is om nooit vooraf te betalen voor de diensten. Met klusplatform Zoofy hoef je je hier geen zorgen over te maken, wij vragen geen aanbetaling en je kan zelfs een extra garantie op de klus kiezen. Bij Zoofy valideren we elke vakman die via het platform werkt en we betalen de vakman pas uit nadat jij bij tevredenheid hebt betaald. Dit zorgt ervoor dat veiligheid voorop staat bij Zoofy.

Bovendien screenen we bij Zoofy elke vakman die zich aanmeldt en voeren we een grondige achtergrondcontrole uit om er zeker van te zijn dat ze gekwalificeerd zijn en een goede reputatie hebben. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen bij het inhuren van een loodgieter in Amersfoort. Als extra bescherming kun je tevens kiezen voor het optionele garantiepakket van Zoofy. Dit houdt in dat als er iets misgaat tijdens de klus of als er later problemen optreden, Zoofy zonder extra kosten voor jou de klus naar tevredenheid oplost. Dit zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt klussen en dat eventuele problemen snel en effectief worden opgelost.

Kortom, laat je niet oplichten en boek een betrouwbare loodgieter in Amersfoort via de website of app van Zoofy. Zoofy zorgt voor de veiligheid van door elke vakman te screenen en betalingen veilig te stellen. Daarnaast biedt Zoofy extra bescherming met het optionele garantiepakket. Voorkom dus oplichten boek en betaal een loodgieter in Amersfoort via Zoofy.

200+ loodgieters in Amersfoort beschikbaar voor jou

De loodgieters in Amersfoort met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle Zoofy loodgieters in Amersfoort hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen.

Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de loodgieter klus, de loodgieters in Amersfoort beschikken over de juiste elementen zodat ze jou op professionele wijze kunnen helpen bij elke loodgieter klus. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Geen gedoen met contant geld. En gebruik je de app, dan zijn al jouw klussen makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Top 5 klussen loodgieters in Amersfoort

Als het gaat om loodgieterswerkzaamheden, zijn er een aantal veelvoorkomende problemen die huiseigenaren in Amersfoort tegenkomen. Hieronder vind je de top 5 loodgieter klussen in Amersfoort:

 1. Kraan plaatsen / vervangen: Een veelvoorkomend probleem in veel huizen in Amersfoort is een lekkende kraan. Dit kan niet alleen hinderlijk zijn, maar ook nog eens verspilling van water veroorzaken. Als je merkt dat je kraan lekt of gewoon oud en versleten is, kan een loodgieter in Amersfoort je helpen bij het plaatsen of vervangen van de kraan.

 2. Loodgieter divers: Soms heb je als huiseigenaar een probleem dat niet direct past binnen een specifieke categorie. Dit kan variëren van het installeren van een nieuw toilet tot het verhelpen van een lekkende leiding. Een ervaren loodgieter in Amersfoort kan je helpen met allerlei soorten loodgieter werkzaamheden. Deze service is ideaal als je meerdere dingen wilt laten oplossen of uitvoeren.

 3. Gootsteen ontstoppen: Als je merkt dat het water in je gootsteen niet goed wegloopt, kan het zijn dat je een verstopping hebt. Het kan verleidelijk zijn om zelf met een ontstopper aan de slag te gaan, maar dit kan het probleem soms alleen maar erger maken. Een professionele loodgieter in Amersfoort heeft de juiste gereedschappen en ervaring om de verstopping snel en efficiënt te verhelpen.

 4. Afvoer aansluiten: Wanneer je een nieuwe gootsteen of wasbak installeert, moet je ook de afvoer aansluiten. Dit kan ingewikkeld zijn als je niet weet wat je doet. Een loodgieter in Amersfoort kan je helpen bij het aansluiten van de afvoer en ervoor zorgen dat het water goed wegloopt.

 5. Lekkage opsporen: Lekkages zijn een veelvoorkomend probleem in huizen en kunnen zowel klein als groot zijn. Het is belangrijk om lekkages snel te laten opsporen en verhelpen, om grotere schade te voorkomen. Een ervaren loodgieter in Amersfoort heeft het juiste gereedschap om lekkages op te sporen en op te lossen. Naast het opsporen van lekkages, vragen verzekeraars vaak om een lekdetectie rapport. Bij Zoofy bestel je zo'n rapport voor een vaste prijs. 

Als je een loodgieter nodig hebt in Amersfoort, zijn er verschillende veelvoorkomende klussen die je kunt laten uitvoeren. Van het vervangen van een kraan tot het opsporen van lekkages, een professionele loodgieter kan je helpen bij allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden. Als je een probleem hebt, wacht dan niet te lang en boek direct een loodgieter in Amersfoort via Zoofy om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Zoofy: de snelste en veiligste manier om een loodgieter te boeken

Zoofy het snelste klusplatform in Nederland om een loodgieter in Amersfoort te vinden om bijvoorbeeld jouw kraan te plaatsen, toilet lekkage op te lossen, een lekdetectie te doen of een leiding weg te werken. Een loodgieter in Amersfoort wordt in 73% van de boekingen al binnen 20 minuten opgepakt door een van de 200+ aangesloten professionele loodgieters in Amersfoort.

Dus binnen 20 minuten heb vaak je al antwoord op welke datum en tijdstip de vakman bij jou langskomt om bijvoorbeeld de kraan te plaatsen of vervangen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type loodgieterklus dat je boekt. Geen enkel ander platform in Nederland is zo snel.

Daarmee is Zoofy de snelste en veiligste manier om een loodgieter te boeken in Amersfoort. Met Zoofy hoef je namelijk geen uren te zoeken naar een betrouwbare loodgieter en hoef je je geen zorgen te maken over oplichting of gedoe. Het platform valideert iedere vakman die via hun platform werkt en screent hen grondig om ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerd zijn en een goede reputatie hebben. Bovendien betaalt Zoofy de vakman pas uit nadat jij hebt betaald, zodat veiligheid voorop staat. Met Zoofy kun je snel en eenvoudig een loodgieter boeken en zonder zorgen klussen.

Voor al jouw loodgieter klussen in Amersfoort

Ontdek Loodgieterswerk in Amersfoort: Waar Vakmanschap Samenkomt met Historische Pracht

Amersfoort, een stad doordrenkt van geschiedenis en architectonische pracht, ademt een unieke charme uit die tot uiting komt in de diverse wijken en bouwstijlen. Bij Zoofy begrijpen we de unieke behoeften van deze stad en zijn inwoners als het gaat om loodgieterswerk. Of je nu in het historische centrum, het groene Bergkwartier of het eigentijdse Vathorst woont, ons team van bekwame loodgieters staat klaar om vakmanschap te leveren dat past bij de rijke diversiteit van Amersfoort.

In het hart van Amersfoort, waar oude grachten en schilderachtige straatjes samenkomen, is loodgieterswerk niet zomaar een taak, maar een eerbetoon aan de rijke historie van de stad. Onze ervaren loodgieters begrijpen de complexiteit van oude leidingen en zorgen voor zorgvuldig onderhoud en restauratie, waarbij de karakteristieke details van elk pand behouden blijven.

Het Bergkwartier, bekend om zijn statige herenhuizen en groene lanen, vereist een subtiele aanpak. Onze loodgieters hebben affiniteit met het behoud van de elegante uitstraling van deze buurt, terwijl ze moderne technieken toepassen voor een betrouwbaar en efficiënt watersysteem.

In Vathorst, waar eigentijdse architectuur de toon zet, passen onze loodgieters zich aan aan de innovatieve ontwerpen en leveren ze oplossingen die naadloos integreren met de moderne levensstijl van deze wijk. Of het nu gaat om het installeren van de nieuwste sanitairtechnologieën of het onderhouden van geavanceerde verwarmingssystemen, ons team staat paraat.

Bij Zoofy geloven we in het bieden van een gevarieerd aanbod van loodgietersdiensten die aansluiten op de specifieke behoeften van elke wijk en bouwstijl in Amersfoort. Van de middeleeuwse binnenstad tot de eigentijdse buitenwijken, ons doel is om vakmanschap te leveren dat zowel functioneel als esthetisch bevredigt. We waarderen de erfgoedrijkdom en culturele diversiteit van Amersfoort en dragen bij aan het behoud van zijn unieke karakter door betrouwbaar en hoogwaardig loodgieterswerk te leveren.

Kies Zoofy voor loodgieterswerk in Amersfoort dat niet alleen technische expertise omvat, maar ook rekening houdt met de unieke schoonheid en geschiedenis van deze stad. Onze loodgieters staan klaar om jouw wensen te vervullen, waarbij vakmanschap en respect voor het erfgoed hand in hand gaan.

Wat kost een loodgieter in Amersfoort?

Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Amersfoort die door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Amersfoort komt daarmee uit op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus op dezelfde dag of een afspraak in het weekend of de avond betaal je meestal een kleine toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer services hebben tegenwoordig ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Wil je meer weten over wat een loodgieter in Amersfoort kost? Bekijk dan eens onze prijsgidsen.

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Amersfoort woont, onze loodgieters komen overal bij je langs. Met spoed of op een later tijdstip. In elke wijk en buurt in Amersfoort word je geholpen. In Kattenbroek, Vathorst, Nieuwland, De Hoef, Soesterkwartier, Bergkwartier of in de buurt van Nimmerdor. Onze loodgieters helpen je snel, tegen een fatsoenlijk tarief. 

Hoe werkt de spoed dienst van Zoofy 

Onze website en daarmee ook onze loodgieters zijn 24 uur per dag bereikbaar. Heb je met spoed een loodgieter nodig? selecteer dan je klus en en kies de optie "spoed". Vul je gegevens in en wij contacteren, nadat je je klus per mail hebt bevestigd, direct alle loodgieters bij jou in Amersfoort. Zo hoef je zelf geen telefoontjes te plegen op zoek naar iemand die je met spoed kan helpen.

Dat scheelt een hoop gedoe en teleurstelling. In de bevestiging ontvang je het telefoonnummer van de loodgieter die jou komt helpen zodat je direct contact kunt opnemen. Heb je morgen een loodgieter nodig? Kan het dus even wachten? Dan kies je gewoon de optie voor morgen. Dat is bij de meeste loodgietersklussen iets goedkoper. Het werkt hetzelfde. Wij contacteren alle loodgieters dat jij morgen graag geholpen wil worden. De loodgieter die kan op het moment dat jou het beste uitkomt, krijgt de klus. Zo simpel is het. 

Loodgietersklussen zonder spoed

Kan je loodgieterswerk nog wat langer wachten dan morgen? Bijvoorbeeld volgende week dinsdag? Kies dan voor de optie ander moment. Je ziet dan alle loodgieters in Amersfoort die je met die klus kunnen helpen. Je kunt hun reviews bekijken en je ziet hun tarieven. Heb je de beoordelingen gelezen en je keuze gemaakt? Klik dan op afspraak inplannen bij de loodgieter naar keuze. Kies de datum en tijd(en) aan dat jou het beste uitkomt. Wij regelen op dat moment een loodgieter voor je. Heel vaak kan de loodgieter van jouw keuze. Soms moeten we even een ander loodgieter voor je regelen. Altijd een gelijkwaardige loodgieter met goede reviews en een tarief dat niet veel verschilt van je keuze.

Voor alle gas en water gerelateerde klussen heb je een loodgieter nodig. Heb je nu een probleem met een centrale verwarming of cv ketel. Schakel dan een van onze cv monteurs bij jou in de buurt in voor hulp. Zoofy biedt allerlei soorten klushulp aan in Amersfoort. Naast Amersfoort komen wij ook in die andere stad met de A namelijk: Almere

En verzorgen wij deze klussen:

Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 7 beste loodgieters in Amersfoort

4/5 - 1 reviews

JRS Projecten B.V. Steve Drent loodgieter

4/5 - 1 reviews

Amersfoort
1 klussen uitgevoerd
Heel goed gedaan. Tot nu geen klachten.

Boek een loodgieter

5/5 - 2 reviews

Loodgietersbedrijf Dennis de Visser Dennis de Visser loodgieter

5/5 - 2 reviews

Amersfoort
2 klussen uitgevoerd
lekkage , lekkage badkamer , kitwerk
Dennis werkt netjes en is zorgvuldig in de communicatie. Een vakman die ik iedereen kan aanraden.

Boek een loodgieter

4,83/5 - 87 reviews

Semsam Semjon Prygov loodgieter

4,83/5 - 87 reviews

Amersfoort
87 klussen uitgevoerd
Klus geklaard, vriendelijk en vakkundig!

Boek een loodgieter

4,9/5 - 62 reviews

Tendema VastgoedOnderhoud Jeroen van Tent loodgieter

4,9/5 - 62 reviews

Amersfoort
62 klussen uitgevoerd
Klus niet geklaard. Hij had oog voor wc pot maar kijkt niet of de lekkage wellicht ergens anders mee te maken heeft. Dacht lekkage snel op te lossen maar toen dit niet lukte was hij ook weer snel weg. Op naar vakman nr 3..... We blijven het

Boek een loodgieter

5/5 - 1 reviews

Salvatore Angelotti Maintenance Salvatore Angelotti loodgieter

5/5 - 1 reviews

Amersfoort
1 klussen uitgevoerd
lekkende wc , wasbak plaatsen , lekkage
Heldere communicatie, vriendelijke adviezen, nauwkeurig in de uitvoering, ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en wil Salvatore van harte aanbevelen voor je klus!

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Amersfoort

Loodgieter Amersfoort (met spoed) gezocht?

Onze loodgieters in Amersfoort zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen op ieder moment geboekt worden. Of je nu een lekkage in de badkamer hebt of je cv-ketel reparatie nodig heeft of gewoon voor gemak kiest en die kraan wil laten vervangen, de loodgieters in Amersfoort op Zoofy staan voor je klaar. 

Heb je dringend hulp nodig vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding? Geen zorgen, ook in geval van spoed is een loodgieter in Amersfoort snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk én veilig een professionele loodgieter in Amersfoort voor al je loodgieter klussen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af