Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Loodgieter in Roosendaal gezocht (met spoed)?

Voordat je naar Rosada Outlet gaat, zet je nog even snel de vaatwasser aan. Als je aan het eind van de middag thuiskomt van een leuke dag, is de hele vloer nat. De hele vaatwasser is overstroomd. Gelukkig kan je via Zoofy snel een loodgieter in Roosendaal regelen.

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

In welke wijken in Roosendaal hebben wij loodgieters?

Wanneer je een loodgieter nodig hebt, dan kun je deze boeken in elke wijk in Roosendaal. Onder andere in Kortendijk A, Wouw, Kalsdonk, Tolberg-Centrum, Kortendijk C, Minnebeek-Watermolen en Fatima-Villapark. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen je helpen met spoed en zelfs in het weekend.Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren hele nette tarieven, ook in het weekend.

Heb je een spoedklus? Dan hebben wij al binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag bij je langskomt in Roosendaal. Zo krijg je geen stapels borden op je aanrecht. Vul je Roosendaalse postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Al onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Je kunt er op rekenen dat er een vakkundige, betrouwbare loodgieter bij je langskomt in Roosendaal. Je hoeft niet bang te zijn voor extra werk, ze laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel graag dat er iemand langskomt op te helpen? Dan is dat zeker mogelijk via Zoofy. Vul je Roosendaalse postcode in en selecteer de datum en tijd waarop het jou het best uitkomt. Aan het aantal beoordeling kan je zien hoe onze loodgieters worden beoordeeld. 

Bij elke loodgieter zie je tarieven online staan. Voor een aantal klussen hebben wij vaste prijzen en er kan ook altijd een vrijblijvende offerte worden gemaakt. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af