Loodgieter Roosendaal

Voor een lekkage in het toilet, vervangingvan de stortbak en al jouw andere loodgietersklussen. Bestel eenvoudig één van onze loodgieters uit Roosendaal.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Loodgieter in Roosendaal gezocht (met spoed)?

Voordat je naar Rosada Outlet gaat, zet je nog even snel de vaatwasser aan. Als je aan het eind van de middag thuiskomt van een leuke dag, is de hele vloer nat. De hele vaatwasser is overstroomd. Gelukkig kan je via Zoofy snel een loodgieter in Roosendaal regelen.

Alle klussen
Afvoer aanleggen
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1144 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer aansluiten
2.364 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1549 loodgieters bij jou in de buurt
Afvoer verstopt
10.032 keer aangevraagd
Vanaf €99 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1267 loodgieters bij jou in de buurt
Amerikaanse koelkast aansluiten
228 keer aangevraagd
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 975 loodgieters bij jou in de buurt
Bevroren leiding ontdooien
12 keer aangevraagd
Vanaf €120 incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1429 loodgieters bij jou in de buurt
Douchecabine plaatsen
Vanaf €65 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1319 loodgieters bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken in Roosendaal hebben wij loodgieters?

Wanneer je een loodgieter nodig hebt, dan kun je deze boeken in elke wijk in Roosendaal. Onder andere in Kortendijk A, Wouw, Kalsdonk, Tolberg-Centrum, Kortendijk C, Minnebeek-Watermolen en Fatima-Villapark. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen je helpen met spoed en zelfs in het weekend.Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren hele nette tarieven, ook in het weekend.

Heb je een spoedklus? Dan hebben wij al binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag bij je langskomt in Roosendaal. Zo krijg je geen stapels borden op je aanrecht. Vul je Roosendaalse postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Al onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Je kunt er op rekenen dat er een vakkundige, betrouwbare loodgieter bij je langskomt in Roosendaal. Je hoeft niet bang te zijn voor extra werk, ze laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel graag dat er iemand langskomt op te helpen? Dan is dat zeker mogelijk via Zoofy. Vul je Roosendaalse postcode in en selecteer de datum en tijd waarop het jou het best uitkomt. Aan het aantal beoordeling kan je zien hoe onze loodgieters worden beoordeeld. 

Bij elke loodgieter zie je tarieven online staan. Voor een aantal klussen hebben wij vaste prijzen en er kan ook altijd gewerkt worden op basis van een uurtarief, dus geen gedoe met offertes. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af