Loodgieter Roosendaal
15 recensies

Onze loodgieters in Roosendaal staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 117 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Roosendaal gezocht (met spoed)?

Voordat je naar Rosada Outlet gaat, zet je nog even snel de vaatwasser aan. Als je aan het eind van de middag thuiskomt van een leuke dag, is de hele vloer nat. De hele vaatwasser is overstroomd. Gelukkig kan je via Zoofy snel een loodgieter in Roosendaal regelen.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Roosendaal

De Loodgieters van Zoofy in Roosendaal werden beoordeeld als 4,1 van 5 sterren met meer dan 15 recensies

C a p
vrijdag 12 juli 2019, Kraan plaatsen / vervangen

De vakman heeft de klus snel en vakkundig geklaard

Wilma
woensdag 8 mei 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Klus is geklaard en ik ben tevreden.

Broos
donderdag 31 januari 2019, Vaatwasser aansluiten / inbouwen

De klus is vakkundig door Onur geklaard. Hij was erg vriendelijk en professioneel. Zeer tevreden over Onur. Hij reageerde ook heel snel op mijn advertentie. Een topper!

Patrick
zondag 26 augustus 2018, Lekkage in meterkast oplossen

Snel gereageerd op de klus, snel contact en denkt super goed mee en aan de klant. Zou hem zeker aanbevelen en inschakelen voor toekomstige klussen.

Peter
zaterdag 4 augustus 2018, Kraan plaatsen / vervangen

Een perfecte vakman.Weet waar hij mee bezig is. Heeft goede inzicht en zegt vooraf wat hij gaat doen. Klasse! en..... was mooi op tijd!Deze man beveel ik aan.

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken in Roosendaal hebben wij loodgieters?

Wanneer je een loodgieter nodig hebt, dan kun je deze boeken in elke wijk in Roosendaal. Onder andere in Kortendijk A, Wouw, Kalsdonk, Tolberg-Centrum, Kortendijk C, Minnebeek-Watermolen en Fatima-Villapark. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen je helpen met spoed en zelfs in het weekend.Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren hele nette tarieven, ook in het weekend.

Heb je een spoedklus? Dan hebben wij al binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag bij je langskomt in Roosendaal. Zo krijg je geen stapels borden op je aanrecht. Vul je Roosendaalse postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Al onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Je kunt er op rekenen dat er een vakkundige, betrouwbare loodgieter bij je langskomt in Roosendaal. Je hoeft niet bang te zijn voor extra werk, ze laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel graag dat er iemand langskomt op te helpen? Dan is dat zeker mogelijk via Zoofy. Vul je Roosendaalse postcode in en selecteer de datum en tijd waarop het jou het best uitkomt. Aan het aantal beoordeling kan je zien hoe onze loodgieters worden beoordeeld. 

Bij elke loodgieter zie je tarieven online staan. Voor een aantal klussen hebben wij vaste prijzen en er kan ook altijd een vrijblijvende offerte worden gemaakt.